Εισαγγελική παρέμβαση για τις φωτογραφίες των ληστών της Κοζάνης Πηγή

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
ala_mages
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4
Re: Εισαγγελική παρέμβαση για τις φωτογραφίες των ληστών της Κοζάνης Πηγή

Post by ala_mages » Tue Feb 05, 2013 4:08 pm

rose wrote: Αυτα τα εκαναν αριστεροι στις αρχες του 20αιωνα με αποτελεσμα 20.000.000 ρώσοι νεκροι καμια σχεση με το σημερα!
γιατί να συγκρίνεις τα πάντα με τους αριστερούς, δεν κολλάει πουθενά όμως, δεν στέκει ρε παιδί μου , οποτε και κάποιο point να πας να βγάλεις το χάνεις. Πχ έστω ότι έχουμε την εξής ιστορία: σκάει ένας με αίματα στα @@ του και σου λέει "ένας μπάτσος με έσφαξε στα @@ με κονσέρβα" και ο rose θα απαντήσει "ναι δεν παίζει θέμα και οι αριστεροί τα ίδια κάνανε δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα σου" <-- φοβερό επιχείρημα, τα κάνει όλα να φαίνονται καλύτερα

no offense αλλα άμα θες να σχολιάσεις κάποια δρώμενα μείνε στα δρώμενα και μην κανεις αναφορές σε ΑΣΧΕΤΑ πράγματα με το θέμα γιατί λογικό να μην σε πάρει κανένας στα σοβαρά παρα μονο κάνα δυο άτομα παρόμοια φάση με σένα

ΠΧ statement "τα παιδιά στην αφρική πεινάνε"

rose answers το statement "ναι αλλα και οι ρώσοι όταν είχαν κομμουνισμό πεινάγανε"
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[img]http://t0ak.roblox.com/d5be69b25a8139450ec4fae2027989dc[/img]
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
Welcome to the [url=http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pAY9CNkKOsg#t=59]ricefields[/url] mathaf*ka [url=http://foss.aueb.gr]Turn on the foss please![/url]
moody
Gbyte level
Gbyte level

Post by moody » Tue Feb 05, 2013 4:10 pm

Χμμμμ,σε μια χώρα που έχουν υπάρξει δίκες σε άτομα λόγω του πολιτικού τους dna,ναι πιστεύω ότι το να αναγκάσουν κάποιον να υπογράψει ενοχή,είναι κάτι το οποίο προέρχεται από την σφαίρα της φαντασίας .
rose,οκ το δέχομαι,είσαι δεξιός,αλλά πλζ ρε μαν,απέκτησε και επιχειρήματα έξω του "άπλυτος,έχω φίλο μπάτσο και ξέρει,οι βρωμοαριστεροί στον 3ο αιώνα π.χ. ξέρετε τι έκαναν ,κτλπ"
modie is balanced ¯\_(ツ)_/¯
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Tue Feb 05, 2013 4:15 pm

m4ver1ck wrote:
Οσο για την σύνδεση με τους αλβανούς και την ετούτη.Αστοχη. Η ίδια ακριβώς κατάσταση. Μερικές ψιλές που πέσαν κατα την ώρα της σύλληψης. Ειδικά στους αλβανούς οι μώλωπες σε τίποτα δεν θύμιζαν οτι τους "βαραγαν 4 ωρες και παθαν αιματουρια". Απλώς τώρα το παρατραβάνε και έχουμε μια παραφιλολογία ηρωοποιησης (τα καλα και ευαισθητα παιδιά που παρασύρθηκαν μπλα μπλα κλαψ λυγμ :smt022 ) και δώστου ιστορίες φρίκης απο τις μαμάδες. Απο κει και πέρα, ας προσέχαν. Τα παιδάκια ξεφύγαν απο το κλασσικό μοτίβο του "εξεγερμενου ευαισθητούλη" και τραβήξαν πολύ τον πήχη.Παλιά το στόρι κύλαγε απλά: γκαζάκια, σύλληψη, σφαλιάρα και 6 μήνες μπουζού.Τώρα όμως τα πράγματα σοβαρέψανε πολύ.Τα καλάσνικωφ δεν είναι πλέον αστεία, ούτε μέσα σε ορισμένα πλαίσια πρόκειται για βία που μπορεί να γίνει υποφερτή ως "τα παιδιά που εξεγείρονται". Είναι [b]πόλεμος με όλα τα μέσα[/b]. Αυτόν τον δρόμο διαλέξαν και αυτόν πρέπει να πορευτούν. Τέλος, σημαντικό οτι η συλληψη τους έγινε απο μπατσους της επαρχιας. Σημαντικό αν γνωρίζει κανείς ποσο νηπιαγωγεία (και δεν εννοώ απο θέμα καλοσύνης και αγιότητας) είναι οι μπατσοι της επαρχίας.
++
WoLfeN Ilic wrote:
Η επιχειρηματολογία σε τέτοιου είδους θέματα βρίθει πολιτισμού και επί της ουσίας διάλογο. Ο άλλος θυμήθηκε τα γκούλαγκ όταν του είπαν ότι στον πολιτισμένο κόσμο έχει απαγορευτεί ο βασανισμός. Ένα σύστημα που δεν σαπίζει, δεν έχει ανάγκη ούτε πανηγύρια και φιέστες για εξαρθρώσεις τρομοκρατικών οργανώσεων, ούτε ΕΚΑΜ να σπάνε απεργία εργαζόμενων του ΜΕΤΡΟ, ούτε δημοσιοποίηση φωτογραφιών ιερόδουλων για να μας πείσει ότι αυτές έσπειραν το AIDS (και μετά να κάνει μόκο όταν οι μισές βγαίνουν αρνητικές στον ιο), ούτε να κοπανάει μπουκέτα σε 20χρονα πιτσιρίκια που κυκλοφορούν με καλάσνικοφ και η σκληρότητά τους φαίνεται από το γεγονός ότι ούτε μια σφαίρα δεν έπεσε και ο ένας απειλούσε να αυτοκτονήσει. Αλλά φυσικά εδώ έχουμε το αντίθετο. Ένα σύστημα που σαπίζει και για να χτυπήσει τον πολιτικό του "αντίπαλο" μοντάρει βίντεο με δηλώσεις για να πείσει ότι ο αντίπαλος προμοτάρει τρομοκράτες, χρησιμοποιεί βίντεο που βουλευτές φοράνε trendy μπλούζες που γράφουν kalasnikov και διατυμπανίζει "να το γράφουν και στις μπλούζες τους ότι είναι υπερ των όπλων". Ένα σύστημα που θυμίζει όλο και περισσότερο χούντα. Και όπως και στη χούντα πολύ μεγάλο μέρος του κόσμου αντιμετώπιζε την κατάσταση όπως περίπου αντιμετωπίζεται και τώρα -με αδιαφορία και ψευτοδικαιολογίες- σε 20 χρόνια μπορεί να γιορτάζουμε με σημαιάκια νέα μεταπολίτευση. Τα δημοκρατικά καθεστώτα βασίζονται σε νόμους και όχι σε μπουκέτα για να τιμωρήσουν όσους παρανομούν. Τα "άμα κουβαλάς όπλα, μην περιμένεις λουλούδια" είναι απλά ένας εύκολος τρόπος να δικαιολογήσουμε την αντιδημοκρατική σχιζοφρένεια. Όπως επίσης και τα "έφαγαν ξύλο γιατί δεν μπορούσαν αλλίως να τους συλλάβουν" είναι ακόμα πιο αστεία. Το πιο τραγικό όμως είναι ότι ενώ στην αρχή χρησιμοποιήθηκαν σαν επιχειρήμα από πολλούς, τώρα προχωρήσαμε στο κλασσικό εφυολόγημα του ανθρώπου περί "μη ανθρώπινου εχθρού" που δεν πρέπει να έχει τα δικαιώματα που έχουμε εμείς οι "δημοκράτες". http://www.psychologytoday.com/blog/philosophy-dispatches/201112/dehumanization-genocide-and-the-psychology-indifference-0
++ σχεδόν σε όλα, αλλά ας μην επιμένουμε ότι δεν άξιζε τέτοια μεταχείριση σε κάποιον που μπήκε στην διαδικασία να βρει και να κυκλοφορεί με αυτόματο. Είπαμε, δε (θα έπρεπε να) δικαιολογείται βία πάνω από κάποιο όριο, πόσο μάλλον από σωφρονιστικούς υπαλλήλους.
Όταν όμως κυκλοφορείς με καλάζνικοφ, ακόμα και με ένα απλό πιστόλι, ακόμα και από ατύχημα σκοτώνεις κάποιον. Έτσι απλά. Οπότε τις σφαλιάρες σου τις αξίζεις για να καταλάβεις τι έκανες. "Το ξύλο βγήκε απ' τον παράδεισο" που λένε. Οι άλλες προτάσεις (κέντρα ψυχολογικής υποστήριξης και μεταμέλειας για εγκληματίες) είναι καλά στη θεωρία μόνο.
Τώρα αν με τον όρο "βασανιστήρια" εννοεί κανείς άλλος εδώ μέσα βγάλσιμο νυχιών και άλλα παρόμοια από πολεμικές περιόδους, νομίζω ότι χωρίς κάποια απόδειξη για τέτοιες δηλώσεις, είναι επιεικώς αστείο να μιλάμε γι' αυτά.

@ja
Μήπως μπορείς να στηρίξεις κάπου τα περί βίας με σκοπό να δηλώσει κάποιος αθώος, ένοχος? Γιατί εμένα μόνο σκηνές από ταινίες και NCIS μου θυμίζει αυτό.Εγώ έχω δει ότι στην πραγματικότητα συνήθως ένοχοι δηλώνουν όσοι πληρώνονται γι' αυτό, ως αποδιοπομπαίοι τράγοι.
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
m4ver1ck
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by m4ver1ck » Tue Feb 05, 2013 4:25 pm

WoLfeN Ilic wrote: ούτε να κοπανάει μπουκέτα σε 20χρονα πιτσιρίκια που κυκλοφορούν με καλάσνικοφ και η σκληρότητά τους φαίνεται από το γεγονός ότι ούτε μια σφαίρα δεν έπεσε και ο ένας απειλούσε να αυτοκτονήσει.
Σοβαρά εεεε???

Μάλλον δεν ξέρεις τι εστί "καλασνικόφ", δηλαδη όπλο διαμετρήματος 7αρας, και τι συνέπειες θα υπήρχαν σε περιπτωση που κάποιο απο αυτα τα μαλακισμένα το χανε και εβαλλε κατα ριπας στην πυκνοκατοικημενη περιοχή που μπλοκαριστήκαν, αν όχι για τους μπάτσους (που και αυτούς τα αλεξισφαιρα δεν θα τους έκαναν και κανένα καλό) τουλάχιστον για κάποιον τυχαίο περαστικό? Το οτι δεν είχαμε θύματα είναι ξεκάθαρα θέμα τύχης, μιας και τα χάσαν και δεν ηξεραν τι να κάνουν. Ας πουμε ο τοξοβόλος που χαρακτηριζε τον ταξιτζη της Παρου, χουντικό ρουφιάνο που καλώς έπαθε οτι έπαθε, το ότι κώλωσε την ώρα της αλήθειας δεν σημαίνει οτι δεν είχε πρόθεση να κάνει κάτι.

Απο κει και πέρα οι κλάψα περι "ανθρωπίνων δικαιωμάτων",ΟΗΕ και "στοιχειωδούς πολιτισμού" είναι για τους χάνους και απο οτι ξέρω εγω δεν δήλωσα ουτε "δημοκράτης" ουτε εναντιον της βίας γενικά και συν τις άλλοις δεν θεωρώ τον εαυτό μου χάνο, σε καμία περίπτωση. Τα δικαιώματα δεν είναι αυθύπαρκτα, αλλα δίδονται κατοπίν της επιβολής εκ των άνω κάποιας σύμβασης που απαιτούν και μια συμμορφωση απο ολους προς όλους. Που σημαίνει οτι για τα συγκεκριμένα μαλακιστήρια, δεν θα κάτσω να στεναχωρηθώ αν φαγαν και μια μπουφλα παραπάνω. Ας φρόντιζε να τους τη δώσει η μάνα τους οταν έπρεπε.

Τέλος νόμοι = εξουσία = πλήρες μονοπώλιο της βίας. Εως τότε, περιμένω την ανανεωτική πολιτική των χίπηδων του ΣΥΡΙΖΑ, που θα κάνει καταστολή με την πίπα της ειρήνης.
Kommt Zeit, kommt Rat, kommt Attentat!
motouboubati
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by motouboubati » Tue Feb 05, 2013 4:28 pm

Όταν όμως κυκλοφορείς με καλάζνικοφ, ακόμα και με ένα απλό πιστόλι, ακόμα και από ατύχημα σκοτώνεις κάποιον. Έτσι απλά. Οπότε τις σφαλιάρες σου τις αξίζεις για να καταλάβεις τι έκανες. "Το ξύλο βγήκε απ' τον παράδεισο" που λένε
Αν με σφαλιάρες μαυρίζεις μάτια και παραμορφώνεις πρόσωπα τότε ξεπερνας και τον Τζάκ Νόρις...
Απο την άλλη αν με το ξύλο και τα μπουκέτα σου δίνει ο άλλος να καταλάβεις το λάθος σου τότε προτείνω ο Βασσάλος στα υπολογιστικά να με κάνει τόπι γιατί κάνω πολλά λάθη...
Επίσης όταν κυκλοφορείς μεθυσμένος με αυτονίνητο πάλι έχεις πολλές πιθανότητες να πάρεις κόσμο στο λαιμό σου οπότε και εκει μπουκέτα(Ετσι απλα)...
Απλά πράγματα....
WoLfeN Ilic
Mbyte level
Mbyte level

Post by WoLfeN Ilic » Tue Feb 05, 2013 4:29 pm

m4ver1ck wrote: Απο κει και πέρα οι κλάψα περι ανθρωπίνων δικαιωμάτων,ΟΗΕ και στοιχειωδούς πολιτισμού είναι για τους χάνους και απο οτι ξέρω εγω δεν δήλωσα ουτε "δημοκράτης" ουτε εναντιον της βίας γενικά. Τα δικαιώματα δεν είναι αυθύπαρκτα, αλλα δίδονται κατοπίν της επιβολής εκ των άνω κάποιας σύμβασης που απαιτούν και μια συμμορφωση απο ολους προς όλους. Που σημαίνει οτι για τα συγκεκριμένα μαλακιστήρια, δεν θα κάτσω να στεναχωρηθώ αν φαγαν και μια μπουφλα παραπάνω. Ας φρόντιζε να τους τη δώσει η μάνα τους οταν έπρεπε.
Δεν μας ενδιαφέρει αν εσύ είσαι αντιδημοκράτης ή όχι. Μιλάμε για το κράτος και για το πολίτευμα αυτής της χώρας που την τελευταία φορά που κοίταξα έλεγε δημοκρατία. Το τι θα έκανες εσύ αν ήσουν βασιλιάς μπορείς να το ονειρεύεσαι όταν κοιμάσαι
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Tue Feb 05, 2013 4:30 pm

motouboubati wrote:
Όταν όμως κυκλοφορείς με καλάζνικοφ, ακόμα και με ένα απλό πιστόλι, ακόμα και από ατύχημα σκοτώνεις κάποιον. Έτσι απλά. Οπότε τις σφαλιάρες σου τις αξίζεις για να καταλάβεις τι έκανες. "Το ξύλο βγήκε απ' τον παράδεισο" που λένε
Αν με σφαλιάρες μαυρίζεις μάτια και παραμορφώνεις πρόσωπα τότε ξεπερνας και τον Τζάκ Νόρις...
Απο την άλλη αν με το ξύλο και τα μπουκέτα σου δίνει ο άλλος να καταλάβεις το λάθος σου τότε προτείνω ο Βασσάλος στα υπολογιστικά να με κάνει τόπι γιατί κάνω πολλά λάθη...
Επίσης όταν κυκλοφορείς μεθυσμένος με αυτονίνητο πάλι έχεις πολλές πιθανότητες να πάρεις κόσμο στο λαιμό σου οπότε και εκει μπουκέτα(Ετσι απλα)...
Απλά πράγματα....
Διάβασε και το υπόλοιπο του ποστ μου.
MpoMp wrote: Είπαμε, δε (θα έπρεπε να) δικαιολογείται βία πάνω από κάποιο όριο, πόσο μάλλον από σωφρονιστικούς υπαλλήλους.
Όταν όμως κυκλοφορείς με καλάζνικοφ, ακόμα και με ένα απλό πιστόλι, ακόμα και από ατύχημα σκοτώνεις κάποιον. Έτσι απλά.
Ναι, και κάποιος που "τρώει" κόκκινα φανάρια ένα γερό ξύλο τού αξίζει. Το προτιμώ από το να πεθάνει κάποιος.
MpoMp @ Discord
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by necrofear_13 » Tue Feb 05, 2013 4:33 pm

Δεν είμαι υπέρ ούτε κατά στο όλο σκηνικό. Απλά είναι εκπληκτικά το πόσο "εύκολο" είναι να μιλάει κάποιος όταν η γούνα του είναι απέξω. Αν κάποιος από αυτούς είχε σκοτώσει τη μάνα σου, την αδερφή σου, τον πατέρα σου να δω πως θα αντιδρούσες μετά. Δεν ξέρω εγώ προσωπικά αν μου έκαναν κάτι τέτοιο αν θα μπορούσα να ήμουνα τόσο "Δημοκράτης" όσο κάποιοι εδώ μέσα. Εγώ π.χ. το πρώτο που θα θελα είναι να τον κόψω κομματάκια και να τον δώσω στα σκουλίκια. Just food for thought δεν είμαι καθόλου υπέρ του ξύλου. Αλλά ώρες ώρες το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο. Imho πάντα...

Mpomp++

Υ.Σ. Πολύ ωραίο πάντως που σε μερικούς εδώ μέσα όποτε τους συμφέρει έχουμε Δημοκρατία και όποτε δεν τους συμφέρει θα ανατρέψουμε το σύστημα και το ένα και το άλλο. Keep it going....
Last edited by necrofear_13 on Tue Feb 05, 2013 4:35 pm, edited 1 time in total.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
m4ver1ck
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by m4ver1ck » Tue Feb 05, 2013 4:35 pm

WoLfeN Ilic wrote:
m4ver1ck wrote: Απο κει και πέρα οι κλάψα περι ανθρωπίνων δικαιωμάτων,ΟΗΕ και στοιχειωδούς πολιτισμού είναι για τους χάνους και απο οτι ξέρω εγω δεν δήλωσα ουτε "δημοκράτης" ουτε εναντιον της βίας γενικά. Τα δικαιώματα δεν είναι αυθύπαρκτα, αλλα δίδονται κατοπίν της επιβολής εκ των άνω κάποιας σύμβασης που απαιτούν και μια συμμορφωση απο ολους προς όλους. Που σημαίνει οτι για τα συγκεκριμένα μαλακιστήρια, δεν θα κάτσω να στεναχωρηθώ αν φαγαν και μια μπουφλα παραπάνω. Ας φρόντιζε να τους τη δώσει η μάνα τους οταν έπρεπε.
Δεν μας ενδιαφέρει αν εσύ είσαι αντιδημοκράτης ή όχι. Μιλάμε για το κράτος και για το πολίτευμα αυτής της χώρας που την τελευταία φορά που κοίταξα έλεγε δημοκρατία. Το τι θα έκανες εσύ αν ήσουν βασιλιάς μπορείς να το ονειρεύεσαι όταν κοιμάσαι
Και εμάς δεν μας ενδιαφέρει αν για σένα και τους ομοίους σου "δημοκρατία" = κάνω οτι μου γουστάρει και επικαλούμαι χάρτες και λοιπά μολις γίνει η στραβή. Η δημοκρατία λέει, ελευθερία φρονήματος, δεν λέει πουθενά επιτρέπεται η βολτα με πολεμικό τυφέκιο, με προβλεψη χαλαρων διαδικασιών στην αντιμετωπισή τους. Και η υπάρξη νόμων προυποθετει εκ την ανωθεν επιβολή και απο την κατωθεν εφαρμογη σε οποιο σύστημα και αν κοιταξεις.
ala_mages
Gbyte level
Gbyte level

Post by ala_mages » Tue Feb 05, 2013 4:37 pm

m4ver1ck wrote: Απο κει και πέρα οι κλάψα περι "ανθρωπίνων δικαιωμάτων",ΟΗΕ και "στοιχειωδούς πολιτισμού" είναι για τους χάνους και απο οτι ξέρω εγω δεν δήλωσα ουτε "δημοκράτης" ουτε εναντιον της βίας γενικά και συν τις άλλοις δεν θεωρώ τον εαυτό μου χάνο, σε καμία περίπτωση.
hello my name is potato
[img]http://taspotatoes.com.au/shop/images/Bismark.jpg[/img]
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
Welcome to the [url=http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pAY9CNkKOsg#t=59]ricefields[/url] mathaf*ka [url=http://foss.aueb.gr]Turn on the foss please![/url]
cypher
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Post by cypher » Tue Feb 05, 2013 4:37 pm

Παρακαλώ να λήξουν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις. Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιείτε επιχειρήματα τότε να κλειδωθεί το thread να τελειώνουμε.
ImageImageImageImageImageImageImage
WoLfeN Ilic
Mbyte level
Mbyte level

Post by WoLfeN Ilic » Tue Feb 05, 2013 4:41 pm

necrofear_13 wrote:Δεν είμαι υπέρ ούτε κατά στο όλο σκηνικό. Απλά είναι εκπληκτικά το πόσο "εύκολο" είναι να μιλάει κάποιος όταν η γούνα του είναι απέξω. Αν κάποιος από αυτούς είχε σκοτώσει τη μάνα σου, την αδερφή σου, τον πατέρα σου να δω πως θα αντιδρούσες μετά. Δεν ξέρω εγώ προσωπικά αν μου έκαναν κάτι τέτοιο αν θα μπορούσα να ήμουνα τόσο "Δημοκράτης" όσο κάποιοι εδώ μέσα. Εγώ π.χ. το πρώτο που θα θελα είναι να τον κόψω κομματάκια και να τον δώσω στα σκουλίκια. Just food for thought δεν είμαι καθόλου υπέρ του ξύλου. Αλλά ώρες ώρες το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο. Imho πάντα...
και ακριβώς επειδή η αυτοδικία δεν είναι λύση, έρχεται η δημοκρατική δικαιοσύνη που μπορεί και σκέφτεται ψύχραιμα και δίκαια, και χωρίς συναισθηματισμούς συλλαμβάνει και δικάζει τον ένοχο.

@m4verick αγόρι μου σύνελθε λίγο παραληρείς.. Εγώ και οι όμοιοι μου προτείνουμε να ηρεμίσεις λίγο, διότι δυστυχώς για σένα ο νόμος δεν βάζει όριο στο σε ποια εγκλήματα πρέπει να αντιμετωπίζει τον ένοχο δημοκρατικά και σε ποια σαν σκληρός τιμωρός. Όλοι υποτίθεται ότι αντιμετωπίζονται το ίδιο και όλοι υποτίθεται ότι οδηγούνται στη δικαιοσύνη για να αποφασίσει αυτή και όχι ο βλαχοαστυνόμος της κοζάνης με τα χεράκια του, την τιμωρία. Και η επιβολή του νόμου όταν ο άλλος κρατάει πολεμικό τυφέκιο, δεν απαιτεί τον ξυλοδαρμό του πρώτα.
motouboubati
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by motouboubati » Tue Feb 05, 2013 4:42 pm

MpoMp wrote:
motouboubati wrote:
Απλά πράγματα....
Διάβασε και το υπόλοιπο του ποστ μου.
MpoMp wrote: Είπαμε, δε (θα έπρεπε να) δικαιολογείται βία πάνω από κάποιο όριο, πόσο μάλλον από σωφρονιστικούς υπαλλήλους.
Όταν όμως κυκλοφορείς με καλάζνικοφ, ακόμα και με ένα απλό πιστόλι, ακόμα και από ατύχημα σκοτώνεις κάποιον. Έτσι απλά.
Ναι, και κάποιος που "τρώει" κόκκινα φανάρια ένα γερό ξύλο τού αξίζει. Το προτιμώ από το να πεθάνει κάποιος.

Αν είναι έτσι τότε τζάμπα έχουμε δικαστές,πρόστικα κ.τ.λ . Θα λέμε:
Παράνομο παρκάρισμα--->Σφαλίαρες
Υπέρβαση ορίου ταχύτητας--->Λιγες κακώσεις
ΣΤΟΠ---> Σπάσιμο χέρια πόδια
Κόκκινο---> Μπουκέτα μέχρι να μείνεις αναίσθητος....
m4ver1ck
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by m4ver1ck » Tue Feb 05, 2013 4:43 pm

WoLfeN Ilic wrote: @m4verick αγόρι μου σύνελθε λίγο παραληρείς.. Εγώ και οι όμοιοι μου προτείνουμε να ηρεμίσεις λίγο, διότι δυστυχώς για σένα ο νόμος δεν βάζει όριο στο σε ποια εγκλήματα πρέπει να αντιμετωπίζει τον ένοχο δημοκρατικά και σε ποια σαν σκληρός τιμωρός. Όλοι υποτίθεται ότι αντιμετωπίζονται το ίδιο και όλοι υποτίθεται ότι οδηγούνται στη δικαιοσύνη για να αποφασίσει αυτή και όχι ο βλαχοαστυνόμος της κοζάνης με τα χεράκια του, την τιμωρία. Και η επιβολή του νόμου όταν ο άλλος κρατάει πολεμικό τυφέκιο, δεν απαιτεί τον ξυλοδαρμό του πρώτα.
Εσυ όταν βρεθείς αντιμέτωπος με καλασνικοφ, κάνε αφοπλισμο και γειωση με υπνωτισμό. Προφανώς, έχεις το know-how... :smt006
WoLfeN Ilic
Mbyte level
Mbyte level

Post by WoLfeN Ilic » Tue Feb 05, 2013 4:47 pm

m4ver1ck wrote:
WoLfeN Ilic wrote: @m4verick αγόρι μου σύνελθε λίγο παραληρείς.. Εγώ και οι όμοιοι μου προτείνουμε να ηρεμίσεις λίγο, διότι δυστυχώς για σένα ο νόμος δεν βάζει όριο στο σε ποια εγκλήματα πρέπει να αντιμετωπίζει τον ένοχο δημοκρατικά και σε ποια σαν σκληρός τιμωρός. Όλοι υποτίθεται ότι αντιμετωπίζονται το ίδιο και όλοι υποτίθεται ότι οδηγούνται στη δικαιοσύνη για να αποφασίσει αυτή και όχι ο βλαχοαστυνόμος της κοζάνης με τα χεράκια του, την τιμωρία. Και η επιβολή του νόμου όταν ο άλλος κρατάει πολεμικό τυφέκιο, δεν απαιτεί τον ξυλοδαρμό του πρώτα.
Εσυ όταν βρεθείς αντιμέτωπος με καλασνικοφ, κάνε αφοπλισμο και γειωση με υπνωτισμό. Προφανώς, έχεις το know-how... :smt006
εσύ όταν βρεθείς αντιμέτωπος με καλάσνικοφ, άσε κάτω το όπλο σου και ξεκίνα τα μπουκέτα. Γιατί ως γνωστόν όλοι οι αστυνομικοί είναι bruce lee οπότε τους είναι πιο εύκολο να αφοπλίσουν κάποιον με γυμνά χέρια χτυπώντας τον στο πρόσωπο και όχι με κάποια λαβή.
m4ver1ck
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by m4ver1ck » Tue Feb 05, 2013 4:50 pm

Ειτε με πυροβολισμό στο γόνατο θα γίνει ο αφοπλισμος σε περιπτωση που ανοίξει πυρ, η κατα την καθήλωση που σε περίπτωση που ο συλληφθεντας ειναι δυσκολο να καθηλωθει θα φάει και καμια ξέμπαρκη για να ακινητοποιηθεί. Στοιχειώδης βία για σύλληψη, ακομα και ενα παιδί δημοτικού μπορεί να την ερμηνεύσει.

Και ο Ρωμανος, δεν έγινε σαν τον Αυγουστίνο....(γιατι ξερω εκ των προτέρων οτι θα το πας στην ζαρτινιερα)...
Last edited by m4ver1ck on Tue Feb 05, 2013 4:51 pm, edited 1 time in total.
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Tue Feb 05, 2013 4:51 pm

motouboubati wrote: Αν είναι έτσι τότε τζάμπα έχουμε δικαστές,πρόστικα κ.τ.λ . Θα λέμε:
Υπερβάλλεις και ρίχνεις το επίπεδο. Προσπάθησε να καταλάβεις τι εννοώ, εγώ δε σε κορόιδεψα. Άιντε, όλοι γίναμε είρωνες εδώ μέσα. :roll:

Ωραίοι οι δικαστές και τα πρόστιμα αλλά έλα ρώτα τον πατέρα μου και αρκετούς γνωστούς μου κατά πόσο δικαιώθηκαν όταν τους λήστεψαν άγνωστοι τα καταστήματα (χωρίς κουκούλες στην πλειοψηφία των περιπτώσεων) και οι ΔΙΑΣ άραζαν στα everest και έκαναν ελέγχους σε αυτοκίνητα αλλοδαπών και οι δικαστικοί έκαναν στάσεις εργασίας τα μεσημέρια.

Όταν παραβιάσεις το ΣΤΟΠ (επειδή είσαι ηλίθιος) ή φανάρι ή οδηγείς μεθυσμένος (για σοβαρές περιπτώσεις μιλάμε, κι όχι για παρκαρίσματα), μπορεί να πάρεις και εμένα στο λαιμό σου που δε φταίω τίποτα. Γιατί να πεθάνω εγώ επειδή είναι ο άλλος απλά ηλίθιος και ασυνείδητος και να μη φάει ο ηλίθιος ξύλο να καταλάβει τι έκανε? Αν πεθάνω λες το πρόστιμο που θα πληρώσει ο ηλίθιος να φτάνει για αποζημίωση στην οικογένειά μου? Δε δικαιολογώ πρακτικές "εκδίκησης", εξηγώ ότι το ξύλο είναι πιο αποτελεσματικός τρόπος τιμωρίας σε άτομα που ποτέ δεν ωρίμασαν και είναι και μετά τα 20-30-40 τους, βλαμμένοι.

Ωραία θα ήταν η ελληνική δικαιοσύνη να δουλεύει ρολόι παράλληλα με την ελληνική αστυνομία. Δεν είναι έτσι όμως και πρέπει να αναλογιστούμε τι είναι πιο αποτελεσματικό σε ορισμένες περιπτώσεις. Χωρίς να δικαιολογούμε πρακτικές κατά των δικαιωμάτων του ανθρώπου. Τώρα το τι ορίζει κανείς ως δικαίωμα, είναι μεγάλο θέμα.

Συμφωνούμε πως διαφωνούμε, για να τελειώνουμε.
MpoMp @ Discord
motouboubati
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by motouboubati » Tue Feb 05, 2013 4:56 pm

m4ver1ck wrote:Ειτε με πυροβολισμό στο γόνατο θα γίνει ο αφοπλισμος σε περιπτωση που ανοίξει πυρ, η κατα την καθήλωση που σε περίπτωση που ο συλληφθεντας ειναι δυσκολο να καθηλωθει θα φάει και καμια ξέμπαρκη για να ακινητοποιηθεί. Στοιχειώδης βία για σύλληψη, ακομα και ενα παιδί δημοτικού μπορεί να την ερμηνεύσει.

Και ο Ρωμανος, δεν έγινε σαν τον Αυγουστίνο....(γιατι ξερω εκ των προτέρων οτι θα το πας στην ζαρτινιερα)...

Εχεις δίκιο έφαγαν κατα ψιλές για να τους ακινητοποιήσουν.....απλά το χέρια των μπάτσων είχαν μπει στο κατα ριπάς γι αυτο παραμορφώθηκαν το πρόσωπα....
εγώ νόμιζα οτι άρπαξαν και μερικές στα κρατητήρια...τι χαζός είμαι..πάω στο δημοτικό πάλι....
m4ver1ck
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by m4ver1ck » Tue Feb 05, 2013 4:59 pm

Μια μάπα αρκεί για να γινει τετοια μελανια αν φύγει καλα...Για τα κρατητηρια ελεγε η μαμα: Oπως και για αιματουριες... :smt006 :smt005

Το ενδεχομενο δε, σεξουαλικης κακοποιησης ελεγχεται ακόμα. Περιμένει η μαμα επιβεβαιωση...
motouboubati
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by motouboubati » Tue Feb 05, 2013 5:06 pm

MpoMp wrote:
motouboubati wrote: Αν είναι έτσι τότε τζάμπα έχουμε δικαστές,πρόστικα κ.τ.λ . Θα λέμε:
Υπερβάλλεις και ρίχνεις το επίπεδο. Προσπάθησε να καταλάβεις τι εννοώ, εγώ δε σε κορόιδεψα. Άιντε, όλοι γίναμε είρωνες εδώ μέσα. :roll:

Ωραίοι οι δικαστές και τα πρόστιμα αλλά έλα ρώτα τον πατέρα μου και αρκετούς γνωστούς μου κατά πόσο δικαιώθηκαν όταν τους λήστεψαν άγνωστοι τα καταστήματα (χωρίς κουκούλες στην πλειοψηφία των περιπτώσεων) και οι ΔΙΑΣ άραζαν στα everest και έκαναν ελέγχους σε αυτοκίνητα αλλοδαπών και οι δικαστικοί έκαναν στάσεις εργασίας τα μεσημέρια.

Όταν παραβιάσεις το ΣΤΟΠ (επειδή είσαι ηλίθιος) ή φανάρι ή οδηγείς μεθυσμένος (για σοβαρές περιπτώσεις μιλάμε, κι όχι για παρκαρίσματα), μπορεί να πάρεις και εμένα στο λαιμό σου που δε φταίω τίποτα. Γιατί να πεθάνω εγώ επειδή είναι ο άλλος απλά ηλίθιος και ασυνείδητος και να μη φάει ο ηλίθιος ξύλο να καταλάβει τι έκανε? Αν πεθάνω λες το πρόστιμο που θα πληρώσει ο ηλίθιος να φτάνει για αποζημίωση στην οικογένειά μου? Δε δικαιολογώ πρακτικές "εκδίκησης", εξηγώ ότι το ξύλο είναι πιο αποτελεσματικός τρόπος τιμωρίας σε άτομα που ποτέ δεν ωρίμασαν και είναι και μετά τα 20-30-40 τους, βλαμμένοι.

Ωραία θα ήταν η ελληνική δικαιοσύνη να δουλεύει ρολόι παράλληλα με την ελληνική αστυνομία. Δεν είναι έτσι όμως και πρέπει να αναλογιστούμε τι είναι πιο αποτελεσματικό σε ορισμένες περιπτώσεις. Χωρίς να δικαιολογούμε πρακτικές κατά των δικαιωμάτων του ανθρώπου. Τώρα το τι ορίζει κανείς ως δικαίωμα, είναι μεγάλο θέμα.

Συμφωνούμε πως διαφωνούμε, για να τελειώνουμε.
Ρε mpomp δε γίνεται να λές ότι δεν δικαιολογούνται πρακτκές κατά των ανθρωπινων δικαιωμάτων και απο την άλλη να λές γιατί να μη φάει ο ηλίθιος ξύλο,το ένα αναιρει το άλλο.
Για εμένα δεν έιναι λύση το ξύλο.Οπότε συμφωνούμε οτι διαφωνούμε.
moody
Gbyte level
Gbyte level

Post by moody » Tue Feb 05, 2013 5:13 pm

Από τότε που βγήκε το "let s agree that we disagree" χάθηκε το νόημα στις συζητήσεις :/
Μιλάτε για 1 ώρα,για να καταλήξετε στο να πιστεύει ο καθένας αυτό που πίστευε εξαρχής ,waste of time :/
modie is balanced ¯\_(ツ)_/¯
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Tue Feb 05, 2013 5:13 pm

motouboubati wrote: Ρε mpomp δε γίνεται να λές ότι δεν δικαιολογούνται πρακτκές κατά των ανθρωπινων δικαιωμάτων και απο την άλλη να λές γιατί να μη φάει ο ηλίθιος ξύλο,το ένα αναιρει το άλλο.
Για εμένα δεν έιναι λύση το ξύλο.Οπότε συμφωνούμε οτι διαφωνούμε.
MpoMp wrote:Τώρα το τι ορίζει κανείς ως δικαίωμα, είναι μεγάλο θέμα.
Όταν βρεθείς στο λεωφορείο και καρφωθεί μια νταλίκα με μεθυσμένο οδηγό που ακούει τέρμα παντελίδη και πέρασε με κόκκινο, κατευθείαν στο παράθυρο που κάθεσαι και πεθάνεις ακαριαία (ελπίζω να μη σου συμβεί, ούτε σε κανέναν), έλα να ξαναμιλήσουμε για δίκες, πρόστιμα και ανθρώπινα δικαιώματα.

Αν η αστυνομία και τα δικαστήρια έκαναν σωστά τη δουλειά τους ή οι Έλληνες δεν ήταν γενικά "στα τρία μου οι υπόλοιποι, εγώ να πάω εκεί που θέλω", δε θα τολμούσα καν να μιλήσω για ξύλο. Τώρα τολμώ. Που και πάλι δεν υποστηρίζω ότι θα βάλεις κάποιον κάτω και θα τον σαπίσεις, ό,τι κι αν έχει κάνει. Ή ότι θα μάθει οπωσδήποτε.
Αλλά αυτόν τον νταλικέρη δε θα με πειράξει να τον μαυρίσουν οι μπάτσοι.
MpoMp @ Discord
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”