DA FUQLoner wrote:All hail the hypnotoad curve!

Ποιος το σκέφτηκε και πώς? Ή γίνεται με generators?
DA FUQLoner wrote:All hail the hypnotoad curve!
Ναι ρε... δε βλεπεις, ειναι σαν ενα αθροισματακι...MpoMp wrote:DA FUQLoner wrote:All hail the hypnotoad curve!![]()
Ποιος το σκέφτηκε και πώς? Ή γίνεται με generators?
Train harder, young padawan.moody wrote:freshman just owned me,what's ur excuse ?
abusemoody wrote:freshman just owned me,what's ur excuse ?
μολις τωρα αυτο ετοιμαζομουν να ποσταρω...MpoMp wrote:Best resume ever
http://www.rleonardi.com/interactive-resume/
Εγώ καίγομαι στο lineage, δεν έχω ζωή και είμαι ομοφυλόφιλος σύμφωνα με αυτά τα ΠΜ!chriskin wrote:Ψιτ παιδια, μολις εμαθα οτι φτιαχνω anime στον ελευθερο χρονο μου. Δεν ξερω αμα εχω ολοκληρωσει ακομα καποιο, το μηνυμα που μου εστειλαν δεν εξηγουσε ακριβως.
Οταν μαθω θα σας πω εδω![]()
![]()
![]()
Α ρε venus με τα pm σου
Α, ρε γραφικέ chriskin. Άμα ήξερα ότι όταν σου στέλνουν pm κάποιοι, μετά κλαίγεσαι δημοσίως δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να σου στείλω. Sorry, λάθος μου. Kαι μην περιμένεις νέα απάντησή μου στο μήνυμα σου, για να το μεταφέρεις μετά εδώ. I'm too old for this sh*t.chriskin wrote:Ψιτ παιδια, μολις εμαθα οτι φτιαχνω anime στον ελευθερο χρονο μου. Δεν ξερω αμα εχω ολοκληρωσει ακομα καποιο, το μηνυμα που μου εστειλαν δεν εξηγουσε ακριβως.
![]()
![]()
Α ρε venus με τα pm σου
MpoMp wrote: Εγώ καίγομαι στο lineage, δεν έχω ζωή και είμαι ομοφυλόφιλος σύμφωνα με αυτά τα ΠΜ!
stoupeace wrote:Μαλάκες είμαστε στο ίδιο φόρουμ με τον εγγονό του Λεβέντη και δεν κλαίτε από συγκίνηση ακόμα?
Δεν μας έχουν μείνει άλλα δάκρυα.stoupeace wrote:Μαλάκες είμαστε στο ίδιο φόρουμ με τον εγγονό του Λεβέντη και δεν κλαίτε από συγκίνηση ακόμα?
noobsMpoMp wrote:Εγώ καίγομαι στο lineage, δεν έχω ζωή και είμαι ομοφυλόφιλος σύμφωνα με αυτά τα ΠΜ!chriskin wrote:Ψιτ παιδια, μολις εμαθα οτι φτιαχνω anime στον ελευθερο χρονο μου. Δεν ξερω αμα εχω ολοκληρωσει ακομα καποιο, το μηνυμα που μου εστειλαν δεν εξηγουσε ακριβως.
![]()
![]()
Α ρε venus με τα pm σου