Περί αποτελεσμάτων Εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2013

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
michalis
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a
Re: Περί αποτελεσμάτων Εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2013

Post by michalis » Fri Oct 25, 2013 2:24 pm

Καλά κοίτα να δεις, επειδή θίγεις το θέμα της γραμματείας, να μη λέμε κι ό,τι θέλουμε. Ένα μήνα απεργίες μέσα στην εξεταστική είχαν οι διοικητικές υπηρεσίες του ΟΠΑ. Από κει και πέρα δεν είναι "είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι", γιατί βλέπω προς τα που το πας. Έκαναν τις απεργίες τους, κομπλέ, μετά αποφάσισαν ότι δεν χρειάζεται κάποια άλλη κίνηση. Γενικώς το υπουργείο αυτούς πάει να διώξει, δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος άλλος εκτός αυτών που (θα έπρεπε να) ενδιαφέρεται περισσότερο για το αν απεργούν ή όχι. Απλώς, για να μη θεωρούμε μ@λ@κες αυτούς που έχουν χάσει 2 μισθούς απεργώντας στη μηδενιστική λογική "θέλω 200 κεφάλια στο πιάτο" και έξυπνους τους δικούς μας που αποφάσισαν πλέον να κάνουν την πάπια....Οπότε ναι, οκ, λειτουργούν οι γραμματείες μας αλλά δεν είναι κάποια κατάκτηση, κάποιο κατόρθωμα, κάποια είδηση....
Lifer
Mbyte level
Mbyte level

Post by Lifer » Fri Oct 25, 2013 7:55 pm

παιδιά να ρωτήσω σας έχουν περαστεί στην e-grammateia τα ειδικά θέματα επιχειρησιακής έρευνας (δημάκης) ;
aplaFFS
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by aplaFFS » Fri Oct 25, 2013 8:12 pm

Lifer wrote:παιδιά να ρωτήσω σας έχουν περαστεί στην e-grammateia τα ειδικά θέματα επιχειρησιακής έρευνας (δημάκης) ;
Όχι,ούτε εμένα έχουν περαστεί.
Deykalionas17
byte level
byte level

Post by Deykalionas17 » Fri Oct 25, 2013 11:30 pm

michalis wrote:Καλά κοίτα να δεις, επειδή θίγεις το θέμα της γραμματείας, να μη λέμε κι ό,τι θέλουμε. Ένα μήνα απεργίες μέσα στην εξεταστική είχαν οι διοικητικές υπηρεσίες του ΟΠΑ. Από κει και πέρα δεν είναι "είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι", γιατί βλέπω προς τα που το πας. Έκαναν τις απεργίες τους, κομπλέ, μετά αποφάσισαν ότι δεν χρειάζεται κάποια άλλη κίνηση. Γενικώς το υπουργείο αυτούς πάει να διώξει, δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος άλλος εκτός αυτών που (θα έπρεπε να) ενδιαφέρεται περισσότερο για το αν απεργούν ή όχι. Απλώς, για να μη θεωρούμε μ@λ@κες αυτούς που έχουν χάσει 2 μισθούς απεργώντας στη μηδενιστική λογική "θέλω 200 κεφάλια στο πιάτο" και έξυπνους τους δικούς μας που αποφάσισαν πλέον να κάνουν την πάπια....Οπότε ναι, οκ, λειτουργούν οι γραμματείες μας αλλά δεν είναι κάποια κατάκτηση, κάποιο κατόρθωμα, κάποια είδηση....
Όπως είδες σταμάτησα να σου απαντάω στο άλλο topic γιατί οι απόψεις μας βρίσκονται πολύ μακριά για να μπορούμε να συζητήσουμε σε ένα forum και να βγάλουμε μία άκρη. Και το απόλυτο ύφος σου και η αίσθηση ότι κατέχεις την απόλυτη αλήθεια δεν βοηθάει ιδιαίτερα τη διάθεση μου για μία εποικοδομητική συζήτηση. Αλλά αφού φούντωσες τόσο πολύ με αυτό που έγραψα και ένιωσες την ανάγκη να μου απαντήσεις και μάλιστα off-topic, ας σου απαντήσω κι εγώ με τη σειρά μου... Αν και υπάρχει περίπτωση να μας τα σβήσουν οι mods αλλά anyway. Εγώ είπα απλά ότι οι γραμματείες μας δουλεύουν ρολόι παρά την διαθεσιμότητα. Όταν αξιολογηθούν οι υπάλληλοι και πληρούν τα κριτήρια με το καλό να επιστρέψουν. Όμως το επιχείρημα ότι οι σχολές δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς ΟΛΟΥΣ τους διοικητικούς υπαλλήλους καταρρίπτεται 100% από την ΑΣΟΕΕ και τα άλλα 5 από τα 6 Πανεπιστήμια που άνοιξαν. Αυτό λοιπόν είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε κάποιους (αν είσαι κι εσύ σε αυτούς που δεν του αρέσει το επιλέγεις εσύ) στα τέτοια μου. Είναι fact. Και δεν είναι κατόρθωμα. Είναι το φυσιολογικό. Και αυτό πρέπει να κάνουν και οι υπόλοιπες σχολές μέχρι να τελειώσει η αξιολόγηση των υπαλλήλων. Και όχι αντάρτικο για να μην απολυθούν τα τσιράκια. Επίσης μιας και το έθιξες οι μόνοι μ@λ@κες τις υπόθεσης του ΕΚΠΑ και του ΕΜΠ είναι αυτοί που υποστηρίζουν τους διοικητικούς. Γιατί απεργούν 6 εβδομάδες και πληρώνονται κανονικά και το παίζουν επαναστάτες και αυτοί και οι καθηγητές που τους υποστηρίζουν προφανώς. Και επίσης για να είναι νομικά καλυμμένοι πήγαν και απογράφτηκαν και μετά συνέχισαν την απεργία. Τέτοια μεγέθη υποκρισίας. Και ακόμα και τώρα οι συνδικαλισταράδες λένε ότι έχουν 1250 υπογραφες μη απογραφής. Η γραφικότητα σε όλο της το μεγαλείο.

Υ.Γ:Όσο για το ότι πληρώνονται μπορείς να βρεις πάμπολλα άρθρα που το αποδεικνύουν. Όπως έγινε με τις απεργίες του μετρό το καλοκαίρι που μας πέρασε και με υπαλλήλους υπουργείων κατά καιρούς.
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[url]http://www.cretalive.gr/people/view/panepisthmio-krhths-apergia-h...-koroidia-se-baros-allwn/108457[/url]
Αριωνας
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Αριωνας » Sat Oct 26, 2013 9:34 am

Image

Πίσω στο θέμα μας τώρα... Και εγώ απ΄όσο ξέρω πάντως η γραμματεία λειτούργησε και λειτουργεί κανονικά, εκτός από 2-3 μέρες. Σκεφτείτε ότι οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι βαθμοί έχουν ήδη βγει στην e-grammateia. To γεγονός ότι ο Κατερίνης δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τους βαθμούς για τα Μαθηματικά ΙΙ μου φαίνεται και εμένα παράξενο. Υπομονή! :-D
ImageImage
michalis
Gbyte level
Gbyte level

Post by michalis » Sat Oct 26, 2013 3:22 pm

Deykalionas17 wrote: Όπως είδες σταμάτησα να σου απαντάω στο άλλο topic γιατί οι απόψεις μας βρίσκονται πολύ μακριά για να μπορούμε να συζητήσουμε σε ένα forum και να βγάλουμε μία άκρη.
Το ότι οι απόψεις μας βρίσκονται πολύ μακριά δεν σημαίνει κάτι. Το θέμα είναι να ξέρεις να συζητάς. Είναι ελάχιστα τα άτομα με τα οποία έχω σταθερά κοντινές απόψεις εδώ μέσα, οπότε το μπαλάκι είναι στα χέρια σου. Κατα τ'άλλα οκ, το υφάκι μου το λέω, δεν είναι και το καλύτερο, αλλά θα μπορούσες (?) απλά να το αγνοήσεις και να απαντήσεις στα επιχειρήματά μου. Έξω στον αληθινό κόσμο δεν θα σου μιλάει ποτέ κανένας όπως σου αρέσει, παρ'όλα αυτά θα πρέπει να μπορείς να απαντάς.

Επί της ουσίας, έχεις μια πολύ συγκεκριμένη στάση επί του ζητήματος, με αρκετή πόλωση κιόλας. Θα σου απαντήσω απλά ότι στην πορεία, όταν θα έρθουν και θα διώχνουν PhD, λέκτορες και θα σου πουν άμα τους θες, πληρώσέ τους απ'την τσέπη σου αλλιώς δεν θα έχεις labs και εξεταστική, θα έρθω να ζητήσω από σένα τα ρέστα (και τα λεφτά). Και θα περιμένω να έχεις πειστικές απαντήσεις. Δεν υποστήριξα ποτέ τη διαφθορά στο Δημόσιο τομέα, αλλά σου προτείνω να κάτσεις να σκεφτείς λιγάκι αν αυτές οι προσεγγίσεις έχουν πραγματικα το στόχο που όλοι θέλουμε. Δεν ξέρω που το βρήκες εσύ ότι η διαδικασία είναι "αξιολόγηση" και όχι "θέλω 100 κεφάλια", πάντως γενικά πρώτα αξιολογείται κάποιος και μετά φεύγει. Όταν φεύγει προκαταβολικά για να αξιολογηθεί κάποτε, τότε γίνεται μόνο για λόγους μείωσης εργατικού κόστους και για περισσότερη ευελιξία των πραγματικών διαπλεκόμενων να μπορούν να καλύπτουν πάγιες ανάγκες τοποθετώντας με προεκλογικές συμβάσεις οννεδίτες και νεολαίους πασόκους εκεί όπου πριν ήταν μόνιμοι υπάλληλοι με χρόνια προυπηρεσίας. Αυτά τα λίγα και δεν απαντάω ξανά γιατί είμαι offtopic (όπως και offtopic ήταν η αρχική σου τοποθέτηση).
Eldebryn
Venus Former Team Member

Post by Eldebryn » Mon Oct 28, 2013 7:12 pm

Έχω ακούσει φήμες οτι εξετάστηκε μάθημα που λέγεται Εννοιολογική Μοντελοποίηση.

Ξέρετε τίποτα για αυτούς τους θρύλους που κυκλοφορούν? :D
Image<-- My profile playlists
Hohenstaufen
bit level
bit level

Post by Hohenstaufen » Mon Oct 28, 2013 8:22 pm

Eldebryn wrote:Έχω ακούσει φήμες οτι εξετάστηκε μάθημα που λέγεται Εννοιολογική Μοντελοποίηση.

Ξέρετε τίποτα για αυτούς τους θρύλους που κυκλοφορούν? :D
Υπήρχαν "πληροφορίες" ότι θα έβγαιναν τα αποτελέσματα την προηγούμενη βδομάδα. Μέχρι στιγμής ουδέν νεώτερο από αυτό το μέτωπο.
Xrhstos_kiP
Gbyte level
Gbyte level

Post by Xrhstos_kiP » Wed Oct 30, 2013 11:46 am

Μαθηματικά 2 @ e-gram
GioAthens
byte level
byte level

Post by GioAthens » Thu Oct 31, 2013 11:54 am

Διοίκηση ανθρωπίνων πόρων @ e-grammateia
Riosma
bit level
bit level

Post by Riosma » Thu Oct 31, 2013 5:49 pm

Μοντελοποίηση @ eclass
zip
byte level
byte level
Academic status: 4th year

Post by zip » Thu Oct 31, 2013 10:32 pm

ΑΥΤΟΜΑΤΑ @eClass
vasilaros69
Gbyte level
Gbyte level

Post by vasilaros69 » Thu Oct 31, 2013 10:44 pm

zip wrote:ΑΥΤΟΜΑΤΑ @eClass
Ξερει κανεις γτ μερικοι βαθμοι ειναι στα δεξια και αλλοι στα αριστερα? δεν σημαινει κατι αυτο ε?
"Sometimes questions are more powerful than answers,..."
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Thu Oct 31, 2013 11:12 pm

vasilaros69 wrote:
Ξερει κανεις γτ μερικοι βαθμοι ειναι στα δεξια και αλλοι στα αριστερα? δεν σημαινει κατι αυτο ε?
βγήκαν έτσι επειδή λογικά ήταν δεκαδικοί
Image
zip
byte level
byte level
Academic status: 4th year

Post by zip » Sat Nov 02, 2013 1:08 pm

zweistein wrote:
vasilaros69 wrote:
βγήκαν έτσι επειδή λογικά ήταν δεκαδικοί
Να ρωτήσω ξέρει κανείς αν μετράει τις εργασίες?Γιατί εγώ τις είχα κάνει όλες αλλά μου έβαλε 5.
georgiamos
byte level
byte level

Post by georgiamos » Sat Nov 02, 2013 7:56 pm

Ξέρει κανείς τι γίνεται με τους μεταγλωττιστές?????
photisd
Mbyte level
Mbyte level

Post by photisd » Mon Nov 04, 2013 10:31 am

Βάσεις Δεδομένων @ e-grammateia

Τι μαλακίες είναι αυτές;; Μου εξηγεί κάποιος;; Τι σκατ* βαθμολογίες είναι αυτές;;
‎...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
bandolero
byte level
byte level

Post by bandolero » Mon Nov 04, 2013 11:13 am

Το ξεφτίλισε το μαθημα..
dwyane
bit level
bit level

Post by dwyane » Mon Nov 04, 2013 11:24 am

Πέρασαν 6 στους 161... Τόσο αδιάβαστοι πήγαμε όλοι μας;
moody
Gbyte level
Gbyte level

Post by moody » Mon Nov 04, 2013 12:00 pm

Μετά από 3 προσπάθειες που πιανα 2-3 ,επιτέλους το διάβασμα απέδωσε και πήρα 1.5 Image
Aueb balanced
modie is balanced ¯\_(ツ)_/¯
bandolero
byte level
byte level

Post by bandolero » Mon Nov 04, 2013 12:02 pm

Μόνο και εμφανιστεί κάποιος και πει ότι το πέρασε. .
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Mon Nov 04, 2013 12:04 pm

Το πέρασα.
Πέρσι με 6.
[img]http://www.twitchemotes.com/favicon.png[/img]
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”