Είναι φυσιολογικές οι ενδείξεις του ZoneAlarm Pro?

Συζητήσεις για θέματα που σχετίζονται με software.
Post Reply
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Είναι φυσιολογικές οι ενδείξεις του ZoneAlarm Pro?

Post by Zifnab » Tue Nov 15, 2005 8:14 pm

Μετά απο μια παρατρίχα ζημία που πήγα να πάθω με δύο Dialer Trojans στον υπολογιστή μου και την προσθήκη password σε αυτόν ώστε να μην μπορώ να μπω, αποφάσισα να βάλω τα πρώτα(!) προστατευτικά μου μέτρα. Τα Dialers μπήκαν (αφού τα ξανά "κάλεσα") μέσω δύο αρχείων (απ'το limewire) δήθεν συμπιεσμένων βιβλίων εκμάθησης Adobe Photoshop και Flash από την Sams Publishing.
Έτσι αποφάσισα να φορτώσω Norton Antivirus 2005, Spy sweeper και Zone Alarm Pro. Αφού ξεπάστρεψα 32 spyware και καμιά 20 ιούς, πίστεψα ότι είμαι πλέον καθαρός, αλλά κατι παράξενο συμβαίνει. Μεσα σε δύο μέρες το Zone Alarm Pro λέει: 2155 Intrusions have been blocked since install 112 of those have been high rated? (Inbound Protection Firewall) και κάθε μέρα αυξάνεται.
Ωστόσο έχω κατεβάσει τα τελευταία virus και spyware definitions, αλλά δεν βρίσκουν τίποτα τα προαναφερθέντα προγράμματα.
Είναι φυσιολογικό σε 2 μέρες τόσες Blocked Intrusions? Αν ναι, στο intenet γίνεται της ********, σωστά? :shock: Που να έμπαινα και σε τίποτα site... ξέρετε εσείς. :twisted:
Περιμένω γνώμες και thx
jimmyD
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by jimmyD » Tue Nov 15, 2005 9:00 pm

το zonealarm κρύβει τα port του υπολογιστή σου οπότε ότι κατευθεπινεται προς αυτά θεωρείται intrusion γενικα όσο αυτό είναι blocked δε χρειάζεται να ανησυχείς.
Since I was born I started to decay
now nothing ever ever goes my way...
Image
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by silegav » Wed Nov 16, 2005 9:16 am

θα συμφωνήσω κι εγώ με τον Jimmy. Κι εγώ όταν είχα firewall τετοια νούμερα χτύπαγα σε Intrusions.
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Wed Nov 16, 2005 1:16 pm

Πολυ φυσιολογικο.Άλλωστε αυτή είναι και η δουλειά του.Σαφώς τα high rated είναι πολύ λίγα.
Πάντως εγώ συνιστώ το firewall σε όλους.Σε συνδυασμό με ένα καλό antivirus όπως Kaspersky ή NOD32 είστε αρκετά ασφαλείς.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
Post Reply

Return to “Software”