Περί αποτελεσμάτων Εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2013
Re: Περί αποτελεσμάτων Εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2013
Εχετε παραπονα απο την διάλεξη του καθηγητή? Προσωπικα δεν το παρακολουθησα ποτε.
@michalis
Ο Κωνσταντόπουλος με περασε φέτος, 6 φορές το έδωσα. Αυτό ακριβώς είχα στο μυαλό μου, καλος καθηγητής αλλα...Σε κάθε περιπτωση υπομονή, θα τα καταφέρετε.
@michalis
Ο Κωνσταντόπουλος με περασε φέτος, 6 φορές το έδωσα. Αυτό ακριβώς είχα στο μυαλό μου, καλος καθηγητής αλλα...Σε κάθε περιπτωση υπομονή, θα τα καταφέρετε.
που θα πάει θα το δουμε...
-
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Γι'αυτό έκανα το διαχωρισμό. Ακούω υπερβολικά πολύ κόσμο να μιλάει για ανεπαρκή διδασκαλία, γι'αυτό λέω αν ισχύει κάτι τέτοιο όντως και δεν είναι απλά ότι ξύνισαν επειδή δεν τους πέρασε (όπως συμβαίνει και σε άλλα δύσκολα μαθήματα), τότε θα πρέπει να ελεγχθεί ο συγκεκριμένος καθηγητής αν το μάθημά του ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις που έχει μετά απ'τους φοιτητές. Ούτε κι εγώ προσωπικά το έχω παρακολουθήσει και δεν έχω ίδια άποψη (γι'αυτό και δεν συμμετέχω σε υπογραφές κλπ.) παρ'όλα αυτά αν όντως υπάρχει θέμα ποιότητας του μαθήματος, το οποίο το κρίνουν όσοι παρακολούθησαν, καλό είναι να γίνει κάτι γι'αυτό. Πχ. και τα Υπολογιστικά είναι μεγάλης δυσκολίας αλλά δεν θα υποστήριζα ποτέ κατάργηση, διαμαρτυρία ή άλλες βλακείες που έχουν κατα καιρούς ειπωθεί, αφ'ενός γιατί το μάθημα διδάσκεται σωστά, αφ'ετέρου γιατί η δυσκολία έχει εκπαιδευτικό στόχο και βγάζεις κάτι απ'αυτό.rose wrote:Εχετε παραπονα απο την διάλεξη του καθηγητή? Προσωπικα δεν το παρακολουθησα ποτε.
@michalis
-
- Kilobyte level
- Academic status: 3rd year
Και η δυσκολία τον υπολογιστικών (στην εξέταση) καραγκιοζιλίκι είναι, δεν γίνετε να είναι το bottleneck σε τμήμα πληροφορικής τέτοια μαθήματα, αλλά συγκεκριμένα για τις βάσεις , φέτος που παρακολούθησα τις διαλέξεις στην αρχή σταμάτησα και παράτησα στο μάθημα, γιατί δεν έρχομαι απο του διαόλου τη μάνα στην ασοεε για να ακούσω πως ο Γιαννακουδάκης δίδασκε μπιλιάρδο (και προγραμματισμό) τον bill gates. Δεν νομίζω να έχω δει ποτέ καθηγητή να προσπαθεί λιγότερο.
-
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
Που πάνε αυτές οι υπογραφές;photisd wrote:Από όσο βλέπω, εδώ έχει ξεκινήσει προσπάθεια συλλογής υπογραφών κι υπάρχει και στο Opanotes επίσης...
https://docs.google.com/forms/d/1SJ_Esb ... I/viewform
-
- Gbyte level
Καλά, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς "τέτοια μαθήματα" (τόσο οι Βάσεις όσο και η Α.Α. είναι μαθήματα κορμού στην Επιστήμη Υπολογιστών) και θεωρώ ότι έχει δικαίωμα ένας καθηγητής, εφ'όσον παρέχει τα εφόδια, να κάνει την εξέταση όσο δύσκολη θέλει. Το πρόβλημα, για μένα, είναι να επικεντρωθείτε στο ότι ο Γιαννακουδάκης δεν καλύπτει τις απαιτήσεις που εξετάζει στο μάθημα και διδάσκει τα μισά απ'αυτά που ζητάει, αν ισχύει κάτι τέτοιο. Αν πάτε να διαμαρτυρηθείτε ότι είναι δύσκολη η εξέταση τότε μάλλον δεν θα βγάλετε τίποτα. Οπότε μιλήστε περισσότερο για τη διδασκαλία, παρά για την εξέταση. Γι'αυτό φυσικά απαιτείται κάποιος να έχει παρακολουθήσει ένα μεγάλο ποσοστό των διαλέξεων....kaliteros wrote:Και η δυσκολία τον υπολογιστικών (στην εξέταση) καραγκιοζιλίκι είναι, δεν γίνετε να είναι το bottleneck σε τμήμα πληροφορικής τέτοια μαθήματα, αλλά συγκεκριμένα για τις βάσεις , φέτος που παρακολούθησα τις διαλέξεις στην αρχή σταμάτησα και παράτησα στο μάθημα, γιατί δεν έρχομαι απο του διαόλου τη μάνα στην ασοεε για να ακούσω πως ο Γιαννακουδάκης δίδασκε μπιλιάρδο (και προγραμματισμό) τον bill gates. Δεν νομίζω να έχω δει ποτέ καθηγητή να προσπαθεί λιγότερο.
-
- Kilobyte level
Στα maths αναφερόμουν και τα ανέφερα επειδή είχαν μπει στη συζήτηση ήδη απο το παραπάνω ποστ, χρησιμοποιώντας το σαν παράδειγμα μαθήματος που είναι "δύσκολο να περάσεις" αλλά με καθηγητή που κάνει υποδειγματική δουλειά( σε αντίθεση με τις βάσεις). Επίσης οι λίγοι γνωστοί μου που είναι προγραμματιστές γενικά δεν ξέρουν πολλά απο μαθηματικά, προφανώς δεν είναι big deals και το δείγμα μου είναι μικρό αλλά η γνώμη που έχω σχηματίσει μέχρι τώρα είναι οτι είναι γελοίο η (η μια απο τις) τροχοπέδη της σχολής να είναι η ΑΑ.michalis wrote:Καλά, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς "τέτοια μαθήματα" (τόσο οι Βάσεις όσο και η Α.Α. είναι μαθήματα κορμού στην Επιστήμη Υπολογιστών) και θεωρώ ότι έχει δικαίωμα ένας καθηγητής, εφ'όσον παρέχει τα εφόδια, να κάνει την εξέταση όσο δύσκολη θέλει. Το πρόβλημα, για μένα, είναι να επικεντρωθείτε στο ότι ο Γιαννακουδάκης δεν καλύπτει τις απαιτήσεις που εξετάζει στο μάθημα και διδάσκει τα μισά απ'αυτά που ζητάει, αν ισχύει κάτι τέτοιο. Αν πάτε να διαμαρτυρηθείτε ότι είναι δύσκολη η εξέταση τότε μάλλον δεν θα βγάλετε τίποτα. Οπότε μιλήστε περισσότερο για τη διδασκαλία, παρά για την εξέταση. Γι'αυτό φυσικά απαιτείται κάποιος να έχει παρακολουθήσει ένα μεγάλο ποσοστό των διαλέξεων....kaliteros wrote:Και η δυσκολία τον υπολογιστικών (στην εξέταση) καραγκιοζιλίκι είναι, δεν γίνετε να είναι το bottleneck σε τμήμα πληροφορικής τέτοια μαθήματα, αλλά συγκεκριμένα για τις βάσεις , φέτος που παρακολούθησα τις διαλέξεις στην αρχή σταμάτησα και παράτησα στο μάθημα, γιατί δεν έρχομαι απο του διαόλου τη μάνα στην ασοεε για να ακούσω πως ο Γιαννακουδάκης δίδασκε μπιλιάρδο (και προγραμματισμό) τον bill gates. Δεν νομίζω να έχω δει ποτέ καθηγητή να προσπαθεί λιγότερο.
Όταν ο max βαθμός στις εξετάσεις είναι 6χ και δίνουν 200? άτομα (όπως έγινε πέρσι ) ή η ποιότητα του μαθήματος ή η εξέταση είναι gtp. Μιας η ποιότητα του μαθήματος δεν νομίζω οτι είναι κακή...
Τώρα για το "αν έχει δικαίωμα" να γίνεται αυτό ο καθένας μπορεί να πει το μακρύ του και το κοντό του. Για μένα είναι λάθος που είναι τόσο δύσκολη η εξέταση στο τέλος, που δεν μπορείς να κρατήσεις βαθμούς project απο προηγούμενα έτη κτλπ. Δεν θεωρώ ότι η μεγάλη δυσκολία στο να περάσεις/πάρεις βαθμό προσφέρει το παραμικρό στον μέσο φοιτητή (ούτε νομίζω ότι αναβαθμίζεται το πτυχίο μας).
-
- Gbyte level
Εγώ θεωρώ όλη την ουσία την τελευταία πρόταση που λες. Προφανώς δεν έχει νόημα να σε ξεσκίζει ο άλλος, προκειμενου να σε κόψει κι απτη διδασκαλία του να μην έχεις κερδίσει τίποτα. Οπότε αυτό μπορεί να είναι ένα επιχείρημα για το συγκεκριμένο καθηγητή και το μάθημα. Αλλά τώρα πχ. να λέμε ότι φταίει επειδή άλλαξε τη μορφή των θεμάτων το θεωρώ κάπως τραβηγμένο. Δηλαδή η εξέταση θα έπρεπε να είναι μια επιλογή από 10-15 ανακυκλούμενα θέματα που μπαίνουν αυτούσια κάθε χρόνο, τα μαθαίνουμε απ'εξω και πάμε να γράψουμε; Σαν γενικό σχόλιο το λέω αυτό, όχι για το συγκεκριμένο μάθημα, δεδομένου ότι δεν έχω καμία εμπειρία από το Γιαννακουδάκη και τις εξετάσεις του.kaliteros wrote:Στα maths αναφερόμουν και τα ανέφερα επειδή είχαν μπει στη συζήτηση ήδη απο το παραπάνω ποστ, χρησιμοποιώντας το σαν παράδειγμα μαθήματος που είναι "δύσκολο να περάσεις" αλλά με καθηγητή που κάνει υποδειγματική δουλειά( σε αντίθεση με τις βάσεις). Επίσης οι λίγοι γνωστοί μου που είναι προγραμματιστές γενικά δεν ξέρουν πολλά απο μαθηματικά, προφανώς δεν είναι big deals και το δείγμα μου είναι μικρό αλλά η γνώμη που έχω σχηματίσει μέχρι τώρα είναι οτι είναι γελοίο η (η μια απο τις) τροχοπέδη της σχολής να είναι η ΑΑ.michalis wrote:Καλά, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς "τέτοια μαθήματα" (τόσο οι Βάσεις όσο και η Α.Α. είναι μαθήματα κορμού στην Επιστήμη Υπολογιστών) και θεωρώ ότι έχει δικαίωμα ένας καθηγητής, εφ'όσον παρέχει τα εφόδια, να κάνει την εξέταση όσο δύσκολη θέλει. Το πρόβλημα, για μένα, είναι να επικεντρωθείτε στο ότι ο Γιαννακουδάκης δεν καλύπτει τις απαιτήσεις που εξετάζει στο μάθημα και διδάσκει τα μισά απ'αυτά που ζητάει, αν ισχύει κάτι τέτοιο. Αν πάτε να διαμαρτυρηθείτε ότι είναι δύσκολη η εξέταση τότε μάλλον δεν θα βγάλετε τίποτα. Οπότε μιλήστε περισσότερο για τη διδασκαλία, παρά για την εξέταση. Γι'αυτό φυσικά απαιτείται κάποιος να έχει παρακολουθήσει ένα μεγάλο ποσοστό των διαλέξεων....kaliteros wrote:Και η δυσκολία τον υπολογιστικών (στην εξέταση) καραγκιοζιλίκι είναι, δεν γίνετε να είναι το bottleneck σε τμήμα πληροφορικής τέτοια μαθήματα, αλλά συγκεκριμένα για τις βάσεις , φέτος που παρακολούθησα τις διαλέξεις στην αρχή σταμάτησα και παράτησα στο μάθημα, γιατί δεν έρχομαι απο του διαόλου τη μάνα στην ασοεε για να ακούσω πως ο Γιαννακουδάκης δίδασκε μπιλιάρδο (και προγραμματισμό) τον bill gates. Δεν νομίζω να έχω δει ποτέ καθηγητή να προσπαθεί λιγότερο.
Όταν ο max βαθμός στις εξετάσεις είναι 6χ και δίνουν 200? άτομα (όπως έγινε πέρσι ) ή η ποιότητα του μαθήματος ή η εξέταση είναι gtp. Μιας η ποιότητα του μαθήματος δεν νομίζω οτι είναι κακή...
Τώρα για το "αν έχει δικαίωμα" να γίνεται αυτό ο καθένας μπορεί να πει το μακρύ του και το κοντό του. Για μένα είναι λάθος που είναι τόσο δύσκολη η εξέταση στο τέλος, που δεν μπορείς να κρατήσεις βαθμούς project απο προηγούμενα έτη κτλπ. Δεν θεωρώ ότι η μεγάλη δυσκολία στο να περάσεις/πάρεις βαθμό προσφέρει το παραμικρό στον μέσο φοιτητή (ούτε νομίζω ότι αναβαθμίζεται το πτυχίο μας).
Στα Μαθηματικά συνεχίζω να διαφωνώ. Απ'την Πληροφορική δεν βγαίνεις "προγραμματιστής", προγραμματιστής μπορεί να είναι και κάποιος που δεν έχει πτυχίο. Το θέμα είναι ότι εδώ έρχεσαι για να αποκτήσεις ένα καλύτερο foundation. Και υπάρχουν αρκετοί βασικοί κλάδοι της Πληροφορικής όπου οι αριθμητικές μέθοδοι κι ο τρόπος σκέψης πίσω απ'αυτές είναι βασικής σημασίας. Απλά οκ, όταν έχεις μια ασήμαντη ελληνική αγορά στην οποία ως επί το πλείστον τα περισσότερα projects είναι web development και testing (δουλειές που μπορεί να κάνει κάλλιστα κι ένας απο ΤΕΙ), προφανώς εκεί δεν τη χρειάζεσαι την Α.Α. Η Πληροφορική δεν είναι μόνο αυτά που χρειάζεσαι πάντως. Προσωπικά θεωρώ πολύ χειρότερο το γεγονός ότι στη σχολή μας υπάρχουν ακόμα πάρα πολλά άτομα που δεν έχουν πχ. ούτε τη διαίσθηση της σημασίας της παραγώγου. Αναρωτιέμαι πόσο χειρότερα θα ήταν αν ΔΕΝ ήταν υποχρεωτικά τα Υπολογιστικά ή, ακόμη χειρότερα, αν ακόμα εξετάζονταν όπως εξετάζονταν πριν το Βασσάλο...
-
- Kilobyte level
Φίλε κατ'αρχήν δεν είπα σε καμία περίπτωση να μην είναι υποχρεωτικά τα υπολογιστικά. Ούτε να κάνουμε λιγότερη ύλη η λιγότερο καλό μάθημα. Απλά πρέπει να μην πέφτει τόσο τσεκούρι στην εξέταση. (Για τα θέματα που λες, δεν κατάλαβα σε ποιό μάθημα αναφέρεσαι )
Δεν πιστεύω ότι δεν πρέπει να μαθαίνουμε ΑΑ, απλά είναι παράλογο να θέλει η ΑΑ περισσότερη προσπάθεια απο όλα τα υπόλοιπα μαθήματα του 3ου εξαμήνου μαζί.
Δεν πιστεύω ότι δεν πρέπει να μαθαίνουμε ΑΑ, απλά είναι παράλογο να θέλει η ΑΑ περισσότερη προσπάθεια απο όλα τα υπόλοιπα μαθήματα του 3ου εξαμήνου μαζί.
Μιας και πιάσατε την κουβέντα επ' αυτού, κατά τη γνώμη μου η ΑΑ θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικό 3ου και όχι 2ου έτους. Εγώ τουλάχιστον θα είχα ασχοληθεί πιο σοβαρά αν ήταν τότε το μάθημα γιατί μέχρι το 2ο έτος δεν είχα βρει ακόμα το στυλ διαβάσματος και παρακολουθήσεων που με βοηθάει περισσότερο. Οι φοιτητές στην πλειοψηφία τους (όσοι ασχολούνται τουλάχιστον) καταλαβαίνουν καλύτερα τι σημαίνει "σοβαρό μάθημα" και σταθερή μελέτη μετά το 2ο έτος. Δυστυχώς ή ευτυχώς.
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
- Hohenstaufen
- bit level
Ρε παιδιά έχει απαντήσει σε κανέναν ο κ. Γιαννακουδάκης για το πότε θα έχει ώρες γραφείου; Τι θα γίνει πια; Πριν από τα αποτελέσματα μας λέει ότι θα δεχθεί φοιτητές μετά από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και μετά από τα αποτελέσματα δεν απαντάει στα email..
-
- byte level
- Academic status: N>4
Δεν είναι λίγο περίεργο που δεν έχουν περαστεί ακόμα οι βαθμοί Σεπτεμβρίου των Αλγόριθμων στην γραμματεία;
Και τα ειδικά θέματα επιχειρησιακής έρευνας δεν έχουν περαστεί ακόμα,τουλάχιστον σε μένα.
- XaviannNJ
- Gbyte level
- Academic status: N>4
Μερικές φορές μπορεί να αργήσουν να περαστούν,μην πανικοβάλλεστε.
Δεν βλέπω να έχουν περαστεί οι βαθμοί ΟΣΥ στο e-grammateia.aueb.gr . Ξέρει κανείς τίποτα;
Μήπως οι μεταγλωττιστές έχουν αργήσει λίγο;
αρχιτεκτονικη,κατανεμημενα @ε-γραμματεια
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Σοβαρά, 14 νοέμβρη? Πότε τα δώσατε?bandolero wrote:αρχιτεκτονικη,κατανεμημενα @ε-γραμματεια
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
αρχιτεκτονικη βγηκε στα μεσα της προηγουμενης εβδομαδας και ειχε δωθει 2 οκτωβρη..
κατανεμημενα βγηκαν σημερα..ειχαμε δωσει 11 ατομα στις 15 σεπτεμβρη...
κατανεμημενα βγηκαν σημερα..ειχαμε δωσει 11 ατομα στις 15 σεπτεμβρη...
επιτέλους και οι μεταγλωττιστές @e-grammateia!!
Crosspost για Γιαννακουδάκη:
viewtopic.php?p=337713#p337713
viewtopic.php?p=337713#p337713
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
Είναι κανείς που του έχει περαστεί ο βαθμός στα Ειδικά θέματα επιχειρησιακής έρευνας στην e-grammateia?Το έχω αναφέρει πάλι,αλλά μου φαίνεται λίγο περίεργο μετά από τόσο καιρό που έχουν βγει τα αποτελέσματα στο e-class,να μην έχουν περαστεί ακόμα.
Thanks!
===================================
Σήμερα περάστηκε ο βαθμός που τσέκαρα,μάλλον σε όλους!
Thanks!
===================================
Σήμερα περάστηκε ο βαθμός που τσέκαρα,μάλλον σε όλους!