"by land OR BY AIR"ThOdOr1s wrote:Αν (θεωρητικα) μπορουσες να περπατησεις απ οτην Ελλαδα σε οποιαδηποτε αλλη χωρα της Schengen, δε θα χρειαζοσουν εγγραφα...pgetsos wrote:"without the need of a passport or ANY other document" λες

"by land OR BY AIR"ThOdOr1s wrote:Αν (θεωρητικα) μπορουσες να περπατησεις απ οτην Ελλαδα σε οποιαδηποτε αλλη χωρα της Schengen, δε θα χρειαζοσουν εγγραφα...pgetsos wrote:"without the need of a passport or ANY other document" λες
Αν έχεις ιδιωτικό jet, was that not clear enough?pgetsos wrote:"by land OR BY AIR"ThOdOr1s wrote:Αν (θεωρητικα) μπορουσες να περπατησεις απ οτην Ελλαδα σε οποιαδηποτε αλλη χωρα της Schengen, δε θα χρειαζοσουν εγγραφα...pgetsos wrote:"without the need of a passport or ANY other document" λες![]()
ThOdOr1s wrote:Day of DisconnectThis movement is dedicated to establishing October 4, 2014 as the first annual global Day of Disconnect. No calls, no texts no emails – an all out e-communication ceasefire.
http://www.dayofdisconnect.com/
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Γιατί; (και γω cyta έχω)stoupeace wrote:To πόσο τομπαίρνει η cyta δεν μπορείτε να καταλάβετε.
Από τότε που βάλανε οπτικές ίνες κάτω από το σπίτι μου έχει συνέχεια προβλήματα. Σε φάση αργεί όταν φορτώνει το news feed στο fb.Funk wrote:Γιατί; (και γω cyta έχω)stoupeace wrote:To πόσο τομπαίρνει η cyta δεν μπορείτε να καταλάβετε.
Εγω απο την αλλη με τον οτε ειχα θεμα και επεστρεψα σε wind. Το προβλημα που μου ειχε πει ο οτε ηταν οτι θελανε αλλαγμα τα καλωδια του σπιτιου.stoupeace wrote:Από τότε που βάλανε οπτικές ίνες κάτω από το σπίτι μου έχει συνέχεια προβλήματα. Σε φάση αργεί όταν φορτώνει το news feed στο fb.
Το router δείχνει ότι έρχεται 8mbps downstream (εχω 8άρα) και όλα τα speed tests δείχνουνε 4-5.
Ο τεχνικός μέτρησε 2mbps την ημέρα που ήρθε. Δώσανε βλάβη στον οτε. Εφτιαξε για μια εβδομαδα.
Και από σήμερα, it's back. Περνάω καλά.
Όχι.
Nope. Ε και λογικό σου λέει "p3080..." σιγά μην είναι ακόμα φοιτητής :')
Το παίρνω πίσω,μου ηρθε τωρα. Stoup,τσεκαρε αυριο inbox,μαλλον παει με σειρα αρχαιοτητας.stoupeace wrote:Nope. Ε και λογικό σου λέει "p3080..." σιγά μην είναι ακόμα φοιτητής :')