Venus Feedback
Re: Venus Feedback
Case sensitive δεν είναι, το δοκίμασα.
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
- ThOdOr1s
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Μα δεν γραφω καν το ονομα, απλα πηγαινω στο προφιλ του, και του στελνω μηνυμα απο εκει... Ειναι prefilled οταν μπαινω στη σελιιδα του μηνυματος...cypher wrote:Το συγκεκριμένο είναι θέμα της phpbb3. Αν δεν γράψεις ακριβώς το όνομα χρήστη δεν στο βρίσκει. Αν πας στη εύρεση και γράψεις username* με κάποια απο τα γράμματα του ονόματος λογικά θα στα βρεί όλα οσα ξεκινάνε με τα τάδε γράμματα. Παίζει επίσης να είναι case sensitive.
Elementary OS
- PatrickFTW
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Μήπως βάζεις το θέμα στο πεδίο για τους παραλήπτες κατά λάθος ?ThOdOr1s wrote:Μα δεν γραφω καν το ονομα, απλα πηγαινω στο προφιλ του, και του στελνω μηνυμα απο εκει... Ειναι prefilled οταν μπαινω στη σελιιδα του μηνυματος...cypher wrote:Το συγκεκριμένο είναι θέμα της phpbb3. Αν δεν γράψεις ακριβώς το όνομα χρήστη δεν στο βρίσκει. Αν πας στη εύρεση και γράψεις username* με κάποια απο τα γράμματα του ονόματος λογικά θα στα βρεί όλα οσα ξεκινάνε με τα τάδε γράμματα. Παίζει επίσης να είναι case sensitive.
Oι άνθρωποι δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις, οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους ανθρώπους...
- ThOdOr1s
- Mbyte level
...PatrickFTW wrote:Μήπως βάζεις το θέμα στο πεδίο για τους παραλήπτες κατά λάθος ?ThOdOr1s wrote:Μα δεν γραφω καν το ονομα, απλα πηγαινω στο προφιλ του, και του στελνω μηνυμα απο εκει... Ειναι prefilled οταν μπαινω στη σελιιδα του μηνυματος...cypher wrote:Το συγκεκριμένο είναι θέμα της phpbb3. Αν δεν γράψεις ακριβώς το όνομα χρήστη δεν στο βρίσκει. Αν πας στη εύρεση και γράψεις username* με κάποια απο τα γράμματα του ονόματος λογικά θα στα βρεί όλα οσα ξεκινάνε με τα τάδε γράμματα. Παίζει επίσης να είναι case sensitive.
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Elementary OS
PatrickFTW promoted to Server Technician
MpoMp @ Discord
Yaw,έχω μια σοβαρή πρόταση .
Όταν κάποιος πατάει στο καινούρια ποστς ,πριν από αυτά,να του δείχνει 3-4 STICKY events . Πχ ,αυτό με το pen+ paper ή ότι άλλο event γίνεται,έτσι ώστε να αποφεύγουμε τα bumps
Επίσης μιας που έκανα την σοβαρή πρόταση,πότε θα ρθει επίσημα ο Kappa ?
>inb4 mods να λένε ότι τους βομβαρδίζω με τον Kappa
>implying they know what a Kappa bomb is like
Όταν κάποιος πατάει στο καινούρια ποστς ,πριν από αυτά,να του δείχνει 3-4 STICKY events . Πχ ,αυτό με το pen+ paper ή ότι άλλο event γίνεται,έτσι ώστε να αποφεύγουμε τα bumps
Επίσης μιας που έκανα την σοβαρή πρόταση,πότε θα ρθει επίσημα ο Kappa ?
>inb4 mods να λένε ότι τους βομβαρδίζω με τον Kappa
>implying they know what a Kappa bomb is like
modie is balanced ¯\_(ツ)_/¯
- Αριωνας
- Kilobyte level
Εγώ έχω πιο σοβαρή πρόταση.
Άμεση δημιουργία του block/ignore user button για να σωπαίνουμε ανεπιθύμητους χρήστες του Venus όποτε εμείς θέλουμε.
Το block/ignore user button θα πρέπει να βρίσκεται στο προφίλ του καθενός και κάτω απ'το banner "Αποστολή προσωπικού μηνύματος".
Άμεση δημιουργία του block/ignore user button για να σωπαίνουμε ανεπιθύμητους χρήστες του Venus όποτε εμείς θέλουμε.
Το block/ignore user button θα πρέπει να βρίσκεται στο προφίλ του καθενός και κάτω απ'το banner "Αποστολή προσωπικού μηνύματος".
Και αν απαντήσει ο άλλος σε μία ερώτηση στα μαθήματα ;Αριωνας wrote:Εγώ έχω πιο σοβαρή πρόταση.
modie is balanced ¯\_(ツ)_/¯
- Spongebobu
- Mbyte level
Ή απλά αγνοείς και δεν διαβάζεις τα μηνύματα του ανεπιθύμητου χρήστη. Λέω τώρα...
Every time you make a typo the errorists win.
Fabio 2 - 1 Funk
- Αριωνας
- Kilobyte level
Μακάρι να ήταν τόσο εύκολο,Spongebobu.
@Loner και @netharis παρακαλώ λάβετε σοβαρά υπόψην την πρόταση μου και κάντε κάτι για αυτό. Thanks.
@Loner και @netharis παρακαλώ λάβετε σοβαρά υπόψην την πρόταση μου και κάντε κάτι για αυτό. Thanks.
- cypher
- Venus Former Team Member
Ε θέλω και εγώ @cypher!!
Aρίωνα και ως thephiliosopher τα ίδια ζήταγες και σου είχαμε εξηγήσει τότε οτι θέλει πολλές αλλαγές για να μπεί τέτοιο κουμπί και δεν θα συντηρείται και θα είναι πρόβλημα. Πιο εύκολο θα ήταν ως "ώριμο" άτομο να αγνοείς απλά όσα threads ή όσα άτομα δεν θές να διαβάζεις.
Και σταμάτα σε παρακαλώ να στέλνεις pm σε διαφορετικά μέλη στην συντονιστική ομάδα να 'απαιτείς' τα ίδια πράγματα κάθε φορά. Ένα πμ φτάνει, το βλέπουμε.
Aρίωνα και ως thephiliosopher τα ίδια ζήταγες και σου είχαμε εξηγήσει τότε οτι θέλει πολλές αλλαγές για να μπεί τέτοιο κουμπί και δεν θα συντηρείται και θα είναι πρόβλημα. Πιο εύκολο θα ήταν ως "ώριμο" άτομο να αγνοείς απλά όσα threads ή όσα άτομα δεν θές να διαβάζεις.
Και σταμάτα σε παρακαλώ να στέλνεις pm σε διαφορετικά μέλη στην συντονιστική ομάδα να 'απαιτείς' τα ίδια πράγματα κάθε φορά. Ένα πμ φτάνει, το βλέπουμε.
- Αριωνας
- Kilobyte level
Αριωνας σκέτο. Ευχαριστώ.
Εύκολο είναι για σένα να το λες αυτό, αλλά όταν βλέπεις ότι γίνεται το ίδιο πράγμα σε διαφορετικά threads κάθε φορά απ'τα ίδια άτομα συνέχεια τότε ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ, δεν μπορείς να τα αγνοήσεις.
BTW, μόνο στον Jami έχω στείλει μήνυμα σχετικά με αυτήν την πρόταση και μου είπε να απευθυνθώ εδώ, γι'αυτό και απάντησα στο thread αυτό.
Περιμένω απάντηση από Loner και netharis, αν δεν σε πειράζει.
Εύκολο είναι για σένα να το λες αυτό, αλλά όταν βλέπεις ότι γίνεται το ίδιο πράγμα σε διαφορετικά threads κάθε φορά απ'τα ίδια άτομα συνέχεια τότε ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ, δεν μπορείς να τα αγνοήσεις.
BTW, μόνο στον Jami έχω στείλει μήνυμα σχετικά με αυτήν την πρόταση και μου είπε να απευθυνθώ εδώ, γι'αυτό και απάντησα στο thread αυτό.
Περιμένω απάντηση από Loner και netharis, αν δεν σε πειράζει.
cypher δεν ξέρεις καν τι είναι shell, δε σε χρειαζόμαστε.
MpoMp @ Discord
- Αριωνας
- Kilobyte level
Άμα πραγματικά δεν μπορείτε να το εφαρμόσετε που δεν καταλαβαίνω το λόγο (γιατί άμα δείτε σε άλλα πιο ανοργάνωτα forums και blogs υπάρχει αυτή η επιλογή) προσφέρομαι να βάλω μέσω userstyles.org κώδικα για blocking/ignoring Venus user(s) καθαρά και μόνο για Μοzilla users.
Last edited by Αριωνας on Sat Nov 02, 2013 6:58 pm, edited 2 times in total.
Αν δε καταλαβαίνεις, διάβασε PHP και HTML και μετά τσέκαρε πώς δουλεύει η phpBB. Επίσης πώς συνδυάζονται αυτά και στήνονται σε έναν server, πώς συντηρούνται, πώς ενημερώνονται και πολλά άλλα.Αριωνας wrote:Άμα πραγματικά δεν μπορείτε να το εφαρμόσετε που δεν καταλαβαίνω το λόγο (γιατί άμα δείτε σε άλλα πιο ανοργάνωτα forums και blogs υπάρχει αυτή η επιλογή) προσφέρομαι να βάλω μέσω userstyles.org κώδικα για blocking/ignoring users καθαρά και μόνο για Μοzilla users.
MpoMp @ Discord
- Αριωνας
- Kilobyte level
Θα το έχω υπόψην μου, αλλά η προσφορά μου παραμένει.
Αριωνας wrote:Άμα πραγματικά δεν μπορείτε να το εφαρμόσετε που δεν καταλαβαίνω το λόγο (γιατί άμα δείτε σε άλλα πιο ανοργάνωτα forums και blogs υπάρχει αυτή η επιλογή) προσφέρομαι να βάλω μέσω userstyles.org κώδικα για blocking/ignoring Venus user(s) καθαρά και μόνο για Μοzilla users.
γιατι ο κωδικας του userstyles να ειναι μονο για mozilla?
- Αριωνας
- Kilobyte level
Γούστα είναι αυτά.
- netharis
Υπάρχει λόγος που δεν έχουμε κάνει install unofficial mods για τη πλατφόρμα. Δεν θέλουμε να πειράξουμε το codebase. Προκαλεί προβλήματα κατά το update, και δεν θέλω unofficial κώδικας που μπορεί να έχει άπειρα vulnerabilities να τρέχει στο forum.
Επίσης δεν γίνονται έτσι αλλαγές στο forum επειδή κάποιος το ζήτησε. Άν δούλευε έτσι, το forum θα ήταν τσίρκο.
--netharis
Επίσης δεν γίνονται έτσι αλλαγές στο forum επειδή κάποιος το ζήτησε. Άν δούλευε έτσι, το forum θα ήταν τσίρκο.
--netharis
Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
- ThOdOr1s
- Mbyte level
Για καποιο λογο το BBCode μου ειναι κλειστο στα αλλα ψυχαγωγικα θεματα... Αλλα μονο εκει... what's up with that?
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Elementary OS
- Loner
- Academic status: N>4
That would be me... Τώρα πρέπει να είναι εντάξει.
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
- ThOdOr1s
- Mbyte level
yup! thanks!Loner wrote:That would be me... Τώρα πρέπει να είναι εντάξει.
Elementary OS