Προτάσεις για νυχτερινή έξοδο

Σίγουρα όλο και κάτι δε θα ταιριάζει με τις παραπάνω ψυχαγωγικές κατηγορίες...
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Sat Nov 05, 2005 10:33 pm

στο ενδιάμεσο ελληνορώσων!!
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Academic status: Alumnus/a

Post by The Punisher » Sun Nov 06, 2005 12:52 pm

Μπορείτε να τα προσδιορίζεται καλύτερα χωρικά??? Υπάρχουν και άτομα(πβλ εγώ ;)) που μένουν στου δ....τη μάνα = Γλυφάδα.
Αν θελήσω να βγώ προς τις περιοχές σας, να μην είμαι κατατοπισμένος???
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Sun Nov 06, 2005 5:55 pm

lumenintervalum wrote:στο ενδιάμεσο ελληνορώσων!!
Εγώ παλιά έμενα προς το τέρμα των λεοφορείων , Η ελληνορώσων κάτι μου λέει αλλά δεν μου έρχεται.. (Έχεις γεωγραφικές συντεταγμένες? Ooops πολύ google-earth.. )
Btw συσχετίζοντας το Google-Earth με αυτά που είπε ο The Punisher
Ορίστε η Αθήνα μας :razz:
Ο Παπάγος είναι δεξιά , η γλυφάδα κάτω..
Image

Με την παρέα μου το Verde το έχουμε χτίσει (κυριολεκτικά)!
Από όταν πρωτο-άνοιξε φεύγαμε από το σχολείο που είναι δίπλα και πηγαίναμε εκεί..
Μάλιστα πολλοί φίλοι μου έχουν πιάσει και δουλειά γκαρσόνια εκεί , οπότε έχω και μέσο..! ;)
Γενικότερα είναι πολύ όμορφο το σκηνικό δίπλα στην λίμνη αλλά είναι τσιμπιμένες οι τιμές.. Τώρα που άνοιξε κοντά μια καινούργια καφετέρια το Tease Plus έχω την εντύπωση οτι τις χαμηλώνουν..

Στην περιοχή αξίζει επίσης κανείς να πάει μια φορά στο Chakra (Oriental Cafe-Club? με χορεύτριες :cool: ) επί της Μεσογείων , κάμια βόλτα με το αυτοκίνητο στον Υμμητό (έχει φανταστική θέα το βράδυ και το καλοκαιράκι δροσιά..)
στο CK για βάφλες , Dix-Sept για κρέπες και από εκεί και εμπρός πιο πολλές καφετέριες υπάρχουν και στην Αγία Παρασκευή (οπού μένω τώρα..)

Τώρα για πιο "έξοδο" προτείνω ή μπουζουκτζίδικα και κέντρα (λεωφόρο συγγρού ή γλυφάδα) ή κάποιο εστιατόριο..

Πάντως δεν χρειάζεται να είναι κάτι πολύ ακριβό για να περάσει κανείς ωραία..
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Sun Nov 06, 2005 6:45 pm

Ευχαριστώ ρε συ AmmarkoV...
Να προτείνω κάτι??? Όταν λέμε για ένα μέρος να δίνουμε και GoolgeEarth συντεταγμένες??? Θα έχει πολλύ γέλιο και θα γίνεται σωστή δουλειά...;)
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Sun Nov 06, 2005 11:01 pm

ρε συ, στη photo του χάρτη, κάτω από το Λυκαβητό έχει ένα "ufo crashsite". Τι είν' τούτο?
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Mon Nov 07, 2005 1:13 am

Τώρα το παρατήρησα.. ! :shock:
Κάποιος έχει περάσει το θέατρο Λυκαβιτού για UFO..! :-D :-D :razz:
Περισσότερα
Μπορείς να κάνεις post πληροφορίες για κάποιες συντεταγμένες και αυτός που έκανε το post δεν ήταν και ο πλέον σχετικός..
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Mon Nov 07, 2005 6:30 pm

ρε παιδιά κανένα εστιατόριο ταβέρνα της προκοπής στο κέντρο παίζει???
δεν εννοώ τα χαζά τουριστικά στο θησείο-ψυρρή που σου πιάνουν το κω...
A blink of an eye
A dream for the blind
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc

Post by sudtuwup » Mon Nov 07, 2005 7:31 pm

Γιατι; μια χαρα ειναι. Αλλα οντως τα περισσοτερα ειναι ακριβα. Μονο την μορφη σκεφτομαι προς στιγμη.
Image
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Tue Nov 08, 2005 1:11 am

εννοώ για ταβέρνες, κάπου που μπορείς να φας, δεν εννοώ τσιπουράδικα κτλ όπου πας να πιεις...όπως για παράδειγμα αυτό το μαγαζάκι στη θεμιστοκλέους δίπλα στον κάβουρα!
A blink of an eye
A dream for the blind
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Major » Mon Nov 21, 2005 12:10 pm

Ρε παιδιά στην Boom Boom έχει πάει κανείς και αν ναι ποιες οι εντυπώσεις του?Πρεπει να είσαι μόνο fan της disco κ της eurodance για να πας.Ολο λέω να πάω κι όλο το αναβάλλω... :-(

Θησέως κ Ποσειδώνος, Καλλιθέα
"Mess with the best die like the rest" - Major
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by tsilochr » Mon Nov 21, 2005 5:01 pm

εντόπισα disco, μουσίκη 80's μόνο αλλά με παρακμιακούς θαμώνες. ήταν σα να ήμουν σε ελληνική βίντεο ταινία κι έτσι. Λέγεται Upstairs, είναι δίπλα από το Village στο Μαρούσι, πάνω από τα Goodys.

Αυτό που βίωσα δεν περιγράφεται. 40ρηδες να χορεύουν σα παλαβοί και οι νεότεροι σαν να έχουν βγεί απο ταινία του στυλ "Η επιστροφή των nerds". Ήξεραν όλους τους στίχους όλων των τραγουδιών και όποτε έπαιζε πολύ μεγάλο hit χοροπηδούσαν όλοι μαζί σαν να έπαιρναν πρωτάθλημα. Επίσης τραγική η είσοδος στα 15 ευρώ.
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Mon Nov 21, 2005 10:38 pm

Επίσης μια άλλη disco είναι το Βινύλιο το οποίο είναι στην παραλιακή,λίγο πριν φτάσεις Γλυφάδα...
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
The Heart Collector
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by The Heart Collector » Tue Nov 22, 2005 12:25 am

Γύρω απτη σχολή που πάτε για καφέ? Μόνο τις στροφές ξέρω..
Last edited by The Heart Collector on Wed Jan 07, 2009 10:02 pm, edited 1 time in total.
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Tue Nov 22, 2005 12:34 am

The Heart Collector wrote:Γύρω απτη σχολή που πάτε για καφέ? Μόνο τις στροφές ξέρω..

Πρωτοετής να υποθέσω;Ethnic με τα χίλια,που λες και εσύ.Έχουν μάθει πια τι καφέ παίρνω και πως ακριβώς... :razz: Είναι όπως βγαίνεις από την έξοδο της Δεριγνύ,αριστερά στα 20m... ;) Μετά μπορείς να πάς στη Στοά(εμένα προσωπικά δε μ'αρέσει).Ωραίο μαγαζάκι είναι και η Blue,στη γωνία του στενού που στρίβεις για να πας στις Στροφές.Καλό μέρος όπου μπορείς να συνδυάσεις καφέ και φαγητό είναι το Palmie Bistro στη Βικτώρια,καθώς επίσης και το Cup&cinno(κάπως έτσι γράφεται),το οποίο είναι επίσης στη Βικτώρια και στο ίδιο στυλ με το Palmie...
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Tue Nov 22, 2005 12:49 am

Γλυφάδα έχουμε καφετέριες καλές και ακριβές( Vento, Coretto, Station, Starbucks(η ενναλακτική λύση)), μπυραρίες(Sassex(πολύ καλό), Beer Academy). Για φαγάκι προτιμήστε την κλασσικότατη πια Μπιφτεκούπολη(δεν είναι ΕΝΑ μαγαζί, αλλά ένας δρόμος μαγαζιών), Applebee's, La Bustola(έτσι ή το σκότωσα??), Palmie Bistro(αρκετάάάά ακριβό). Μετά έχει παγωτάκι(λόγω καιρού) στο Haagen Dazs και την Παγωτομανία(αρκετά φθινότερο και πολύ καλό). Μπιλιαρδάκι στο Number One(να παίξουμε και κανα Snooker) και bowling στο Blanos...Όλα εκτός από το Blanos ,Number One, Sassex, Beer Academy, βρίσκονται επί της Μεταξά και σε διάφορες κάθετους(Μπιφτεκούπολη στην κάθετο που ξεκινά από τα Goodys) Το Blanos το βρίσκετε ρωτώντας, δύσκολο να σας πω αλλά υπολογίστε την 2η παράλληλη στο δρόμο του Πλαισίου(bookmark...lol) όπως πάτε προς Βούλα(όχι προς Αθήνα δηλαδή), μέsa σε μια στοά. Το Number One είναι απέναντι από τα Applebee's, η 1η κατά σειρά παράλληλη από το Πλαίσιο...το Sussex είναι και αυτό απέναντι από τα Applebee's...το Beer Academy είναι στο δρόμο που είναι απέναντι από την εκκλησία και πάει προς τα πάνω στα 50 μέτρα( ; ).....ουφ ουφ ουφ
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Tue Nov 22, 2005 1:50 am

The Punisher wrote:Για φαγάκι προτιμήστε την κλασσικότατη πια Μπιφτεκούπολη(δεν είναι ΕΝΑ μαγαζί, αλλά ένας δρόμος μαγαζιών)
Εγώ προσωπικά έχω κάτσει πάρα πολλές φορές στην george's steakhouse και την προτείνω σε όποιον δεν έχει ξαναπάει στη μπιφτεκούπολη
The Punisher wrote: Το Number One είναι απέναντι από τα Applebee's, η 1η κατά σειρά παράλληλη από το Πλαίσιο...
Πιο απλά...ερχόμενοι από Παραλιακή και στρίβοντας αριστερά στο δρόμο όπου περνάει το τραμ,προχωράμε λίγο(καμιά 50αρια μέτρα) και μόλις δούμε στα δεξιά μας 2 μαγαζιά με κρέπες,στρίβουμε δεξιά.Αυτός είναι ο δρόμος των Applebee's... ;)
Tamiya rulezZz....

The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Tue Nov 22, 2005 9:45 am

Thnx για την βοήθεια TaRaNTuLa...συγχωριανός πιστεύω, εεε???
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Tue Nov 22, 2005 7:26 pm

The Punisher wrote:Thnx για την βοήθεια TaRaNTuLa...συγχωριανός πιστεύω, εεε???
Μπααα...Λυκαβηττό-Αμπελόκηπους μένω.Απλά από 1 έτους κατεβαίνω συνέχεια στα Ν.Π. :-D Και ειδικά τα τελευταία 4+ χρόνια που οδηγώ,είμαι πολύ συχνά παραλία(γενικά!) :cool:
Tamiya rulezZz....

Spant
byte level
byte level

Post by Spant » Tue Nov 22, 2005 8:44 pm

The Heart Collector wrote:Για καφέ στην περιοχή που μένω(Αγία Παρασκευή) το Νο1 μέρος είναι το Play/Πλεει...
Το Λάβμι (το σκότωσα?) είχα επισκεφτεί και μου άρεσε. Έχει καλό κόσμο. Αλλά έχω καιρό να πάω. Τι παίζει?
Dum spiro spero

Τι θα γίνει ρε Μπόκολη?Θα ..... επιτέλους?
Paralias
Gbyte level
Gbyte level

Post by Paralias » Tue Nov 22, 2005 10:51 pm

The Punisher wrote:και την Παγωτομανία(αρκετά φθινότερο και πολύ καλό)
Έχουμε και στο Ναύπλιο Παγωτομάνια.Λες να είναι το ίδιο;; :roll:
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Tue Nov 22, 2005 11:16 pm

Ναι..είναι αλυσίδα. Έχει και στου Ψυρή( ξέρεις μωρέ..Μοναστηράκι -->πιο κάτω)
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Wed Nov 23, 2005 12:52 am

γ@μ@το παγωτό η παγωτομανία...μιαμ!!!σλουρπ!!!
A blink of an eye
A dream for the blind

Return to “Άλλα ψυχαγωγικά θέματα”