Πρόσκληση Συλλογής Υπογραφών

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
nks
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Re: Πρόσκληση Συλλογής Υπογραφών

Post by nks » Wed Mar 13, 2013 5:14 pm

και μετα λεμε γιατι στο venus μειωνονται οι χρηστες που γραφουν κ κατεπεκταση οι χρηστες.
επειδη οποιος διαφωνει με τη δικη μας αποψη,ειναι προβατο κ κανουν οτι του λενε.
μπραβο.
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Wed Mar 13, 2013 5:39 pm

nks wrote:και μετα λεμε γιατι στο venus μειωνονται οι χρηστες που γραφουν κ κατεπεκταση οι χρηστες.
επειδη οποιος διαφωνει με τη δικη μας αποψη,ειναι προβατο κ κανουν οτι του λενε.
μπραβο.
Μειώνονται οι χρήστες γιατί όταν βλέπουν κάποια αντίθετη άποψη (έστω και κακώς διατυπωμένη) νομίζουν ότι τους έβρισαν. Και αντί να αποσαφηνίσουν ή/και να συνεχίσουν διάλογο με επιχειρήματα, απλά κλείνονται και σχηματίζουν άσχημη εικόνα για τα μέλη με την αντίθετη άποψη.

tl;dr
Μειώνονται γιατί δε ξέρουν τι εστί διάλογος.
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: N>4

Post by ja_the_invincible » Wed Mar 13, 2013 5:49 pm

ότι π.χ έχει νόημα να συγχωνευτούν διάφορες ετερόκλητες σχολές με καμία επαφή στο πρόγραμμα σπουδών ( Χαροκόπειο , Πάντειο lol wut? ) .Είμαι κατά του συγκεκριμένου νομοσχεδίου γιατί πρώτα από όλα είναι ανοργάνωτο και πρόχειρο , θεωρώ δε ότι με τέτοιες λύσεις δεν λύνεται το χάος της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.Οι συγχωνεύσεις και καταργήσεις τμημάτων και σχολών δεν είναι παιχνιδάκι ούτε είναι απλό να μαζέψεις 5 πανεπιστήμια και να τα ενώσεις σε ένα ειδικά από την στιγμή που έχουν διαφορετική δυναμικότητα και διαφορετικό πρόγραμμα.Ή ακόμα χειρότερα να φτιάξεις ένα υβρίδιο το οποίο δεν αλλάζει τίποτα και βάζει ένα συμβούλιο διοίκησης πάνω από τα υπόλοιπα.Τώρα σχετικά με τις υπογραφές σαν αντίδραση είναι για τον π***** , όπως είναι και οι καταλήψεις και οι πορείες.Κοινώς δεν θα ιδρώσει το αυτί κανενός.Προσωπική μου άποψη είναι ότι μόνο με αυτο-οργάνωση από τους φοιτητές και τους καθηγητές ( δηλαδή τα ζωτικά μέρη του πανεπιστημίου ) μπορεί να αλλάξει η κατάσταση αλλά κάτι τέτοιο είναι δύσκολο γιατί τέτοιες δράσεις απαιτούν πολύ προσωπικό κόπο και φυσικά αίσθημα αλληλεγγύης για το οποίο δεν φημίζεται ο νεοέλληνας.
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
thephilosopher
byte level
byte level

Post by thephilosopher » Wed Mar 13, 2013 5:59 pm

@MpoMp Δεν νομιζω πως θα αλλαξει μονο το ονομα της σχολης μας,φιλε μου,και η αξια του πτυχιου μας,αλλα και τα μαθηματα ειδικοτερα,αν γινει μιξη του τμηματος με τμημα απο αλλη σχολη.Αν ηταν μονο αυτο που λες,δεν θα εκανα τοσο ντορο αλλωστε.Αυτο προσπαθω να σου πω.Θα σε υποχρεωνουν να μαθαινεις μαθηματα απο αλλη σχολη,που δεν εχουν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την δικια μας.Μαθηματα που δεν θα ενδιαφερουν κανεναν προφανως απ'το τμημα μας,για να στο πω αλλιως.Εσυ λογικα θα τελειωνεις τωρα και δεν θα χρωστας πολλα μαθηματα,οποτε εισαι κομπλε.Αλλα σκεψου και τους υπολοιπους φοιτητες τι θα πρεπει να περασουν..και ειδικοτερα τους πρωτοετεις.

Υ.Γ.: Πολλα +++ στον ja_the_invincible...Παιζει να εισαι απ'τους λιγους,φιλε,που εχουν καταλαβει την ουσια αυτου του νομοσχεδιου και πως θα αλλαξει ριζικα την σχολη μας.
Πάρε τηλέφωνο την μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς . . .
Πλησιάζει η παγκόσμια κυριαρχία της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας...
Ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς ΞΕΜΑΡΜΑΡΩΝΕΙ !

http://www.youtube.com/watch?v=4zuoyaBEkJg
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Wed Mar 13, 2013 6:05 pm

thephilosopher wrote:@MpoMp Δεν νομιζω πως θα αλλαξει μονο το ονομα της σχολης μας,φιλε μου,και η αξια του πτυχιου μας,αλλα και τα μαθηματα ειδικοτερα,αν γινει μιξη του τμηματος με τμημα απο αλλη σχολη.Αν ηταν μονο αυτο που λες,δεν θα εκανα τοσο ντορο αλλωστε.Αυτο προσπαθω να σου πω.Θα σε υποχρεωνουν να μαθαινεις μαθηματα απο αλλη σχολη,που δεν εχουν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την δικια μας.Μαθηματα που δεν θα ενδιαφερουν κανεναν προφανως απ'το τμημα μας,για να στο πω αλλιως.Εσυ λογικα θα τελειωνεις τωρα και δεν θα χρωστας πολλα μαθηματα,οποτε εισαι κομπλε.Αλλα σκεψου και τους υπολοιπους φοιτητες τι θα πρεπει να περασουν..και ειδικοτερα τους πρωτοετεις.
Τι εννοείς θα σε υποχρεώνουν? Σίγουρα ξέρεις τι κάνει το νομοσχέδιο? Νομίζεις ότι θα κάτσουν να γράψουν ενιαίο οδηγό σπουδών για 5 διαφορετικές σχολές? Διάβασε τι έγραψε ο ja, με τον οποίο συμφωνείς:
Ή ακόμα χειρότερα να φτιάξεις ένα υβρίδιο το οποίο δεν αλλάζει τίποτα και βάζει ένα συμβούλιο διοίκησης πάνω από τα υπόλοιπα
Κι επίσης διάβασε ότι και εκείνος αποδοκιμάζει τη συλλογή υπογραφών. Και να σου υπενθυμίσω ότι εγώ δε συμφώνησα ουδέποτε με την εφαρμογή του σχεδίου, γιατί μου απαντάς λες και το επικροτώ. Εγώ διαφωνώ με τη συγκεκριμένη συλλογή υπογραφών και με ενοχλεί απίστευτα η νοοτροπία της πρυτανείας.
MpoMp @ Discord
thephilosopher
byte level
byte level

Post by thephilosopher » Wed Mar 13, 2013 6:16 pm

MpoMp wrote:Τι εννοείς θα σε υποχρεώνουν? Σίγουρα ξέρεις τι κάνει το νομοσχέδιο? Νομίζεις ότι θα κάτσουν να γράψουν ενιαίο οδηγό σπουδών για 5 διαφορετικές σχολές? Διάβασε τι έγραψε ο ja, με τον οποίο συμφωνείς:
Οπως ηδη ξερεις,θα συγχωνευτουν αρκετα τμηματα,και αρα θα εχουμε αρκετα ιδια μαθηματα,ασχετα με την ειδικοτητα μας,οπου θα ειναι και υποχρεωτικα!To σχετικο αρθρο με το σχεδιο Αθηνα το εχω διαβασει,ναι,και ξερω πανω κατω τι θελουν να κανουν.Επισης,πηρες μονο θεση για τις υπογραφες και οχι για το σχεδιο Αθηνα,και ετσι πιστεψα οτι δεν θα εχεις κανενα προβλημα αμα εφαρμοστει αυτο το μετρο.My bad.
Και ξερω πολυ καλα τι εγραψε ο ja. ;)

bstrds
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 4th year

Post by bstrds » Wed Mar 13, 2013 6:35 pm

δε νομιζω πως περιλαμβανει αλλαγη προγραματος σπουδων το νομοσχεδιο, ουτε και ακριβως συγχωνευση. στην ουσια βαζει μερικα τμηματα κατω απο ενα ονομα. για τα υποχρεωτικα μαθηματα που εχουμε τωρα και ειναι ακυριλες(οικονομια, λογιστικη) γιατι δε γκρινιαζει κανεις;

//διαφωνω με το σχεδιο αθηνα, νομιζω πως ειναι retarded, οπως και η συλλογη υπογραφων εναντιον του.
++ για αυτοοργανωση
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[code] _____________________________________ / You're a card which will have to be \ \ dealt with. / ------------------------------------- \ ,-^-. \ !oYo! \ /./=\.\______ ## )\/\ ||-----w|| || || Cowth Vader [/code]
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Wed Mar 13, 2013 6:46 pm

Πιστεύω ( χωρίς να έχω κάποια περαιτέρω γνώση του τι σκ**** όντως θα γίνει εν τέλει ) ότι μακροπρόσθεσμα κάποια αλλαγή στο πρόγραμμα σπουδών θα υπάρχει.Όπως π.χ σαν πληροφορική ασοεε έχεις πιο business , οικονομική ( fail γενικά ) κατεύθυνση επειδή είσαι ασοεε , ε αν είσαι μέλος ενός θεωρητικο-οικονομικού υβριδίου θα πρέπει να δικαιολογείς αυτό τον ρόλο.
Funk
Venus Former Team Member

Post by Funk » Wed Mar 13, 2013 8:36 pm

Χωρίς να ξέρω κάτι παραπάνω από όσα έχω διαβάσει σε news sites για το σχέδιο, θέλω να πω πως δε νομίζω ότι θα γίνει αυτό που πιστεύει ο thephilosopher. Τουλάχιστον, όχι μεταξύ του ΟΠΑ και των πανεπιστημίων με τα οποία "ενώνεται". Πιστεύω, πως λίγη σημασία θα έχει για εμάς και πολύ περισσότερη για τα τμήματα που καταργούνται και τα τμήματα που ενώνονται με άλλα. Εκεί, ναι, θα τους επηρεάσει το πρόγραμμα μαθημάτων και την καθημερινότητά τους. Θα έχουν φοιτητές από (μέχρι πρότινος) άλλα τμήματα και θα έχουν υποχρεωτικά μαθήματα που δεν είχαν μέχρι τώρα.

Το όλο θέμα με τις υπογραφές το θεωρώ κοροϊδία. Ας μας πουν από την πρυτανεία, που υποτίθεται ότι διαβάζουν αυτά τα έγγραφα, τι θα γίνει, ώστε να δούμε και να αποφασίσουμε και εμείς εάν όντως υπάρχει κάποιος κίνδυνος για την υποβάθμιση της αξίας των σπουδών και του πτυχίου του φοιτητή του ΟΠΑ. Προσωπικά, το να υπογράψω χωρίς η ίδια η πρυτανεία, που μου το ζητάει, γνωρίζει ακριβείς λεπτομέρειες για τις συνέπειες του σχεδίου μου φαίνεται χαζό - εκτός αν έχει βγάλει κάπου κάποιο κείμενο και μου έχει διαφύγει. ...Και συμφωνώ απόλυτα με τον MpoMp στο σημείο περί της στάσεώς της απέναντι στους φοιτητές. Αν θέλει να "ανεβάσει" τη σχολή σε πανελλήνιο και παγκόσμιο επίπεδο - γιατί μόνο αυτό τους νοιάζει φαίνεται, ή μάλλον, κυρίως αυτό, τότε δεν έχει παρά να ασχοληθεί με επουσιώδη θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των φοιτητών στη σχολή.

Επίσης, όπως αναφέρθηκε, σιγά που θα κάτσει ο επόμενος εργοδότης σου (και έχω στο μυαλό μόνο επιχειρήσεις του εξωτερικού όσο το γράφω αυτό - τα ποσοστά ανεργίας στην Ελλάδα είναι άλλο θέμα) να κοιτάξει από ποιο πανεπιστήμιο της Ελλάδας αποφοίτησες. Θα testάρει τις γνώσεις σου, τις ικανότητες σου και την ευελιξία σου, και ίσως δώσει και σημασία στους βαθμούς σου. Τουλάχιστον, έτσι νομίζω - διορθώστε με οι έχοντες τέτοια εμπειρία.
Educate yourself. In time· share what you have learned.
shrinked imageshrinked image
mosquito110
Mbyte level
Mbyte level

Post by mosquito110 » Wed Mar 13, 2013 9:08 pm

Οι περισσοτεροι μιλάτε για αυτοοργανωση αλλά ποσοι απο εσας συμμευεχουν σε τετοια εγχειρηματα η δημιουργουν νεα? Γιατι ειναι ευκολο να είσαι υπερ μοας ιδεας πισω απο τον υπολογιστη αλλα απο πραξεις τίποτα....
Αυτό που λένε ουτοπία εμείς το λέμε απλά ζωή
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Wed Mar 13, 2013 10:01 pm

Για αυτο-οργάνωση μίλησα εγώ και ο μπάσταρδος συγκεκριμένα και νομίζω ξέρεις πολύ καλά ποιο αυτο-οργανωμένο εγχείρημα κουβάλησα στην πλάτη μου το προηγούμενο εξάμηνο.Εκτός και αν δεν θεωρείται αυτο-οργάνωση οπότε πάω πάσο.
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Wed Mar 13, 2013 10:07 pm

Το πιο άκυρο "thanks" της ιστορίας παραπάνω.
MpoMp @ Discord
mosquito110
Mbyte level
Mbyte level

Post by mosquito110 » Wed Mar 13, 2013 10:28 pm

ja_the_invincible wrote:Για αυτο-οργάνωση μίλησα εγώ και ο μπάσταρδος συγκεκριμένα και νομίζω ξέρεις πολύ καλά ποιο αυτο-οργανωμένο εγχείρημα κουβάλησα στην πλάτη μου το προηγούμενο εξάμηνο.Εκτός και αν δεν θεωρείται αυτο-οργάνωση οπότε πάω πάσο.
Δεν πήγαινε σε σενα ρε, ουτε στα παιδια από την ομαδα. Ήταν πιο αοριστο, δεν ηθελα να φωτογραφισω καποιον κ συγγνωμη αν καταλαβες κατι τετοιο...
Αυτό που λένε ουτοπία εμείς το λέμε απλά ζωή
thephilosopher
byte level
byte level

Post by thephilosopher » Thu Mar 14, 2013 12:39 am

MpoMp wrote:Το πιο άκυρο "thanks" της ιστορίας παραπάνω.
Οι ειρωνειες αλλου φιλε..Δεν πιανουν εδω.Ηρεμησε λιγο..Το οτι μερικοι εδω μεσα εχουμε διαφορετικη αποψη απο εσενα,δεν σε κανει να εισαι τελειος και να εχεις δικιο σε ολα..Μην εισαι απολυτος και σεβασου τις αποψεις των αλλων.Καλο θα σου κανει.Και ο εγωισμος εχει ενα οριο.Και στην τελικη οπου γουσταρει ο καθενας θα παταει thanks,σε οποιο σχολιο του αρεσει..Εσενα θα ρωταμε?Ο,τι να'ναι ομως...Στην τελικη γι'αυτον ακριβως τον λογο δεν το βαλατε εδω?Με την ιδια λογικη,και εσυ εχεις πατησει πολλα ακυρα "thanks".Θα προτιμουσα ομως αν θες να πεις κατι για καποιον να το λες στα ισια στον εκαστοτε χρηστη,και να μην μιλας γενικα και αυθαιρετα αποφευγοντας τον.Ευχαριστω.

qaz
bit level
bit level

Post by qaz » Thu Mar 14, 2013 12:58 am

Συμφωνω με MPoMp και με οσους συμφωνουν με αυτον. Τραγικα πραγματα για μια ακομα φορα απο το ΟΠΑ,τραγικες ανακοινωσεις,θα χασουν την μασα και ζητανε υπογραφες απο τους φοιτητες.
photisd
Mbyte level
Mbyte level

Post by photisd » Thu Mar 14, 2013 1:01 am

qaz wrote:Συμφωνω με MPoMp και με οσους συμφωνουν με αυτον. Τραγικα πραγματα για μια ακομα φορα απο το ΟΠΑ,τραγικες ανακοινωσεις,θα χασουν την μασα και ζητανε υπογραφες απο τους φοιτητες.
+++
‎...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Thu Mar 14, 2013 1:20 am

thephilosopher θα πω 2-3 πράγματα που απευθύνονται κυρίως σε εσένα κυρίως συμβουλευτικά, χωρίς κανένα ύφος ειρωνίας και μιλώντας φιλικά πάντα.
Το πτυχίο από μόνο του δεν είναι ικανό να σε υποβαθμίσει. Το ταπεινό μας τμήμα πέρυσι έστειλε ένα παιδί Berkeley και ένα παιδί Columbia και π.χ. φέτος από όσο ξέρω στην αντίστοιχη ειδικότητα δεν πήρε κανέναν από Πολυτεχνείο το Berkeley στην αντίστοιχη ειδικότητα (τυχαίνει να τα ξέρω και τα 2 τα παιδιά που είχαν τα αντίστοιχα προσόντα, και πήγαν Harvard αφού έφαγαν X από Berkeley). Ένα παιδί από εμάς δουλεύει στο Cern και από όσο ξέρω διαπρέπει (τελευταία φορά που μιλήσαμε σε ένα meeting είχε τελειώσει πολύ νωρίς αυτά που του είχαν βάλει και περίμενε να του δώσουν δουλειά), ένας άλλος δουλεύει στη Microsoft στην Ιρλανδία σε πάρα πολύ καλή θέση (όχι μαρκετίστικα και ιστορίες). Έχουμε άπειρα κακά σαν τμήμα, αλλά έχουμε ένα μεγάλο καλό. Έχουμε πολλούς καλούς καθηγητές που αν τους κυνηγήσεις θα ασχοληθούν μαζί σου.Και πίστεψέ με έχω ζήσει όλα τα κακά του τμήματός μας στο πετσί μου ... στις αιτήσεις μου φέτος για εξωτερικό π.χ. μου ζητάγανε επίσημο οδηγό ects μαθημάτων της σχολής και άντε να τους εξηγήσεις μετά τι γίνεται σε εμάς. Οπότε γενικά δεν μπορώ να ακούω ότι θα μας υποβαθμίσουν το πτυχίο και θα υποβαθμιστούμε αυτόματα και εμείς ... λες και το πτυχίο δεν είναι ήδη κωλόχαρτο. Εγώ απλά θα σου πω ότι ένας γνωστός μου ήθελε να φτιάχνει special effects για ταινίες του Hollywood και δεν υπάρχει προφανώς τέτοια σχολή στην Ελλάδα. Μετά από δεκαπέντε χρόνια που το έκανε μόνος του αυτό τον πήραν τελικά σε ταινία και αν θυμάσαι στους πειρατές της καραιβικής κάτι χταποδάνθρωπους αυτός έχει κατασκευάσει την όλη στολή, parts κλπκλπ.

Για τα υπόλοιπα θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Ja. Αυτοοργάνωση και πάλι αυτοοργάνωση, εδώ μαζεύτηκαν τόσοι άνθρωποι έξω από τη βουλή και τα ψήφισαν ό,τι ψήφισαν τα ζώα, θα αλλάξει κάτι με μερικές χιλιάδες ηλεκτρονικές υπογραφές? Εδώ τα καθίκια δεν συγκινήθηκαν από τόση ανθρώπινη σάρκα που τους έκραζε. Αυτά....

Και κάτι σημαντικό οκ το να σαι genius βοηθάει πολύ στο μέλλον σου αλλά και χωρίς αυτό μπορείς να καταφέρεις ό,τι θες με πολύ προσπάθεια. Όπως λέει και ένα ρητό η επιτυχία είναι 99% προσπάθεια και 1% ταλέντο.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
thephilosopher
byte level
byte level

Post by thephilosopher » Thu Mar 14, 2013 1:58 am

@necrofear_13 Συμφωνω με σχεδον ολα οσα ειπες,που δεν χρειαστηκε καν να μου τα αναφερεις(και ας μην ειναι επι του παροντος),αλλα ευχαριστω που αφιερωσες τον χρονο σου για να μου τα περιγραψεις ολα αυτα.Πραγματικα.Και ειμαι περηφανος για τους φιλους σου.Το ξερω οτι το τμημα μας ειναι καλο και οτι υπαρχουν αρκετοι απο εμας που διαπρεπουν εκει εξω,αλλα αυτο δεν ειναι σχετικο αυτην την σιτγμη.Ξαναλεω οτι εμενα,προσωπικα δεν με ενδιαφερει αν θα αλλαξει το ονομα της σχολης μας και αυτο που θα αναγραφεται στο πτυχιο,αλλα ολος ο χαμος που θα επικρατησει αν ενωσουν τις σχολες.Ηδη μπορω να το φανταστω απο τωρα.Αλλωστε ημουν απ'τους πρωτους που ειχαν πει οτι τιποτα δεν προκειται να μας σωσει απ'αυτο το περιβοητο σχεδιο Αθηνα.Ουτε υπογραφες ουτε και εγω δεν ξερω τι αλλο.Αλλα αν πιστευουν οτι αυτες οι υπογραφες ειναι το τελευταιο πραγμα που μπορει να "σωσει" την σχολη μας,τοτε μετα χαρας θα δωσω και εγω τη δικια μου ψηφο.Δεν εχει να χασει κανεις τιποτα.

Και οσο για το τελευταιο..Δεν ξερω απο ρητα,αλλα εγω εχω μαθει απο προσωπικη εμπειρια της ζωης μου,οτι αμα εχεις ορεξη,υπομονη και επιμονη σε ο,τι κανεις,τοτε ΜΟΝΟ προκειται να πετυχεις,και χωρις να εχεις απαραιτητα ταλεντο.Καταλαβα ομως που το πας,αλλα και παλι,ομως,βγαινουμε εκτος θεματος.Οποτε το σταματαω εδω.

O καιρος γαρ εγγυς.Δεν εχουμε να κανουμε τιποτα αλλο απ'το να περιμενουμε.Καλα ειναι ολα οσα λεμε,αλλα κανεις μας δεν γνωριζει τι πραγματικα προκειται να γινει.Οποτε ας κανουμε ολοι λιγο υπομονη.

Funk
Venus Former Team Member

Post by Funk » Thu Mar 14, 2013 8:02 pm

http://www.minedu.gov.gr/publications/d ... tiseis.pdf
Πάντα με επιφυλάξεις ως προς το τελικό αποτέλεσμα, για ποικίλους και ευνόητους λόγους, αλλά πιστεύω πως η απάντηση στην ερώτηση 25 απαντάει και σε πολλά ερωτήματά μας.

(Το πέτυχα στο facebook & εδώ είναι η σελίδα του σχεδίου στο minedu)
Educate yourself. In time· share what you have learned.
shrinked imageshrinked image
bstrds
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 4th year

Post by bstrds » Thu Mar 14, 2013 8:59 pm

ლ(ಠ益ಠლ) But at what cost? ლ(ಠ益ಠლ)
[code] _____________________________________ / You're a card which will have to be \ \ dealt with. / ------------------------------------- \ ,-^-. \ !oYo! \ /./=\.\______ ## )\/\ ||-----w|| || || Cowth Vader [/code]
georgiou_speaking
Buffer underflow exception
Buffer underflow exception

Post by georgiou_speaking » Thu Mar 14, 2013 9:40 pm

Ρε παιδια, η πρυτανεια και ολοι οι μεγαλοκαθηγηταδες τωρα τους επιασε ο πονος για τα δικαιωμαα των φοιτητων?
Αυτο που τους νοιαζει ειναι να μην χασουν κομματι απο την πιτα των κονδυλιων και αλλων παροχων. Δεν ειναι το ιδιο να μπαινουν και αλλοι στη μεση.
Γιατι τοσο καιρο που δεν υπηρχε το Αθηνα , δεν βγηκε κανενας απο την πρυτανεια να ασχοληθει για τις αιθουσες που ειμαστε σαν ζωα στιβαγμενοι, ουτε για το εστιατοριο που λενε να κλεισει, ουτε για το κλεισιμο της εστιας περυσι και ειδικα οσοι ειναι επαρχιωτες ειναι τεραστιο προβλημα. Ασε που η πρυτανεια ηταν και υπερ του νεου νομου πλαισιο και λεει χιλια δυο αντιδραστικα κλπ. Ειναι ολοι τους γνωστοι στους περισσοτερους φοιτητες. Για αυτο και δεν πρεπει οχι να υπογραψει καποιος, αλλα να τους παρει με τις πετρες και να παλεψει και εναντια στο Αθηνα,χωρις αυτους,
Παντως αυτο που μου προκαλει εντυπωση ειναι οτι και ΔΑΠ και ΠΑΣΠ το στηριζουν και ειναι περιεργο γιατι πως γινεται μερχι πριν λιγο να αντιδρουν και να βριζουν την πρυτανεια και τα Συμβουλια Διοικησης και ξαφνικα τωρα να βαζουν το ονομα τους κατω απο αυτους.
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Thu Mar 14, 2013 9:47 pm

thephilosopher wrote:
MpoMp wrote:Το πιο άκυρο "thanks" της ιστορίας παραπάνω.
Οι ειρωνειες αλλου φιλε..Δεν πιανουν εδω.Ηρεμησε λιγο..Το οτι μερικοι εδω μεσα εχουμε διαφορετικη αποψη απο εσενα,δεν σε κανει να εισαι τελειος και να εχεις δικιο σε ολα..Μην εισαι απολυτος και σεβασου τις αποψεις των αλλων.Καλο θα σου κανει.Και ο εγωισμος εχει ενα οριο.Και στην τελικη οπου γουσταρει ο καθενας θα παταει thanks,σε οποιο σχολιο του αρεσει..Εσενα θα ρωταμε?Ο,τι να'ναι ομως...Στην τελικη γι'αυτον ακριβως τον λογο δεν το βαλατε εδω?Με την ιδια λογικη,και εσυ εχεις πατησει πολλα ακυρα "thanks".Θα προτιμουσα ομως αν θες να πεις κατι για καποιον να το λες στα ισια στον εκαστοτε χρηστη,και να μην μιλας γενικα και αυθαιρετα αποφευγοντας τον.Ευχαριστω.
Δεν ειρωνεύτηκα, το "thanks" θεώρησα άκυρο. Και το είπα. Δεν ήταν ειρωνεία, ήταν η γνώμη μου κι αν δε το κατάλαβες, στο λέω τώρα. Τα φαινόμενα απατούν. Εγώ ήρεμος είμαι, μπορείς τώρα να ηρεμήσεις και εσύ και να αφήσεις τις "ανωτερότητες". Κι εγώ τη γνώμη μου είπα. Για το thanks σου. Αντιδράς λες και σ' έβρισα. Αν δε σου αρέσει η γνώμη μου, μη διαβάζεις τα ποστ μου. Αν σε προσβάλλω τόσο πολύ, ανέφερε το ποστ μου στην ομάδα, θα με ενημερώσουν, θα το σβήσουν και τελειώνει εκεί το θέμα. Αλλά από αυτά δε ξέρετε (αρκετοί στο Venus). Σας αρέσει καλύτερα το ξεκατίνιασμα στα threads. Ας ξεκατινιαστούμε να δούμε τι θα βγει... Πες ό,τι θες για τα thanks μου. Εγώ κομπλεξικός δεν είμαι, στα παλιά μου τα παπούτσια αν δε σου άρεσε ένα thanks. Πες ό,τι θες, σοβαρά. Αν δε καταλαβαίνεις τι γράφουν οι άλλοι, τουλάχιστον μη κατηγορείς για ειρωνίες και λοιπά. Δε μηδένισα κανέναν, μάθετε να διαβάζετε και να μη παρεξηγείτε με το παραμικρό. Νομίζω στη κουβέντα μας παραπάνω σου μίλησα κανονικότατα και δεν επέβαλλα την άποψή μου σε κανέναν. Τώρα αν έχεις κάποιο προσωπικό πρόβλημα (μαζί μου ή γενικά) και σκάλωσες με το σχόλιό μου για το thanks, λύσε το μόνος, δε με αφορά.

Επί του θέματος, πολλά μπορούν να γίνουν, πρώτο βήμα είναι να σεβαστούν οι φοιτητές τους εαυτούς τους. Μετά τους συμφοιτητές τους. Μετά να οργανωθεί ο καθένας μόνος του. Μετά σε ομάδες. Όποιος θέλει μπορεί. Οι συνάδελφοί μας που έκαναν (και θα συνεχίσουν) τις διαλέξεις Java το απέδειξαν περίτρανα.
MpoMp @ Discord
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”