To παράξενο αυτής της νέας υπόθεσης συνεχίζεται καθημερινά εδώ και 2 μέρες και αναλύεται ως εξής:
Όποιος είχε διαβάσει το προηγούμενο μου post για το Zone Alarm , θα θυμάτε πιθανώς ότι έχω καθαρίσει τον υπολογιστή μου από κάθε είδους εισβολή. Έλα όμως που πριν δύο μέρες ξαφνικά ανοίγω τον υπολογιστή και μου ζητάει αφού επέλεξα το account name μου
Κωδικό Πρόσβασης, που ποτε δεν είχα ορίσει!:shock:. Άρχισα να πατάω enter, μήπως ο κωδικός είναι κενός, όπως όταν πολλές φορές κάνεις login in μετά από ώρα και βγαίνει το παράθυρο με το κλειδί , και απλά πατάς [enter] με κενό κωδικό - τίποτα!

. Κάνω επανεκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία και επαναφέρω τον υπολογιστή στην last known configuration και ο κωδικός δεν μου ζητήθηκε. Ήλπιζα πως είχα ξεμπλέξει και για να είμαι σίγουρος έβαλα δικό μου κωδικό πρόσβασης. Την επόμενη μέρα (χθες) μπαίνω μέσα και μου ζητάει κωδικό. Ωραία λέω τόσες φορές τον έχω πληκτρολογήσει...να και άλλη μία!...********. Ελέγξτε τον κωδικό πρόσβασης γράφει και τα παίρνω στο κρανίο. Κάνω αυτή τη φορα επανεκκίνση και μπαίνω τελικά με τον δικό μου κωδικό. Για να το ψάξω λίγο καλύτερα μπαίνω στα User Accounts του Control Panel και βλέπω ότι εκτός απο το δικό μου (Administrator) account είχε δημιουργηθεί και το ASP.NET Machine A (limited account)
Εσείς έχετε τίποτα τέτοιο? Είπα να το σβήσω άλλα λέω κάτσε.... Βλέπω ότι είναι password protected και είπα να του σβήσω τον κωδικό. Πράγματι έτσι έκανα και μετά από κάμποσες επανεκκινήσεις μου ζήταγε τον δικό μου κωδικό. Ήλπιζα ότι είχα ξεμπλέξει μέχρι σήμερα το πρωί που μου ζητάει κωδικό και δεν δέχεται τον δικό μου

. Κάνω πάλι επανεκκίνηση και μπαίνω κανονικά με το password μου. Σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο? Λέτε να σβήσω το καθ'ολα παράξενο ASP.NET Machine A (limited account) ? Είναι και αυτό κατά τη γνώμη σας κάποιο υπόλειμμα από τα spyware που είχα ? Και αν ναι γιατί εμφανίστηκε μόλις τώρα?
Thanks για όποιο σχόλιο/συμβουλή
p.s και μετά σκέφτομαι ότι
μόνο σε μένα συμβαίνουν όλα τα παράξενα!