Normal είναι... Έχει τρελό sustain που σημαίνει ότι δυσκολεύει πάρα πολύ κάποιους champs αλλά κατά τα άλλα είναι counterable όπως όλοι και είναι και αρκετά squishy για melee bruiser.chriskin wrote:εμενα μου φαινεται ψιλοαδυναμος παντως - τον εχω πετυχει σε 4-5 normal και 1 ranked και δεν με εντυπωσιασε - μικρο δειγμα προφανως (και ειμαστε εντυπωσιακα χαμηλα ακομα στα ranked με την ομαδα) αλλα ναι, δεν εκλαψα κιολας.Gewitter wrote:ακούω απόψεις για Aatrox.. Πολύ σπασμένος νομίζω..
Το ότι ο Thresh είναι καλύτερο support για τους περισσότερους και το ότι έχει πολλές διαφορές γενικώς με τον blitzcrank σαν champion δεν αλλάζει το γεγονός ότι μοιράζεται με τον blitz το πιο unique και distinct TRADEMARK χαρακτηριστικό του ρε.chriskin wrote:πες μου οτι δεν το λες σοβαρα αυτο, pleaseX-ray wrote:Αλλά οκ μωρέ δεν έχει σημασία που δεν έχει thresh πχ. Αν σου βγάλει Blitzcrank προφανώς είναι το ίδιο πράγμα lolol.
Το grab. Γι' αυτό το λόγο όλα τα επιθετικά moves και το επιθετικό (το τονίζω) playstyle ενός thresh είναι σχεδόν ίδια με του blitz. Προφανώς δεν εννώ ότι είναι ίδιοι champion γιατί αν η Riot το έκανε αυτό για κάθε champion που βγάζει θα είχε χρεωκοπήσει.
Είναι σαν να μου λες ότι το stun του taric δεν μοιάζει με το stun sion γιατί όσο πιο μακρυά είσαι τόσο πιο πολύ σε stunarei και επίσης γιατί κάνει σβούρες... Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω...
Φυσικά και δεν είναι ίδιοι πάντως αν εκεί θες να καταλήξεις. Ο blitz είναι σαφώς πιο επιθετικός, λόγω ταχύτητας κυρίως, ενώ ο άλλος σαφώς πιο αμυντικός και υποστηρικτικός λόγω της υπερμέγιστης γαματοσίνης της ασπίδας του.
EDIT: Ξεχασα να καταλήξω ότι αυτό που έλεγα πριν είναι ότι το παραπάνω site που είχα δώσει προτείνει πολύ λίγες φορές τον blitz. Προφανώς αν είχε τον thresh θα τον πρότεινε περισσότερο επειδή είναι καλύτερο support. Αλλά οι φορές που προτείνει τον blitz είναι εναντίον αντιπάλων τους οποίους πρέπει να παίξεις επιθετικά και στους οποίους το Grab του blitz βοηθάει πολύ => και ο Thresh μπορεί να κάνει μια χαρά σχεδόν την ίδια δουλειά γιατί κακά τα ψέμματα είναι αρκετά επιθετικό support και αυτός (με τον ίδιο τρόπο - σε λίγο λιγότερο βαθμό)