Ερωτηματολόγιο Διπλωματικής Εργασίας
Ερωτηματολόγιο Διπλωματικής Εργασίας
Καλησπέρα σε όλους!
Στα πλαίσια της διπλωματικής μου εργασίας στο ΠΜΣ του τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του ΠΑ.ΜΑΚ. κάνω μία έρευνα με στόχο τη διερεύνηση της σχέσης ανάμεσα στις Στρατηγικές Γλωσσικής Εκμάθησης, τη Συναισθηματική Νοημοσύνη και τους Στόχους Επίτευξης.
Αν λοιπόν είστε ενήλικες, έχετε μητρική γλώσσα την ελληνική και μαθαίνετε την αγγλική ως ξένη γλώσσα, θα σας παρακαλούσα να αφιερώσετε λίγα λεπτά από το χρόνο σας και να απαντήσετε στο εξής online ερωτηματολόγιο
https://docs.google.com/a/uom.edu.gr/sp ... eld6N0E6MQ
Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας.
Μαρίνα Λαλιώτη
Στα πλαίσια της διπλωματικής μου εργασίας στο ΠΜΣ του τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του ΠΑ.ΜΑΚ. κάνω μία έρευνα με στόχο τη διερεύνηση της σχέσης ανάμεσα στις Στρατηγικές Γλωσσικής Εκμάθησης, τη Συναισθηματική Νοημοσύνη και τους Στόχους Επίτευξης.
Αν λοιπόν είστε ενήλικες, έχετε μητρική γλώσσα την ελληνική και μαθαίνετε την αγγλική ως ξένη γλώσσα, θα σας παρακαλούσα να αφιερώσετε λίγα λεπτά από το χρόνο σας και να απαντήσετε στο εξής online ερωτηματολόγιο
https://docs.google.com/a/uom.edu.gr/sp ... eld6N0E6MQ
Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας.
Μαρίνα Λαλιώτη
- X-ray
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Ερωτηματολόγιο Διπλωματικής Εργασίας
Καλησπέρα,
Απάντησα στο ερωτηματολόγιο. Απλά στο τέλος στο submit ψιλοκόλλησε και έτσι μετά από λίγο ώρα πάτησα Back και το έκανα ξανα submit.
Οπότε υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να έχω δώσει δύο φορές τη φόρμα μου. Κοίταξέ το με την ώρα, μόλις τώρα το έκανα.
Απάντησα στο ερωτηματολόγιο. Απλά στο τέλος στο submit ψιλοκόλλησε και έτσι μετά από λίγο ώρα πάτησα Back και το έκανα ξανα submit.
Οπότε υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να έχω δώσει δύο φορές τη φόρμα μου. Κοίταξέ το με την ώρα, μόλις τώρα το έκανα.
Καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου και για τη σχετική ενημέρωση!
(το τσέκαρα και δεν έχω κάποια διπλή απάντηση)
(το τσέκαρα και δεν έχω κάποια διπλή απάντηση)
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Πολλές ερωτήσεις είναι νοηματικά ίδιες, αλλά υπάρχουν 2-3 φορές
Θα ήθελα να αποφύγω τη χαμηλή επίδοση σε αυτό το μάθημα (αγγλικών).
Ενημερωτικά, τι διαφορετικό σου προσφέρουν αυτές οι 2 ερωτήσεις?Ο στόχος μου είναι να αποφύγω την κακή επίδοση σε αυτό το μάθημα (αγγλικών).
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Συνήθως - δεν ξέρω αν συμβαίνει στο συγκεκριμένο - στα ερωτηματολόγια βάζουν την ίδια ερώτηση 2 και 3 φορές με άλλη διατύπωση, για να δουν, αφ'ενός, αν τρολάρεις, αφ'ετέρου, αν οι απόψεις σου είναι σταθερές.
September 28, daylight. The monsters have overtaken the city. Somehow, I am still alive...
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
Κάτι τέτοιο σκέφτηκα, αλλά δεν ξέρω αν το να τις βάλεις συνεχόμενα έχει την ίδια αποτελεσματικότηταAitoulas wrote:Συνήθως - δεν ξέρω αν συμβαίνει στο συγκεκριμένο - στα ερωτηματολόγια βάζουν την ίδια ερώτηση 2 και 3 φορές με άλλη διατύπωση, για να δουν, αφ'ενός, αν τρολάρεις, αφ'ετέρου, αν οι απόψεις σου είναι σταθερές.

░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
το ενα λεει τι θα ηθελε καποιος και το αλλο ποιος ειναι ο στοχος του παντως
εγω θα ηθελα να εχω μεσο ορο καθαρο 10 αλλα ο στοχος μου ειναι να εχω πανω απο 7.5 πχ
εγω θα ηθελα να εχω μεσο ορο καθαρο 10 αλλα ο στοχος μου ειναι να εχω πανω απο 7.5 πχ
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
Μιλάει για χαμηλή επίδοση.chriskin wrote:το ενα λεει τι θα ηθελε καποιος και το αλλο ποιος ειναι ο στοχος του παντως
Ποιος θα διαφωνήσει με το "Θα ήθελα να αποφύγω τη χαμηλή επίδοση.."?
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
stoupeace wrote:Κάτι τέτοιο σκέφτηκα, αλλά δεν ξέρω αν το να τις βάλεις συνεχόμενα έχει την ίδια αποτελεσματικότηταAitoulas wrote:Συνήθως - δεν ξέρω αν συμβαίνει στο συγκεκριμένο - στα ερωτηματολόγια βάζουν την ίδια ερώτηση 2 και 3 φορές με άλλη διατύπωση, για να δουν, αφ'ενός, αν τρολάρεις, αφ'ετέρου, αν οι απόψεις σου είναι σταθερές.
Τις περισσότερες φορές όντως αυτός είναι ο στόχος.
Πέραν αυτού, όσον αφορά τώρα το συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο, κάποιες ερωτήσεις μπορεί να μοιάζουν ίδιες ωστόσο έχουν κάποιες λεπτές διαφορές (άρα μετρούν και κάτι διαφορετικό), τις οποίες δεν τις αντιλαμβανόμαστε πιθανότατα με την πρώτη ματιά.
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια και τις πολύτιμες παρατηρήσεις σας!