Daywalkings... 06:01-23:59

Άσχετα μηνύματα και λοιπές παρεκτροπές.
ala_mages
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4
Re: Daywalkings... 06:01-23:59

Post by ala_mages » Sun Oct 27, 2013 9:30 pm

(Σορυ ξέχασα στο προηγούμενο πόστ να γράψω αυτό)
Αριωνας wrote:Πότε γελάμε; Για να μην ξεχάσω να γελάσω και εγώ μαζί σας.
με το:
1
2
3
τώρα
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Welcome to the [url=http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pAY9CNkKOsg#t=59]ricefields[/url] mathaf*ka [url=http://foss.aueb.gr]Turn on the foss please![/url]
Αριωνας
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Αριωνας » Sun Oct 27, 2013 9:35 pm

@ala_mages και @MpoMp σε μένα αναφέρεστε ή γενικά;;; Γιατί δεν θυμάμαι ποτέ να σας έστειλα τέτοιου είδους προσβλητικά μηνύματα και γενικά δεν είναι του στυλ μου να βρίζω αγνώστους, πόσο μάλλον συμφοιτητές μου. Επίσης, με τον MpoMp δεν έχω να χωρίσω τίποτα, γιατί πάνω κάτω συμφωνούμε σε αρκετά θέματα. Αυτά από μένα.
ImageImage
ThOdOr1s
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by ThOdOr1s » Sun Oct 27, 2013 10:53 pm

stoupeace wrote:Eχω αρχίσει να ζηλεύω που δεν έχω δικό μου πμ... :\
Πως γινεται αυτο? εδω εχω μεχρι και εγω... :lol:
Ειναι λιγο πιο παλιο, αλλα μετραει... νομιζω :roll:
Elementary OS
stranger
Mbyte level
Mbyte level

Post by stranger » Sun Oct 27, 2013 11:13 pm

ala_mages wrote: noobs
(εγώ από πμς + δημόσια ποστ)

εγώ έμαθα ότι είμαι φλώρος, δεν θα πάρω ποτέ μου πτυχίο, δεν έχω ζωή, είμαι τόσο άκυρος που πιο άκυρος θα πεθάνω, γελάει ο κόσμος μαζί μου, είμαι τυχερός που δεν είμαι στο δρόμο να ψάχνω τα δόντια μου, το nickname από ala_mages κανονικά είναι αλα_κότες, είμαι σκουπίδι, πολλοί μέσα από το forum είναι γκόμενοι μου και πολλές άλλες αλήθειες που έχουν αλλάξει την ζωή μου... τι να λέμε τώρα
Wow! Τώρα νιώθω ότι σε ξέρω καλύτερα! Να το βάλεις και στο βιογραφικό σου.

Ερώτηση: Γιατί δεν το κάνετε έτσι ώστε κάποια threads (πχ. τα πολιτικά) να είναι αυτομάτως κλειστά; Να είναι δηλαδή μόνο σαν άρθρα. Έτσι αν θέλει κάποιος να πει τον πόνο του ή να ποστάρει κάτι ενδιαφέρον και κάποιος άλλος το δει και θιχτεί να στείλει ένα από αυτά τα ωραία προσωπικά μηνύματα και να λήξει (?) η υπόθεση.

Θέλω να πω, ωραίος ο διάλογος, αλλά σχεδόν ανύπαρκτος. Όχι ότι με πειράζει να βλέπω τους τσακωμούς στο Venus, έχουν πολύ γέλιο. Απλά είναι λίγο ηλίθιο να τσακώνονται άτομα που ούτε καν έχουν γνωριστεί για να υπερασπιστούν τα "ιδανικά" τους. Βλέπεις κάποιον τελείως μ@λάκα στο Internet κι όταν τον γνωρίζεις από κοντά είναι και γ*αμώ τα παιδάκια. Δεν είναι γελοίο???

ΥΓ: Inb4 αυτό το μήνυμα θεωρηθεί προσβλητικό και αρχίσω να βομβαρδίζομαι από επιθετικά πμ... :smt005
ThOdOr1s
Mbyte level
Mbyte level

Post by ThOdOr1s » Sun Oct 27, 2013 11:45 pm

stranger wrote:Ερώτηση: Γιατί δεν το κάνετε έτσι ώστε κάποια threads (πχ. τα πολιτικά) να είναι αυτομάτως κλειστά; Να είναι δηλαδή μόνο σαν άρθρα. Έτσι αν θέλει κάποιος να πει τον πόνο του ή να ποστάρει κάτι ενδιαφέρον και κάποιος άλλος το δει και θιχτεί να στείλει ένα από αυτά τα ωραία προσωπικά μηνύματα και να λήξει (?) η υπόθεση.
Γιατι αυτο? Επειδη καπoιοι δεν ξερουν να συζητανε πρεπει να απαγορευσουμε τον διαλογο? Σε τι ακριβως θα οφελησει αυτο την κοινοτητα? Με την ιδια λογικη θα επρεπε να απαγορευσουμε τα αυτοκινητα επειδη καποιοι δεν ξερουνε να οδηγανε... But we don't do that... Απλα φροντιζουμε αυτοι που δεν ξερουν να οδηγανε να μαθουν να οδηγανε, η αλλιως να μην οδηγανε... Ας το κανουμε ετσι λοιπον... Γι αυτο αλλωστε το forum εχει και mods :-D
Elementary OS
Αριωνας
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Αριωνας » Sun Oct 27, 2013 11:55 pm

stranger wrote:Wow! Τώρα νιώθω ότι σε ξέρω καλύτερα! Να το βάλεις και στο βιογραφικό σου.

Ερώτηση: Γιατί δεν το κάνετε έτσι ώστε κάποια threads (πχ. τα πολιτικά) να είναι αυτομάτως κλειστά; Να είναι δηλαδή μόνο σαν άρθρα. Έτσι αν θέλει κάποιος να πει τον πόνο του ή να ποστάρει κάτι ενδιαφέρον και κάποιος άλλος το δει και θιχτεί να στείλει ένα από αυτά τα ωραία προσωπικά μηνύματα και να λήξει (?) η υπόθεση.

Θέλω να πω, ωραίος ο διάλογος, αλλά σχεδόν ανύπαρκτος. Όχι ότι με πειράζει να βλέπω τους τσακωμούς στο Venus, έχουν πολύ γέλιο. Απλά είναι λίγο ηλίθιο να τσακώνονται άτομα που ούτε καν έχουν γνωριστεί για να υπερασπιστούν τα "ιδανικά" τους. Βλέπεις κάποιον τελείως μ@λάκα στο Internet κι όταν τον γνωρίζεις από κοντά είναι και γ*αμώ τα παιδάκια. Δεν είναι γελοίο???

ΥΓ: Inb4 αυτό το μήνυμα θεωρηθεί προσβλητικό και αρχίσω να βομβαρδίζομαι από επιθετικά πμ... :smt005
Συμφωνώ και επαυξάνω. Τα threads που αφορούν την πολιτική κανονικά θα πρέπει να κλειδώνονται εδώ μέσα, τουλάχιστον μέχρι να καταλαγιάσει λίγο η κατάσταση στη χώρα μας.
Πολύ καλή η πρόταση σου! :smt023
ThOdOr1s wrote:Γιατι αυτο? Επειδη καπoιοι δεν ξερουν να συζητανε πρεπει να απαγορευσουμε τον διαλογο? Σε τι ακριβως θα οφελησει αυτο την κοινοτητα? Με την ιδια λογικη θα επρεπε να απαγορευσουμε τα αυτοκινητα επειδη καποιοι δεν ξερουνε να οδηγανε... But we don't do that... Απλα φροντιζουμε αυτοι που δεν ξερουν να οδηγανε να μαθουν να οδηγανε, η αλλιως να μην οδηγανε... Ας το κανουμε ετσι λοιπον... Γι αυτο αλλωστε το forum εχει και mods :-D
Mας κάνεις πλάκα τώρα έτσι; Είναι σαν να λες ότι εσύ είσαι ο ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ (ή διάφοροι άλλοι), ότι αυτοί οι "κάποιοι" άλλοι δεν πρέπει να έχουν άποψη και ότι επειδή ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ, δεν ξέρουν να μιλάνε και έχουν διαφορετική άποψη με σένα, τότε θα τον μάθεις εσύ ή οι mods πως να μιλάνε. WUT again???!!! :shock: :shock: Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι εσύ είσαι ο σωστός και όχι αυτοί οι "κάποιοι" άλλοι όπως λες σχετικά με τα πολιτικά ζητήματα; Συμφωνώ ότι κάποιοι δεν μπορούν να χειριστούν καλά το λόγο και κάνουν rage attack όταν βλέπουν ότι κάτι δεν τους αρέσει, γιατί έτσι μεγάλωσαν και έτσι έχουν μάθει να μιλάνε, αλλά φαντάσου τώρα τι θα γινόταν σε threads σχετικά με την πολιτική, όπως γίνεται τον τελευταίο καιρό μετά το περιστατικό με τον Φύσσα. Θα επικρατεί μια χαώδης ζούγκλα. Tα περισσότερα υβριστικά (αν όχι όλα...) και off topic σχόλια απ'όλα τα threads πηγαίνουν στο off topic thread, αλλά εμείς δεν λέμε αυτό. Σου λέμε ότι δεν πρέπει να γίνονται πολιτικές συζητήσεις σε φοιτητικό forum και να ανταλλάσσονται διαφορετικές απόψεις, γιατί όπως είναι λογικό, ο καθένας θα έχει τη δικιά του κοσμοθεωρία και θα είναι απόλυτος σε αυτό που πιστεύει και λέει (βάζω και τον εαυτό μου μέσα), με αποτέλεσμα να παρεξηγείται απ'τους άλλους και να τον ειρωνεύονται χωρίς λόγο και μετά θα ανταποδίδει ο άλλος και ξανά η ίδια η ιστορία. Συμφωνώ στην ελεύθερη δημοσίευση πολιτικών άρθρων, χωρίς ανταπάντηση, αλλά και με το κλείδωμα των πολιτικών threads, όπως πρότεινε ο φίλος stranger, μέχρι να ΦΤΙΑΞΟΥΝ και να ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ τα πράγματα σ'αυτήν την άτιμη τη χώρα.
Last edited by Αριωνας on Mon Oct 28, 2013 4:16 am, edited 3 times in total.
ImageImage
stranger
Mbyte level
Mbyte level

Post by stranger » Mon Oct 28, 2013 12:42 am

ThOdOr1s wrote: Γιατι αυτο? Επειδη καπoιοι δεν ξερουν να συζητανε πρεπει να απαγορευσουμε τον διαλογο? Σε τι ακριβως θα οφελησει αυτο την κοινοτητα? Με την ιδια λογικη θα επρεπε να απαγορευσουμε τα αυτοκινητα επειδη καποιοι δεν ξερουνε να οδηγανε... But we don't do that... Απλα φροντιζουμε αυτοι που δεν ξερουν να οδηγανε να μαθουν να οδηγανε, η αλλιως να μην οδηγανε... Ας το κανουμε ετσι λοιπον... Γι αυτο αλλωστε το forum εχει και mods :-D
Κάποιοι; Κανείς δεν ξέρει να συζητάει! :-p
Όλοι εδώ έχουν λίγο πολύ τσακωθεί στο παρελθόν για χαζούς λόγους (κι εγώ μαζί).

Όσο ωραίο κι αν είναι το Internet δεν προσφέρεται (ακόμα) ιδιαίτερα για σοβαρή συζήτηση. Διαφορετικά, όλες οι σοβαρές αποφάσεις στον κόσμο θα παίρνονταν online. Αλλιώς συζητάς με κάποιον όταν τον έχεις μπροστά σου.

Υποτίθεται το Venus φτιάχτηκε ως κοινότητα φοιτητών. Μόνο που δεν υπάρχει κοινότητα φοιτητών, γιατί επικεντρωνόμαστε στα αρνητικά. Δώσε μου σε παρακαλώ ένα παράδειγμα του τι μπορείς να κερδίσεις από έναν "διάλογο" στα πολιτικά threads (δεν το λέω έτσι, αλήθεια θέλω να μάθω)
Jami
Venus Former Team Member

Post by Jami » Mon Oct 28, 2013 1:11 am

Εγω προσωπικα εχω διαβασει αρκετες υγιεις αποψεις στα θεματα του Venus, ανεξαρτητα του τι υποστηριζουν. Συμφωνω οτι σε κλιμακα ολοκληρου διαλογου τα πραγματα συνηθως τεινουν να ξεφευγουν, αλλα αυτο το παρατηρω και σε live συζητησεις (και χειροτερα, βλ πανελ ειδησεων).
stranger
Mbyte level
Mbyte level

Post by stranger » Mon Oct 28, 2013 1:36 am

Jami wrote:Εγω προσωπικα εχω διαβασει αρκετες υγιεις αποψεις στα θεματα του Venus, ανεξαρτητα του τι υποστηριζουν. Συμφωνω οτι σε κλιμακα ολοκληρου διαλογου τα πραγματα συνηθως τεινουν να ξεφευγουν, αλλα αυτο το παρατηρω και σε live συζητησεις (και χειροτερα, βλ πανελ ειδησεων).
Ναι, δυστυχώς αυτό συμβαίνει και live. Nέα πρόταση: μην μιλάμε καθόλου, ούτε από κοντά! :-D

Υγιείς συζητήσεις μπορούν να υπάρξουν. Προφανώς υπάρχουν πολλές διαφορετικές αντιλήψεις. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε μάθει πώς να μιλάμε σε κάποιον με διαφορετικές αντιλήψεις από εμάς.

Όλοι έχουν κάποια γνώμη για το τι φταίει στη θρησκεία, την πολιτική κτλ. Μπορείς να πείσεις κάποιον ότι φταίει πχ. η αριστερά και μετά να περιμένεις ότι μαγικά θα αποκτήσουν όλοι την ίδια αντίληψη και θα σωθεί η χώρα; Κατά τη γνώμη μου πραγματικό διάλογο μπορείς να κάνεις μόνο με κάποιον γνωστό σου (κι αυτό με πολύ δυσκολία), όχι με κάποιον που δεν έχεις δει ποτέ.

ΥΓ: Κι εμείς αυτή τη στιγμή κάνουμε διάλογο για το αν είναι καλό να μένουν ανοιχτά κάποια threads. Πιθανώς θα συμφωνήσω με κάποιες απαντήσεις σας, αλλά ότι κι αν πείτε δεν νομίζω ότι πρόκειται να αλλάξω γνώμη στο ότι δεν έχουν νόημα οι συζητήσεις σε εκείνα τα threads. Το ίδιο λογικά θα συμβεί και με εσάς. Η διαφορά είναι ότι δεν θα θιχτώ επειδή έχετε διαφορετική γνώμη και θα αρχίσω να σας βρίζω. Εκεί ήθελα να καταλήξω. Όχι "κλείστε τα threads", αλλά "ας μάθουμε να συζητάμε πιο όμορφα"
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Mon Oct 28, 2013 1:37 am

Να κλείσετε τα σχόλια στα πολιτικά thread του venus γιατί κάποιοι κάνουν ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Mon Oct 28, 2013 10:23 am

ja_the_invincible wrote:Να κλείσετε τα σχόλια στα πολιτικά thread του venus γιατί κάποιοι κάνουν ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.
Αριωνας wrote: Συμφωνώ και επαυξάνω. Τα threads που αφορούν την πολιτική κανονικά θα πρέπει να κλειδώνονται εδώ μέσα, τουλάχιστον μέχρι να καταλαγιάσει λίγο η κατάσταση στη χώρα μας.
Πολύ καλή η πρόταση σου! :smt023
It's happening guise!!11
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CE% ... F%85_Venus
Αναζητήστε για «Χούντα του Venus» σε άλλες σελίδες.
Δημιουργήστε την σελίδα «Χούντα του Venus».
:shock:

stranger ο ThOdOr1s σου απάντησε με πολύ σωστή λογική κατ' εμέ. Το "κανείς δε ξέρει να συζητήσει" δε το καταλαβαίνω, τσουβαλιάζεις τους πάντες επειδή υπάρχουν μεμονωμένα άτομα που ή τρολάρουν ή είναι κάπως ισχυρογνώμονες. ΟΚ, άποψή σου.
Επίσης μια κοινότητα φοιτητών δε σημαίνει μόνο ανταλλαγή σημειώσεων και επικοινωνία για τα μαθήματα. Σημαίνει (ό,τι υποτίθεται πως σημαίνει και γενικώς το πανεπιστήμιο) ανάπτυξη πολιτικών απόψεων, συμμετοχή στα κοινά του πανεπιστημίου και της κοινωνίας, οργάνωση εκδηλώσεων κτλ κτλ.

Από έναν διάλογο "κερδίζεις" (αφού το θέτεις έτσι...) να ακούσεις την άποψη κάποιου συμφοιτητή σου, μια άποψη που ίσως διαφέρει αρκετά από τη δική σου, να πεις την δική σου άποψη και να δεις τη γνώμη των άλλων γι' αυτήν. Ναι, ΟΚ, στο Venus αυτή η διαδικασία ίσως διαστρεβλώνεται πολύ συχνά, αλλά δεν είναι η λύση το να "κόψεις το χέρι" επειδή πονάει το δάχτυλο. ;)

Το ότι κάποιες συζητήσεις ίσως γίνουν πιο έντονες, δε σημαίνει οπωσδήποτε ότι κάποιος τσακώνεται. Ίσως φαίνεται στα μάτια κάποιων ότι αυτό γίνεται αλλά δεν είναι έτσι πάντα.

Last but not least, δε γίνεται να μη βλέπεις ότι είναι συγκεκριμένα τα άτομα που προκαλούν "αναταραχές" στις συζητήσεις εδώ μέσα τον τελευταίο καιρό κι αυτό οφείλεται στον τρόπο των συγκεκριμένων ατόμων να απευθύνονται στους υπόλοιπους και ειδικά σε εκείνους με τους οποίους διαφωνούν. Ας μείνουμε σε αυτό που είπες:
Όχι "κλείστε τα threads", αλλά "ας μάθουμε να συζητάμε πιο όμορφα"
:)

Κοινότητα φοιτητών δεν υπάρχει για άλλους λόγους, όχι γιατί ξεκατινιάζονται μερικές φορές κάποια μέλη στις συζητήσεις. Αν κλείσουμε και τις συζητήσεις των αναδημοσιεύσεων, θα μείνουμε 10 άτομα να γράφουμε εδώ μέσα...
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
cypher
Venus Former Team Member

Post by cypher » Mon Oct 28, 2013 4:00 pm

ImageImageImageImageImageImageImage
moody
Gbyte level
Gbyte level

Post by moody » Mon Oct 28, 2013 7:44 pm

Αρίωνας scared much ?
I don't respect you,don't let me catch you, S T F U .

Link
modie is balanced ¯\_(ツ)_/¯
Αριωνας
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Αριωνας » Mon Oct 28, 2013 7:53 pm

@moody Δεν κατάλαβα το υπονοούμενο σου. Δεν κατάλαβα που κολλάει γενικά, γιατί να φοβηθώ, και γιατί στοχοποιείς συγκεκριμένα εμένα... :lol: Δεν είπα κάτι κατά του trolling τώρα. Μην ανησυχείς.

Back to topic now, ΜpoMp, κανονικά θα πρέπει να κλειδώνονται πολιτικά threads όταν βλέπετε ότι ξεφεύγει ο έλεγχος όπως έκανε ο παλιός καλός admin του φόρουμ σας, netharis. Αυτό είναι και το φυσιολογικό, άλλωστε.

π.χ. viewtopic.php?f=45&t=9490&start=1562#p312252
ImageImage
moody
Gbyte level
Gbyte level

Post by moody » Mon Oct 28, 2013 8:03 pm

@Αρίωνας θέλω και εγώ pm :/

@ja
ja_the_invincible wrote:Να κλείσετε τα σχόλια στα πολιτικά thread του venus γιατί κάποιοι κάνουν ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.
Μην βγάζεις την ουρά σου απ'έξω,ειναι γνωστό ότι συντονίζεις καταλήψεις από χιλιόμετρα μακριά .Πρέπει να πέσουν οι μάσκες .

@stranger,δεν γίνεται να συζητήσει κάποιος πιο όμορφα μέσα από φορουμ .Συζητήσεις 20 λεπτών ,πιάνουν 3-4 ώρες στο φορουμ ,οπότε αν υπάρχει μια αντιπαράθεση μία από τις 2 μεριές θα αποχωρήσει πρώτη,δίνοντας την εντύπωση στην αντίπαλη μεριά ότι την απαξιεί . Και αυτό να μην γίνει,όταν περιμένεις 30-40 λεπτά για μια απάντηση,χάνεις την υπομονή σου :-p

@everybody else:
αύριο 1 γσ, όσοι δεν είστε εκεί να μην κλαίγεστε ότι μια μερίδα φοιτητών αποφασίζει για όλους εσάς . Επίσης για όσους έχουν θέμα με το τσιγάρο,τουλάχιστον εγώ κατα τη διάρκεια της γσ δεν θα καπνίσω.μάρτυς μου ο μπομπ
modie is balanced ¯\_(ツ)_/¯
statakos
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by statakos » Tue Oct 29, 2013 12:47 pm

Αρίωνα (aka former thephilosopher), εκτός από official venus troll είσαι και avatar clopy paster;

:lol:
"Always program as if the person who will be maintaining your program is a violent psychopath that knows where you live."
Αριωνας
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Αριωνας » Tue Oct 29, 2013 6:18 pm

Είσαι λάθος για το πρώτο μέρος(δεν έχω καμία σχέση με αυτόν που αναφέρεις επειδή μου τα έχετε ζαλίσει), αλλά έχεις δίκαιο για το δεύτερο μέρος. Επίσης τι σημαίνει "clopy" paster;; χαχα Anyway, δεν ήξερα καν ότι είχες το ίδιο avatar. Θα αλλάξω το δικό μου asap. Sorry φίλε. :)
ImageImage
MoonShadow
Venus Former Team Member

Post by MoonShadow » Tue Oct 29, 2013 6:48 pm

Βρήκα αυτό το φοβερό site χτες.
http://knowyourmeme.com/
Image
cypher
Venus Former Team Member

Post by cypher » Tue Oct 29, 2013 6:52 pm

ImageImageImageImageImageImageImage
MoonShadow
Venus Former Team Member

Post by MoonShadow » Tue Oct 29, 2013 7:00 pm

Image
Am I doing this right?
Image
Funk
Venus Former Team Member

Post by Funk » Tue Oct 29, 2013 7:03 pm

Educate yourself. In time· share what you have learned.
shrinked imageshrinked image
Spongebobu
Mbyte level
Mbyte level

Post by Spongebobu » Tue Oct 29, 2013 7:12 pm

Το Trip of Mind μου θύμισε Brian Eno:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AWP7CchR4WQ[/youtube]
Every time you make a typo the errorists win.
Fabio 2 - 1 Funk
Post Reply

Return to “off-topic”