Δεν είναι δύστροπος ο Τουμπής, ούτε και αυστηρός. Απλά θέλει να βλέπει ότι ασχολείσαι, δηλαδή είναι πολύ χρήσιμο να παραδώσεις σετ ασκήσεων. Θα το εκτιμήσει. Κι έτσι κι αλλιώς θα βοηθηθείς κι εσύ να διατηρήσεις ποιοτική επαφή με το μάθημα.pgetsos wrote:μωρε ωραιος ειναι, δυστροπος επισης κρινοντας απο το ποσοι μενουν... αλλα τα εξηγει τελεια... παει και ερχεται! ωρες ωρες απλα μπερδευει τα απλα, και σε κανει βουτηρο τα παλουκια...
Απο κει και πέρα νομίζω απλά ότι πρέπει να δομήσει λίγο καλύτερα τις διαλέξεις και να τηρεί αυστηρά τη δομή γιατί ώρες-ώρες χάνεται, μετά αγχώνεται (λογικό) και μπερδεύει και τους πρωτοετείς που δεν έχουν ακόμα αρκετή εμπειρία. Αυτό τουλάχιστον είδα εγώ πριν ενάμιση χρόνο που τον παρακολούθησα τελευταία φορά. Ίσως τώρα να μην ισχύει πια. Καθαρά καλοπροαίρετα το λέω, με βάση τη δική μου οπτική και δεδομένου ότι δεν θέλω να τον αδικήσω (όντως πολύ καλός στο αντικείμενό του) απλά κάνω σχόλιο για τη διδασκαλία μιας και ξέρω ότι και δέχεται το feedback και διαβάζει το Venus.