Γυρνώντας πίσω την ημ/νία διατηρείς προγράμματα που λήγουν
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Γυρνώντας πίσω την ημ/νία διατηρείς προγράμματα που λήγουν
Α Λ Η Θ Ε Υ Ε Ι ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
-
- Venus Former Team Member
-
- Gbyte level
συμφωνώ απόλυτα συν ότι με το να γυρίζεις πίσω το ρολόι το σύστημα αρχίζει και τα παίζει (όχι τίποτα τρομερό, απλά αρχίζουν και υπάρχουν αρχεία με μελλοντικό χρόνο δημιουργίας -λες και είσαι σε επεισόδιο του Star Trek).MyTHoS_ wrote:Δουλευει σε μερικα παλια προγραμματα ναι.Στα καινουργια δεν δουλευει γιατι τα περισσοτερα ελεγχουν ποσες φορες το χρησιμοποιησες
ψιλοάσχετο: το παιχνίδι Ερεβος (ελληνική εταιρίας) δε σε άφηνε να παίξεις αν δεν ήταν βράδυ -για να είναι πιο ατμοσφαιρικό. οπότε όλοι οι χρήστες κάθονταν και έπαιζαν με τα ρολόγια ;-)
-
- MyTHoS_
- byte level
Ναι αλλα οπως ειπα πλεον δεν λειτουργουν ετσι τα πραγματα.Τα περισσοτερα οταν το κανεις εγκατασταση φτιαχνουν καποια κρυφα αρχεια(ή κατι παρομοιο δεν ειμαι σιγουρος)που μετραει τις μερες.Οποτε οταν σου πει εχει 30 ακομα μερες αυτο αρχιζει και μετραει.Και την επομενη μερα που θα ανοιξεις τον υπολογιστη σου αυτο θα εχει μετρησει μια μερα.Τουλαχιστον κατι τετοιο.Παντως στα περισσοτερα καινουργια δεν πιανει.
Προσοχη σε οποιον το κανει,το msn δεν θα δουλευει..Το ειχα κανει και μου πεταγε κατι ip is invalid και δεν ηξερα τι εφταιγα.Ενα googling και καταλαβα οτι ηταν το ρολοοι που το ειχα γυρισει ενα χρονο πισω
Προσοχη σε οποιον το κανει,το msn δεν θα δουλευει..Το ειχα κανει και μου πεταγε κατι ip is invalid και δεν ηξερα τι εφταιγα.Ενα googling και καταλαβα οτι ηταν το ρολοοι που το ειχα γυρισει ενα χρονο πισω

In DaRk Forests I wonder
where Silence lives
and darkness devours the sun..
- AnINffected
- Gbyte level
Όντως πολύ μπακάλικο το κολπάκι.
Θα μπορούσε η εφαρμογή να διατηρεί ενα εσωτερικό ρολόι και ούτε γάτα ουτε ζημιά
Παρεπιπτόντως ελπίζω να μη πήρες από το Erevos το nick σου Γιώργο γιατί ήταν πολύ χάλια παιχνίδι απ'όσο έχω ακούσει
Θα μπορούσε η εφαρμογή να διατηρεί ενα εσωτερικό ρολόι και ούτε γάτα ουτε ζημιά

Παρεπιπτόντως ελπίζω να μη πήρες από το Erevos το nick σου Γιώργο γιατί ήταν πολύ χάλια παιχνίδι απ'όσο έχω ακούσει

The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

-
- Gbyte level
-
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Για μια πολύ μικρή μερίδα προγραμμάτων με απλά συστήματα προστασίας(περιορίζονται στο να πάρουν την ημερομηνία) αληθεύει..
Ορίστε και prog που έχω φτιάξει με τα χεράκια μου που αλλάζει την ημερομηνία καλεί το exe που θέλετε την επαναφέρει και κλείνει..
Το χρησιμοποιώ στις εκδόσεις Hellas Navigator και μια φορά σε ένα πακέτο που λέγεται AnyLogic
TCC.zip 30KB
Συμπεριφορά αλλάζει μέσω του options.txt
ChangeDate(off) < αν πάει on θα γίνει αλλαγή ημερομηνίας
ChangeTime(off)< αν πάει on θα γίνει αλλαγή ώρας
Delay(2000) < το προγραμμά θα κλείσει 2secs μετά την εκτέλεση του
DisableConsole(on) < δεν εμφανίζεται η κονσόλα
Date(29)
Month(8 )
Year(2005) <- Τα 3 παραπάνω κάνουν set 29/8/2005 αν ChangeDate(on)
Hour(15)
Minute(56)
Second(15) <- Τα 3 παραπάνω κάνουν set 15:56:15 αν ChangeTime(on)
RunProgram(off) <- εδώ πάει το όνομα του exe
Μπορείτε να κάνετε μάλιστα copy το options.txt και το TimeCC.exe στο folder καθενος από τα προγράμματα με τα οποία θέλετε να το χρησιμοποιείτε και να βγάλετε shortcut στο TimeCC (με changed text , icon) ωστε να δουλεύει κατευθείαν το πρόγραμμα σας..
ExitKey(off) < αν είναι on περιμένει keypress το πρόγραμμα για να κάνει exit
Notes : Το πρόγραμμα είναι γραμμένο σε free-pascal..
Σίγουρα το πρόγραμμα ΘΑ έχει απόκλιση από την κανονική ώρα όταν την κάνει restore και αυτό το πρόβλημα αυξάνεται(αθροίζεται) με τις πολλαπλές εκτελέσεις.. Δεν έχω καθίσει να το φτιάξω γιατί γενικότερα το προγραμματάκι το είχα φτιάξει δοκιμαστικά..
And you`ve been warned about it..
Επίσης δεν ευθύνομαι για τίποτα που έχει σχέση ή έχει να κάνει με το πρόγραμμα , είμαι καλό παιδί και τρώω όλο το φαγητό μου
(τα standard για να είμαι καλυμμένος)
Όποιος θέλει τον κώδικα να μου στείλει mail..
Ορίστε και prog που έχω φτιάξει με τα χεράκια μου που αλλάζει την ημερομηνία καλεί το exe που θέλετε την επαναφέρει και κλείνει..
Το χρησιμοποιώ στις εκδόσεις Hellas Navigator και μια φορά σε ένα πακέτο που λέγεται AnyLogic
TCC.zip 30KB
Συμπεριφορά αλλάζει μέσω του options.txt
ChangeDate(off) < αν πάει on θα γίνει αλλαγή ημερομηνίας
ChangeTime(off)< αν πάει on θα γίνει αλλαγή ώρας
Delay(2000) < το προγραμμά θα κλείσει 2secs μετά την εκτέλεση του
DisableConsole(on) < δεν εμφανίζεται η κονσόλα
Date(29)
Month(8 )
Year(2005) <- Τα 3 παραπάνω κάνουν set 29/8/2005 αν ChangeDate(on)
Hour(15)
Minute(56)
Second(15) <- Τα 3 παραπάνω κάνουν set 15:56:15 αν ChangeTime(on)
RunProgram(off) <- εδώ πάει το όνομα του exe
Μπορείτε να κάνετε μάλιστα copy το options.txt και το TimeCC.exe στο folder καθενος από τα προγράμματα με τα οποία θέλετε να το χρησιμοποιείτε και να βγάλετε shortcut στο TimeCC (με changed text , icon) ωστε να δουλεύει κατευθείαν το πρόγραμμα σας..
ExitKey(off) < αν είναι on περιμένει keypress το πρόγραμμα για να κάνει exit
Notes : Το πρόγραμμα είναι γραμμένο σε free-pascal..
Σίγουρα το πρόγραμμα ΘΑ έχει απόκλιση από την κανονική ώρα όταν την κάνει restore και αυτό το πρόβλημα αυξάνεται(αθροίζεται) με τις πολλαπλές εκτελέσεις.. Δεν έχω καθίσει να το φτιάξω γιατί γενικότερα το προγραμματάκι το είχα φτιάξει δοκιμαστικά..
And you`ve been warned about it..

Επίσης δεν ευθύνομαι για τίποτα που έχει σχέση ή έχει να κάνει με το πρόγραμμα , είμαι καλό παιδί και τρώω όλο το φαγητό μου

Όποιος θέλει τον κώδικα να μου στείλει mail..
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη

-
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Thnx
Θα πρέπει δηλαδή το πρόγραμμα να κάνει απλά μια σύγκριση με την ημερομηνία που τρέχτηκε.. (Ένα if με τις 2 ημερομηνίες παρα είναι πολύ απλό για σύστημα προστασίας , οποιοσδήποτε νοήμων programmer θα προστάτευε καλύτερα τα προγράμματα του.. )
Δουλεύει σίγουρα με Hellas Navigator,Anylogic από εκεί και πέρα τώρα φαντάζομαι οτι θα παίζει και σε πολλά shareware παιχνιδάκια τύπου tetris κτλ μπορεί όμως και με πιό σοβαρές εφαρμογές..
Πάντως όποτε πάει να γίνει κάτι expire είναι καλή ιδέα να το χρησιμοποιείς , που ξέρεις μπορεί να σου δουλεύει..
Επίσης το διόρθωσα , τώρα λογικά θα έχει πολύ μικρότερες απώλειες το ρολόι..
Οπότε είναι πολύ πιο πρακτικό..
Το link είναι ίδιο με το προηγούμενο , απλά τώρα είναι 36KB

Θα πρέπει δηλαδή το πρόγραμμα να κάνει απλά μια σύγκριση με την ημερομηνία που τρέχτηκε.. (Ένα if με τις 2 ημερομηνίες παρα είναι πολύ απλό για σύστημα προστασίας , οποιοσδήποτε νοήμων programmer θα προστάτευε καλύτερα τα προγράμματα του.. )
Δουλεύει σίγουρα με Hellas Navigator,Anylogic από εκεί και πέρα τώρα φαντάζομαι οτι θα παίζει και σε πολλά shareware παιχνιδάκια τύπου tetris κτλ μπορεί όμως και με πιό σοβαρές εφαρμογές..
Πάντως όποτε πάει να γίνει κάτι expire είναι καλή ιδέα να το χρησιμοποιείς , που ξέρεις μπορεί να σου δουλεύει..
Επίσης το διόρθωσα , τώρα λογικά θα έχει πολύ μικρότερες απώλειες το ρολόι..
Οπότε είναι πολύ πιο πρακτικό..
Το link είναι ίδιο με το προηγούμενο , απλά τώρα είναι 36KB

- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη