ουπς, και εγώ θα ήθελα ένα βιβλίο να διαβάσω και να το επιστρέψω μετά ή να βγάλω φωτοτυπίες.n.p. wrote:Καλημέρα!!!Έχει κανείς βιβλίο ΔΟΣ?Χρειάζεται βιβλίο?Από πού να διαβάσω?
Πρόταση για "Εύκολα" Μαθήματα Επιλογής
- campbell's
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Πρόταση για "Εύκολα" Μαθήματα Επιλογής
Αν δεν μπορείς να βοηθήσεις,ενόχλησε.Το σημαντικό είναι να συμμετέχεις.
- GioAthens
- byte level
Υπαρχει στον καταλογο με τα μαθηματα που μπορειτε να δηλωσετε για πτυχιακη το μαθημα Διεθνεις Οικονομικες Σχεσεις,γιατι εγω δε το βρισκω...
Υπάρχει υπάρχει!!!GioAthens wrote:Υπαρχει στον καταλογο με τα μαθηματα που μπορειτε να δηλωσετε για πτυχιακη το μαθημα Διεθνεις Οικονομικες Σχεσεις,γιατι εγω δε το βρισκω...
Και εγώ.campbell's wrote:ουπς, και εγώ θα ήθελα ένα βιβλίο να διαβάσω και να το επιστρέψω μετά ή να βγάλω φωτοτυπίες.n.p. wrote:Καλημέρα!!!Έχει κανείς βιβλίο ΔΟΣ?Χρειάζεται βιβλίο?Από πού να διαβάσω?
Καλημέρα.Έχει κανείς τις σημειώσεις για το αστικό από τις παρατάξεις?και αν έχει μπορεί να τις ανεβάσει?Επίσης αν το έδωσε κάποιος τώρα που άλλαξε καθηγητή μπορεί να πει αν είναι τα ίδια κλασικά θέματα?
- Ktulu
- Kilobyte level
Εχω σημειωσεις για Αστικο, αλλα δεν ειναι απο παραταξεις. Οποιος ενδιαφερεται ας τσεκαρει: http://sdrv.ms/1b3Ll9On.p. wrote:Καλημέρα.Έχει κανείς τις σημειώσεις για το αστικό από τις παρατάξεις?και αν έχει μπορεί να τις ανεβάσει?Επίσης αν το έδωσε κάποιος τώρα που άλλαξε καθηγητή μπορεί να πει αν είναι τα ίδια κλασικά θέματα?
Δοκιμάστε το Unagi, project που έγινε σε συνεργασία με συνάδελφο από το τμήμα μας και είναι αυτήν την στιγμή ανεβασμένο σε Windows Phone Store και Nokia Store.
Ευχαριστώ πάρα πολύ!Ktulu wrote:Εχω σημειωσεις για Αστικο, αλλα δεν ειναι απο παραταξεις. Οποιος ενδιαφερεται ας τσεκαρει: http://sdrv.ms/1b3Ll9On.p. wrote:Καλημέρα.Έχει κανείς τις σημειώσεις για το αστικό από τις παρατάξεις?και αν έχει μπορεί να τις ανεβάσει?Επίσης αν το έδωσε κάποιος τώρα που άλλαξε καθηγητή μπορεί να πει αν είναι τα ίδια κλασικά θέματα?
κανείς που να έχει σημειώσεις απο το μαθημα Διεθνεις Οικονομικες Σχεσεις
- campbell's
- Kilobyte level
κανείς δεν έχει σημειώσεις ή βιβλίο?blabla wrote:κανείς που να έχει σημειώσεις απο το μαθημα Διεθνεις Οικονομικες Σχεσεις
πώς έδωσαν όλοι αυτοί το χειμώνα...?
Αν δεν μπορείς να βοηθήσεις,ενόχλησε.Το σημαντικό είναι να συμμετέχεις.
- vasilaros69
- Gbyte level
- Academic status: N>4
σημειωσεις μπορειτε να βρειτε απο τις παραταξεις για το συγκεκριμενο μαθημα οι οποιες ειναι υπεραρκετες για το συγκεκριμενο μαθημα!!!
"Sometimes questions are more powerful than answers,..."
Σημειώσεις για Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις.
http://ge.tt/5UiTWyj/v/0?c
http://ge.tt/5UiTWyj/v/0?c
- Shocker
- Gbyte level
πήγα να πάρω σημειώσεις απο τους πράσινους κ μου λενε με τσαμπουκά "με ποιον μιλησες κ σου ειπε οτι θα σου δώσουμε ;" Wtf ,τους λεω ξερω οτι δίνετε σημειωσεις για αυτο το μαθημα,μετα μου λεγαν οτι δν εχουν διαθεσιμες,να τους δωσω κινητο κ θα επικοινωνησουν μαζι μου κ τα σχετικά !! εμπειρια,τους ευχηθηκα καλό καλοκαίρι κ εξαφανιστηκα.vasilaros69 wrote:σημειωσεις μπορειτε να βρειτε απο τις παραταξεις για το συγκεκριμενο μαθημα οι οποιες ειναι υπεραρκετες για το συγκεκριμενο μαθημα!!!
- Gewitter
- Venus Former Team Member
- Academic status: PhD
ναι θέλει βιβλίο.n.p. wrote:Καλημέρα!!!Έχει κανείς βιβλίο ΔΟΣ?Χρειάζεται βιβλίο?Από πού να διαβάσω?
μπορείς να βγάλεις φωτοτυπία τις σελίδες της ύλης.
Ορίστε:
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Από που να διαβάσω για τεχνολογικά θέματα βιομηχανίας Ι; Βάζει εύκολα; Έχει κανείς σημειώσεις;
- Ktulu
- Kilobyte level
Δίνει η βιβλιοδιανομη σημειώσεις, ειναι 100 σελίδες περίπου. Απο κει διαβάζεις μέχρι και το νικέλιο (~76 σελίδες).kokosteo wrote:Από που να διαβάσω για τεχνολογικά θέματα βιομηχανίας Ι; Βάζει εύκολα; Έχει κανείς σημειώσεις;
Δοκιμάστε το Unagi, project που έγινε σε συνεργασία με συνάδελφο από το τμήμα μας και είναι αυτήν την στιγμή ανεβασμένο σε Windows Phone Store και Nokia Store.
Υπάρχει κάποιος που δεν τις χρειάζεται να μου τις δώσει; Ας στείλει πμ.
Παιδια εχει κανενας τπτ απο Στρατηγικο Σχεδιασμο Μαρκετινγκ?
Κατι βρηκα εδω οποιος θελει εχει γι ολα τα μαθηματα του οδε.
Κατι βρηκα εδω οποιος θελει εχει γι ολα τα μαθηματα του οδε.
-
- bit level
Καλημέρα!Έχει κανείς βιβλίο ΔΟΣ για να βγάλω φωτοτυπία τις σελίδες της ύλης?Ας μου στείλει pm
- IRAKLIO-13
- Kilobyte level
Έδωσα το μάθημα πριν 2 βδομάδες, και πίστεψε με δεν χρειάζεσαι βιβλίο. Δες τα παλιά θέματα που έχουν ανέβει εδώ και απλά γκούγλαρε για να βρεις το αντίστοιχο υλικό στο ίντερνετ. Κάθε χρόνο πάνω κάτω τα ίδια είναι. Προσωπικά αυτό έκανα, με μία μέρα διάβασμα και ήταν υπέρ-υπέρ αρκετό..ssaslarisa wrote:Καλημέρα!Έχει κανείς βιβλίο ΔΟΣ για να βγάλω φωτοτυπία τις σελίδες της ύλης?Ας μου στείλει pm
Ο μικρότερος βαθμός σε αυτήν την εξεταστική ήταν 8..., για να καταλάβεις για τι επίπεδο δυσκολίας μιλάμε....
-
- bit level
Σε ευχαριστώ...αφού δεν βρήκα βιβλίο κάτι τέτοιο έκανα και πήρα το 10αράκι στο μάθημα, όταν το έδωσα πριν 2 εβδομάδες.
- Shocker
- Gbyte level
hahah εγώ το πήρα το 8 !! :pIRAKLIO-13 wrote:Έδωσα το μάθημα πριν 2 βδομάδες, και πίστεψε με δεν χρειάζεσαι βιβλίο. Δες τα παλιά θέματα που έχουν ανέβει εδώ και απλά γκούγλαρε για να βρεις το αντίστοιχο υλικό στο ίντερνετ. Κάθε χρόνο πάνω κάτω τα ίδια είναι. Προσωπικά αυτό έκανα, με μία μέρα διάβασμα και ήταν υπέρ-υπέρ αρκετό..ssaslarisa wrote:Καλημέρα!Έχει κανείς βιβλίο ΔΟΣ για να βγάλω φωτοτυπία τις σελίδες της ύλης?Ας μου στείλει pm
Ο μικρότερος βαθμός σε αυτήν την εξεταστική ήταν 8..., για να καταλάβεις για τι επίπεδο δυσκολίας μιλάμε....
Καλησπέρα, έχει δώσει κανείς το "διάρθρωση και προβλήματα της ελληνικής οικονομίας"? Καμιά πληροφορία σχετικά με το μάθημα ή τίποτα παλιά θέματα?
“Rhaegar fought valiantly, Rhaegar fought nobly, Rhaegar fought bravely. And Rhaegar died. ”