viewtopic.php?f=25&t=3966
viewtopic.php?f=25&t=4138
viewtopic.php?f=25&t=7675
δε σας κρατώ κακία...
Έτσι, είπα, με την ευκαιρία αυτή...

να μπω και να σας ευχηθώ "καλή κι ευλογημένη πρωτοχρονιά".

Υ.Γ. Αν και ξέρω, πως κάποιοι θα... λυσσάξουν πάλι...

Έχετε δει, MpoMp, άλλους να επιμένουν για κάτι όσο εγώ?MpoMp wrote:Τατιάνα το ξέρεις πως ό,τι κι αν λένε οι κακές γλώσσες, εμείς σε σιγοντάρουμε και πλέον είσαι ιστορικό μέλος του forum μας. Πιστεύω έχεις επίγνωση του πόση αδυναμία σού έχω εγώ ο ίδιος.
Σε πόσες γλώσσες θα εκδοθεί το τελευταίο βιβλίο του Νικ?
Ναι, ναι, ήταν ένα καλό promotion, αν και δε φαίνεται με την πρώτη ματιά. Και μη ξεχνάς, ότι "bad publicity is still publicity"... και για κάποιους: "bad publicity is good publicity"nachos wrote:edit για δυνατούς αναγνώστες: Nick Marvel @ frikipedia!!!
http://frikipaideia.wikia.com/wiki/%CE% ... E%B5%CE%BB
Αφού σκέφτομαι, nachos, μετά τη Νομική να παρακολουθήσω marketing και promotion...nachos wrote:Επικό απ' άκρη σ' άκρη, όλα τα λεφτά η κατακλείδα!!!
Ο χρόνος δε μας αγγίζει stoupeace. Έχουμε όλο το χρόνο στη διάθεσή μας.stoupeace wrote:Μου έλειψες! Είχαμε αφήσει μια κουβέντα στη μέση. Καταλαβαίνω, μιλάς με πολύ κόσμο, αλλά αν με θυμάσαι θα ήθελα να τα πούμε πάλι.
Έτσι το βλέπεις, cypher? Θα πρέπει να φροντίσετε λοιπόν για περισσότερο trolling, ώστε πριν προλάβει να κάνει μετάσταση, να έχει τη δικαιολογία κάποιος να το κλειδώσει... Έχουμε, έτσι κι αλλιώς, ελεύθερη διακίνηση ιδεών... ειδικά εμείς οι νέοι...cypher wrote:Είναι σαν καρκίνος που λίγο αφού τον αφαιρέσεις έχει κάνει μετάσταση και αλλού και ξανά επιστρέφει.
Επειδή η διασκέδαση των "φίλων" μου είναι και το πρώτο μου καθήκον, πάρε μια γεύση απ' τα ίδια...DatName wrote:Μπορώ να πώ οτι η ανάγνωση των παλίοτερων threads ήταν ιδιαιτέρως...διασκεδαστική.