Πτυχιακή κλπ
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Πτυχιακή κλπ
@gio Μα για όλη τη συνεργασία μίλησα. Το θέμα είναι και τι σου βγάζει ο άλλος σαν άνθρωπος, σαν συνεργάτης κλπκλπ και αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό...
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
Ναι αλλα οταν πχ του στελνεις ενα μαιλ και δεν απανταει ποτε ο χαρακτηρισμος που θα του αποδωσεις δεν ειναι υποκειμενικος. Παραδειγμα λεω
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Κάποιοι το κάνουν αυτό ... τότε θα μιλήσεις με όσους μπορείς με αυτό τον τρόπο και μετά είτε θα ξαναστείλεις είτε θα τον ψάξεις. Π.χ. εμένα αν δεν απάνταγε σε 2 mail μου δεν θα πήγαινα θα το παράταγα ... ξέρω άλλα παιδιά που το πάλεψαν και έκανα τελικά πτυχιακή με τέτοια άτομα. Για αυτό σου λέω ότι είναι υποκειμενικό... στη χειρότερη στέλνεις σε κανέναν διδακτορικό του ή στείλεις καραούλι έξω από το γραφείο του (γίνονται και αυτά ...gio wrote:Ναι αλλα οταν πχ του στελνεις ενα μαιλ και δεν απανταει ποτε ο χαρακτηρισμος που θα του αποδωσεις δεν ειναι υποκειμενικος. Παραδειγμα λεω

No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
Καλησπερα, επειδη θελω να επιλεξω πτυχιακη εργασια οσο αναφορα τις βασεις, αλλα θελω και να ολοκληρωσω τον κυκλο της θεωρητικής
αλλα δεν εχω βρει δευτερο μαθημα επιλογης. Μπορω να βαλω την πτυχιακη στις βασεις ως μαθημα επιλογης του κυκλου της θεωρητικής ?
εχω διαβασει κατι παρομοιο στον οδηγο σπουδο . το εχει κανει κανεις ?
ευχαριστω.
αλλα δεν εχω βρει δευτερο μαθημα επιλογης. Μπορω να βαλω την πτυχιακη στις βασεις ως μαθημα επιλογης του κυκλου της θεωρητικής ?
ευχαριστω.
- Alive
- Venus Former Team Member
- Academic status: N>4
Σύμφωνα με τον οδηγό σπουδών σελ. 28 "Η πτυχιακή εργασία εντάσσεται από τον επιβλέποντα στον κατάλληλο κύκλο μαθημάτων ως Μάθημα Επιλογής Κύκλου" άρα αν πάρεις πτυχιακή στις βάσεις δε μπορείς να το μετρήσεις ως μάθημα επιλογής του κύκλου της θεωρητικής.ITPanos wrote:Καλησπερα, επειδη θελω να επιλεξω πτυχιακη εργασια οσο αναφορα τις βασεις, αλλα θελω και να ολοκληρωσω τον κυκλο της θεωρητικής
ευχαριστω.
Alive wrote:Σύμφωνα με τον οδηγό σπουδών σελ. 28 "Η πτυχιακή εργασία εντάσσεται από τον επιβλέποντα στον κατάλληλο κύκλο μαθημάτων ως Μάθημα Επιλογής Κύκλου" άρα αν πάρεις πτυχιακή στις βάσεις δε μπορείς να το μετρήσεις ως μάθημα επιλογής του κύκλου της θεωρητικής.ITPanos wrote:Καλησπερα, επειδη θελω να επιλεξω πτυχιακη εργασια οσο αναφορα τις βασεις, αλλα θελω και να ολοκληρωσω τον κυκλο της θεωρητικής
ευχαριστω.
Ευχαριστώ
ως μάθημα ε.ε μπορω να την δηλώσω ?