League of Legends
Forum rules
Υπενθυμίζουμε ότι οι συζητήσεις πρέπει να συμφωνούν με τους κανονισμούς χρήσης
Υπενθυμίζουμε ότι οι συζητήσεις πρέπει να συμφωνούν με τους κανονισμούς χρήσης
- Eldebryn
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Re: League of Legends
Σε περίπτωση που δεν τα έχετε δει ακόμα... http://eune.leagueoflegends.com/news/pr ... atch-notes
PSA: ανακοινωθηκε και ο τελευταιος παιχτης της χρονιας, η Vi :D
- X-ray
- Mbyte level
Κακή lol περίοδος για μένα. New keyboard, New Monitor - Resolution, New House-Desk, New Map, New Items, New Shop, 2 Months without internet/playing.
Το αποτέλεσμα; παραπληγικά mouse clicks, και ήττες σε proving grounds!?!
Σας έχει τύχει ποτές;
Σας έχει τύχει ποτές;
X-ray wrote:Κακή lol περίοδος για μένα. New keyboard, New Monitor - Resolution, New House-Desk, New Map, New Items, New Shop, 2 Months without internet/playing.
Σας έχει τύχει ποτές;
κανενα απο αυτα (εκτος απο το τελευταιο, προφανως) δεν μπορει να αλλαξει πραγματικα τις επιδοσεις, μονο ψυχολογικα
να ελεγες "new mouse" να ελεγα οκ, εγω οταν παιζω με αλλο ποντικι ειμαι σαν τα botακια στο beginner
το μαγαζι (ιδιο απλα με επιπλεον search και επιτελους αξιολογα recommended αμα βιαζεσαι) και τα νεα αντικειμενα (απο τα οποια 2-3 αξιζουν πραγματικα για καθε ειδος οποτε τα μαθαινεις σε ενα παιχνιδι) δεν βλεπω πως μπορουν να αλλαξουν κατι
(ευκαιρια να σε παω ενα 1v1 το βραδυ μπας και κερδισω; )
- Loner
- Academic status: N>4
Το μαγαζί κανονικά θέλει ψάξιμο πριν ξεκινήσεις να παίζεις για να δεις τι είναι τα recommended και αν ταιριάζουν στον τρόπο παιχνιδιού σου (πράγμα που δεν έχω κάνει και αναγκάζομαι να ψάχνω manually όλα τα αντικείμενα απ'το παλιό μου build ), γιατί εκείνη την ώρα εγώ τουλάχιστον βιάζομαι να γυρίσω στο lane και δεν μπορώ να κάθομαι να χαζεύω τα αντικείμενα.chriskin wrote: το μαγαζι (ιδιο απλα με επιπλεον search και επιτελους αξιολογα recommended αμα βιαζεσαι) και τα νεα αντικειμενα (απο τα οποια 2-3 αξιζουν πραγματικα για καθε ειδος οποτε τα μαθαινεις σε ενα παιχνιδι) δεν βλεπω πως μπορουν να αλλαξουν κατι
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
- X-ray
- Mbyte level
Τρομερή ευκαιρία θα έλεγα μιας και πιστεύω με νικάει και bot αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω ρε σύ το Keyboard παίζει ρόλο κ αυτό. Δεν είναι μόνο το mouse. Πρέπει να κάνεις και τα combos σου γρήγορα. Το θέμα είναι ότι με τόσα καινούργια πράγματα να συνηθίσει μαζεμένα ο εγκέφαλος βάρεσε διάλυση.chriskin wrote:X-ray wrote:Κακή lol περίοδος για μένα. New keyboard, New Monitor - Resolution, New House-Desk, New Map, New Items, New Shop, 2 Months without internet/playing.
Σας έχει τύχει ποτές;
κανενα απο αυτα (εκτος απο το τελευταιο, προφανως) δεν μπορει να αλλαξει πραγματικα τις επιδοσεις, μονο ψυχολογικα
να ελεγες "new mouse" να ελεγα οκ, εγω οταν παιζω με αλλο ποντικι ειμαι σαν τα botακια στο beginner
το μαγαζι (ιδιο απλα με επιπλεον search και επιτελους αξιολογα recommended αμα βιαζεσαι) και τα νεα αντικειμενα (απο τα οποια 2-3 αξιζουν πραγματικα για καθε ειδος οποτε τα μαθαινεις σε ενα παιχνιδι) δεν βλεπω πως μπορουν να αλλαξουν κατι
(ευκαιρια να σε παω ενα 1v1 το βραδυ μπας και κερδισω; )
Όσο για το shop δεν είπα ότι είναι κακό. Αλλά ήμουν πάντα ο πρώτος που έτρεχε στο θάμνο για το first blood (99% των περιπτώσεων) και τώρα μου παίρνει και 10 δευτερόλεπτα να βρω τι θα πάρω..
Βασικά πιστεύω θα ήταν καλύτερο να βγάλουν πρώτα τα items και στο επόμενα patch shop ή το αντίθετο γιατί οκ να μην ξέρεις ΤΙ θα πάρεις και να ψάχνεσαι, αλλά να μην ξέρεις και ΠΟΥ θα το βρεις ταυτόχρονα σε καθυστερεί πολύ. Και όχι τόσο πες στην αρχή αλλά ειδικά όταν είσαι τύπος που αλλάζεις builds ανάλογα τους αντιπάλους συνέχεια τότε κάθε recall στο shop είναι μαρτύριο... Για λίγο καιρό βέβαια θα συνηθίσω που θα πάει! χεχε...
Α και ξέχασα να πω και για το lag γιατί μπαίνω με 3G! Όλα τα χει ο μπαχτσές!
(όσο για το 1v1 πολύ θα το θελα μιας κ μόνο proving grounds παίζω προς το παρόν για να μην stackaro defeats lol - αλλά δεν έχω κάνει τα updates και δεν λέει να το δοκιμάσω με 3G. Υπομονή 1-2 χρόνια που θα κάνει να μου μπει το adsl όπως φαίνεται...)
Loner wrote:Το μαγαζί κανονικά θέλει ψάξιμο πριν ξεκινήσεις να παίζεις για να δεις τι είναι τα recommended και αν ταιριάζουν στον τρόπο παιχνιδιού σου (πράγμα που δεν έχω κάνει και αναγκάζομαι να ψάχνω manually όλα τα αντικείμενα απ'το παλιό μου build ), γιατί εκείνη την ώρα εγώ τουλάχιστον βιάζομαι να γυρίσω στο lane και δεν μπορώ να κάθομαι να χαζεύω τα αντικείμενα.chriskin wrote: το μαγαζι (ιδιο απλα με επιπλεον search και επιτελους αξιολογα recommended αμα βιαζεσαι) και τα νεα αντικειμενα (απο τα οποια 2-3 αξιζουν πραγματικα για καθε ειδος οποτε τα μαθαινεις σε ενα παιχνιδι) δεν βλεπω πως μπορουν να αλλαξουν κατι
εχουν αλλαξει πολλα, ειδικα στα ap tanks που παιζεις εσυ - τσεκαρε μια βολτα τα νεα αντικειμενα οποτε βρεις χρονο
X-ray wrote: Υπομονή 1-2 χρόνια που θα κάνει να μου μπει το adsl όπως φαίνεται...)
- vasilaros69
- Gbyte level
Αυτο που αναφερει ο xray το παθαινω κι εγω καθε φορα που παιζω σε ιντερνετ καφε..εχω συνηθισει οχι μονο στην 15.6 inches οθονη και στο πληκτρολογιο του λαπτοπ αλλα και στο οτι εχω απο κατω βαση και ειναι λιγο υψωμενο..καθε αλλαγη που δεν ειναι τοσο βολικη απο καρεκλα μεχρι και το χειρισμο απο τον εξοπλισμο μπορει να σε επηρεασει...
ποσο μαλλον τωρα που αλλαξε το hud και το shop με τα items...
ποσο μαλλον τωρα που αλλαξε το hud και το shop με τα items...
"Sometimes questions are more powerful than answers,..."
- Stayrakas
- Mbyte level
Κυριως με ποντικι και πληκτρολογιο εχω μεγαλο θεμα.. Και η οθονη θα με πειραξει αλλα οχι τοσο..
Οσο για τη πρωτη βδομαδα του shop ... δεν την σχολιαζω καν
Οσο για τη πρωτη βδομαδα του shop ... δεν την σχολιαζω καν
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Χμμμ,λογικά πρέπει να σας δίνεται η επιλογή να χρησιμοποιήσετε το παλιο shop,γράφοντας κάποιο command στο chat,ψάξτε το
modie is balanced ¯\_(ツ)_/¯
οχι δυστυχως δεν υπαρχει κατι τετοιο απο οσο εχω κοιταξει εγω τουλαχιστον...
γενικα παντως προσφερει πιστευω πιο πολλα πραγματα το νεο shop αλλα ειναι μεχρι να το μαθεις...στην τελικη αμα ψαχνεις κατι συγκεκριμενο κανεις search και τελειωνεις
γενικα παντως προσφερει πιστευω πιο πολλα πραγματα το νεο shop αλλα ειναι μεχρι να το μαθεις...στην τελικη αμα ψαχνεις κατι συγκεκριμενο κανεις search και τελειωνεις
Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
-Roy
-Roy
Όλα συνήθεια είναι. Μετά από καιρό θα λέτε πώς μπορούσα και έπαιζα με το παλιό shop..
September 28, daylight. The monsters have overtaken the city. Somehow, I am still alive...
- vasilaros69
- Gbyte level
- vasilaros69
- Gbyte level
- Loner
Αρχίζει σε λίγο ο τελικός Intel Extreme Masters 2013, Gambit Gaming (πρώην M5) vs Azubu Blaze
http://www.twitch.tv/esltv_lol
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
- rexes
- Kilobyte level
- Academic status: 3rd year
Το δεύτερο παιχνίδι ήταν πραγματικά ωραίο!!Loner wrote:Αρχίζει σε λίγο ο τελικός Intel Extreme Masters 2013, Gambit Gaming (πρώην M5) vs Azubu Blaze
Εφαρμογή για το Πρόγραμμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Δείτε περισσότερα για την εφαρμογή και πείτε την άποψή σας!
Δείτε περισσότερα για την εφαρμογή και πείτε την άποψή σας!
- X-ray
- Mbyte level
Παιδιά να ρωτήσω, έχει χρησιμοποιήσει κάποιος software για video capture στο lol;
Δεν εννοώ το lol replay.
Θέλω κάτι για να κάνω record φάσεις από τα replays προς youtube upload
To έχω κάνει σαν πείραμα με το bandicam στα παρακάτω vids
Αλλά δεν έχω ήχο για κάποιο λόγο...
Ξέρει κανείς alternatives; Η ίσως κάποιο fix για αυτό το issue με τον ήχο;
Link
Link
Link
Δεν εννοώ το lol replay.
Θέλω κάτι για να κάνω record φάσεις από τα replays προς youtube upload
To έχω κάνει σαν πείραμα με το bandicam στα παρακάτω vids
Αλλά δεν έχω ήχο για κάποιο λόγο...
Ξέρει κανείς alternatives; Η ίσως κάποιο fix για αυτό το issue με τον ήχο;
Link
Link
Link
- apostolos22
- bit level
Δεν το έχω χρησιμοποιήσει προσωπικά αλλά ο ξάδερφος μου χρησιμοποιεί lol recorder και μετά χρησιμοποιεί fraps νομίζω ελπίζω να βοήθησαX-ray wrote:Παιδιά να ρωτήσω, έχει χρησιμοποιήσει κάποιος software για video capture στο lol;
- X-ray
- Mbyte level
Ναι το fraps έχω ακούσει ότι είναι το καλύτερο αλλά είναι paid
Βέβαια δεν είναι και τραγικό το κόστος (29 ευρώ για lifetime licence) οπότε θα το κατεβάσω μάλλον να δω αν μου δουλεύει σωστά και ίσως το αγοράσω.
Thx πάντως!
Βέβαια δεν είναι και τραγικό το κόστος (29 ευρώ για lifetime licence) οπότε θα το κατεβάσω μάλλον να δω αν μου δουλεύει σωστά και ίσως το αγοράσω.
Thx πάντως!