Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα
-
- byte level
- Academic status: N>4
Re: Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα
Όταν μπαίνει και βγαίνει όποιος θέλει στο Πανεπιστήμιο και φέρνει και ότι θέλει μαζί του εκεί καταλήγουν τα πράγματα. Το άγαλμα και η αίθουσα εκδηλώσεων φταίνε στους κουκουλοφόρους. Αλήθεια όλα αυτά τα καθημερινά αντικείμενα (σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ) που βρέθηκαν μέσα στην ΑΣΟΕΕ πώς μπήκανε μέσα; 'Επρεπε να μπούνε; Ή μήπως βοηθάνε και αυτά στην ελευθερία του λόγου και την ανεμπόδιστη διακίνηση ιδεών εντός του Πανεπιστημίου; Για να καταλάβω δηλαδή. Με αυτά που γίνονται σε καθημερινή πλέον βάση θα έπρεπε να βάλουνε σεκιουριτάδες να φυλάνε τη σχολή 24/7 και να μπαίνεις μέσα μόνο με φοιτητική ταυτότητα!!
Και τώρα είδα στην τηλεόραση ότι κλείνει λέει η σχολή ώς διαμαρτυρία επειδή μπήκαν οι μπάτσοι στη σχολή. Μόνο ΕΑΑΚ, ΠΚΣ και λοιποί θα ψήφισαν κλασικά. Μόνοι τους συνέλευσαν, μόνοι τους αποφάσισαν!! Δεν ντρέπονται τα χαιβάνια... Μία εβδομάδα πριν την εξεταστική που κάνουμε επαναληπτικές διαλέξεις... Αλλά να μου πεις τι τους νοιάζει;; Λες και είναι του πανεπιστημίου;
Και τώρα είδα στην τηλεόραση ότι κλείνει λέει η σχολή ώς διαμαρτυρία επειδή μπήκαν οι μπάτσοι στη σχολή. Μόνο ΕΑΑΚ, ΠΚΣ και λοιποί θα ψήφισαν κλασικά. Μόνοι τους συνέλευσαν, μόνοι τους αποφάσισαν!! Δεν ντρέπονται τα χαιβάνια... Μία εβδομάδα πριν την εξεταστική που κάνουμε επαναληπτικές διαλέξεις... Αλλά να μου πεις τι τους νοιάζει;; Λες και είναι του πανεπιστημίου;
- photisd
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Σε παρακαλώ... 200 μπουκάλια που πήγαιναν για ανακύκλωση ήταν!!
...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
- Stayrakas
- Mbyte level
Η ερωτηση ειναι μια.. εσυ που ησουν για να ψηφισεις οχι.. ?
Σημερα το σκηνικο που ειδα εγω, ηταν κατα τις 5 η ωρα μπατσοι προσπαθησαν να μπουν στη σχολη ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ(υποθετω για να δειξουν την δυναμη και τα @@ που τους δινει η φασιζουσα κυβερνηση μας) και απλοι φοιτητες τους εμποδισαν..ΟΠΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ κατι πρεπει να γινει για αυτο..
Η απαθεια deykaliona ΔΕΝ ειναι λυση.. Αν εισαι αντιθετος (και εγω συμφωνω οτι μια καταληψη αυτη τη στιγμη δυστυχως ειναι ανεπαρκεστατη) , ελα και πες την γνωμη σου..Αν καθεσαι σπιτακι σου και νοιαζεσαι για τον εαυτο σου και μονο , συγγνωμη, αλλα καλα να παθεις..
Σημερα το σκηνικο που ειδα εγω, ηταν κατα τις 5 η ωρα μπατσοι προσπαθησαν να μπουν στη σχολη ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ(υποθετω για να δειξουν την δυναμη και τα @@ που τους δινει η φασιζουσα κυβερνηση μας) και απλοι φοιτητες τους εμποδισαν..ΟΠΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ κατι πρεπει να γινει για αυτο..
Η απαθεια deykaliona ΔΕΝ ειναι λυση.. Αν εισαι αντιθετος (και εγω συμφωνω οτι μια καταληψη αυτη τη στιγμη δυστυχως ειναι ανεπαρκεστατη) , ελα και πες την γνωμη σου..Αν καθεσαι σπιτακι σου και νοιαζεσαι για τον εαυτο σου και μονο , συγγνωμη, αλλα καλα να παθεις..
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
-
- byte level
Φίλε Σταύρο, καταλαβαίνω αυτό που λες και θεωρητικά έχεις απόλυτο δίκιο. Αλλά στην πραγματικότητα δεν ισχύει. Πολύ απλά γιατί στις συνελεύσεις (στο πρώτο μου έτος πήγα σε μπόλικες) είναι οι παρατάξεις και τσακώνονται. Κατεβάζει ο καθένας ένα χαρτί προχειρογραμμένο που γράφει τις κλασικές τυπικούρες του καθενός και αυτό ήταν. Επίσης αν πω εγώ αυτά που θέλω να πω μπροστά σε 100 αριστερόφρονες "πολιτισμένους"* και "σκεπτόμενους"* "φοιτητές"* δεν θα προλάβαινε να έρθει το ΚΑΤ να με μαζέψει από τον πολύ πολυτισμό που θα εισέπραττα. Γιατί ώς γνωστόν η αριστερά η δημοκριατική δύναμη, "δέχεται" κάποια άλλη άποψη πέρα από τη δική της, όπως πολλάκις έχει αποδείξει.Stayrakas wrote:Η απαθεια deykaliona ΔΕΝ ειναι λυση.. Αν εισαι αντιθετος (και εγω συμφωνω οτι μια καταληψη αυτη τη στιγμη δυστυχως ειναι ανεπαρκεστατη) , ελα και πες την γνωμη σου..Αν καθεσαι σπιτακι σου και νοιαζεσαι για τον εαυτο σου και μονο , συγγνωμη, αλλα καλα να παθεις..
* = 'Οτι είναι εντός εισαγωγικών είναι ακριβώς αντίθετο από την πραγματικότητα ΠΡΟΦΑΝΩΣ.
Κι εγώ φίλε μου βλέπω εδώ και τέσσερα χρόνια, αλήτες κουκουλοφόρους, αντιεξουσιαστές, αναρχικούς και όπως θες πες τους, σε καθημερινή βάση να μπαίνουν μέσα στη σχολή χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ, χωρίς να έχουν καμία δουλειά και να τη σπάνε, να τη βάφουνε, να φέρνουν μέσα ότι αηδία θέλουν να κρύψουν από την αστυνομία και να κάνουνε τους μπράβους στους μικροπολητές του πεζοδρομίου για να προστατέψουν την επένδυση των αφεντικών τους. Εν ολίγοις έχουν συμμετοχή σε ΟΛΕΣ τις αιτίες που έχουν κάνει το πανεπιστήμιο μας (που ανήκει στο 5% των καλύτερων πανεπιστημίων του κόσμου πλέον) να μοιάζει με λαική αγορά στην Ουγκάντα. Και πριν πεταχτείς να σε προλάβω ότι δεν είναι το ζήτημά μου η καταγωγή των μικροπωλητών. Και Έλληνες να ήταν που πουλούσαν παράνομα τσιγάρα και τσόντες και λοιπές αηδίες μπροστά στο Πανεπιστήμιο θα σου έλεγα ακριβώς τα ίδια πράγματα. Επομένως όσο οι μπάτσοι δεν χρησιμοποιήσουν αδικαιολόγητη βία σε φοιτητές και άσχετους με την κατάσταση δεν πρόκειται να με ακούσεις να φωνάζω εναντίον τους.Stayrakas wrote:Σημερα το σκηνικο που ειδα εγω, ηταν κατα τις 5 η ωρα μπατσοι προσπαθησαν να μπουν στη σχολη ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ(υποθετω για να δειξουν την δυναμη και τα @@ που τους δινει η φασιζουσα κυβερνηση μας) και απλοι φοιτητες τους εμποδισαν..ΟΠΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ κατι πρεπει να γινει για αυτο...
Υ.Γ: Όλοι αυτοί οι αλήτες που κατέστρεψαν για άλλη μια φορά το φρεσκοβαμμένο, ανακαινισμένο και πεντακάθαρο χώρο του πανεπιστημίου μας, που σίγουρα κόστισε αρκετές χιλιάδες ευρώ, μπορούν να μας απαντήσουν, παρακαλώ; Με ποιανού τα λεφτά φτιάχτηκαν όλα αυτά; Δεν ήταν τα λεφτά του ελληνικού λαού που τόσο αγαπάνε και υποστηρίζουν υποτίθεται; Δεν ήταν λεφτά που έχουν μαζευτεί μέσα από όλους αυτούς τους φόρους που καταστρέφουν τους Έλληνες; Ποιος σκ@τά τους έδωσε το δικαίωμα να πετάξουν όλα αυτά τα λεφτά στα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ; Για να ακούσω...
- ~~Wind~~
- Gbyte level
Μπράβο ρε παιδιά, καλά τα λέτε. Το πανεπιστήμιο είναι μια εικόνα.
Όσο πιο καθαρό είναι, τόσο πιο καλά λειτουργεί.
Όσο πιο πολύ μετανάστες κλειδώνονται σε κελιά, τόσο πιο πολιτισμένοι είμαστε.
Όσο πιο πολύ αδιαφορούμε και μεταθέτουμε προβλήματα, τόσο πιο σπουδαίοι θα γίνουμε.
Όσο πιο πολύ σκέφτονται άλλοι για εμάς, τόσο πιο πολύ ταιριάζουμε μεταξύ μας.
Οι τοίχοι και τα τζάμια είναι μεγίστου σημασίας.
Το άγαλμα ειδικότερα είναι ευεργέτη! Ντροπή τέτοια μεταχείριση.
Δε πειράζει που οι άστεγοι αυξάνονται κάθε εβδομάδα.
Εμείς πρέπει να πηγαίνουμε στα μαθήματά μας για να πάρουμε καλό βαθμό.
Πρέπει να πάρουμε το πτυχίο μας ώστε, ίσως, να βρούμε μια δουλειά με 600 ευρό.
Προχτές χιόνισε, ήτανε τόσο όμορφα. Δε πειράζει που η κοινωνία δεν έχει να ζεσταθεί.
Στεναχωριέμαι για αυτό βέβαια, αλλά, έβγαλα μια φωτογραφία με το iPhone μου και τη
μοιράστηκα με του φίλους μου στο facebook για να θυμάμαι αυτή την όμορφη μέρα.
τελικά.. άνθρωποι είμαστε ή ζόμπι ? ή οι φοιτητές δεν έχουν χρόνο "για τέτοια πράγματα",
αφού, βεβαίως, είναι φοιτητές και άρα οι "σπουδές" έρχονται πρώτα;
όποια και να είναι η απάντηση, όπως βλέπω εγώ τα πράγματα, αυτοί οι κακοί κουκουλοφόροι
είναι περισσότερο _άνθρωποι_ από τη μεγάλη πλειοψηφία των φοιτητών.
Υ.Γ.: και για να μη ξεχνάμε, το σύστημα της διδασκαλίας είναι η διδασκαλία του συστήματος.
Όσο πιο πολύ αδιαφορούμε και μεταθέτουμε προβλήματα, τόσο πιο σπουδαίοι θα γίνουμε.
Οι τοίχοι και τα τζάμια είναι μεγίστου σημασίας.
Δε πειράζει που οι άστεγοι αυξάνονται κάθε εβδομάδα.
Προχτές χιόνισε, ήτανε τόσο όμορφα. Δε πειράζει που η κοινωνία δεν έχει να ζεσταθεί.
Στεναχωριέμαι για αυτό βέβαια, αλλά, έβγαλα μια φωτογραφία με το iPhone μου και τη
τελικά.. άνθρωποι είμαστε ή ζόμπι ? ή οι φοιτητές δεν έχουν χρόνο "για τέτοια πράγματα",
όποια και να είναι η απάντηση, όπως βλέπω εγώ τα πράγματα, αυτοί οι κακοί κουκουλοφόροι
Υ.Γ.: και για να μη ξεχνάμε, το σύστημα της διδασκαλίας είναι η διδασκαλία του συστήματος.

Come to foss-aueb ...we have cookies.. yamyam~nomnomnomnomnomnomnomnom
a cookie ~ I will do science to it
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
Γ*** τα flame θα γίνει και σήμερα
.Στα πρακτικά , μπορεί κάποιος που πήγε να ενημερώσει?Υπάρχει και κόσμος που δεν μπορούσε να κατέβει 

f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
1) Όσο πιο καθαρό είναι, τόσο πιο υψηλό είναι το επίπεδο (παιδείας) των φοιτητών. Δε γουστάρω να κάνω μάθημα μεταξύ παραταξιακών αφισών, τοίχων με συνθήματα και μπούγιων που καπνίζουν και βάζουν μουσική οποιαδήποτε στιγμή.~~Wind~~ wrote:Μπράβο ρε παιδιά, καλά τα λέτε. Το πανεπιστήμιο είναι μια εικόνα.
2) Δε το είπε κανείς αυτό.
3) Επίσης.
4) Επίσης.
Επειδή δεν έχουν σημασία για εσένα δε σημαίνει ότι έχεις το δικαίωμα να τα καταστρέψεις.~~Wind~~ wrote: Οι τοίχοι και τα τζάμια είναι μεγίστου σημασίας.
Το ότι ασχολούμαστε με τα της σχολής δε σημαίνει ότι είμαστε απαθείς με τα υπόλοιπα κοινωνικοπολιτικά γεγονότα.~~Wind~~ wrote: Δε πειράζει που οι άστεγοι αυξάνονται κάθε εβδομάδα.
Μην ανοίγεις μεγάλα (και άσχετα με το thread) θέματα...
Καλά τα λες και καλώς θίγεις θέματα, αλλά οι γενικεύσεις (που συνηθίζουν να χρησιμοποιούν ως επιχειρήματα παραταξιακοί και άλλοι πολιτικάντηδες) κατά κάποιου γενικότερου κοινού από φοιτητές, δεν πείθουν ούτε είναι επιχειρήματα της προκοπής. Κι όσοι έχετε ιδεολογίες αριστερές, αναρχικές, φιλελεύθερες γενικότερα, να θυμάστε ότι η ελευθερία του ενός δε πρέπει να υπάρχει εις βάρος της ελευθερίας του άλλου. Ο φασισμός δεν είναι μόνο χρυσή αυγή και ναζί. Είναι όλοι όσοι επιβάλλουν τις ιδέες και τις απόψεις τους δια ροπάλου.~~Wind~~ wrote: Προχτές χιόνισε, ήτανε τόσο όμορφα. Δε πειράζει που η κοινωνία δεν έχει να ζεσταθεί.
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
Κατάληψη στην ΑΣΟΕΕ σήμερα και αύριο ενάντια στην αστυνομική εισβολή.
Συνεδριάζει τωρα το συντονιστικό. Σύντομα θα γίνει ενημέρωση για τις δράσεις.
Αναλυτικά αποτελέσματα:
Ενωτικό Αγωνιστικό Πλαίσιο (ΡΑΣ-ΕΑΑΚ, ΑΡΕΝΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ): 170
ΠΑΣΠ: 240
ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ: 103
Λευκά: 6
Εγιναν διάφορα τραγελαφικά από τους ΠΑΣΠίτες αλλά θα τα σχολιάσω αργότερα.
Συνεδριάζει τωρα το συντονιστικό. Σύντομα θα γίνει ενημέρωση για τις δράσεις.
Αναλυτικά αποτελέσματα:
Ενωτικό Αγωνιστικό Πλαίσιο (ΡΑΣ-ΕΑΑΚ, ΑΡΕΝΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ): 170
ΠΑΣΠ: 240
ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ: 103
Λευκά: 6
Εγιναν διάφορα τραγελαφικά από τους ΠΑΣΠίτες αλλά θα τα σχολιάσω αργότερα.
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
Btw και γω βρίσκω το post του wind άκυρο.Το ότι δεν είμαι αρκετά γύφτος να βρωμίζω τον χώρο στον οποίο συνυπάρχω μαζί με χιλιάδες άλλους δεν νομίζω να είναι δείγμα απάθειας στα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα.Ή βασικά από εδώ και πέρα θα χέ** στην εξώπορτα του σπιτιού του wind και άμα μου πει τίποτα θα του πω " εδώ ρε φίλε ο κόσμος καίγεται και συ κοιτάζεις την εξώπορτα?" .Αυτά.
Ξες,δεν έχει και μεγάλη σημασία τι έγινε σήμερα,περισσότερη σημασία έχει τι έχει ειπωθεί και ενδέχεται να ειπωθεί,ίσως να βρισκόμαστε μπροστά σε μια καινούρια επαναστατική δύναμη,τους αγανακτισμένους φοιτητές.ja_the_invincible wrote:Γ*** τα flame θα γίνει και σήμερα.Στα πρακτικά , μπορεί κάποιος που πήγε να ενημερώσει?Υπάρχει και κόσμος που δεν μπορούσε να κατέβει
1. Θα βάλουν τους μπάτσους μέσα στην σχολή (24/7)
2. Θα φωνάξουν και κανα χρυσαυγίτη να κανονίσει τα άτομα που κατέστρεφαν την σχολή τους.
3. Θα μουτζώνουν διαρκώς και προς άγνωστη κατεύθυνση(αυτό κυρίως θα ναι ένας χαιρετισμός προς το Σύνταγμα)
4. Θα ναι κατά της κάθε αναρχικής εκδήλωσης.Γιατί ; Γιατί έτσι τους έμαθε η tv,και από πολιτική δυστυχώς δεν συννειδητοποιούν πόσο αδιάβαστος είναι ο καθένας μας,οπότε τα γνωρίζουν όλα . (να ναι καλά και η tv,χωρίς αυτήν,δεν θα ξέραμε ότι αναρχία/αριστερισμός = κακό ,και ίσως διαβάζαμε κανα βιβλίο πάνω σε αυτό)
Anyway,ελπίζω σε λίγο να κανονιστεί το perma-ban που ζήτησα και να μην χρειάζεται κάθε φορά που γίνεται πολιτική συζήτηση να με πιάνει μελαγχολία.
modie is balanced ¯\_(ツ)_/¯
-
- byte level
+1000 σε MpoMp & ja. Χαίρομαι που διαβάζω τέτοια πράγματα. Αποτελούν βάλσαμο μπροστά σε αυτά που διαβάζω και ακούω καθημερινά.
- Stayrakas
- Mbyte level
Σε μια σχολη που μεχρι περσι (? η και ακομα? ) ελεγχοταν απολυτα απο τα καραγκιοζακια της πασπ και την ανυπαρξια της δαπ, οτι ειπες παραπανω το θεωρω απολυτα υπερβολικο και αναληθες.Deykalionas17 wrote:Φίλε Σταύρο, καταλαβαίνω αυτό που λες και θεωρητικά έχεις απόλυτο δίκιο. Αλλά στην πραγματικότητα δεν ισχύει. Πολύ απλά γιατί στις συνελεύσεις (στο πρώτο μου έτος πήγα σε μπόλικες) είναι οι παρατάξεις και τσακώνονται. Κατεβάζει ο καθένας ένα χαρτί προχειρογραμμένο που γράφει τις κλασικές τυπικούρες του καθενός και αυτό ήταν. Επίσης αν πω εγώ αυτά που θέλω να πω μπροστά σε 100 αριστερόφρονες "πολιτισμένους"* και "σκεπτόμενους"* "φοιτητές"* δεν θα προλάβαινε να έρθει το ΚΑΤ να με μαζέψει από τον πολύ πολυτισμό που θα εισέπραττα. Γιατί ώς γνωστόν η αριστερά η δημοκριατική δύναμη, "δέχεται" κάποια άλλη άποψη πέρα από τη δική της, όπως πολλάκις έχει αποδείξει.Stayrakas wrote:Η απαθεια deykaliona ΔΕΝ ειναι λυση.. Αν εισαι αντιθετος (και εγω συμφωνω οτι μια καταληψη αυτη τη στιγμη δυστυχως ειναι ανεπαρκεστατη) , ελα και πες την γνωμη σου..Αν καθεσαι σπιτακι σου και νοιαζεσαι για τον εαυτο σου και μονο , συγγνωμη, αλλα καλα να παθεις..
* = 'Οτι είναι εντός εισαγωγικών είναι ακριβώς αντίθετο από την πραγματικότητα ΠΡΟΦΑΝΩΣ.
Aλλα ακομα και αυτο να ισχυε...αφου θεωρεις οτι ειναι μειοψηφια η ...φασιζουσα αριστερα , γιατι δεν υπηρξε αντιθετη γνωμη απο ΠΟΛΛΟΥΣ?
Λεξεις οπως "καθημερινα" , "τεσσερα χρονια τωρα" και παλι τα θεωρω απολυτως υπερβολικα.. Αλλα και παλι..ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ "εσυ" (και εγω και ολοι μας..)να τη προστατεψουν απο το κωλοπαιδα που τη σπανε? ΠΟΥΘΕΝΑ..Deykalionas17 wrote:Κι εγώ φίλε μου βλέπω εδώ και τέσσερα χρόνια, αλήτες κουκουλοφόρους, αντιεξουσιαστές, αναρχικούς και όπως θες πες τους, σε καθημερινή βάση να μπαίνουν μέσα στη σχολή χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ, χωρίς να έχουν καμία δουλειά και να τη σπάνε, να τη βάφουνε, να φέρνουν μέσα ότι αηδία θέλουν να κρύψουν από την αστυνομία και να κάνουνε τους μπράβους στους μικροπολητές του πεζοδρομίου για να προστατέψουν την επένδυση των αφεντικών τους. Εν ολίγοις έχουν συμμετοχή σε ΟΛΕΣ τις αιτίες που έχουν κάνει το πανεπιστήμιο μας (που ανήκει στο 5% των καλύτερων πανεπιστημίων του κόσμου πλέον) να μοιάζει με λαική αγορά στην Ουγκάντα. Και πριν πεταχτείς να σε προλάβω ότι δεν είναι το ζήτημά μου η καταγωγή των μικροπωλητών. Και Έλληνες να ήταν που πουλούσαν παράνομα τσιγάρα και τσόντες και λοιπές αηδίες μπροστά στο Πανεπιστήμιο θα σου έλεγα ακριβώς τα ίδια πράγματα. Επομένως όσο οι μπάτσοι δεν χρησιμοποιήσουν αδικαιολόγητη βία σε φοιτητές και άσχετους με την κατάσταση δεν πρόκειται να με ακούσεις να φωνάζω εναντίον τους.Stayrakas wrote:Σημερα το σκηνικο που ειδα εγω, ηταν κατα τις 5 η ωρα μπατσοι προσπαθησαν να μπουν στη σχολη ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ(υποθετω για να δειξουν την δυναμη και τα @@ που τους δινει η φασιζουσα κυβερνηση μας) και απλοι φοιτητες τους εμποδισαν..ΟΠΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ κατι πρεπει να γινει για αυτο...
Υ.Γ: Όλοι αυτοί οι αλήτες που κατέστρεψαν για άλλη μια φορά το φρεσκοβαμμένο, ανακαινισμένο και πεντακάθαρο χώρο του πανεπιστημίου μας, που σίγουρα κόστισε αρκετές χιλιάδες ευρώ, μπορούν να μας απαντήσουν, παρακαλώ; Με ποιανού τα λεφτά φτιάχτηκαν όλα αυτά; Δεν ήταν τα λεφτά του ελληνικού λαού που τόσο αγαπάνε και υποστηρίζουν υποτίθεται; Δεν ήταν λεφτά που έχουν μαζευτεί μέσα από όλους αυτούς τους φόρους που καταστρέφουν τους Έλληνες; Ποιος σκ@τά τους έδωσε το δικαίωμα να πετάξουν όλα αυτά τα λεφτά στα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ; Για να ακούσω...
Και ωραια , εστω ο στοχος των μπατσων ηταν οι παρανομοι μικροπωλητες.. Τι αλλο ακομα δηλαδη θελουν? Τους τα πηραν.. Στη σχολη γιατι προσπαθουν να μπουν?? Και πχ σημερα που δεν υπηρξε κανενας λογος..μονο φοιτητες ηταν μεσα... Συγγνωμη αλλα το να προσπαθουν 10 εναντιον 100-200 ατομα, ειναι μονο για επιδειξη δυναμης και σιγουρα δεν εχει καμμια σχεση με αυτο που νομιζεις...
Wind απλα τραγικος ως προς το σπασιμο .. Αν δες θες να ακουσεις οτι δεν εχεις δικαιωμα.. ακου οτ δεν εχεις λογο και δεν εχει καμμια ουσια , καμμια ΛΟΓΙΚΗ να γινει κατι τετοιο..
++bob , ja
Υγ. Παω στοιχηματακι οτι τον επομενο μηνα θα καιγεται η αθηνα απο κουκουλοφορους με αφορμη την ασοεε, τις βιλλες , ολη αυτη τη κατασταση...
Οσο για το ποιοι θα κρυβονται απο πισω απο τις (περισσοτερες!) κουκουλες, θα ειναι αυτοι με τα περισσοτερα οφελη απο την ολη κατασταση.. και ο νοων νοειτω
Last edited by Stayrakas on Thu Jan 10, 2013 9:02 pm, edited 2 times in total.
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
Τι ξες ρε μίλα ελληνικά.Μετρώντας αντίστροφα :moody wrote:Ξες,δεν έχει και μεγάλη σημασία τι έγινε σήμερα,περισσότερη σημασία έχει τι έχει ειπωθεί και ενδέχεται να ειπωθεί,ίσως να βρισκόμαστε μπροστά σε μια καινούρια επαναστατική δύναμη,τους αγανακτισμένους φοιτητές.ja_the_invincible wrote:Γ*** τα flame θα γίνει και σήμερα.Στα πρακτικά , μπορεί κάποιος που πήγε να ενημερώσει?Υπάρχει και κόσμος που δεν μπορούσε να κατέβει
1. Θα βάλουν τους μπάτσους μέσα στην σχολή (24/7)
2. Θα φωνάξουν και κανα χρυσαυγίτη να κανονίσει τα άτομα που κατέστρεφαν την σχολή τους.
3. Θα μουτζώνουν διαρκώς και προς άγνωστη κατεύθυνση(αυτό κυρίως θα ναι ένας χαιρετισμός προς το Σύνταγμα)
4. Θα ναι κατά της κάθε αναρχικής εκδήλωσης.Γιατί ; Γιατί έτσι τους έμαθε η tv,και από πολιτική δυστυχώς δεν συννειδητοποιούν πόσο αδιάβαστος είναι ο καθένας μας,οπότε τα γνωρίζουν όλα . (να ναι καλά και η tv,χωρίς αυτήν,δεν θα ξέραμε ότι αναρχία/αριστερισμός = κακό ,και ίσως διαβάζαμε κανα βιβλίο πάνω σε αυτό)
Anyway,ελπίζω σε λίγο να κανονιστεί το perma-ban που ζήτησα και να μην χρειάζεται κάθε φορά που γίνεται πολιτική συζήτηση να με πιάνει μελαγχολία.
4)Καταρχήν χαλάρωσε λίγο.Κανένας δεν μπήκε στο πανεπιστήμιο με αρνητική προδιάθεση για τους αναρχικούς ίσα-ίσα που έχει γίνει και μόδα και κάθε καρυδιάς καρύδι το παίζει έτσι.Αλλά να το πρώτο δείγμα : Αν κάποιος με κράζει είναι αδιάβαστος , κατευθύνεται από την tv μπλα μπλα.Ότι π.χ οι πρακτικές του χώρου είναι που απομακρύνουν τον κόσμο ούτε να το σκεφτείς.Α ναι ξέρω όλοι είναι τσάτσοι των αφεντικών κλπ.Ωραία παραμύθα.
3)Ναι και μένα μου την σπάει λίγο αυτός ο λαικισμός.Βέβαια νομίζω δεν είναι ο λαικισμός το πρόβλημά σου αλλά ότι ρίχνουν μούτζες αντί για μάρμαρα.
2)Άσχετο , το ότι δεν γουστάρω το νταβατζιλίκι ορισμένων στην σχολή δεν σημαίνει ότι θα στραφώ στους φασίστες ( όχι εγώ γενικό είναι το 1ο πρόσωπο ).Πάλι γαμάτη αυτή η λογική σου ρε παιδί μου , όποιος δεν μας γουστάρει standard τα κάνει πλακάκια με τους φασίστες.
1)Προφανώς.Το ξέρεις πολύ καλά ότι είμαι κατά της εφόδου των μπάτσων στην σχολή , αλλά αφορμές υπάρχουν.Και ξέρεις και ποιοι τις δίνουν.
-
- byte level
Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες για ΠΑΣΠ και ΔΑΠ. Αλλά θεωρείς ότι εάν ανέβαινα σήμερα στο Αμφιθέατρο και έλεγα κάτι παρόμοιο με το παραπάνω μου post δεν θα με πλακώνανε στο ξύλο; Από τις φάτσες που έχω δει εγώ στις συνελεύσεις σίγουρα θα με πλακώνανε.Stayrakas wrote:[Σε μια σχολη που μεχρι περσι (? η και ακομα? ) ελεγχοταν απολυτα απο τα καραγκιοζακια της πασπ και την ανυπαρξια της δαπ, οτι ειπες παραπανω το θεωρω απολυτα υπερβολικο και αναληθες.
Κοίτα ίσως δεν το εξέφρασα σωστά. Δεν εννοούσα ότι καθημερινά σπάνε παράθυρα, αγάλματα, μάρμαρα κλπ. Αλλά ομολογουμένως τον τελευταίο καιρό έγινε εβδομαδιαίο φαινόμενο. Εννούσα ότι καθημερινά βάφουν, βρωμίζουν και κυκλοφορούν στο πεζοδρόμιο κοιτόντας μην και πειράξει κανένας τους μικροπωλητές. Τα υπόλοιπα τα κάνουν πιο αραιά. Το δέχομαι. Όσο για τους μπάτσους σε καμία περίπτωση δεν θέλω να τους αγιοποιήσω. Προφανώς δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μπαίνουν μέσα όποτε γουστάρουν, ούτε να ασκούν βία σε κανέναν. Αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα με άδεια εισαγγελέα και του πρύτανη να μπαίνουν, όπως έγινε τις προάλλες. Για να υπάρχει τουλάχιστον ο φόβος και να μην μπορεί όποιος θέλει να κάνει τη σχολή γιάφκα ή τσιφλίκι του. Αυτή είναι η άποψή μου.Stayrakas wrote:Λεξεις οπως "καθημερινα" , "τεσσερα χρονια τωρα" και παλι τα θεωρω απολυτως υπερβολικα.. Αλλα και παλι..ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ "εσυ" (και εγω και ολοι μας..)να τη προστατεψουν απο το κωλοπαιδα που τη σπανε? ΠΟΥΘΕΝΑ..
Και ωραια , εστω ο στοχος των μπατσων ηταν οι παρανομοι μικροπωλητες.. Τι αλλο ακομα δηλαδη θελουν? Τους τα πηραν.. Στη σχολη γιατι προσπαθουν να μπουν?? Και πχ σημερα που δεν υπηρξε κανενας λογος..μονο φοιτητες ηταν μεσα... Συγγνωμη αλλα το να προσπαθουν 10 εναντιον 100-200 ατομα, ειναι μονο για επιδειξη δυναμης και σιγουρα δεν εχει καμμια σχεση με αυτο που νομιζεις...
+1Stayrakas wrote:Wind απλα τραγικος ως προς το σπασιμο .. Αν δες θες να ακουσεις οτι δεν εχεις δικαιωμα.. ακου οτ δεν εχεις λογο και δεν εχει καμμια ουσια , καμμια ΛΟΓΙΚΗ να γινει κατι τετοιο..
++bob , ja
4. Τελευταία είναι μόδα ο αποδιοπομπαίος τράγος να ναι οι αναρχικοί (σκαραμαγκά,ασοεε,βίλα).Επίσης δεν είπα ότι εγώ γνωρίζω και οι άλλοι δεν γνωρίζουν(αυτό θα ταν εριστικότατο),ίσα ίσα,παραδέχτηκα ότι δεν γνωρίζω,καθώς δεν γίνεται 10 βιβλία να μου δώσουν καθαρ\ή άποψη/αντίληψη πάνω σε κοινωνικοπολιτικά ζητήματα.
3. Και μάρμαρα να ριχναν,αν δεν ήξεραν το γιατί,τι σημασία θα χε ;
2. Χμμμ,και οι μπάτσοι τι είναι ; Ξες ,κάπου αναφέρθηκε για μπάτσους μέσα στην σχολή 24/7,να ζητάνε φοιτητικές ταυτότητες .
1. Ποιοι τις έδωσαν ;
Επίσης, wind ++
3. Και μάρμαρα να ριχναν,αν δεν ήξεραν το γιατί,τι σημασία θα χε ;
2. Χμμμ,και οι μπάτσοι τι είναι ; Ξες ,κάπου αναφέρθηκε για μπάτσους μέσα στην σχολή 24/7,να ζητάνε φοιτητικές ταυτότητες .
1. Ποιοι τις έδωσαν ;
Επίσης, wind ++
Αγνοώντας το ότι αγνόησες το ποστ όπου αντικρούω αυτά που έγραψε ο Wind, δηλαδή την άρνησή σου να επιχειρηματολογείς πάνω σε ό,τι δηλώνεις, να σου κάνω μια ερώτηση:moody wrote:Επίσης, wind ++
Γιατί? Αποδεικνύεις ότι προτιμάς να συμφωνήσεις με κάποιον μόνο και μόνο επειδή ανήκει στον χώρο σου πολιτικά παρά να συμφωνήσεις μόνο όπου όντως λέγεται κάτι σωστό, με επιχειρήματα και με σκοπό να βγει κάτι από την όλη ιστορία. Και γι' αυτό νιώθεις μελαγχολία I guess. Επειδή η πραγματικότητα όπως την αντιλαμβάνεσαι εσύ έρχεται σε σύγκρουση με την πραγματικότητα των άλλων. Και αρνείσαι να προσαρμοστείς (μαζί με τους άλλους, όχι μόνο εσύ) και να βγει κάτι καλό από τις πράξεις και τα λόγια μας. Απλά και μόνο για να αμυνθείς για τι? Για τον χώρο σου... Και κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου.
Δε γίνεται τα μόνα σου επιχειρήματα να είναι θεωρίες και τα ψεγάδια των αντίπαλων παρατάξεων από την δική σου, ανεξάρτητα από σωστά/λάθη.
Συγχαρητήρια. Έτσι δε πάμε μπροστά, όμως.
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
-
- byte level
Το ακριβές ήταν αυτό:moody wrote:2. Χμμμ,και οι μπάτσοι τι είναι ; Ξες ,κάπου αναφέρθηκε για μπάτσους μέσα στην σχολή 24/7,να ζητάνε φοιτητικές ταυτότητες .
Δεν γνωρίζεις τη διαφορά ανάμεσα στους σεκιουρητάδες και τους ΜΑΤατζήδες ή κάνεις ότι δεν την ξέρεις; Και που είναι το πρόβλημά σου με αυτό; Αν και τι σε ρωτάω; Με αυτά που λες και τα ++ που δίνεις στον wind μάλλον νοιώθεις περηφάνια και όχι αηδία με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών στην Ασοεε. Οπότε μάλλον διαφωνούμε. Επίσης υποθέτω ότι δεν έχεις πάει/μάθει/διαβάσει για το τι γίνεται στην Ευρώπη και την Αμερική και σε άλλα τέτοια κράτη της πλάκας γιατί θα ήξερες ότι κάτι τέτοιο εφαρμόζεται σε μεγάλο βαθμό και δεν είναι φασίστες ούτε οι μπάτσοι κυκλοφορούν με τα γκλομπ και βαράνε. Αλλά τι ξέρουν οι Ευρωπαίοι από πολιτισμό και ασφάλεια και ελευθερία; Εμείς είμαστε οι μάγκες. Σωστά;Deykalionas17 wrote: Με αυτά που γίνονται σε καθημερινή πλέον βάση θα έπρεπε να βάλουνε σεκιουριτάδες να φυλάνε τη σχολή 24/7 και να μπαίνεις μέσα μόνο με φοιτητική ταυτότητα!!
@Mpomp,
1. "παρά να συμφωνήσεις μόνο όπου όντως λέγεται κάτι σωστό" ,χμμμ οκ
2. όσο για το ότι δεν απαντάω στον καθένα ξεχωριστά,common now,και να απαντήσω στο venus τι θα γίνει ; Αν πχ χρειάζομαι 3 ώρες + για να εξηγήσω τι θεωρώ σωστό και τι όχι σε κανονική συζήτηση , στο venus θέλω σίγουρα περισσότερο χρόνο.+ ότι κανένας δεν διαβάζει σεντόνια,οπότε..
@ Deykalionas17
Χμμ,δεν ήμουν τις τελευταίες μέρες στην σχολή,οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε (πχ.όταν άκουσα για σπασμένα τζάμια,νόμιζα τίποτα στο υπόγειο,όχι εκεί που έγινε) οπότε δεν μπορώ να νιώσω ανάλογα .
Αμερική,Ευρώπη,μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος ;
1. "παρά να συμφωνήσεις μόνο όπου όντως λέγεται κάτι σωστό" ,χμμμ οκ

2. όσο για το ότι δεν απαντάω στον καθένα ξεχωριστά,common now,και να απαντήσω στο venus τι θα γίνει ; Αν πχ χρειάζομαι 3 ώρες + για να εξηγήσω τι θεωρώ σωστό και τι όχι σε κανονική συζήτηση , στο venus θέλω σίγουρα περισσότερο χρόνο.+ ότι κανένας δεν διαβάζει σεντόνια,οπότε..
@ Deykalionas17
Χμμ,δεν ήμουν τις τελευταίες μέρες στην σχολή,οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε (πχ.όταν άκουσα για σπασμένα τζάμια,νόμιζα τίποτα στο υπόγειο,όχι εκεί που έγινε) οπότε δεν μπορώ να νιώσω ανάλογα .
Αμερική,Ευρώπη,μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος ;
- photisd
- Mbyte level
Ρε παιδιά τι συζητάμε?? Μπήκε η αστυνομία με άδεια να ξεβρωμίσει τον τόπο και να τον κάνει Πανεπιστήμιο (όπως θα έπρεπε να λέγεται) και κακοφάνηκε σε πολλούς, που δίχως επιχειρήματα απλά συμφωνούν μεταξύ τους (κλασσικό φαινόμενο) για να φανεί η μαζικότητα ΚΑΙ στο φόρουμ της Πληροφορικής... Περιμένετε να βγει άκρη??
Εδώ ο άλλος (και ο κάθε άλλος) δεν καταλαβαίνει ποια είναι τα δικαιώματά του και νομίζει πως μπορεί όποτε θέλει να ξηλώσει μάρμαρα και να βάψει τη σχολή ό,τι χρώμα θέλει (ανάλογα με το πού ανήκει) και... και... και... Ελλάς το μεγαλείο σου!!
Γέμισε ο τόπος φιλελεύθερους και προοδευτικούς τρομάρα μας...
Εδώ ο άλλος (και ο κάθε άλλος) δεν καταλαβαίνει ποια είναι τα δικαιώματά του και νομίζει πως μπορεί όποτε θέλει να ξηλώσει μάρμαρα και να βάψει τη σχολή ό,τι χρώμα θέλει (ανάλογα με το πού ανήκει) και... και... και... Ελλάς το μεγαλείο σου!!
Γέμισε ο τόπος φιλελεύθερους και προοδευτικούς τρομάρα μας...

...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
Και επιτέλους,έφυγε η βρωμιά από το πανεπιστήμιο,όλα είναι υπέροχα στις ζωές μας ,we are livin the american dream 
Επίσης,photisd έχεις ακούσει λογικά το "χρυσή αυγή,για να ξεβρωμίσει ο τόπος" ε ;
Btw,και εγώ βρωμιά χαρακτηρίζομαι,οπότε ,πρέπει να φύγω από το venus ,και τότε θα πάρει αυξήσεις ο καθένας,θα μειωθούν οι φόροι,κτλπ κτλπ.Ουσιαστικά αυτό που κάνει η κυβέρνηση ,δεν είναι να καταστείλει τον αναρχικό χώρο,για να μην έχει αντίσταση σε καινούρια μέτρα,όχι,τον καταστέλλει γιατι δεν θα χει λόγο ύπαρξης στην ουτοπία που μας προετοιμάζουν

Επίσης,photisd έχεις ακούσει λογικά το "χρυσή αυγή,για να ξεβρωμίσει ο τόπος" ε ;

Btw,και εγώ βρωμιά χαρακτηρίζομαι,οπότε ,πρέπει να φύγω από το venus ,και τότε θα πάρει αυξήσεις ο καθένας,θα μειωθούν οι φόροι,κτλπ κτλπ.Ουσιαστικά αυτό που κάνει η κυβέρνηση ,δεν είναι να καταστείλει τον αναρχικό χώρο,για να μην έχει αντίσταση σε καινούρια μέτρα,όχι,τον καταστέλλει γιατι δεν θα χει λόγο ύπαρξης στην ουτοπία που μας προετοιμάζουν

Last edited by moody on Thu Jan 10, 2013 9:53 pm, edited 2 times in total.
- enum21
- Venus Former Team Member
Το άγαλμα για το οποίο γίνεται λόγος..
Μάλλον δεν θα τους άρεσε το βλέμμα του Μαρασλή.
Μάλλον δεν θα τους άρεσε το βλέμμα του Μαρασλή.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
Θα διαφωνήσω με το παραπάνω ποστ του Φώτη.Το πανεπιστήμιο και ανοιχτό πρέπει να είναι , και χώρος για να αναπτύσσονται δίκτυα αλληλεγγύης.Και οι εισβολές της αστυνομίας και το κυνηγητό σε κάθε είδους κατατρεγμένο θα έπρεπε να προβληματίζουν καθαρά και μόνο από την ανθρωπιστική σκοπιά.Από κει και πέρα τα νταβατζιλίκια και οι τσαμπουκάδες εις βάρος φοιτητών/καθηγητών/κλπ επειδή ζητούν την ομαλή λειτουργία του πανεπιστημίου είναι νοσηρό να δικαιολογούνται.Αν θες να έχεις αλληλεγγύη από το φοιτητικό σώμα πρέπει πρώτα να πείσεις τον κόσμο ότι αξίζει να συνασπιστεί μαζί σου.Πας σε συνέλευση πλέον και βλέπεις 200 άτομα.Δεν γίνεται κάτι λάθος τώρα , οι τωρινές συνελεύσεις πληρώνουν απλά τις αμαρτίες των προηγούμενων.