Αμέσως την κακία!moody wrote:Και ποιος άραγε έχει ιδέα σε αυτή τη σχολή ;

Αμέσως την κακία!moody wrote:Και ποιος άραγε έχει ιδέα σε αυτή τη σχολή ;
Τι ξενέρωτοι οι νομικάριοι,το βγαλαν στις 7,δεν θελουν να ζουν με suspense :/Νομική wrote:Η Κοσμητεία της Σχολής Ν.Ο.Π.Ε., λόγω των κινητοποιήσεων του διοικητικού προσωπικού, ομοφώνως αναβάλλει τις εξετάσεις των τριών Τμημάτων, ήτοι του Τμήματος Νομικής, του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών και του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης ως και την Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013.
Από τη Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου η εξεταστική και των τριών Τμημάτων θα διεξαχθεί κανονικά σύμφωνα με το πρόγραμμα εξετάσεων κάθε Τμήματος.
Εκ της Κοσμητείας
εγώ ποντάρω ότι θα έρθει διπλό!Funk wrote:Pανοιχτή > Pκλειστή
x κατά τις 10,καινούρια ανακοίνωση στις 11 και θα ναι κλειστή .mosquito110 wrote:εγώ ποντάρω ότι θα έρθει διπλό!Funk wrote:Pανοιχτή > Pκλειστή
Stayrakas wrote:Η πιθανοτητα βασιζεται σε μαθηματικους υπολογισμους(/γεγονοτα)..Οχι σε υποθεσεις.
Για να το λεω,σημαίνει ότι κάτι ξέρω, φίλε μου. Τι καμία σχέση μου λες? χαχα Για π.χ. στο φυσικό έχει οριστεί κατάληψη μέχρι τέλος της εξεταστικής. Και πάει λέγοντας...michalis wrote:Καμία σχέση. Απλά νομίζω δεν είναι υποχρεωμένος κανένας να ΜΗΝ ξέρει αν θα γράψει αύριο ή όχι. Στις άλλες σχολές βγήκαν οι σχετικές ανακοινώσεις ή βγήκε κάποιος υπεύθυνα να πει αν είναι εφικτό να γίνουν ή όχι οι εξετάσεις. Ολόκληρη εξεταστική σε ποια σχολή αναβλήθηκε;;; Εγώ για 5 μέρες ξέρω πάντως...
http://syllogos.aueb.gr/index.php/anako ... metoxi-polΑγαπητοί Συνάδελφοι,
Σας υπενθυμίζουμε ότι, η Εκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας έχει προκηρύξει απεργία για 18, 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2013, στα πλαίσια της πενθήμερης απεργίας που προκήρυξε η Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Στα πλαίσια των κινητοποιήσεων αυτών, ο σύλλογος μας συμμετέχει δυναμικά στο συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 18/9/2013 και ώρα 11.30πμ στην Πλατεία Κλαυθμώνος.
Προσυγκέντρωση των μελών του Συλλόγου: 11.00πμ στη προαύλιο της Σχολής.
Επίσης, διαβάστε το δελτίο τύπου για τη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 20.00 στο προαύλιο του Πολυτεχνείου στην οδό Πατησίων.
Αφού το ξέρεις να το λες....γιατί το αφήνεις να πλανάται;Αριωνας wrote:Για να το λεω,σημαίνει ότι κάτι ξέρω, φίλε μου. Τι καμία σχέση μου λες? χαχα Για π.χ. στο φυσικό έχει οριστεί κατάληψη μέχρι τέλος της εξεταστικής. Και πάει λέγοντας...michalis wrote:Καμία σχέση. Απλά νομίζω δεν είναι υποχρεωμένος κανένας να ΜΗΝ ξέρει αν θα γράψει αύριο ή όχι. Στις άλλες σχολές βγήκαν οι σχετικές ανακοινώσεις ή βγήκε κάποιος υπεύθυνα να πει αν είναι εφικτό να γίνουν ή όχι οι εξετάσεις. Ολόκληρη εξεταστική σε ποια σχολή αναβλήθηκε;;; Εγώ για 5 μέρες ξέρω πάντως...
Έχω την εντύπωση ότι η απεργία αφορά μόνο τους διοικητικούς υπαλλήλους, δεν έχει κάποια σχέση με τους καθηγητές. Αλλά χωρίς διοικητικούς αμφιβάλλω για το κατά πόσο μπορεί να είναι ανοιχτό αύριο το πανεπιστήμιο (εκτός κι αν ανοίξει με το ελάχιστο προσωπικό).vasilaros69 wrote:Καποιος απο τους καθηγητες δεν θα ηξερε σιγουρα αν θα συμμετασχουν ολοι σαν συλλογος 'η ειναι στην εκαστοτε κριση του καθηγητη?
michalis wrote:Αφού το ξέρεις να το λες....γιατί το αφήνεις να πλανάται;Αριωνας wrote:Για να το λεω,σημαίνει ότι κάτι ξέρω, φίλε μου. Τι καμία σχέση μου λες? χαχα Για π.χ. στο φυσικό έχει οριστεί κατάληψη μέχρι τέλος της εξεταστικής. Και πάει λέγοντας...michalis wrote:Καμία σχέση. Απλά νομίζω δεν είναι υποχρεωμένος κανένας να ΜΗΝ ξέρει αν θα γράψει αύριο ή όχι. Στις άλλες σχολές βγήκαν οι σχετικές ανακοινώσεις ή βγήκε κάποιος υπεύθυνα να πει αν είναι εφικτό να γίνουν ή όχι οι εξετάσεις. Ολόκληρη εξεταστική σε ποια σχολή αναβλήθηκε;;; Εγώ για 5 μέρες ξέρω πάντως...
Καμία σχέση μ αυτό που κατάλαβες εννοώ, το ότι μ'ενδιαφέρει να γράψω αύριο. Αυτό που μ'ενδιαφέρει είναι το ΑΝ θα γράψω αύριο, if you get the difference. Κι αυτό γιατί η συγκεκριμένη απεργία δεν έχει να κάνει με το αν γράψω εγώ αύριο, έχει να κάνει με το αν θα υπάρχουν άνθρωποι να τρέξουν τη λειτουργία της σχολής απ'το ερχόμενο έτος. Παρ'ολα αυτά, σε αντίθεση με το ΕΚΠΑ, δεν έχει μπει κανένας στον κόπο να ενημερώσει υπεύθυνα και έγκαιρα για το τι θα γίνει. ΑΥΤΟ είναι που μ'ενδιαφέρει.