Φροντιστηρια.
-
- Buffer underflow exception
- Academic status: 1st year
Φροντιστηρια.
Καλησπερα, ξερει κανεις να προτεινει κανα καλο πανεπιστημιακο φροντιστηριο εξω; Ειμαι πρωτοετης στο τμημα οικονομικης επιστημης.
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Φροντιστηρια.
Tι;;;;;;; Α)Έχεις λεφτά για φροντιστήριο;;;; Αυτή την εποχή;;;; Και Β)helloοοοο!!! Δεν είσαι στη Γ' Λυκείου πια! Είσαι στο πανεπιστήμιο! Τώρα διαβάζεις μόνη σου! Αν παρ' όλα αυτά επιμένεις παρατήρησε λίγο τους τοίχους της ΑΣΟΕΕ όλο και κάτι θα βρεις 

- crash_override
- Wow! Terabyte level
Μπορείς επίσης να ζητήσεις βοήθεια από μεγαλύτερους συμφοιτητές σου ή να κάνεις κάτι ακόμη πιο αποδοτικό:
επειδή δεν είσαι η μόνη που ίσως να δυσκολεύεται με διάφορα μαθήματα, μπορείτε να μαζευτείτε 4-5 άτομα και να φτιάξετε μία ομάδα μελέτης (aka study group). Έτσι, θα συζητάτε όλα τα θέματα και πίστεψέ με, θα δεις πολλά αποτελέσματα.
In simple words...είναι καλή και αποδοτική εμπειρία
επειδή δεν είσαι η μόνη που ίσως να δυσκολεύεται με διάφορα μαθήματα, μπορείτε να μαζευτείτε 4-5 άτομα και να φτιάξετε μία ομάδα μελέτης (aka study group). Έτσι, θα συζητάτε όλα τα θέματα και πίστεψέ με, θα δεις πολλά αποτελέσματα.
In simple words...είναι καλή και αποδοτική εμπειρία

What to say man...what to say....
kluader wrote:Καλησπερα, ξερει κανεις να προτεινει κανα καλο πανεπιστημιακο φροντιστηριο εξω; Ειμαι πρωτοετης στο τμημα οικονομικης επιστημης.

Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
-
- Buffer underflow exception
- Academic status: 1st year
To εχω αποφασισει, και εχω και λεφτα για "πεταμα". Ξερει κανεις καποιο;
- MoonShadow
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Το θέμα κλειδώνεται διότι δεν ταιριάζει ούτε στο πνεύμα του forum αλλά ούτε και στου πανεπιστημίου.Εάν κάποιος γνωρίζει θα σου απαντήσει μέσω ΠΜ.