Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα
- SpartanBill
- bit level
Re: Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα
Θα βγει ανακοινωση για ποτε θα δηλωσουμε τα μαθηματα του εαρινου για την πτυχιακη?
- Funk
- Venus Former Team Member
Νομίζω ναι, βγαίνει ανακοίνωση για να κάνεις την ξεχωριστή δήλωση - κάποιος από μεγαλύτερο έτος ας το επιβεβαιώσει/διαψεύσει.SpartanBill wrote:Θα βγει ανακοινωση για ποτε θα δηλωσουμε τα μαθηματα του εαρινου για την πτυχιακη?
Απ' ότι βλέπω εδώ πρόπερσι έτσι είχε γίνει.
- SpartanBill
- bit level
Ευχαριστω πολυ !
Επιτέλους μπορούμε να κάνουμε ctrl+f στο πρόγραμμα των εξετάσεων!
#aueb2015
#aueb2015
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
Ποιοι ακριβώς δικαιούνται να δώσουν στην έκτακτη ;;;
georginaj wrote:Ποιοι ακριβώς δικαιούνται να δώσουν στην έκτακτη ;;;
αν εισαι οντως ν>4 , τοτε σιγουρα δικαιουσαι να δωσεις στην πτυχιακη!
Απορια,θυμαται κανεις ποσο μετα γινεται η δήλωση για την εκτακτη εξεταστικη?
-
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
bandolero wrote:georginaj wrote:Ποιοι ακριβώς δικαιούνται να δώσουν στην έκτακτη ;;;
αν εισαι οντως ν>4 , τοτε σιγουρα δικαιουσαι να δωσεις στην πτυχιακη!
Αρκεί μόνο να είσαι ν > 4 ή υπάρχουν και άλλες προϋποθέσεις π.χ. να έχεις εξεταστεί στο συγκεκριμένο μάθημα τουλάχιστον μία φορά κτλ..
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Εγώ πέρυσι έδωσα πρώτη φορά μάθημα και ήταν σε έκτακτη, μην ανησυχάςchr_21 wrote:Αρκεί μόνο να είσαι ν > 4 ή υπάρχουν και άλλες προϋποθέσεις π.χ. να έχεις εξεταστεί στο συγκεκριμένο μάθημα τουλάχιστον μία φορά κτλ..bandolero wrote:αν εισαι οντως ν>4 , τοτε σιγουρα δικαιουσαι να δωσεις στην πτυχιακη!georginaj wrote:Ποιοι ακριβώς δικαιούνται να δώσουν στην έκτακτη ;;;
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Ναι μεν είμαι ν>4 αλλα δεν ξέρω αν όντως ανήκω στις διατάξεις του αρθρου 9 Ν. μπλα μπλα μπλα που απαιτείται.
Είναι για όσους μπήκαν μεχρι το 2003 και αν οχι για ποιους ακριβως;
Η περσινή και η προπέρςινη εκτακτη ψηφιζόταν συνήθως τελευταία στιγμή και ισχυε ξεκαθαρα είτε σε όσους έχουν ξεπεράσει τα 4 (προπερςι) είτε (περυσι) για όλους ανεξαρτήτως.
Η περσινή και η προπέρςινη εκτακτη ψηφιζόταν συνήθως τελευταία στιγμή και ισχυε ξεκαθαρα είτε σε όσους έχουν ξεπεράσει τα 4 (προπερςι) είτε (περυσι) για όλους ανεξαρτήτως.
-
- Kilobyte level
- Academic status: Professor
*νομίζω* φέτος ο νόμος επιτρέπει να δώσουν το φεβρουάριο όλα τα μαθήματα μόνο όσοι είναι να διαγραφούν τον Απρίλιο, δηλαδή οι 2003-2004 και παλαιότεροι. Μπορεί να κάνω λάθος, δεν έχω διαβάσει το νόμο, μου το μετέφεραν συνάδελφοι.georginaj wrote:Ναι μεν είμαι ν>4 αλλα δεν ξέρω αν όντως ανήκω στις διατάξεις του αρθρου 9 Ν. μπλα μπλα μπλα που απαιτείται.
Σταύρος Τουμπής

Επισης,η δηλωση της πτυχιακης ηταν ασχετη με την κανονικη δηλωση ετσι?Δηλαδη αν με οριο τα 10 μαθηματα ειχες δηλωσει 10,στην πτυχιακη μπορουσες να δηλωσεις αυτα που σε ενδιεφεραν σωστα?
-
- Kilobyte level
- Academic status: Professor
Δεν κατάλαβα την ερώτηση, και μάλλον δεν θα ξέρω την απάντηση, ρωτήστε τη γραμματεία.bandolero wrote:![]()
![]()
Επισης,η δηλωση της πτυχιακης ηταν ασχετη με την κανονικη δηλωση ετσι?Δηλαδη αν με οριο τα 10 μαθηματα ειχες δηλωσει 10,στην πτυχιακη μπορουσες να δηλωσεις αυτα που σε ενδιεφεραν σωστα?
- DrTemna
- Kilobyte level
- Academic status: 2nd year
Επειδη περσι τη πατησα, μπορει να μου πει καποιος ποτε θα γινει η 'πτυχιακη' εξεταστικη; Θα βγει ανακοινωση με ημερομηνιες εναρξης ληξης; Δηλωνουμε τα μαθηματα στην e-grammateia;
- Eldebryn
- Academic status: Alumnus/a
Το πρόγραμμά της είναι αμέσως μετά της κανονικής, στο ίδιο Pdf που έχει ανέβει ήδηDrTemna wrote:Επειδη περσι τη πατησα, μπορει να μου πει καποιος ποτε θα γινει η 'πτυχιακη' εξεταστικη; Θα βγει ανακοινωση με ημερομηνιες εναρξης ληξης; Δηλωνουμε τα μαθηματα στην e-grammateia;

Μερικά μαθήματα της έκτακτης θα εξεταστούν παράλληλα με της κανονικής, προς το τέλος της κανονικής, αντίθετα με πέρσι.
MpoMp @ Discord
Τελικά τι ισχύει για την πτυχιακή εξεταστική?Ποιοι μπορούν να δώσουν?
Σύμφωνα με το άρθρο 9 του Νόμου 4283/2014 (ΦΕΚ 189, τ.Α΄) και την περίπτωση α΄ της παρ. 9 του άρθρου 80 του Ν.4009/2011 (ΦΕΚ 195, τ.Α΄) διευκρινίζεται ότι:
1. Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις όλων των μαθημάτων του χειμερινού και εαρινού εξαμήνου έχουν όσοι Φοιτητές συμπλήρωσαν το 18ο τυπικό εξάμηνο στις 31.08.2012 και σήμερα βρίσκονται στο 23ο τυπικό εξάμηνο και άνω. Αυτοί και μόνο οι Φοιτητές έχουν δικαίωμα για δηλώσεις μαθημάτων του χειμερινού και εαρινού εξαμήνου (για τη συμμετοχή στις εξετάσεις του Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2015).
1. Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις όλων των μαθημάτων του χειμερινού και εαρινού εξαμήνου έχουν όσοι Φοιτητές συμπλήρωσαν το 18ο τυπικό εξάμηνο στις 31.08.2012 και σήμερα βρίσκονται στο 23ο τυπικό εξάμηνο και άνω. Αυτοί και μόνο οι Φοιτητές έχουν δικαίωμα για δηλώσεις μαθημάτων του χειμερινού και εαρινού εξαμήνου (για τη συμμετοχή στις εξετάσεις του Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2015).
Ξέρει κανείς έναν ΛΟΓΙΚΟ λόγο που θα χάσουμε 3 μέρες μαθημάτων? 

MpoMp @ Discord
- StRanastassis
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
Αύριο όσοι δεν έχουμε μάθημα στο κεντρικό κτήριο θα κάνουμε κανονικά? Ξέρει κανείς?
Πάντως πολύ large η πρυτανεία, 3 μέρες διακοπές...
Χαζή ερώτηση
, αλλά όταν λέει κεντρικό κτίριο εννοεί όλο το συγκρότημα μαζί με τις δύο πτέρυγες;

- Funk
Από Αντωνιάδου μέχρι και Δεριγνύ κλειστάkras wrote:Χαζή ερώτηση, αλλά όταν λέει κεντρικό κτίριο εννοεί όλο το συγκρότημα μαζί με τις δύο πτέρυγες;

- XaviannNJ
- Gbyte level
- Academic status: N>4
StRanastassis wrote:Αύριο όσοι δεν έχουμε μάθημα στο κεντρικό κτήριο θα κάνουμε κανονικά? Ξέρει κανείς?
Λογικα θα εχεις μαθημα,αλλα στειλε και κανα mail.