H εικόνα της ημέρας...
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Re: H εικόνα της ημέρας...

- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by Gewitter on Wed Feb 27, 2013 4:18 pm, edited 2 times in total.
Reason: spoiler added
Reason: spoiler added

- Loner
- Venus Former Team Member
- Academic status: N>4
Η εικόνα αυτή είναι απ'όταν είχε μπει για Q&A στο channel του foss.aueb στο irc?
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
Επειδή έχω την τύχη (?) να παρακολουθώ το μάθημα της λογιστικής φέτος, να υπενθυμίσω ότι τα στοιχεία ισχύουν και είναι επίσημα (σύμφωνα με δείγμα ποσοστού άνω του 90% επί του συνόλου πρωτοετών βασισμένο σε real time δεδομένα):
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
- Gewitter
- Academic status: PhD
offtopic: είναι λογικό αν αναλογιστείς ότι πολλοί πλέον μπαίνουν γιατί για εδώ έφταναν τα μόρια και από εδώ θα βρουν δουλεία και ότι άλλο τους αραδιάζουν στα φροντιστήρια είναι λογικό...
Δεν μπορείς να είσαι καλός σε κάτι που δεν σου αρέσει.
Το γράφημα δεν ισχύει τόσο για το επίπεδο προγραμματιστικών ικανοτήτων των φοιτητών όσο για το νοητικό και πολιτιστικό τους επίπεδο. Όλα λογικά είναι, εγώ απλά παραθέτω στατιστικές προς καταγραφή των σημείων των καιρών. Κάποτε θα τα βλέπουμε αυτά και θα βγάζουμε έρευνες!Gewitter wrote:offtopic: είναι λογικό αν αναλογιστείς ότι πολλοί πλέον μπαίνουν γιατί για εδώ έφταναν τα μόρια και από εδώ θα βρουν δουλεία και ότι άλλο τους αραδιάζουν στα φροντιστήρια είναι λογικό...
MpoMp @ Discord
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
Στατιστικά my ass .Σιγά τις διαφορές που έχει κάθε χρονιά , μην γίνεστε Κατερίνης στην θέση του Κατερίνη έλεος.Κρίνοντας από τις διαλέξεις της java εγώ προσωπικά δεν διαπίστωσα κάποιο σοβαρό έλλειμμα σε σχέση με την χρονιά μου.Συνεπώς θα έλεγα αφήστε τις μ*** και μην κομπλάρετε τα παιδάκια.
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
Στις διαλέξεις σας ήρθαν 20-30 από τους 250+ πρωτοετείς. Αυτό επιβεβαιώνει τα στοιχεία. Επίσης αναφέρεται το επίπεδο του "μέσου φοιτητή", όχι όλων. Umad.ja_the_invincible wrote:Στατιστικά my ass .Σιγά τις διαφορές που έχει κάθε χρονιά , μην γίνεστε Κατερίνης στην θέση του Κατερίνη έλεος.Κρίνοντας από τις διαλέξεις της java εγώ προσωπικά δεν διαπίστωσα κάποιο σοβαρό έλλειμμα σε σχέση με την χρονιά μου.Συνεπώς θα έλεγα αφήστε τις μ*** και μην κομπλάρετε τα παιδάκια.

MpoMp @ Discord
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
Και στη δική μου χρονιά τόσους θα μάζευε.Καλά την π***ριά για το νοητικό και πολιτιστικό επίπεδο δεν την σχολιάζω καν.Εγώ θυμάμαι πάντως τις παλαιότερες γενιές να τρέχουν σε μπουλούκια στα μπουζούκια με τους δαπίτες , να χαρώ εγώ πολιτιστικό επίπεδο.Αφήστε τα παιδάκια λέμε σαν να ακούω τους κωλόγερους της γειτονιάς μου είστε.
Δεν αντιλέγω αλλά αγνοείς το ότι κάθε χρόνο γίνονται χειρότερα τα πράγματα. Also πρέπει να σταματήσει η ιστορία με τα τσιγάρα μέσα στα αμφιθέατρα. Για κάποιο λόγο όταν βάφτηκαν τα αμφιθέατρα, βάφτηκαν και οι επιγραφές "απαγορεύεται το κάπνισμα". So f*cking smart.ja_the_invincible wrote:Και στη δική μου χρονιά τόσους θα μάζευε.Καλά την π***ριά για το νοητικό και πολιτιστικό επίπεδο δεν την σχολιάζω καν.Εγώ θυμάμαι πάντως τις παλαιότερες γενιές να τρέχουν σε μπουλούκια στα μπουζούκια με τους δαπίτες , να χαρώ εγώ πολιτιστικό επίπεδο.Αφήστε τα παιδάκια λέμε σαν να ακούω τους κωλόγερους της γειτονιάς μου είστε.

MpoMp @ Discord
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
Lol , ότι π.χ δεν θα γινόταν παλιότερα αυτό.Γιατί εγώ θυμάμαι στο 1ο έτος διαλυμένα αμφιθέατρα γεμάτα σκουπίδια?Η βρωμιά και η γυφτιά είναι φαινόμενο των τελευταίων χρόνων?Εγώ νομίζω ότι είναι στο dna του νεοέλληνα γενικά.Τέσπα είμαστε αρκετά off , απλά δεν μπορώ να διαβάζω γεροντίστικες ατάκες του τύπου " Αααα σήμερα η νεολαία δεν σέβεται " κλπ κλπ.

ja_the_invincible wrote:Lol , ότι π.χ δεν θα γινόταν παλιότερα αυτό.Γιατί εγώ θυμάμαι στο 1ο έτος διαλυμένα αμφιθέατρα γεμάτα σκουπίδια?Η βρωμιά και η γυφτιά είναι φαινόμενο των τελευταίων χρόνων?Εγώ νομίζω ότι είναι στο dna του νεοέλληνα γενικά.Τέσπα είμαστε αρκετά off , απλά δεν μπορώ να διαβάζω γεροντίστικες ατάκες του τύπου " Αααα σήμερα η νεολαία δεν σέβεται " κλπ κλπ.

Είπα εγώ ότι δε γινόταν? Repeat: όσο περνάνε τα χρόνια επιδεινώνεται η κατάσταση.

MpoMp @ Discord
- Loner
Οποιαδήποτε σοβαρή συζήτηση εδώ είναι offtopic

You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
- MoonShadow
- Academic status: Alumnus/a
I was looking for some sexual assault info, why not check the definition of finite automata meanwhile?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
MpoMp @ Discord
- Loner