Περί αποτελεσμάτων Εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2013
Re: Περί αποτελεσμάτων Εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2013
εγώ 3,5:(:( χειρότερα από τον Ιούνιο (4) :(:(:(
Βέβαια,βλέποντας 6/150+ ,έχει αρχίσει μέσα μου να μεγαλώνει η ελπίδα ότι το μάθημα θα αλλάξει καθηγητή .
@stel
τουλάχιστον εσύ πέρασες το 3
@stel
modie is balanced ¯\_(ツ)_/¯
- Hohenstaufen
- bit level
Μια από τα ίδια και εγώ, τον Ιούνιο 4 και τώρα 2,5! Δεν υπάρχουν λόγια για τα αποτέλεσματα.Stel wrote:εγώ 3,5:(:( χειρότερα από τον Ιούνιο (4) :(:(:(
- photisd
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Παιδιά εμένα είναι το μόνο που έχω για πτυχίο και μετά από 3 φορές που με έκοψε με 4, σήμερα κατέβηκα στο 3...
...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
- PatrickFTW
- Mbyte level
- Academic status: N>4
op Γιαννακουδάκης , προσκυνήστε το μέγα τρολλ .
Oι άνθρωποι δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις, οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους ανθρώπους...
έχουμε καμμιά πληροφορία αν θα γίνει η έκτακτη εξεταστική (αυτή αν χρωστάς έως 2 μαθήματα) ? και αν ναι πότε περίπου?
έχω 2 για πτυχίο
έχω 2 για πτυχίο
ωρες γραφειου γιαννακουδακη ξερουμε;;
- The Heart Collector
- Kilobyte level
Ρώτησα σήμερα στη γραμματεία και μου είπαν ότι δεν ήξεραν και ότι αμα ήταν θα είχε βγει. Πάντως πέρισυ είχε γίνει 29 /11 εώς 4/12. Αν μάθει κανείς τπτ άλλο ας ενημερώσει.Stel wrote:έχουμε καμμιά πληροφορία αν θα γίνει η έκτακτη εξεταστική (αυτή αν χρωστάς έως 2 μαθήματα) ? και αν ναι πότε περίπου?
έχω 2 για πτυχίο
- tZoLe
- Venus Former Team Member
Ρε παιδιά δεν είναι αποδεχτά αποτελέσματα αυτά. Κάποιος δεν κάνει σωστά τι δουλειά του. Τέτοια φαινόμενα πρέπει κάποτε να διερευνόνται.moody wrote:Βέβαια,βλέποντας 6/150+ ,έχει αρχίσει μέσα μου να μεγαλώνει η ελπίδα ότι το μάθημα θα αλλάξει καθηγητή .
@stel
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
- PatrickFTW
- Mbyte level
Γιατί δεν πάτε ολοι στο γραφείο του Γαννακουδακη να εκδηλωσετε την διαφωνία σας , λέω εγώ τώρα .
Oι άνθρωποι δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις, οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους ανθρώπους...
- photisd
- Mbyte level
Πόσοι είστε διατεθειμμένοι να συμμετέχετε σε διαμαρτυρία γραπτή ή μαζική στην Πρυτανεία ή τον Πρόεδρο του τμήματος;;
...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
Δεν θα μπορουσα παρα να συμφωνήσω μαζι σου.
Οταν υπαρχει τετοιο ποσοστο αποτυχιας σημαινει οτι ο καθηγητης απετυχε επαγγελματικα. Πρεπει να το καταλαβουν αυτο. Υπαρχουν και αλλα μαθηματα "δυσκολα" αλλα οι καθηγητές ειναι αξιολογοι και δεν υπαρχουν τετοιες παθολογικες καταστασεις.
Το σωστο κατα την γνωμη μου ειναι η διαμαρτυρια οχι να παει στον πρυτανη αλλα στην συνελευση των καθηγητων του τμηματος και αυτοι να συμφωνησουν τι να γινει.
Σε παρομοια περιπτωση στο ΕΚΠΑ ειχανε απαγορευσει σε καθηγητη να διδαξει για δυο ετη και δωσανε το μαθημα σε δυο καθηγητες ωστε οι φοιτητες να εχουν την δυνατοτητα να επιλεξουν ποιον θα παρακολουθησουν.
Νομιζω πρεπει να προτεινουμε κατι τετοιο καθως υποχρεωνει κατα καποιο τροπο τον εκάστοτε καθηγητη να κανει πιο σωστα την δουλεια του.
Επισης θα πρεπει να αναφερουμε ολοι τα προβληματα στην διδασκαλια του ωστε να εχει βαση η διαμαρτυρια.
Εαν δεν κανουμε κατι ως ποτε καποιοι θα μας πηγαινουν πισω στις σπουδες μας; Εχουμε με τοσα αλλα θεματα να ασχοληθουμε.Το θεμα ειναι σοβαρο και εαν δεν κανουμε κατι απλα θα ειμαστε άξιοι της μοιρας μας.
Οταν υπαρχει τετοιο ποσοστο αποτυχιας σημαινει οτι ο καθηγητης απετυχε επαγγελματικα. Πρεπει να το καταλαβουν αυτο. Υπαρχουν και αλλα μαθηματα "δυσκολα" αλλα οι καθηγητές ειναι αξιολογοι και δεν υπαρχουν τετοιες παθολογικες καταστασεις.
Το σωστο κατα την γνωμη μου ειναι η διαμαρτυρια οχι να παει στον πρυτανη αλλα στην συνελευση των καθηγητων του τμηματος και αυτοι να συμφωνησουν τι να γινει.
Σε παρομοια περιπτωση στο ΕΚΠΑ ειχανε απαγορευσει σε καθηγητη να διδαξει για δυο ετη και δωσανε το μαθημα σε δυο καθηγητες ωστε οι φοιτητες να εχουν την δυνατοτητα να επιλεξουν ποιον θα παρακολουθησουν.
Νομιζω πρεπει να προτεινουμε κατι τετοιο καθως υποχρεωνει κατα καποιο τροπο τον εκάστοτε καθηγητη να κανει πιο σωστα την δουλεια του.
Επισης θα πρεπει να αναφερουμε ολοι τα προβληματα στην διδασκαλια του ωστε να εχει βαση η διαμαρτυρια.
Εαν δεν κανουμε κατι ως ποτε καποιοι θα μας πηγαινουν πισω στις σπουδες μας; Εχουμε με τοσα αλλα θεματα να ασχοληθουμε.Το θεμα ειναι σοβαρο και εαν δεν κανουμε κατι απλα θα ειμαστε άξιοι της μοιρας μας.
- PatrickFTW
- Mbyte level
Έχω την εντύπωση οτι δεν μπορείτε να μάθετε πότε γίνεται συνέλευση καθηγητών λόγο θεμάτων ασφαλείας , αν τελικά δεν ισχύει αυτό και μάθετε τότε είναι πολύ καλή ιδέα.pdk wrote:Δεν θα μπορουσα παρα να συμφωνήσω μαζι σου.
Νομίζω ότι δεν έχει νόημα να πάει κανένας στο γραφείο του Γιαννακουδάκη.
Εκτός του ότι είναι αδύνατη η συννενόηση μαζί του, με τον τρόπο αυτό δίνει κανείς αξία σε έναν άνθρωπο που δεν έχει καμία.
Αυτό που χρειάζεται να γίνει, όπως έγραψαν o photisd και ο pdk, είναι να οργανωθεί μαζικά μια καταγγελία, κατ' αρχήν στον πρόεδρο του τμήματος και στη συνέχεια στην πρυτανεία.
Εκτός από το ποσοστό αποτυχίας των εξετάσεων, στην καταγγελία θα πρέπει να αναφέρεται ότι οι διαλέξεις του είναι για γέλια και ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ακατάλληλος διδάσκει το μάθημα.
Εκτός του ότι είναι αδύνατη η συννενόηση μαζί του, με τον τρόπο αυτό δίνει κανείς αξία σε έναν άνθρωπο που δεν έχει καμία.
Αυτό που χρειάζεται να γίνει, όπως έγραψαν o photisd και ο pdk, είναι να οργανωθεί μαζικά μια καταγγελία, κατ' αρχήν στον πρόεδρο του τμήματος και στη συνέχεια στην πρυτανεία.
Εκτός από το ποσοστό αποτυχίας των εξετάσεων, στην καταγγελία θα πρέπει να αναφέρεται ότι οι διαλέξεις του είναι για γέλια και ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ακατάλληλος διδάσκει το μάθημα.
Με τέτοιο πρόεδρο και τέτοιο πρύτανη... καλύτερα να απευθυνθούμε στον σύλλογο καθηγητών.giannis_a wrote:Νομίζω ότι δεν έχει νόημα να πάει κανένας στο γραφείο του Γιαννακουδάκη.
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
- photisd
- Mbyte level
Από όσο βλέπω, εδώ έχει ξεκινήσει προσπάθεια συλλογής υπογραφών κι υπάρχει και στο Opanotes επίσης...
https://docs.google.com/forms/d/1SJ_Esb ... I/viewform
Δε θα ήταν προτιμότερο στην αιτιολόγηση το κείμενο να είναι κοινό για όλους και να υπάρχει συγκεκριμένο αίτημα για επανάληψη της εξέτασης και απομάκρυνση του διδάσκοντα;
όταν μαζευτούν οι υπογραφές ποιο θα είναι το επόμενο βήμα; Να στείλουμε την καταγγελία την πρυτανεία; Στον πρόεδρο του τμήματος; Ποιος έχει αναλάβει να το κάνει αυτό; Τη συλλογή υπογραφών ποιοι την οργάνωσαν; Είναι κάποια πρωτοβουλία κάποιων ανεξάρτητων φοιτητών; Κομμάτων; Πάντως να το προχωρήσουμε το θέμα. Είναι απαράδεκτος.photisd wrote:Από όσο βλέπω, εδώ έχει ξεκινήσει προσπάθεια συλλογής υπογραφών κι υπάρχει και στο Opanotes επίσης...
Μην προχωρησετε, η σχολή εχει 2-3 ιδιότροπους καθηγητές, αυτο ειναι το πτυχιο, δεν ειναι ολα οπως τα περιμένουμε.
που θα πάει θα το δουμε...
-
- Buffer underflow exception
Εεεεε....sorry rose, αλλα αυτο δεν ειναι λογικη το ετος 2013. Καποια στιγμη πρεπει να ερθουν τα πραγματα σε ενα επιπεδο.
- Stayrakas
- Mbyte level
Ειναι μια χαρα λογικη επι Σαμαρα ομως..
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
-
- Gbyte level
Δε νομίζω να είναι θέμα ιδιοτροπίας πάντως. Κι ο Κωνσταντόπουλος είναι ιδιότροπος στο πως κάνει μάθημα και πως δίνει τις εργασίες, αλλά τουλάχιστον στη διάλεξή του δεν είναι ανεπαρκής. Το ίδιο και ο Β. Βασσάλος. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να δεχτούμε ως δεδομένο το ότι ένας καθηγητής δεν κάνει καλά τη δουλειά του ενώ πληρώνεται. Και μετά θα βγαίνουμε να λέμε ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους, επειδή για τον έναν που βρήκαμε που όντως δεν την κάνει, αποφασίσαμε να κάνουμε τις πάπιες. Εγώ προσωπικά αυτό το θεωρώ αδικία προς ανθρώπους που όντως ενδιαφέρονται και κάνουν καλά τη δουλειά τους. Ας μη μιλάμε μετά λοιπόν για αξιολογήσεις και τα σχετικά. Η αξιολόγηση γίνεται καθημερινά από τους άμεσα εμπλεκόμενους κι εκεί κρίνεται ο καθένας. Όχι όταν έρθει ο Μητσοτάκης κι αποφασίσει ξαφνικά ότι πρέπει να απολύσει 100 ανθρώπους των οποίων δεν ξέρει καν τα ονόματα.