Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
LaFleur
bit level
bit level
Academic status: 1st year
Re: Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα

Post by LaFleur » Wed Oct 23, 2013 5:22 pm

Deykalionas17 wrote:
michalis wrote:Τι εννοείς διαφωνείς; Έχεις δει σε πολλές ανεπτυγμένες χώρες να σκάνε παραστρατιωτικά σώματα της αστυνομίας (όπως τα ΜΑΤ) για να συλλάβουν μετανάστες, κάνοντας επιχειρήσεις σε εγκαταστάσεις ιδρύματος;
Δεν σε συμφέρει καθόλου εκεί που την πας τη συζήτηση φίλε michali. Αγνόησες παντελώς αυτό που σου είπα στην πρώτη παράγραφο και περιορίστηκες σε ένα kinda rage εναντίον της αστυνομίας. All time Greek Classic behaviour. Να σου απαντήσω στην ερώτησή σου με μία δική μου ερώτηση. Έχεις δει σε καμία ανεπτυγμένη χώρα να είναι τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της χώρας γιάφκες ακροαριστερών, να είναι άθλια και βαμμένα με συνθήματα σαν το κώλο της μαιμούς; Έχεις δει πουθενά σε καμία ανεπτυγμένη χώρα ΑΣΥΛΟ στο πανεπιστήμιο; Στις περισσότερες χώρες τις Ευρώπης θες κάρτα για να μπεις μέσα! Έχει security απ'έξω.Πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι φοιτητής/καθηγητής/ερευνητής ή έστω επισκέπτης για να μπεις μέσα. Όχι να μπεις μέσα γιατί είσαι μπαχαλάκης και έχεις το ΑΣΥΛΟ να σε προστατεύει και να κάνεις το μεγαλύτερο οικονομικό πανεπιστήμιο της χώρας με διεθνή φήμη και φοιτητές από όλων τον κόσμο γιάφκα. Welcome to reality. Έχεις δει σε καμία ανεπτυγμένη χώρα στρατούς λαθρομεταναστών στημμένους μέρα-νύχτα έξω από το πεζοδρόμιο του πανεπιστημίου να πουλάνε τσόντες και λαθραία τσιγάρα;;; Τα ΜΑΤ είναι το πρόβλημα... Μάλιστα... Τα οποία μπήκαν και παρουσία του αρχηγού της αστυνομίας και ενός υφυπουργού ή ότι τέλος πάντων είναι ο Μηταράκης. Δεν μπήκαν για να δείρουν κανένα. Για να τους δουν τα κανάλια μπήκανε. Τα είπαμε αυτά. Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες για να μην χάσουμε το επιχείρημα.

Εν ολίγοις μακάρι η αστυνομία να συμπεριφερόταν όπως λες. Θα ήταν ευχής έργον. Αλλά η αστυνομία πρέπει να επιβάλλει την τάξη. Πρώτα θα επέλθει η τάξη. Και μετά θα την κάνει και η αστυνομία. Δεν γίνεται ανάποδα όπως λένε οι αναρχικοί. Να φύγει η αστυνομία και θα τα φτιάξουμε εμείς μετά τα πράγματα... Ναι ναι φέξε μου και γλίστρησα... Ελπίζω να σε κάλυψα...
30079886.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
michalis
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by michalis » Wed Oct 23, 2013 5:51 pm

Deykalionas17 wrote:
michalis wrote:Τι εννοείς διαφωνείς; Έχεις δει σε πολλές ανεπτυγμένες χώρες να σκάνε παραστρατιωτικά σώματα της αστυνομίας (όπως τα ΜΑΤ) για να συλλάβουν μετανάστες, κάνοντας επιχειρήσεις σε εγκαταστάσεις ιδρύματος;
Δεν σε συμφέρει καθόλου εκεί που την πας τη συζήτηση φίλε michali. Αγνόησες παντελώς αυτό που σου είπα στην πρώτη παράγραφο και περιορίστηκες σε ένα kinda rage εναντίον της αστυνομίας. All time Greek Classic behaviour. Να σου απαντήσω στην ερώτησή σου με μία δική μου ερώτηση. Έχεις δει σε καμία ανεπτυγμένη χώρα να είναι τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της χώρας γιάφκες ακροαριστερών, να είναι άθλια και βαμμένα με συνθήματα σαν το κώλο της μαιμούς; Έχεις δει πουθενά σε καμία ανεπτυγμένη χώρα ΑΣΥΛΟ στο πανεπιστήμιο; Στις περισσότερες χώρες τις Ευρώπης θες κάρτα για να μπεις μέσα! Έχει security απ'έξω.Πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι φοιτητής/καθηγητής/ερευνητής ή έστω επισκέπτης για να μπεις μέσα. Όχι να μπεις μέσα γιατί είσαι μπαχαλάκης και έχεις το ΑΣΥΛΟ να σε προστατεύει και να κάνεις το μεγαλύτερο οικονομικό πανεπιστήμιο της χώρας με διεθνή φήμη και φοιτητές από όλων τον κόσμο γιάφκα. Welcome to reality. Έχεις δει σε καμία ανεπτυγμένη χώρα στρατούς λαθρομεταναστών στημμένους μέρα-νύχτα έξω από το πεζοδρόμιο του πανεπιστημίου να πουλάνε τσόντες και λαθραία τσιγάρα;;; Τα ΜΑΤ είναι το πρόβλημα... Μάλιστα... Τα οποία μπήκαν και παρουσία του αρχηγού της αστυνομίας και ενός υφυπουργού ή ότι τέλος πάντων είναι ο Μηταράκης. Δεν μπήκαν για να δείρουν κανένα. Για να τους δουν τα κανάλια μπήκανε. Τα είπαμε αυτά. Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες για να μην χάσουμε το επιχείρημα.

Εν ολίγοις μακάρι η αστυνομία να συμπεριφερόταν όπως λες. Θα ήταν ευχής έργον. Αλλά η αστυνομία πρέπει να επιβάλλει την τάξη. Πρώτα θα επέλθει η τάξη. Και μετά θα την κάνει και η αστυνομία. Δεν γίνεται ανάποδα όπως λένε οι αναρχικοί. Να φύγει η αστυνομία και θα τα φτιάξουμε εμείς μετά τα πράγματα... Ναι ναι φέξε μου και γλίστρησα... Ελπίζω να σε κάλυψα...

Όχι all time classic greek σε μένα φίλε μου. Προσωπικά έχω ίδια εμπειρία απ'το εξωτερικό, δε μιλάω επί παντός επιστητού απ΄το χωριό μου, σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες. Οπότε yes, ξέρω πολύ καλά πως είναι ένα πανεπιστήμιο στο εξωτερικό και τι χρειάζεται για να μπεις μέσα.
Ας τα πάρουμε ένα-ένα:
1) Σε δημόσια πανεπιστήμια που δεν είναι τόσο διάσημα ώστε πλέον να προκύπτει θέμα δυσλειτουργίας με τους τουρίστες (πχ. Sorbonne) δε χρειάζεσαι καμία πιστοποίηση για να μπεις. Μπορείς απλά να μπεις επειδή θέλεις να φας στο εστιατόριο συζητώντας με ένα φίλο σου που κάνει έρευνα εκεί. Στα ιδιωτικά ισχύει ότι και στο Deree. Αλλά το ΟΠΑ είναι δημόσιο. Ακόμα.
2) Ναι, υπάρχει security. Ενεργοποιείται όταν υπάρχει ανάγκη, δεν κάνει face control. Επίσης είναι υπάλληλοι της διοίκησης του πανεπιστημίου, δεν είναι υπάλληλοι του υπουργείου δημόσιας τάξης που αποφάσισαν απλά να μπουν επειδή έτσι γουστάρουν, χωρίς ούτε καν να ενημερώσουν το ίδιο το ίδρυμα.
3) Όχι, δεν έχω δει "γιάφκες" (ούτε και στην ΑΣΟΕΕ όμως, to tell you the truth), έχω δει όμως καθαρά πολιτικές οντότητες που βρίσκονται εκεί για την προώθηση των πολιτικών τους σκέψεων, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι την τάδε μέρα, την τάδε ώρα, θα κλείσω την τάδε αίθουσα για να έρθει να μιλήσει ο πολιτευτής του Χ κόμματος που με στηρίζει. Ωστόσο ακόμη κι αν όντως υπάρχουν "γιάφκες" στην ΑΣΟΕΕ, αυτό δεν αναιρεί το (2). Υπεύθυνοι για την τάξη στο πανεπιστήμιο είναι αποκλειστικά τα διοικητικά όργανα και κάθε άλλη συνεργασία γίνεται μόνο μ'αυτούς.
4) Ναι, έχω δει να πουλάνε τα πάντα σε πεζοδρόμια και να είναι όντως στρατοί, όχι 20 Πακιστανοί που πλέον κοντεύουμε να τους μάθουμε με τα μικρά τους γιατί είναι πάντα οι ίδιοι. Όσο για το αν είναι λαθρομετανάστες, τους έχεις ζητήσει χαρτιά ή "μιλάει το χρώμα"; Γιατί κι εγώ μπορώ να βγω να πω ότι εσύ είσαι φοροφυγάς. Έτσι επειδή το πιστεύω. Εκεί τι θα απαντούσες; Το all time classic greek behaviour, αν θέλεις τη γνώμη μου, είναι να νομίζεις ότι ο Πακιστανός στη Γερμανία πχ. θα κάτσει σούζα επειδή εφαρμόζεται ο νόμος για τη λαθρομετανάστευση. Ο νόμος που εφαρμόζεται είναι αυτός της ισότητας και γι'αυτό συνήθως τον Πακιστανό δεν θα χρειαστεί να τον δεις στο πεζοδρόμιο γιατί πολύ απλά θα κάθεται στο έδρανο δίπλα σου. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι πιο καινούριες γενιές μεταναστών δεν αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα σχεδόν σε όλη την Ευρώπη.
5) Την "τάξη" που επικαλείσαι στις άλλες χώρες δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητές τους να την επιβάλλουν τα ΜΑΤ. Τα ΜΑΤ εκεί συνήθως, αντί για φοιτητές και μικροπωλητές, μαζεύουν οργανωμένους οπαδούς ομάδων, οργανωμένες συμμορίες του δρόμου (όπως είναι η Χρυσή Αυγή) και τα λοιπά. Απλά βλέπεις η διαφορά εδώ είναι ότι τα δικά μας ΜΑΤ αυτούς που θα έπρεπε να μαζεύουν στις 17 Σεπτεμβρίου στο Κερατσίνι, τυχαίνει να τους ψηφίζουν.

Και στραβός να είναι κάποιος βλέπει την ανουσιότητα και τη σκοπιμότητα αυτού που συμβαίνει στην ΑΣΟΕΕ. Προσωπικά δεν θα έδινα καμία δικαιολογία, ακόμη κι αυτό σημαίνει ότι για άλλα 5 χρόνια θα πρέπει να ζω με κακόγουστα γκράφιτι στις πόρτες (δε λέω για τους μικροπωλητές γιατί πραγματικά δε μ'ενοχλούν). Αυτό γιατί κάθομαι να ξεχωρίσω τι πραγματικά είναι ουσιώδες και σημαντικό και τι όχι.
Last edited by michalis on Wed Oct 23, 2013 10:07 pm, edited 1 time in total.
Kanello
byte level
byte level

Post by Kanello » Wed Oct 23, 2013 8:09 pm

1.) Ένα πανεπιστήμιο δε γίνεται γνωστό με βάση τους χορηγούς και τους οικονομικούς υποστηρικτές του μόνο αλλά και από το πόσο καλή δουλειά κάνει.Και γώ έχω φέρει φίλους μου στην ασοεε για να φάμε και να πιούμε καφέ στην καφετέρια όσο λειτουργούσε.Δεν κάναμε σαματά ούτε διαλύσαμε το πανεπιστήμιο.Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό η εστίαση στους χώρους εστίασης του πανεπιστημίου.Οπότε δεν έχει να κάνει τόσο αυτό το είδος εισόδου με την είσοδο που αναφερόμαστε.Ίσως στην ασοεε όμως θα έπρεπε να υπάρχει διότι οι χώροι συνεστίασης παρεμβάλλονται των εκπαιδευτικών χώρων.
2.) Συμφωνώ.Αλλά υπάρχει.Υπάρχει η δέουσα ασφάλεια γιατί ποτέ δεν είσαι πρακτικά ασφαλής...και δε το θεωρώ να είναι από το υπουργείο δημόσιας τάξης εκτός και εάν έχεις θέμα με τους ένστολους.Κάπως πρέπει να ξεχωρίζει και αυτός από τους άλλους.Στον ηλεκτρικό φοράνε μαύρο παντελόνι πουκάμισο και vest...δεν πιστεύω να είναι τόσο επικίνδυνοι.Απλά παρακολουθούν.
3) δεν έχεις γράψει.. :P
4)Με συγχωρείς πολύ αλλά είτε εθελοτυφλείς με όλο το σεβασμό είτε έχεις θέμα με την όραση σου με όλο το σεβασμό...Πολλές φορές τυχαίως...έχω δει εξοπλισμό εξάρτυσης μπαχαλάκιδων στο υπόγειο. Πέτρες σε κουτί,κράνη στοιβαγμένα,ρόπαλα και σημαίες κόκκινες-μαύρες.Είναι ελεύθερα τα παιδιά να εκφράσουν τέτοιου είδους αντιλήψεις στην χώρα μας αλλά όχι σε πνευματικά ιδρύματα.Δεν το δέχομαι να φιλοξενούνται ιδέες που περιέχουν τη βία.Και όσο αφορά τις πολιτικές οντότητες πίστεψε με ο κόσμος ξυπνάει σιγά σιγά.Εαν νομίζεις ότι κάτι τέτοια έχουνε πέραση είσαι λάθος αδερφέ.Δε θα πάω να δώ τον Αλογοσκούφη που θα κάνει διάλεξη δεν το δέχομαι,αλλά δε θα τον φτύσω κιόλας .
5)Το χα πει παλιά και θα το ξαναπώ.Τα πανεπιστήμια είναι εκπαιδευτικά ιδρύματα και σκοπός τους είναι να διαμορφώσουν επιστήμονες .Να κάνουν εμάς δηλαδή που εισήλθαμε άξια πεπαιδευμένους ανθρώπους πάνω σε μία επιστήμη.Η αλήθεια είναι πάντα στη μέση όπως και το μέτρο.Δε θα γίνει η ασοεε ούτε φυλακή περιφρουρούμενη από αστυνομικούς με πυροβόλα όπλα...αλλά ούτε θα φτάσουμε και στο άλλο άκρο κακής λαϊκής αγοράς να φιλοξενεί την παρακμή την παρανομία .Είναι γελοίο δηλαδή.Μη πάτε στα άκρα τις σκέψεις σας. Το ότι είναι μετανάστες και πωλητές δεν σημαίνει το ότι μπορείς να βγάλεις το πρόθεμα λαθραίοι <λόγω της ανθρωπιάς που όλοι νιώθουμε επειδή είναι πονεμένοι άνθρωποι>επειδή όντως είναι λαθραίοι σύμφωνα με τη νομοθεσία μας.Δεν σε κάνει ούτε χρυσαυγίτη ούτε φασίστα ούτε χουντικό ούτε ρατσιστή,Είναι η αλήθεια.Δεν το πιστεύεις κάτι τέτοιο έτσι απλά. Άμα ήταν νόμιμοι γιατί να ενοχληθούν από την ύπαρξη της αστυνομίας ;Και άμα θες να πείς κάτι απόδειξε το και σε παραδέχομαι για αυτό και θα με κάνεις πιθανώς να αλλάξω άποψη.Έχουμε και μεις παιδιά μεταναστών στη σχολή που κάθονται σε διπλανά έδρανα.Τι να κάνουμε που η Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι πολύ μικρή χώρα και με όχι καλές υποδομές και μπορεί να φιλοξενήσει τόσους λίγους.
6)Κάνεις ταυτίσεις συνέχεια μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά που λένε οι βλάχοι στο χωριό μου που πριν λίγο διατυμπάνισες πως αντιπαθείς. Οι αστυνομικοί θα συνελάμβαναν τους λαθραίους κάτι σχετικά απλό εαν κάποιοι ψευτόανθρωπιστές από μας δεν το παιζαν επαναστατες της κακιάς ωρας.Επειδή όμως στη σχολή μας έχουμε και μπαχαλάκηδες και επειδή 80 % θα παίξει ξύλο σε απλά ελληνικά (εδώ παίζουμε και χωρίς τους μπάτσους) και επειδή βλέπουμε ενστολο και απότομα φανταζόμαστε πίσω από το κράνος ένα γουρουνάκι αποφασισαν να στείλου τα ματ μεσα σκέφτηκαν δηλαδη το worst case scenario.Άμα θέλαμε να επικοινωνήσουμε σαν άνθρωποι όλα θα γινοντουσαν.Οι βλάχοι είναι στην Αθήνα και όχι στα βουνά εάν καταλαβαίνεις το υπονοούμενο.Εγώ προσωπικά φοβόμουνα χτες μην κάνουν μαρς οι δικοι μας με λοσταρια και λοιπα και τοτε θα γινοταν χαμός...αλιμονο στο κοσμο που ηταν στις σκαλες.
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Wed Oct 23, 2013 8:17 pm

Kanello wrote: 5)Το χα πει παλιά και θα το ξαναπώ.Τα πανεπιστήμια είναι εκπαιδευτικά ιδρύματα και σκοπός τους είναι να διαμορφώσουν επιστήμονες .Να κάνουν εμάς δηλαδή που εισήλθαμε άξια πεπαιδευμένους ανθρώπους πάνω σε μία επιστήμη.Η αλήθεια είναι πάντα στη μέση όπως και το μέτρο.Δε θα γίνει η ασοεε ούτε φυλακή περιφρουρούμενη από αστυνομικούς με πυροβόλα όπλα...αλλά ούτε θα φτάσουμε και στο άλλο άκρο κακής λαϊκής αγοράς να φιλοξενεί την παρακμή την παρανομία .Είναι γελοίο δηλαδή.Μη πάτε στα άκρα τις σκέψεις σας. Το ότι είναι μετανάστες και πωλητές δεν σημαίνει το ότι μπορείς να βγάλεις το πρόθεμα λαθραίοι <λόγω της ανθρωπιάς που όλοι νιώθουμε επειδή είναι πονεμένοι άνθρωποι>επειδή όντως είναι λαθραίοι σύμφωνα με τη νομοθεσία μας.Δεν σε κάνει ούτε χρυσαυγίτη ούτε φασίστα ούτε χουντικό ούτε ρατσιστή,Είναι η αλήθεια.Δεν το πιστεύεις κάτι τέτοιο έτσι απλά. Άμα ήταν νόμιμοι γιατί να ενοχληθούν από την ύπαρξη της αστυνομίας ;Και άμα θες να πείς κάτι απόδειξε το και σε παραδέχομαι για αυτό και θα με κάνεις πιθανώς να αλλάξω άποψη.Έχουμε και μεις παιδιά μεταναστών στη σχολή που κάθονται σε διπλανά έδρανα.Τι να κάνουμε που η Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι πολύ μικρή χώρα και με όχι καλές υποδομές και μπορεί να φιλοξενήσει τόσους λίγους.
Το αν είναι λαθραίοι δεν το ξέρεις. Ούτε το αν έχουν άδειες για να πουλάνε ό,τι πουλάνε. Ενοχλούνται από την παρουσία της αστυνομίας γιατί ξέρουν ότι σημαίνει κλωτσιές και δακρυγόνα, χωρίς λόγο. Ξέρουν κι οι ίδιοι ότι αν επρόκειτο να τους συλλάβουν, θα γινόταν, όπως είπε ο michalis, από το αλλοδαπών. Φαντάζομαι είναι μια ενοχλητική και ανούσια ρουτίνα και γι' αυτούς εκτός από τους φοιτητές.
Επίσης ας μην αγνοούμε ότι αυτοί που έβαλαν εκεί τους μετανάστες να πουλάνε, είναι Έλληνες. Ή και τα παπούτσια Nike και οι τσόντες είναι προίκα τους από την ανατολή?
Kanello wrote: 6)Κάνεις ταυτίσεις συνέχεια μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά που λένε οι βλάχοι στο χωριό μου που πριν λίγο διατυμπάνισες πως αντιπαθείς. Οι αστυνομικοί θα συνελάμβαναν τους λαθραίους κάτι σχετικά απλό εαν κάποιοι ψευτόανθρωπιστές από μας δεν το παιζαν επαναστατες της κακιάς ωρας.Επειδή όμως στη σχολή μας έχουμε και μπαχαλάκηδες και επειδή 80 % θα παίξει ξύλο σε απλά ελληνικά (εδώ παίζουμε και χωρίς τους μπάτσους) και επειδή βλέπουμε ενστολο και απότομα φανταζόμαστε πίσω από το κράνος ένα γουρουνάκι αποφασισαν να στείλου τα ματ μεσα σκέφτηκαν δηλαδη το worst case scenario.Άμα θέλαμε να επικοινωνήσουμε σαν άνθρωποι όλα θα γινοντουσαν.Οι βλάχοι είναι στην Αθήνα και όχι στα βουνά εάν καταλαβαίνεις το υπονοούμενο.Εγώ προσωπικά φοβόμουνα χτες μην κάνουν μαρς οι δικοι μας με λοσταρια και λοιπα και τοτε θα γινοταν χαμός...αλιμονο στο κοσμο που ηταν στις σκαλες.
Ναι, οι μπαχαλάκηδες μάραναν την αστυνομία. Γιατί αρνείστε να καταλάβετε ότι όλο αυτό είναι πολιτικό παιχνίδι εντυπώσεων?
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
Kanello
byte level
byte level

Post by Kanello » Wed Oct 23, 2013 9:35 pm

Δεν αρνείται κανείς MpoMp ότι υπάρχουν παιχνίδια εντυπώσεων από τη στιγμή που υπάρχουν διαφορετικά συμφέροντα.Αλλά δεν πιστεύω ότι είναι κακό να γίνει μια αρχή από κάπου.Θα επιβεβαιωθούν οι υποθέσεις και τα παιχνίδια που λες. Το θεωρείς δηλαδή λάθος να ξεκινήσουν έστω από κάπου να μπαίνουν τα πράγματα σε δρομολόγηση ;
michalis
Gbyte level
Gbyte level

Post by michalis » Wed Oct 23, 2013 10:31 pm

Kanello wrote:1.) Ένα πανεπιστήμιο δε γίνεται γνωστό με βάση τους χορηγούς και τους οικονομικούς υποστηρικτές του μόνο αλλά και από το πόσο καλή δουλειά κάνει.Και γώ έχω φέρει φίλους μου στην ασοεε για να φάμε και να πιούμε καφέ στην καφετέρια όσο λειτουργούσε.Δεν κάναμε σαματά ούτε διαλύσαμε το πανεπιστήμιο.Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό η εστίαση στους χώρους εστίασης του πανεπιστημίου.Οπότε δεν έχει να κάνει τόσο αυτό το είδος εισόδου με την είσοδο που αναφερόμαστε.Ίσως στην ασοεε όμως θα έπρεπε να υπάρχει διότι οι χώροι συνεστίασης παρεμβάλλονται των εκπαιδευτικών χώρων.
2.) Συμφωνώ.Αλλά υπάρχει.Υπάρχει η δέουσα ασφάλεια γιατί ποτέ δεν είσαι πρακτικά ασφαλής...και δε το θεωρώ να είναι από το υπουργείο δημόσιας τάξης εκτός και εάν έχεις θέμα με τους ένστολους.Κάπως πρέπει να ξεχωρίζει και αυτός από τους άλλους.Στον ηλεκτρικό φοράνε μαύρο παντελόνι πουκάμισο και vest...δεν πιστεύω να είναι τόσο επικίνδυνοι.Απλά παρακολουθούν.
3) δεν έχεις γράψει.. :P
4)Με συγχωρείς πολύ αλλά είτε εθελοτυφλείς με όλο το σεβασμό είτε έχεις θέμα με την όραση σου με όλο το σεβασμό...Πολλές φορές τυχαίως...έχω δει εξοπλισμό εξάρτυσης μπαχαλάκιδων στο υπόγειο. Πέτρες σε κουτί,κράνη στοιβαγμένα,ρόπαλα και σημαίες κόκκινες-μαύρες.Είναι ελεύθερα τα παιδιά να εκφράσουν τέτοιου είδους αντιλήψεις στην χώρα μας αλλά όχι σε πνευματικά ιδρύματα.Δεν το δέχομαι να φιλοξενούνται ιδέες που περιέχουν τη βία.Και όσο αφορά τις πολιτικές οντότητες πίστεψε με ο κόσμος ξυπνάει σιγά σιγά.Εαν νομίζεις ότι κάτι τέτοια έχουνε πέραση είσαι λάθος αδερφέ.Δε θα πάω να δώ τον Αλογοσκούφη που θα κάνει διάλεξη δεν το δέχομαι,αλλά δε θα τον φτύσω κιόλας .
5)Το χα πει παλιά και θα το ξαναπώ.Τα πανεπιστήμια είναι εκπαιδευτικά ιδρύματα και σκοπός τους είναι να διαμορφώσουν επιστήμονες .Να κάνουν εμάς δηλαδή που εισήλθαμε άξια πεπαιδευμένους ανθρώπους πάνω σε μία επιστήμη.Η αλήθεια είναι πάντα στη μέση όπως και το μέτρο.Δε θα γίνει η ασοεε ούτε φυλακή περιφρουρούμενη από αστυνομικούς με πυροβόλα όπλα...αλλά ούτε θα φτάσουμε και στο άλλο άκρο κακής λαϊκής αγοράς να φιλοξενεί την παρακμή την παρανομία .Είναι γελοίο δηλαδή.Μη πάτε στα άκρα τις σκέψεις σας. Το ότι είναι μετανάστες και πωλητές δεν σημαίνει το ότι μπορείς να βγάλεις το πρόθεμα λαθραίοι <λόγω της ανθρωπιάς που όλοι νιώθουμε επειδή είναι πονεμένοι άνθρωποι>επειδή όντως είναι λαθραίοι σύμφωνα με τη νομοθεσία μας.Δεν σε κάνει ούτε χρυσαυγίτη ούτε φασίστα ούτε χουντικό ούτε ρατσιστή,Είναι η αλήθεια.Δεν το πιστεύεις κάτι τέτοιο έτσι απλά. Άμα ήταν νόμιμοι γιατί να ενοχληθούν από την ύπαρξη της αστυνομίας ;Και άμα θες να πείς κάτι απόδειξε το και σε παραδέχομαι για αυτό και θα με κάνεις πιθανώς να αλλάξω άποψη.Έχουμε και μεις παιδιά μεταναστών στη σχολή που κάθονται σε διπλανά έδρανα.Τι να κάνουμε που η Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι πολύ μικρή χώρα και με όχι καλές υποδομές και μπορεί να φιλοξενήσει τόσους λίγους.
6)Κάνεις ταυτίσεις συνέχεια μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά που λένε οι βλάχοι στο χωριό μου που πριν λίγο διατυμπάνισες πως αντιπαθείς. Οι αστυνομικοί θα συνελάμβαναν τους λαθραίους κάτι σχετικά απλό εαν κάποιοι ψευτόανθρωπιστές από μας δεν το παιζαν επαναστατες της κακιάς ωρας.Επειδή όμως στη σχολή μας έχουμε και μπαχαλάκηδες και επειδή 80 % θα παίξει ξύλο σε απλά ελληνικά (εδώ παίζουμε και χωρίς τους μπάτσους) και επειδή βλέπουμε ενστολο και απότομα φανταζόμαστε πίσω από το κράνος ένα γουρουνάκι αποφασισαν να στείλου τα ματ μεσα σκέφτηκαν δηλαδη το worst case scenario.Άμα θέλαμε να επικοινωνήσουμε σαν άνθρωποι όλα θα γινοντουσαν.Οι βλάχοι είναι στην Αθήνα και όχι στα βουνά εάν καταλαβαίνεις το υπονοούμενο.Εγώ προσωπικά φοβόμουνα χτες μην κάνουν μαρς οι δικοι μας με λοσταρια και λοιπα και τοτε θα γινοταν χαμός...αλιμονο στο κοσμο που ηταν στις σκαλες.

Η αλήθεια είναι ότι δε μου είναι εντελώς ξεκάθαρο που συμφωνούμε και που διαφωνούμε, νομίζω έχω απαντήσει ήδη στα περισσότερα. Θα επιμείνω εκεί που βλέπω ότι για κάποιο λόγο δεν γίνομαι κατανοητός.

α) Ναι έχει τεράστια διαφορά αν ο ένστολος είναι υπάλληλος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (και υπακούει στο πρυτανικό συμβούλιο) ή αν είναι ένας ανώνυμος ματατζής που τον στείλαν χωρίς έγκριση του ιδρύματος και πιθανότατα όταν χτυπήσει κάποιον δεν θα ξέρουμε ποιον να μηνύσουμε. Έχει ξανασυμβεί άλλωστε. Η αστυνομία έχει πολύ συγκεκριμένο ρόλο, δεν είναι praetores urbanis με αρμοδιότητες πάσας φύσεως. Κάποιος πριν 5 χρόνια έτσι τους αποκάλεσε και μετά από λίγο καιρό βγήκαν να σκοτώσουν ένα μαθητή της πρώτης Λυκείου. Να προσέχουμε λίγο τι λέμε λοιπόν.

β) Δεν πρόκειται να δεχτώ το πρόθεμα "λαθραίος" για ένα μετανάστη αν δε μου αποδείξεις ότι όντως είναι. Εντελώς νομικά δηλαδή. Ανθρωπιστικά είναι άλλο ζήτημα και πλέον πιστεύω ότι δε μπορούμε να ζητάμε απ'όλους να δείξουν ανθρωπιά, πολύ απλά γιατί ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας είναι ζώα. Και να θέλουν, εν ολίγοις, δε μπορούν. Απλά σου εξηγώ ότι αν εγώ αύριο βγω να πω ότι εσύ είσαι φοροφυγάς μετά θα μου κάνεις μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Μην ποντάρεις στο ότι οι Πακιστανοί δεν έχουν λεφτά για το δικηγόρο, λοιπόν.

γ) Ούτε και θα δεχτώ το ότι πας να αποδείξεις ανάποδα πράγματα. Δεν υπάρχει τεκμήριο ενοχής επειδή κάποιος είδε ένα ματατζή που δεν ξέρει ούτε να μιλάει ελληνικά και έτρεξε να φύγει. Σου θυμίζω ότι πριν 1 χρόνο η χώρα και το πανεπιστήμιο ξεφτιλίστηκαν στη διεθνή επιστημονική κοινότητα όταν συνελήφθη Ινδός καθηγητής που ήταν στην ΑΣΟΕΕ για συνέδριο επειδή ένας ηλίθιος μπαστουνόβλαχος (επιμένω στο χαρακτηρισμό, άλλωστε μιλάω για βλάχους στη συνείδηση, δε θυμάμαι να μίλησα ποτέ για τη φυλή των Βλάχων, δύο άσχετα πράγματα) τον είδε μαυριδερό και τον πέρασε για λαθρομετανάστη. Οι μικροπωλητές τρέχουν στην ΑΣΟΕΕ όχι αναγκαστικά γιατί δεν έχουν άδειες αλλά γιατί όργανα που υποτίθεται ότι ξέρουν το νόμο και τον εφαρμόζουν σκέφτονται με τον τρόπο που περιγράφεις. Έναν τρόπο που τους κάνει αυτομάτως ακατάλληλους για τη θέση τους. Ας πάνε σε κανα καφενείο καλύτερα.

δ) Για ποια "δρομολόγηση" και ποια "αρχή" μιλάς; Αν δεν κάνω λάθος δεν είσαι πρωτοετής στην ΑΣΟΕΕ οπότε θα χεις δει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό το πανηγυράκι απ'έξω. Δεν θα κουραστώ να λέω ότι αν ήθελαν να εφαρμόσουν το νόμο περί λαθρομεταναστών θα πήγαιναν απ'το Αλλοδαπών ένα βραδάκι στα σπίτια που μένουν αδήλωτοι αλλοδαποί ή που υπάρχουν τέτοιες ενδείξεις (κι αυτό διασταυρώνεται πολύ εύκολα απ'το εκκαθαριστικό) και θα τον εφάρμοζαν. Το ότι δεν έχει γίνει τόσον καιρό σημαίνει κάτι ξεκάθαρο. Πραγματικά πιστεύεις ότι οι 20 μικροπωλητές έξω απ'την ΑΣΟΕΕ και η...κατασταλτική προσέγγιση με τα ΜΑΤ είναι ουσιώδης για την επίλυση του μεταναστευτικού; Σχεδόν σε όλες τις χώρες οι μικροπωλητές αντιμετωπίζονται με παρόμοιο τρόπο αλλά προσωπικά δεν είδα ποτέ πάνοπλους παραστρατιωτικούς μπάτσους με μάσκες αερίων και ασπίδες να τους κυνηγάνε. Αυτά τα kinky αξεσουάρ, φίλε μου, τα φοράνε για να δούμε εμείς. Κι όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε, τόσο καλύτερα.

PS: Μπορώ να ρωτήσω αν το γεράκο με τα κουζινικά στην Αντωνιάδου-Πατησίων (που είναι προφανώς Έλληνας) θα πρέπει να τον συλλαμβάνουν τα ΜΑΤ ή όχι; Γιατί και στο δικό του πάγκο ταμειακή δεν είδα, να πω την αλήθεια μου...
kaliteros
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 3rd year

Post by kaliteros » Thu Oct 24, 2013 1:32 pm

Τα μαθήματα απο αύριο (παρασκευή) κανονικά?
michalis
Gbyte level
Gbyte level

Post by michalis » Thu Oct 24, 2013 2:53 pm

Ναι. Τρίτη πάλι συνέλευση.
moody
Gbyte level
Gbyte level

Post by moody » Thu Oct 24, 2013 2:57 pm

rexes wrote:Γιατί δεν γίνονται οι συνελεύσεις έξω στο προαύλιο να καπνίζουν και ελεύθερα οι καπνιστές;; Και μην μου πείτε επειδή δεν θα έχουμε μικρόφωνα και ηχεία...
Μπορεί να βρέξει και να μας σβήσει το τσιγάρο ,χοχοχο
[τα υπολοιπα σεντόνια τώρα τα διαβάζω,ίσως απαντήσω,ίσως όχι,stay tuned]
modie is balanced ¯\_(ツ)_/¯
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Thu Oct 24, 2013 3:02 pm

moody wrote:[τα υπολοιπα σεντόνια τώρα τα διαβάζω,ίσως απαντήσω,ίσως όχι,stay tuned]
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[shrinkimg=50]http://images.sodahead.com/profiles/0/0/2/0/5/3/3/8/5/spongebob-care-81983916362.jpeg[/shrinkimg]
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
moody
Gbyte level
Gbyte level

Post by moody » Thu Oct 24, 2013 4:11 pm

1. Κανένας δεν έχει παρατηρήσει ότι τα "πεσίματα" δεν γίνονται ποτέ καλοκαίρι,χριστούγεννα,πάσχα,σκ ; Σε ένα υγιές μυαλό προφανώς θα φανεί ότι από την στιγμή που οι φοιτητές της ασοεε αποτελούν το 90% των ατόμων που αγοράζουν,δεν θα χαν λόγο να βρίσκονται οι μικροπωλητές απ' έξω + ότι οι συγκεκριμένες εποχές δεν έχουν κινητικότητα.Στο δικό μου βέβαια άρρωστο μυαλό ,όλο αυτό γίνεται για εντυπώσεις ,και ακόμα και μικροπωλητές να μην υπήρχαν , πάλι κάποιο πρόσχημα θα βρισκόταν .
2. Έχει δει ποτέ κανείς σας να μην μαζεύει τα "λαθραία" αντικείμενα κλούβα της αστυνομίας αλλά κάποιο βανάκι ;
3. Επίσης γιατί λαθραία ; Πληρώνουν ενοίκιο για τον χώρο που βρίσκονται,πληρώνουν κανονικά τα εμπορεύματα,μέχρι και για να μην τους "εξαφανίσουν" τις άδειες παραμονής πληρώνουν..Τα 2 πρώτα σε εβδομαδιαία βάση,το 3 μία φορά το δίμηνο .
4. Για τις ΓΣ,έχω δει αρκετές φορές άτομα να υποστηρίζουν κάτι αντίθετο σε σχέση με τις αριστερές παρατάξεις μέσα σε ΓΣ.Τι έγινε ; γιουχαρίστηκαν. Ω θεέ μου,που καταντήσαμε,όταν άνθρωποι φυλακίζονται-μένουν άνεργοι-στέλντονται σε νοσοκομεία επειδή είχαν τα @@ να υποστηρίξουν τα πολιτικά τους πιστεύω γνωρίζοντας από πριν ότι δεν θα δέχονταν την ευνοϊκότερη μεταχείριση για αυτά,μέσα στην ασοεε να γιουχαρίζουμε έναν συνάνθρωπο .
Τώρα βέβαια ίσως κάποιος πει "και γιατί ρε moody δεν πας να φωνάξεις σε κάποια φασιστική εκδήλωση "φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες" ;"
Γιατί το αντίτιμο μιας τέτοιας πράξης θα ταν 1000 φορές χειρότερο από ένα γιουχάρισμα .
5. Για το κάπνισμα . Καταλαβαίνω και τις 2 μεριές . Και αυτόν που του ναι αντιαισθητικό,ή έχει προβλήματα αναπνευστικά,αλλά και την μεριά που δεν θέλει να κάτσει 4 ώρες μέσα σε ένα αμφιθέατρο χωρίς να καπνίσει . Γιατί λοιπόν η 2η μεριά δεν βγαίνει έξω ; Ας υποθέσουμε ότι ένας κλασσικός καπνιστής καπνίζει κάθε 50 λεπτά και το τσιγάρο διαρκεί για 10 λεπτα. Μόλις έχασε 40 λεπτά από την ΓΣ.Επίσης θα ταν υποτιμητικό προς τον ομιλητή αλλά και προς τον ευατό του,αν διάλεγε να χάσει τα 40 λεπτά που θα μιλούσε η ΚΝΕ,ή η οποιαδήποτε μεριά που δεν "πάει".Οπότε μια λύση ,θα ταν αυτή που πε ο ρεξες,να γινόντουσαν στο προαύλιο οι γσ,όταν ο καιρός θα ταν ευνοϊκός για κάτι τέτοιο. Επίσης μια άλλη λύση θα ταν να μας δινόταν το Α ,καθώς είναι διπλάσιο,σχεδόν τριπλάσιο από την Αντωνιάδου.Συνήθως οι πόρτες και τα παράθυρα είναι ανοιχτά στο Α ,εκτός από όταν έρχεται η ώρα να ψηφίσουμε,οπότε ελπίζω να γίνεται κατανοητό γιατί δεν γίνεται να ναι ανοιχτές οι πόρτες .
6. Για τις γίαφκες στα ελληνικά πανεπιστήμια . Φάση δεν είχε όταν φασίστες είχαν πάει με όπλα στην πανεπιστημιούπολη ; Να φανταστώ εμείς ,δεν χρειάζομαστε ένα ισχυρό στέκι και ισχυρή αντιφά ικανά να αποκρούσουν μια τέτοια επίθεση,εμείς εκείνη την ώρα ή θα τις φάμε,ή θα τρέξουμε ή θας μας προστατέψουν τα ματ (χιχι).Βέβαια,όταν εμείς ή κάποιος γνωστός μας θα ναι στο νοσοκομείο,θα ξέρουμε ότι τουλάχιστον δεν είχαμε "γιάφκα" και τις φάγαμε δημοκρατικά ,με τον νόμο,και με την συνείδηση μας καθαρή. Άλλά αυτό είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας,καθώς στην πανεπιστημιούπολη ,πρώτα ζητούσαν πολιτική ταυτότητα και μετά βαρούσαν ,οπότε την γλυτώσαμε . Βέβαια,ακόμα και αν δεν ζητήσουν πολιτική ταυτότητα,αν και μιλάμε για φασίστες,είναι δυνατόν να μην ζητήσουν,και να μην έχουμε αντίφα,μάλλον θα φορέσει την κάπα του ο πρύτανης και θα προστατέψει το πανεπιστήμιο του και τους φοιτητές του . Οπότε σε εποχές που σκάνε ταγματα φασιστών με μαχαίρια και άλλα όπλα,δεν χρειαζόμαστε μια "γιάφκα" με παλούκια,έχουμε τον superπρύτανη να μας προστατέψει .
7. Είναι κωμικότατο να μιλάμε για "λαθραίους" μετανάστες,όταν ένα μεγάλο ποσοστό ατόμων από venus έχει μεταναστεύσει,και προφανώς όσοι δεν έχουμε ακόμα,είτε σχεδιάζουμε,είτε θα μας χρειαστεί .Αλλά να μαντέψω εμείς είμαστε επιστήμονες,σωστά ; Και όταν θα πάμε σε μια "ξένη" χώρα,θα πρέπει να μας αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο τρόπο και όχι με τρόπο παραπλήσιο του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τους "δικούς μας" μετανάστες .
8. Για τις ομάδες που έκαναν διαλέξεις για java 1+2 ,το προηγούμενο έτος.Όντως ήταν καλή φάση,και όντως ανταπέδωσαν οι πρωτοετείς ,είτε λέγοντας ευχαριστώ στο τέλος,είτε με το να έρχονται σε άλλες foss παρουσιάσεις . Φέτος το θέμα είναι ότι έχουμε πάρα μα πάρα πολλά τρεξίματα,εγώ πλέον δεν έχω λαπτοπ οπότε δεν θα μπορούσα να το τρεχα μόνος μου ,ακόμα και αν δεν είχα τα τρεξίματα , + ο bstrds είχε σπάσει το πόδι του. Ίσως την παρασκευή να συζητηθεί για το αν θα γίνουν διαλέξεις στο χειμερινό ,αλλά του δίνω ένα 20% να τρεχτεί,λόγω έλλειψης χρόνου,αλλαγής καθηγητή στο μάθημα,αίθουσες δεν βρίσκω σχεδόν ποτέ άτομα για να ρωτήσω κτλπ. Παρόλο αυτά θα συζητηθεί ,αλλά μου φαίνεται δύσκολο για το χειμερινό . :-(

Επίσης επειδή δεν μου πάει το σοβαρό ύφος,shoutout to : burnmyshadow, gsgfdf, moody, tassos, virus6 και 4 επισκέπτες that stayed tuned, + mpomp you obviously do care,αλλά σταμάτα το,δεν μπορώ να σπαμμάρω περισσότερο επειδή έγινες φαν :-p
Αριωνας
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Αριωνας » Thu Oct 24, 2013 5:17 pm

Ήθελα τόσο μα τόσο πολύ να μη τοποθετηθώ και εγώ επί του θέματος γιατί πραγματικά έχω βαρεθεί το σπαμ από άλλους, αλλά δεν γινόταν να μην το κάνω ειδικά εδώ τώρα επειδή μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι με αυτά που διαβάζω από μερικούς. Μερικοί από εσάς εδώ μέσα έχετε ξεφύγει τελείως και στοχεύετε το θέμα προς μια μόνο κατεύθυνση, είτε επειδή έτσι σας συμφέρει είτε επειδή έχετε μια συγκεκριμένη ιδεολογία και είναι δεκτόν να την ακολουθείτε πιστά. Ναι, οκ, μαζί σας και εγώ, κατά του φασισμού είμαι όπως όλοι μας. Έξω οι φασίστες μπάτσοι απ'την σχολή,κλπ. Καλό θα ήταν όμως να κρίνετε και τις ΔΥΟ μεριές. Δείτε, λοιπόν λίγο και την άλλη μεριά. Αυτήν της αναρχίας, δηλαδή. Εδώ οι αναρχικοί, όσα χρόνια εγώ είμαι στη σχολή αυτή, γράφουν συνθήματα στους τοίχους μέσα και έξω απ'τη σχολή μας, είχαν απειλήσει τον πρύτανη μας τις προάλλες και είχαν σπάσει τζαμαρίες, <<κρύβουν>> διάφορα συμπράγκαλα, όπως όπλα, μαχαίρια, σημαίες με το γνωστό σήμα της (Α) κ.ο.κ. Προφανώς, ελάχιστοι μιλάνε για αυτά και ελάχιστοι (απ'τον ίδιο κύκλο) τα παραδέχονται. Δεν είδα ποτέ να γίνονται καταλήψεις για τέτοια θέματα. Αλλά ξέρω πως σκέφτεστε μερικοί. "Οι αναρχικοί είναι φίλοι μας, τα καλά και άγια παιδιά."

Πρέπει να σταματήσει αυτή η καραμέλα επιτέλους με τις κομματικές παρατάξεις μια για πάντα. Να φύγουν απ'όλες τις σχολές. Για να σταματήσουν να γίνονται επεισόδια και απ'τους μεν μπάτσους-ΜΑΤ ή φασίστες αν προτιμάτε και απ'τους δε αναρχικούς. Οι κομματικές παρατάξεις λειτουργούν σαν μαγνήτης των 2 αυτών μετώπων. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, μπορεί όντως όλο αυτό με τα ΜΑΤ να είχε μια σκοπιμότητα, γιατί και εμένα μου φάνηκε περίεργο που έτσι ξαφνικά θυμήθηκαν να καθαρίσουν το παρεμπόριο έξω απ'τη σχολή μας μια και καλή. Δεν ξέρω τι συμφέροντα κρύβονται από πίσω.

Πάντως, ένα είναι το μόνο σίγουρο... Πόσο εύκολα γίνονται καταλήψεις στις σχολή μας για τους μετανάστες μικροπωλητές, λαθραίους ή μη, και για την "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ του Φ.Σ." προς το πρόσωπό τους, παρά για την απόλυση του διοικητικού προσωπικού, όπως κάνουν σε όλες τις υπόλοιπες σχολές, που θα ήταν και το πιο φυσιολογικό, άλλωστε....
http://raseaakasoee.wordpress.com/2013/ ... F%85-2013/
Ευτυχώς, πάντως, δεν είμαι ο μοναδικός που το παραδέχεται αυτό πια. Αυτά που γίνονται στη σχολή μας έχουν ξεπεράσει πλέον κάθε όριο λογικής!
ImageImage
moody
Gbyte level
Gbyte level

Post by moody » Thu Oct 24, 2013 5:31 pm

Στη δική μας σχολή ,οι διοικητικοί χάρηκαν που θα απολυθούν 35/180,και ακόμα και αυτό να μην είχε βγει,δεν ήθελαν να "ξεφύγουν" και να παρευρεθούν σε συνέλευση μαζί με τους φοιτητές . Πήγαν στον πρύτανη,τους διαολόστειλε που θελαν να κλείσουν την σχολή για 1 μέρα ,το δεχτήκανε και συνέχισαν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Μπορείς να βοηθήσεις κάποιον όταν θέλει να αγωνιστεί αλλά δεν μπορείς να σηκώσεις τον αγώνα κάποιου άλλου στις δικές σου πλάτες ;)
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: N>4

Post by ja_the_invincible » Thu Oct 24, 2013 6:29 pm

Έτσι μαζικό τσουβάλιασμα αναρχικοί , μπαχαλάκιδες παρατάξεις δεξιές και αριστερές.Όταν η Δαπάρα έφερνε τους χρυσαυγίτες στο πανεπιστήμιο και η Πασπάρα την θύρα 7 δεν κουνιότανε φρύδι , για τα παλούκια στο υπόγειο γίνεται όλο το θέμα.

Είπαμε η λύση είναι να πάνε πιο πέρα οι μετανάστες , να φύγουν αριστεροί/αναρχικοί και λοιποί έτσι οι φασίστες και οι μπάτσοι δεν θα μπαίνουν στην Ασοεε και δεν θα μας ενοχλεί κανείς.Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε.
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
rexes
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by rexes » Thu Oct 24, 2013 7:10 pm

ja_the_invincible wrote:Έτσι μαζικό τσουβάλιασμα αναρχικοί , μπαχαλάκιδες παρατάξεις δεξιές και αριστερές.Όταν η Δαπάρα έφερνε τους χρυσαυγίτες στο πανεπιστήμιο και η Πασπάρα την θύρα 7 δεν κουνιότανε φρύδι , για τα παλούκια στο υπόγειο γίνεται όλο το θέμα.

Είπαμε η λύση είναι να πάνε πιο πέρα οι μετανάστες , να φύγουν αριστεροί/αναρχικοί και λοιποί έτσι οι φασίστες και οι μπάτσοι δεν θα μπαίνουν στην Ασοεε και δεν θα μας ενοχλεί κανείς.Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε.
Μπορούν να εξαλειφθούν και τα 2 άκρα; Αν μπορούν τότε ας γίνει αυτό και να σταματήσει το παραμύθι "οι αναρχικοί σας ενοχλούν" "εσάς σας ενοχλούν οι φασίστες" κλπ κλπ κλπ
Εφαρμογή για το Πρόγραμμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Image
Δείτε περισσότερα για την εφαρμογή και πείτε την άποψή σας!
Αριωνας
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Αριωνας » Thu Oct 24, 2013 7:18 pm

Δικαιολογίες του κ@λου. Με το συμπάθειο κιόλας, ja.
ImageImage
Stayrakas
Mbyte level
Mbyte level

Post by Stayrakas » Thu Oct 24, 2013 7:32 pm

Και σε λιγο καποιος θα κλαιει "ολοι με κραζουν, με τρολαρουν, εγω δεν προκαλεσα κανεναν".

2 posts εγραψες αδερφε, και τα 2 προκλητικοτατα..

Απολυτα συμφωνος με ja. Ειναι χαρακτηριστικο της εποχης αλλωστε το τσουβαλιασμα των παντων .
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Αριωνας
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Αριωνας » Thu Oct 24, 2013 7:44 pm

Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[quote="Stayrakas"]2 posts εγραψες αδερφε, και τα 2 προκλητικοτατα..[/quote]
Προκλητικά σχόλια;;;;; Και για ποιον, ακριβώς είναι προκλητικά; Για τους (ακρο)αριστερούς συμφοιτητές μας; Όπως εσύ π.χ.; (Λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου μυαλουδάκι). Άμα θίχτηκες απ'το προηγούμενο σχόλιο μου, που μόνο προκλητικό ΔΕΝ ήταν, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Γιατί όπως είδες, έκραξα και τα δυο μέτωπα. Αφού έτσι έχει η κατάσταση στη σχολή μας. Πώς να το κάνουμε; Όταν μερικοί κατακρίνετε μόνο την μια μεριά εδώ μέσα, πάντως, είναι καλά, έτσι; Όπως είπε και ο rexes, καλό θα ήταν να εξαλειφθούν και τα δυο άκρα, ακροδεξιά και ακροαριστερά και τότε θα δεις πόσο ήρεμα θα κυλάνε τα πράγματα στη σχολή μας και γενικότερα στη χώρα μας. Διαφωνώ με τον ja. Όταν γίνει με το καλό αυτό, θα σταματήσουν να μπουκάρουν και οι μπάτσοι στη σχολή έτσι στο άκυρο. Αλλά δεν το βλέπω ποτέ να γίνεται τίποτα απ'όλα αυτά...
ImageImage
rexes
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by rexes » Thu Oct 24, 2013 7:59 pm

Οταν βγουν τα άκρα από τον φαύλο κύκλο στον οποίο είναι εγκλωβισμένα, τότε θα σταματήσει η αστυνομία να μπαίνει στη σχολή δίνοντας δικαίωμα στην άκρα αριστερά να προβαίνει στις διάφορες πράξεις της, δίνοντας και αυτή με τη σειρά της το δικαίωμα στην αστυνομία να προβεί σε άσκοπη βια κοκ....
Εφαρμογή για το Πρόγραμμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Image
Δείτε περισσότερα για την εφαρμογή και πείτε την άποψή σας!
Stayrakas
Mbyte level
Mbyte level

Post by Stayrakas » Thu Oct 24, 2013 8:08 pm

Αν σου περασε απο το φτωχο σου μυαλουδακι,ευτυχως υπαρχει παραδοχη, οτι ειμαι ακροαριστερος..
Αν θεωρεις οτι δεν ησουν προκλητικος σε οποιους εχουν αντιθεση αποψη απο σενα..
Αν θεωρεις πως "εκραξες" και τα 2 μετωπα..
Τοτε αδερφε μου, σιγουρα κατι δεν παει καλα..
Λυπαμαι bro, υπαρχει και τριτο και τεταρτο και πεμπτο μετωπο..

ΥΓ1 . Πραγματικα θα θελα να ξερα ποιους απο δω μεσα, θεωρεις ακροαριστερους και αυτα που λενε σε..προκαλουν και σου "ανεβαζουν" το αιμα στο κεφαλι..
ΥΓ2 Εκανα το λαθος να απαντησω στον flamer του φορουμ, με συγχωρειτε, δεν το ξανακανω..
ΥΓ3. Παω να βαρεσω κανα ματατζη
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
moody
Gbyte level
Gbyte level

Post by moody » Thu Oct 24, 2013 8:21 pm

Το πρώτο ήταν προκλητικό γιατί είπες το εξής "Ενταξει διαφωνώ με φασίστες,αλλά γιατί κανείς δεν λέει κάνει τίποτα για τους αντιφα ; ".
Με δηλώσεις του στυλ "Αν φύγουν οι αναρχικοί,θα φύγουν φασίστες ματ",είναι σα να παρουσιάζετε τους φασίστες ως αποτέλεσμα των αντιφά .Θέλω να ελπίζω ότι καταλαβαίνετε γιατί λέγονται αντιφά και όχι οι φασίστες αντιαναρχα ή κατι παραπλήσιο .
. Δεν είδα ποτέ να γίνονται καταλήψεις για τέτοια θέματα. Αλλά ξέρω πως σκέφτεστε μερικοί. "Οι αναρχικοί είναι φίλοι μας, τα καλά και άγια παιδιά."
Γιατί να πολεμήσουν τους αναρχικούς και οι φοιτητές όταν τους πολεμάει το κράτος/παρακράτος καθημερινά ;

Τέλος,σε τέτοιες μάχες(φασίστες-αντιφά) δεν γίνεται να υπάρξει συμφιλίωση.Η μία ομάδα πρέπει να εξολοθρεύσει την άλλη.
Οπότε έχουμε τους σπονσοραρισμένους από στρατό/αστυνομία/επιχειρηματίες/κράτος φασίστες και από την άλλη τους ασπονσοράριστους αναρχικούς .Λέγοντας λοιπόν ότι κάποιος έχει πρόβλημα και με τις 2 μεριές αλλά προτείνοντας λύσεις μόνο για την αποδυνάμωση της 2ης, είναι σα να σιγοντάρει την πρώτη .

ΥΓ: καταλαβαίνω ότι οι λόγοι που θέλει να σιγοντάρει κάποιος την πρώτη μπορεί να ναι φόβος(with us or against us) και να μην έχουν καμία μα καμία σύνδεση με το οτιδήποτε φυλετικό,αλλά τουλάχιστον να μην το παίζει διπλωμάτης,την ίδια ώρα που πανηγυρίζει μόνο όταν η 2η πλευρά τρώει κάποιο χτύπημα και στεναχωριέται για τα χτυπήματα που δέχεται η 1η. Δεν είμαστε παιδιά του δημοτικού,και μπορούμε να δούμε και πέρα από την "διπλωματική" σου στάση.
Αριωνας
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Αριωνας » Thu Oct 24, 2013 8:27 pm

Μου μυρίζει Ghostbusters.
ImageImage
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”