Game on!

Έχεις κάνει 'shop στην συγκεκριμένη εικόνα παλιότερα?stoupeace wrote:Πρέπει να'ναι τωρινή δουλειά ή μπορούμε να βάλουμε και δημιουργήματα του ένδοξου παρελθόντος μας;
Είμαι ηλίθιος, νόμιζα ότι ήταν για ό,τι να'ναι εικόνα.MpoMp wrote:Έχεις κάνει 'shop στην συγκεκριμένη εικόνα παλιότερα?stoupeace wrote:Πρέπει να'ναι τωρινή δουλειά ή μπορούμε να βάλουμε και δημιουργήματα του ένδοξου παρελθόντος μας;
9/10 Would vote. Ειδικά αμα έβαζες και κανά caption φάσηfrouk wrote:Ως εδώ πάνε τα image editing skillz μου.Παρότι έχω μια δυο ιδέες,δεν είμαι σε θέση να τις υλοποιήσω.
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Άμα φτιάξω κάτι καλύτερο θα το ποστάρω στο main thread σαν συμμετοχή μου.
Ελπίζω να δω κάνα omgpop ή haxball contest κάποια στιγμή.
Το omgpop δε το ξέρω αλλά όσο αφορά στο haxball υπάρχουν τα θέματα ταχύτητας όταν δεν υπάρχει κεντρικός διακομιστής και συνδέονται όλοι μεταξύ τους με P2P.frouk wrote:Ελπίζω να δω κάνα omgpop ή haxball contest κάποια στιγμή.
Omgpop ήταν ένα site με αρκετά ωραία multiplayer browser games.Δυστυχώς η zinga το έκλεισε και τώρα υπάρχουν μόνο mirror sites,που όμως λειτουργούν μια χαρά.MpoMp wrote:Το omgpop δε το ξέρω αλλά όσο αφορά στο haxball υπάρχουν τα θέματα ταχύτητας όταν δεν υπάρχει κεντρικός διακομιστής και συνδέονται όλοι μεταξύ τους με P2P.frouk wrote:Ελπίζω να δω κάνα omgpop ή haxball contest κάποια στιγμή.
Αν βρούμε κάποια καλή λύση γι' αυτό, εννοείται πως θα είναι ένας από τους επόμενους διαγωνισμούς!
Ναι, θα το προσθέσω και στους κανόνες.Spongebobu wrote:Επιτρέπεται gifοποίηση™? Η εικόνα θα παραμείνει στατική, απλά επιτρέπεται πρόσθεση κινούμενης λεπτομέρειας ή/και caption?
Funk wrote:MpoMp: ohgodwhy.jpeg (+ποιος είναι ο πεταλούδας;)