League of Legends

Οτιδήποτε έχει σχέση με gaming (ψηφιακό και μη)
Forum rules
Υπενθυμίζουμε ότι οι συζητήσεις πρέπει να συμφωνούν με τους κανονισμούς χρήσης

Teemo...?

Awww Adorable
16
18%
Teemo owns
26
29%
Meh noob choice
16
18%
f**k Teemo! asdkajsdioawiklasdkas@!###PAsdaponkd
31
35%

Total votes: 89
moody
Gbyte level
Gbyte level
Re: League of Legends

Post by moody » Thu May 16, 2013 3:16 pm

Υπάρχει στο lol 1v1 ? Και αν ναι,με ποιον hero συνήθως παίζεται ;
modie is balanced ¯\_(ツ)_/¯
X-ray
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by X-ray » Thu May 16, 2013 3:25 pm

Συνήθως 1v1 παίζεις στον Howling Abyss (πρωην Proving Grounds) map. Και επειδή δεν υπάρχει official 1v1 mode παίζεις custom game.

Βασικά θέλεις champion που να νικάει τα trades, να έχει καλό poke και αν είναι δυνατό να έχει και sustain.
Εμένα μου αρέσει ο Teemo. Γιατί έχει φοβερό poke είναι γρήγορος πράγμα που κάνει σχεδόν αδύνατο το να τον πιάσεις.
Και αν διαλέξεις τις μάχες σου σωστά κερδίζεις τα damage trade με οποιονδήποτε champion (εν μέρη λόγω blind).
To μόνο αρνητικό του είναι το περιορισμένο sustain. Αν για κάποιο λόγο τις φας δηλαδή ίσως έχεις πρόβλημα.

Άλλος πολύ καλός champ είναι ο Yorick. Και η irelia και η akali είναι καλές αλλά δεν τις προτιμάω και επίσης τις νικάω και τις 2 με teemo.
Αυτός που με έχει δυσκολέψει - νικήσει με teemo είναι ο malzahar μόνο μέχρι τώρα και αυτός που δεν έχω αντιμετωπίσει και φοβάμαι είναι ο Jayce.
Last edited by X-ray on Thu May 16, 2013 3:26 pm, edited 1 time in total.
shrinked image
moody
Gbyte level
Gbyte level

Post by moody » Thu May 16, 2013 3:26 pm

1v1 not duplicate heroes ? :O
duplicate = same heroes
modie is balanced ¯\_(ツ)_/¯
X-ray
Mbyte level
Mbyte level

Post by X-ray » Thu May 16, 2013 4:08 pm

Ναι mirror match το ήξερα εγώ.
Δεν μου αρέσουν τα mirror matches τα βρίσκω βαρετά. Αλλά άποψη είναι...
Προφανώς το λες γιατί περιλαμβάνει περισσότερο skill; Χωρίς να έχει advantage κάποιος λόγω champion; (Αν και μετά μπορεί να έχει λόγω runes - masteries - items οπότε καθαρό skill δεν το λες και πάλι)
Κατά τη γνώμη μου εκτός του ότι είναι βαρετό, το μόνο που δείχνει είναι ποιος ξέρει καλύτερα τον συγκεκριμένο champion.
Άλλωστε αν challenge είναι αυτό που ψάχνεις τότε γιατί να παίξεις mirror; πάρε απλά "χειρότερο" champion. Εκεί να δεις skill που θέλει... lulz

Α επίσης πολλές φορές στο 1v1 παίζω draft mode - Στο οποίο δεν γίνεται mirror match by default.
Γιατί πρώτα οι 2 παίκτες κάνουν ban 3 champions και μετά διαλέγουν (βλέπεις τι παίρνει ο άλλος) και όποιος champion επιλεχθεί ή γίνει ban δεν μπορείς να τον πάρεις.
shrinked image
X-ray
Mbyte level
Mbyte level

Post by X-ray » Tue May 21, 2013 11:11 am

Έπαιξε κανείς τον Aatrox στον pbe? Εγώ μπήκα χθες έπαιξα ένα αλλά ήταν disabled από το shop. Κάποιοι βέβαια είχαν προλάβει και τον αγόρασαν οπότε τον είδα.
Το model είναι πολύ ωραίο μου θυμίζει πολύ Diablo 2 (για όσους έχετε παίξει) είναι ίδιος ο Infector of Souls στο Chaos Sanctuary ή ο Pit Lord από τον Throne of Destruction!
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[img]http://ros.freiik.de/itemdb/img/monsters/DMNUHTH.gif[/img] [img]http://classic.battle.net/images/battle/diablo2exp/images/animations/bestiary/act4/megademon.gif[/img]
Καλά και το bug που είχε χθες ήταν θεϊκό χαχα. Ένα από τα spells του απ' ότι καταλαβαίνω τον healαρει (όπως περίπου του Xin Zhao) και αυτό ουσιαστικά τον πήγαινε από ένα τετραγωνάκι - Full health ακαριαία. λολολ
Κάναμε αμαν 4 άνθρωποι να τον φάμε. Και φυσικά αμέσως μετά το game - PVP.net Shutdown. Παραήταν οφθαλμοφανές bug μου κάνει εντύπωση που τους ξέφυγε.. :-D

Για του λόγου το αληθές:
http://na.leagueoflegends.com/board/sho ... ?t=3465640
shrinked image
vasilaros69
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by vasilaros69 » Wed May 22, 2013 11:03 pm

"Sometimes questions are more powerful than answers,..."
X-ray
Mbyte level
Mbyte level

Post by X-ray » Thu May 23, 2013 10:03 am

Ναι το είδα λίγο χθες. Περίεργα είναι τα win conditions. Αυτό το win στο first blood ειδικά...Καλά να είναι στα 3 kills ξέρω γω αλλά first blood?

Welcome to Magma Chamber!

30 seconds until minions spawn.

Minions have sp...Victory!
shrinked image
Spongebobu
Mbyte level
Mbyte level

Post by Spongebobu » Thu May 23, 2013 11:38 am

X-ray wrote:
Ναι το είδα λίγο χθες. Περίεργα είναι τα win conditions. Αυτό το win στο first blood ειδικά...Καλά να είναι στα 3 kills ξέρω γω αλλά first blood?

Welcome to Magma Chamber!

30 seconds until minions spawn.

Minions have sp...Victory!
1v1 είναι, δεν είναι τοσο εύκολο να πάρεις first blood.
Every time you make a typo the errorists win.
Fabio 2 - 1 Funk
Aitoulas
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Aitoulas » Thu May 23, 2013 11:49 am

First blood μπορεί να γίνει στο 0 λεπτό, αν και οι δύο σκέφτονται ταυτόχρονα: "Έχω καλά masteries και runes και παίζω τέλεια. Θα του χωθώ μόλις τον δω". :-D
September 28, daylight. The monsters have overtaken the city. Somehow, I am still alive...
Spongebobu
Mbyte level
Mbyte level

Post by Spongebobu » Thu May 23, 2013 12:10 pm

Ε μετά απο αρκετά παιχνίδια θα καταλάβουν οτι δεν γίνεται ακριβώς έτσι και θα αρχίσουν να παίζουν πιο συντηρητικά. Εγώ βάζω στοίχημα οτι πολλοί θα πάνε για τα 100 κριπς.
Fabio 2 - 1 Funk
X-ray
Mbyte level
Mbyte level

Post by X-ray » Thu May 23, 2013 12:21 pm

Spongebobu wrote:Ε μετά απο αρκετά παιχνίδια θα καταλάβουν οτι δεν γίνεται ακριβώς έτσι και θα αρχίσουν να παίζουν πιο συντηρητικά. Εγώ βάζω στοίχημα οτι πολλοί θα πάνε για τα 100 κριπς.
Ναι ρε συ. Πιο πολύ για πλάκα το είπα.

1) Είναι διαφορετικό να ξέρεις ότι στο first blood παίρνεις extra gold και ότι και να το πάρει ο άλλος δεν τρέχει κάτι και διαφορετικό να ξέρεις ότι τελειώνει το game εκεί.

2) απ' ότι είδα στο magma chamber υπάρχει ένα γιγαντιαίο lane χωρίς θάμνους που σου δίνει περισσότερο χώρο για dueling χωρίς να μπορεί να σε "αιφνιδιάσει" ο άλλος σε κανα θάμνο και να σε κάνει burst μέχρι αηδίας.

3) (φαντάζομαι) θα υπάρχει δυνατότητα recall (αντίθετα με το Proving grounds & Howling abyss όπου παίζαμε 1v1 μέχρι τώρα).

Δεν θα είναι καθόλου γρήγορο το first blood εκτος αν παίξει κάποιος πολύ μ*λ*κ*σμένα. :-D Αη Λάηκ ιτ!

Πάντως το να κάνεις surrender θα είναι piece of cake σε αυτό το mode. χαχαχα!
Επίσης όσο αφορά αυτό που λές με τα minions και εγώ το πιστεύω.
Θα ήταν καλό tactic αντι να επικεντρωθείς στο farming, να κάνεις καλό harass ώστε να στείλεις τον άλλο back και στο διαστημα μέχρι να γυρίσει να μπορείς να φαρμάρεις με την άνεσή σου.
Ο Heimer θα ήταν πολύ σπασαρχίδης σε αυτό το map.
shrinked image
vasilaros69
Gbyte level
Gbyte level

Post by vasilaros69 » Thu May 23, 2013 2:54 pm

Απο οτι φαινεται στο map εχει θαμνους στο κεντρο αλλα αν καποιος παιζει αμυντικα και παει για τα μινιονς τοτε δεν χρειαζεται να παει εκει γτ μπορει να του την εχει στημενη ο αντιπαλος. επισης μιας και το παιχνιδι τελειωνει απο τα towers μπορει να μην εχει καθολου nexus οποτε ισως τα μινιονς βγαινουνε απο τον χωρο που εχει στο κεντρο του lane με τους θαμνους, οποτε μπορει να παιχτει καμια ενεδρα εκει.
Επισης αν κανεις recall θα μπορεις να healareis 'η να αγορασεις items?
στην χειροτερη των περιπτωσεων μπορει να κραταει και 30 δευτερολεπτα το καθε παιχνιδι.
ειναι πολλα τα ερωτηματα, θα εκραγω οσο τα σκεφτομαι...
Aitoulas
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Aitoulas » Thu May 23, 2013 3:32 pm

Θα βγει στην 4η season. Επειδή είναι πολύ μακριά, δε με απασχολεί προς το παρόν αυτό το map.
September 28, daylight. The monsters have overtaken the city. Somehow, I am still alive...
Loner
Venus Former Team Member

Post by Loner » Fri May 24, 2013 3:28 pm

You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
vasilaros69
Gbyte level
Gbyte level

Post by vasilaros69 » Fri May 24, 2013 3:36 pm

εχασα πολλα σημερα στο all-star τι εγινε?
Loner
Venus Former Team Member

Post by Loner » Fri May 24, 2013 3:42 pm

Είχε 2v2, junglers 1v1 στο magma chamber και summoners' rift αμερική-κίνα, ευρώπη-κορέα.
Ακολουθεί SPOILER
Τα αναμενόμενα, οι ασιατικές ομάδες κέρδισαν 2-0 και στα 2 παιχνίδια, μόνο το magma chamber είχε σασπενς, όπου πέρασαν στους τελικούς αμερική-κορέα στα 2v2 και ευρώπη-κορέα στους junglers.
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
X-ray
Mbyte level
Mbyte level

Post by X-ray » Mon May 27, 2013 4:20 pm

Αυτό το win του Varus + Thresh σε λιγότερο από 2 λεπτά ήταν epic λολ

Link
shrinked image
Spongebobu
Mbyte level
Mbyte level

Post by Spongebobu » Mon May 27, 2013 6:55 pm

Link
Επικά jukes, ειδικά το κόλπο με το flash σκοπεύω να το κλέψω. :smt027
Also, @ 8:30 - Hecarim Express :lol: :lol: :lol:

Credits @ Eldebryn για το find
Fabio 2 - 1 Funk
Loner
Venus Former Team Member

Post by Loner » Tue Jun 04, 2013 5:14 pm

shrinked image
my mom is here θα ηταν καλύτερο, αλλά δε βαριέσαι :smt016
X-ray
Mbyte level
Mbyte level

Post by X-ray » Mon Jun 17, 2013 11:34 am

Α btw δεν είδα αν το έχει ποστάρει κάποιος αλλά σκέφτηκα να ποστάρω 1-2 χρήσιμα tools που χρησιμοποιώ εδώ και λίγο καιρό:

http://www.lolcounter.com
Επειδή όταν έχεις σχεδόν όλους τους champion και βαριέσαι να σετάρεις mastery pages, ο χρόνος που σου δίνουν στα ranked δεν είναι ποτέ αρκετός, το lolcounter βοηθάει πολύ στο να επιλέξεις γρήγορα έναν decent champion για το lane σου.

Support Suggester
Για τους υπόλοιπους ανώμαλους (σαν εμένα) που σας αρέσει να παίζετε support, αρκετά παρόμοιο με το παραπάνω μόνο που λαμβάνει υπ' όψιν πιο πολλές μεταβλητές. Δεν είναι πολύ updated το οποίο είναι κρίμα γιατί κατά τα άλλα είναι χρήσιμο tool. Αλλά οκ μωρέ δεν έχει σημασία που δεν έχει thresh πχ. Αν σου βγάλει Blitzcrank προφανώς είναι το ίδιο πράγμα lolol.

Και οκ να πω το αυτονόητο ότι είναι απλά βοήθημα για να κερδίζεις χρόνο και δεν πρέπει να τα παίρνει και σαν ευαγγέλιο κανείς...
shrinked image
Gewitter
Venus Former Team Member
Academic status: PhD

Post by Gewitter » Mon Jun 17, 2013 6:59 pm

ακούω απόψεις για Aatrox.. Πολύ σπασμένος νομίζω..
[i][b][color=#004080]No,no...Listen...He said that if they dug his father's body up, it would be gone. They planted a seed over his grave. The seed became a tree. Moses said his father became a part of that tree. He grew into the wood, into the bloom. And when a sparrow ate the tree's fruit, his father flew with the birds. He said... death was his father's road to awe!.[/color][/i][/b]
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Mon Jun 17, 2013 8:29 pm

X-ray wrote:Αλλά οκ μωρέ δεν έχει σημασία που δεν έχει thresh πχ. Αν σου βγάλει Blitzcrank προφανώς είναι το ίδιο πράγμα lolol.

πες μου οτι δεν το λες σοβαρα αυτο, please

Gewitter wrote:ακούω απόψεις για Aatrox.. Πολύ σπασμένος νομίζω..

εμενα μου φαινεται ψιλοαδυναμος παντως - τον εχω πετυχει σε 4-5 normal και 1 ranked και δεν με εντυπωσιασε - μικρο δειγμα προφανως (και ειμαστε εντυπωσιακα χαμηλα ακομα στα ranked με την ομαδα) αλλα ναι, δεν εκλαψα κιολας.
Post Reply

Return to “Gaming”