League of Legends
Forum rules
Υπενθυμίζουμε ότι οι συζητήσεις πρέπει να συμφωνούν με τους κανονισμούς χρήσης
Υπενθυμίζουμε ότι οι συζητήσεις πρέπει να συμφωνούν με τους κανονισμούς χρήσης
- vasilaros69
- Gbyte level
- Academic status: N>4
Re: League of Legends
Οντως γτ και επισης υπαρχουν και ranked teams 3v3...
"Sometimes questions are more powerful than answers,..."
Γιατι να μην υπαρχουν? :P
Περα απο αυτο μερικες φορες το αναρωτιεμαι και εγω αυτο,οι περισσοτεροι γνωστοι μου στο LoL παζουν μονο 5v5,και το competitive play ειναι δημοφιλες μονο στο summoner's rift.
Πρoσωπικα δεν επαιζα ποτε 3v3 και ουτε προκειται ποτε,γιατι μετα απο 5 χρονια λιωματος στο Dota και 1,5 στο LoL , αμα δεν βλεπω 3 συμμετρικα lanes δεν συγκαταλεγω ενα παιχνιδι στην κατηγορια των moba. :P
Περα απο αυτο μερικες φορες το αναρωτιεμαι και εγω αυτο,οι περισσοτεροι γνωστοι μου στο LoL παζουν μονο 5v5,και το competitive play ειναι δημοφιλες μονο στο summoner's rift.
Πρoσωπικα δεν επαιζα ποτε 3v3 και ουτε προκειται ποτε,γιατι μετα απο 5 χρονια λιωματος στο Dota και 1,5 στο LoL , αμα δεν βλεπω 3 συμμετρικα lanes δεν συγκαταλεγω ενα παιχνιδι στην κατηγορια των moba. :P
σημερα πηραμε +3 elo, νομιζω ειμαι ετοιμος να σας νικησω ολους σε 1v5
γνωστο και ως : αντε να βλεπω να μαζευεται κοσμος in-game , μονο με 3 εχω παιξει μεχρι στιγμης
(και για καποιο λογο δεν σας ξαναειδα μεσα μετα, τι εγινε ρε παιδια; τοσο χαλια ηταν το παιχνιδι; XD)
γνωστο και ως : αντε να βλεπω να μαζευεται κοσμος in-game , μονο με 3 εχω παιξει μεχρι στιγμης
(και για καποιο λογο δεν σας ξαναειδα μεσα μετα, τι εγινε ρε παιδια; τοσο χαλια ηταν το παιχνιδι; XD)
- vasilaros69
- Gbyte level
Ενταξει καθε map εχει τα διαφορετικα του.εγω παντως ειναι στιγμες μετα απο πολλα games να βαριεμαι πολυ το 5v5 map...
Να ξαναπαιξουμε μεσα στο σκ αν ειναι..πλησιαζουν διαβασματα ομως
Να ξαναπαιξουμε μεσα στο σκ αν ειναι..πλησιαζουν διαβασματα ομως

- X-ray
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
To κάθε map ευνοεί άλλο gameplay. Εμένα μου άρεσε περισσότερο το 3άρι γιατί συνήθως ήταν λίγο πιο fluid. Θέλω να πω ότι συνήθως όλα τα 5άρια τα πρώτα 10 λεπτά είναι τα ίδια και τα team compositions είναι παρόμοια. Ad carry support tank offtank mage.
Farming και αγιος ο θεός. Στο άλλο τα ganks αρχίζουν από το πρώτο λεπτό και υπάρχουν πιο πολλές μάχες 1v1.
O κύριος λόγος που μου άρεσε περισσότερο ήταν γιατί μπορείς να βασιστείς στον εαυτό σου. Στο 5αρι αν δεν την παλεύει το απέναντι lane ούτε να τρέχεις να βοηθάς μπορείς, ούτε να πάρεις το game πάνω σου 1v5 μπορείς.
Επίσης στα teamfights γίνεται ένας κακός χαμός. Στο άλλο οι μάχες είναι clean, όμορφες και ωραίες (για τον ίδιο λόγο μου αρέσει το proving grounds 1v1 - 2v2)
Βέβαια από την άλλη το μεγαλύτερο κακό του 3v3 που είναι κ ο λόγος που άλλαξαν τον χάρτη (.....την ώρα και τη στιγμή
)
ήταν ότι αν το ένα team αποφάσιζε να ταμπουρωθεί πίσω ήταν πολύ δύσκολο μερικές φορές να το τελειώσεις και πολλές φορές καταντούσε κουραστικό.
Τώρα εκεί που έχουν βάλει το μεσαίο turret δεν είναι εύκολο να κάνεις heal στο nexus και άμυνα ταυτόχρονα. Και επίσης το να ταμπουρωθείς τώρα πίσω σημαίνει ότι οι άλλοι θα έχουν τον έλεγχο των capture points που τους δίνει σαφές advantage + ότι ο αντίστοιχος δράκος τώρα πια δεν δίνει μόνο gold αλλά και buff.
Είναι σαφέστατο από τις αλλαγές που έκαναν ποια αρνητικά ήθελαν να διορθώσουν. Αλλά πήρε η μπάλα και όλα τα θετικά...
Τεσπά θα δούμε ελπίζω να τον συνηθίσω σιγά σιγά γιατί επιμένω ότι με 3 παίκτες σε κάθε ομάδα είναι πιο ωραίες οι μάχες.
Farming και αγιος ο θεός. Στο άλλο τα ganks αρχίζουν από το πρώτο λεπτό και υπάρχουν πιο πολλές μάχες 1v1.
O κύριος λόγος που μου άρεσε περισσότερο ήταν γιατί μπορείς να βασιστείς στον εαυτό σου. Στο 5αρι αν δεν την παλεύει το απέναντι lane ούτε να τρέχεις να βοηθάς μπορείς, ούτε να πάρεις το game πάνω σου 1v5 μπορείς.
Επίσης στα teamfights γίνεται ένας κακός χαμός. Στο άλλο οι μάχες είναι clean, όμορφες και ωραίες (για τον ίδιο λόγο μου αρέσει το proving grounds 1v1 - 2v2)
Βέβαια από την άλλη το μεγαλύτερο κακό του 3v3 που είναι κ ο λόγος που άλλαξαν τον χάρτη (.....την ώρα και τη στιγμή

ήταν ότι αν το ένα team αποφάσιζε να ταμπουρωθεί πίσω ήταν πολύ δύσκολο μερικές φορές να το τελειώσεις και πολλές φορές καταντούσε κουραστικό.
Τώρα εκεί που έχουν βάλει το μεσαίο turret δεν είναι εύκολο να κάνεις heal στο nexus και άμυνα ταυτόχρονα. Και επίσης το να ταμπουρωθείς τώρα πίσω σημαίνει ότι οι άλλοι θα έχουν τον έλεγχο των capture points που τους δίνει σαφές advantage + ότι ο αντίστοιχος δράκος τώρα πια δεν δίνει μόνο gold αλλά και buff.
Είναι σαφέστατο από τις αλλαγές που έκαναν ποια αρνητικά ήθελαν να διορθώσουν. Αλλά πήρε η μπάλα και όλα τα θετικά...
Τεσπά θα δούμε ελπίζω να τον συνηθίσω σιγά σιγά γιατί επιμένω ότι με 3 παίκτες σε κάθε ομάδα είναι πιο ωραίες οι μάχες.
κανενα σχολιο για το crystal scar η για το proving grounds;
ανετα οι καλυτεροι χαρτες του παιχνιδιου σε θεμα απολαυσης
ανετα οι καλυτεροι χαρτες του παιχνιδιου σε θεμα απολαυσης
- vasilaros69
- Gbyte level
Περιμενω να δω παντως ποτε και τι νεα maps θα βγαλουν..μακαρι να ειναι και διαφορετικα game modes αρκει να λαβουν καλη υποστηριξη ωστε να τα προτιμησει κι ο κοσμος.
Μακαρι να δουμε καποτε το magma chamber αν και δεν το νομιζω
παντως δεδομενου οτι εχουν αρκετα μεγαλο χαρτη για τον κοσμο τους και αναβουν εκει μια μια καθε περιοχη που εχει αναλογη πιστα in-game φανταζομαι οτι θα φτιαξουν αρκετες ακομα
στο reddit αναφερουν συχνα την ιδεα των τριων ομαδων σε εναν χαρτη, επισης, και η riot εχει αρκετους που γραφουν στο reddit. αμα το κανουν αυτο θα παρω 100 ευρω rp την επομενη μερα
παντως δεδομενου οτι εχουν αρκετα μεγαλο χαρτη για τον κοσμο τους και αναβουν εκει μια μια καθε περιοχη που εχει αναλογη πιστα in-game φανταζομαι οτι θα φτιαξουν αρκετες ακομα
στο reddit αναφερουν συχνα την ιδεα των τριων ομαδων σε εναν χαρτη, επισης, και η riot εχει αρκετους που γραφουν στο reddit. αμα το κανουν αυτο θα παρω 100 ευρω rp την επομενη μερα

- myra_dante
- Kilobyte level
Παιδια και εγω ψιλοinactive ειμαι γιατι κυριως παιζω με παρεα αλλα απο οταν εγκατελειψαν οι δικοι μου γνωστοι απλα χαζευω που και που,αν κανονισετε τιποτα καντε με προσθηκη nantina 25lvl και nantina2 2-3 lvl..
το δευτερο δεν μου το βγαζει εμενα, το πρωτο το εκανα add.
- myra_dante
- Kilobyte level
Δε στο βγαζει γιατι προφανως εκανα πατατα 
myra46 ειναι !!
να κανονισουμε παντως κανα event εγω κυριως support παιζω..

myra46 ειναι !!
να κανονισουμε παντως κανα event εγω κυριως support παιζω..
- X-ray
- Mbyte level
επαιξα χθες 2 games στο καινουργιο map και πήγαν πολύ καλά. Είχαν πάρα πολύ δράση χαμός γινόταν. Αν συνεχίσει έτσι ίσως αναθεωρήσω αυτά που είπα πιο πάνω... 
Εγώ παιδιά δεν μπαίνω ακόμα European γιατί δεν θέλω να κάνω τα updates με το 3G λόγω ογκοχρέωσης. Όταν μπει το dsl θα μπω σίγουρα

Εγώ παιδιά δεν μπαίνω ακόμα European γιατί δεν θέλω να κάνω τα updates με το 3G λόγω ογκοχρέωσης. Όταν μπει το dsl θα μπω σίγουρα

Eternum Nocturne.
Χόλυ φάκινγκ σιτ.
Χόλυ φάκινγκ σιτ.
- Loner
- Venus Former Team Member
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
μονο εμενα δεν μ'αρεσε; σιγουρα δεν αξιζει τα 10 ευρω που θα το εχουν με τιποτα
ουτε για 5 βασικα :S
- X-ray
- Mbyte level
+1 Υποτίθεται ότι είναι legendary αυτό;chriskin wrote:μονο εμενα δεν μ'αρεσε; σιγουρα δεν αξιζει τα 10 ευρω που θα το εχουν με τιποτα
- vasilaros69
- Gbyte level
Τωρα τελευταια παιζει πολυ μεταλο σε skins. κακα τα ψεμματα πολλοι αγοραζουν σκιν και για το splash screen και αυτα πλεον ειναι πολυ ωραια.
ωραιο φαινεται και το σκιν του varus (σαν splash παλι)
vasilaros69 wrote:Τωρα τελευταια παιζει πολυ μεταλο σε skins. κακα τα ψεμματα πολλοι αγοραζουν σκιν και για το splash screen και αυτα πλεον ειναι πολυ ωραια.
και in-game που το δοκιμασα του varus ειναι πολυ ωραιο

chriskin wrote:και in-game που το δοκιμασα του varus ειναι πολυ ωραιο![]()
To καινουργιο του Varus ειναι μουφα in-game ρε συ D:
Το Eternum παντως εχει και γ**ώ τα particles στα abilities.
γουστο not found
please conctact your system administrator
ακου εκει μουφα! ειναι αρκετα καλο, σιγουρα καλυτερο απο τις βλακειες που εχει τωρα ο καημενος ο varus
please conctact your system administrator
ακου εκει μουφα! ειναι αρκετα καλο, σιγουρα καλυτερο απο τις βλακειες που εχει τωρα ο καημενος ο varus
- vasilaros69
- Gbyte level
teemo + runaan's hurricane = σκετη απολαυση.
ανετα η πιο ευχαριστη αλλαγη στο patch
ανετα η πιο ευχαριστη αλλαγη στο patch