Νέος επεξεργαστής!!

Συζητήσεις για θέματα που σχετίζονται με hardware.
Post Reply
atomo
byte level
byte level

Νέος επεξεργαστής!!

Post by atomo » Thu Jan 31, 2013 8:17 pm

καλησπέρα παιδια.

Θα χρειαστώ για ακόμα μια φορά τη βοήθειά σας. Έχει πρόβλημα ο επεργαστής μου και αποφάσισα να τον αλλάξω.
Αφού εγκέστησα τον καινούριο, ο υπολογιστής κολλάει στα bios χωρίς να προχωράει, ούτε να μπαίνει στο setup. Το πληκτρολόγιο δεν αποκρίνεται (τα φωτάκια numlock κλπ δεν ανάβουν).

Τι μπορεί να φταίει; Δεδομένου ότι έχω τσεκάρει ότι ο επεργαστής είναι συμβατός με μητρική. :smt012
nks
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Re: Νέος επεξεργαστής!!

Post by nks » Thu Jan 31, 2013 10:13 pm

ο επεξεργαστής σου μπορει να ειναι συμβατος με τη μητρικη σου,αλλα ίσως μετα απο καποιο bios version

τσεκαρε τι bios version απαιτει ο επεργαστης και τι εχεις
atomo
byte level
byte level

Post by atomo » Fri Feb 01, 2013 12:51 am

OK
όταν ξαναέβαλα τον παλιό επεξεργαστή τα windows ζήτησαν ενεργοποίηση ξανα (?????). Δεν ξέρω γιατί αλλά δε μπορώ να λογκάρω τώρα.
Υπάρχεει τρόπος να δω την έκδοση των BIOS από τα BIOS?
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Fri Feb 01, 2013 5:23 pm

atomo wrote:όταν ξαναέβαλα τον παλιό επεξεργαστή τα windows ζήτησαν ενεργοποίηση ξανα (?????)
Enjoy your Windows™ experience
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
Post Reply

Return to “Hardware”