Εκτακτη πτυχιακη εξεταστικη
Re: Εκτακτη πτυχιακη εξεταστικη
Παιδιά πείτε μου λίγο για τις έκτακτες γιατί έχω μπερδευτεί.
Για όλες τις έκτακτες εξεταστικές ισχύουν αυτές οι προϋποθέσεις;
http://www.cs.aueb.gr/el/node/706
δηλαδή είναι όλες πτυχιακές και δε μπορεί να δώσει ο οποιοσδήποτε;
ειδικότερα ενδιαφέρομαι για την έκτακτη του Ιουνίου (που έχει μαθήματα χειμερινού). Ενδιαφέρομαι να δώσω μάθημα που δήλωσα αυτό το εξάμηνο και δεν τηρώ αυτές τις προϋποθέσεις.
Έχω μπερδευτεί γιατί είναι και αυτή η ανακοίνωση
http://www.aueb.gr/pages/news/attachments/2252.pdf
ευχαριστώ
ειδικότερα ενδιαφέρομαι για την έκτακτη του Ιουνίου (που έχει μαθήματα χειμερινού). Ενδιαφέρομαι να δώσω μάθημα που δήλωσα αυτό το εξάμηνο και δεν τηρώ αυτές τις προϋποθέσεις.
ευχαριστώ
- XaviannNJ
- Gbyte level
- Academic status: N>4
Για φέτος ισχύει η 2η ανακοίνωση.tassos wrote:Παιδιά πείτε μου λίγο για τις έκτακτες γιατί έχω μπερδευτεί.
ευχαριστώ
Δηλαδή μπορούσαμε να δώσουμε όλοι. Οπότε για τον Ιούνιο θα πρέπει να περιμένω…XaviannNJ wrote:Για φέτος ισχύει η 2η ανακοίνωση.tassos wrote:Παιδιά πείτε μου λίγο για τις έκτακτες γιατί έχω μπερδευτεί.
ευχαριστώ
ευχαριστώ
-
- Mbyte level
Αν ξέρει κανείς:
Σύμφωνα με την 2η ανακοίνωση που ισχύει, ένα μάθημα που δήλωσα στο εαρινό του 2014 αλλά δεν το έχω δώσει ακόμα, μπορώ να το δώσω στην τρέχουσα έκτακτη εξεταστική, του 2015;
Σημειωτέον δεν έχω κάνει κάποιου είδους δήλωση στην γραμματεία ότι θέλω να το δώσω στην έκτακτη εξεταστική κλπ, απλά το δήλωσα πέρσυ στο εαρινό και τίποτε άλλο.
Σύμφωνα με την 2η ανακοίνωση που ισχύει, ένα μάθημα που δήλωσα στο εαρινό του 2014 αλλά δεν το έχω δώσει ακόμα, μπορώ να το δώσω στην τρέχουσα έκτακτη εξεταστική, του 2015;
Σημειωτέον δεν έχω κάνει κάποιου είδους δήλωση στην γραμματεία ότι θέλω να το δώσω στην έκτακτη εξεταστική κλπ, απλά το δήλωσα πέρσυ στο εαρινό και τίποτε άλλο.
*estrngd wrote:Αν ξέρει κανείς:
Το δικαίωμα να το δηλώσεις και να το δώσεις το έχεις σίγουρα. Αλλά όπως λέει και η ανακοίνωση οι δηλώσεις έχουν κλείσει. Πρέπει να μιλήσεις με γραμματεία να δεις αν θα σε αφήσουν να κάνεις ληξιπρόθεσμη δήλωση.
Aν ο εγκέφαλος ήταν τόσο απλός ώστε να μπορούμε να τον κατανοήσουμε, τότε θα ήμασταν τόσο απλοί που δεν θα καταφέρναμε να τον κατανοήσουμε.
- Loner
- Venus Former Team Member
Άρα για την εξεταστική του Ιουνίου περιμένουμε κάποια αντίστοιχη ανακοίνωση λίγες μέρες πριν αρχίσει;
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
-
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Συνήθως είναι αρκετά έγκαιρα η ανακοίνωση, τουλάχιστον ένα μήνα πριν τις εξετάσεις. Σε τέτοια περίπτωση θα ενημερωθεί και σχετικά το πρόγραμμα εξετάσεων και θα ανοίξει μία νέα (συνήθως πολύ σύντομη) περίοδος πρόσθετων δηλώσεων. Πέρσι η ανακοίνωση είχε βγει κάπου κοντά στην Πρωτομαγιά. Βέβαια με την αλλαγή ηγεσίας στο υπουργείο κανένας δεν ξέρει αν θα συνεχιστεί το θέμα με τις έκτακτες εξεταστικές για όλους, καθώς δεν προκύπτει από κάποια νομοθεσία όλο αυτό. Αλλά προσωπικά θα περίμενα 2-3 εβδομάδες ακόμα. Αν δε βγει ανακοίνωση μέχρι τις 10 Μαίου, τότε θα άρχιζαν να μειώνονται οι ελπίδες μου...
Εχει κανεις κανα νεο σχετικα με το αν θα χουμε το καλοκαιρι εκτακτη εξεταστικη η οχι?
- motouboubati
- Kilobyte level
Πήρα τήλ στην γραμματεία σήμερα και μου είπαν να πάρω σε μια εβδομάδα πάλι γιατι δεν έχουν κάποια ενημερωση.Gnsd wrote:Εχει κανεις κανα νεο σχετικα με το αν θα χουμε το καλοκαιρι εκτακτη εξεταστικη η οχι?
- Loner
Υπενθύμιση, η βδομάδα είναι αύριοmotouboubati wrote:Πήρα τήλ στην γραμματεία σήμερα και μου είπαν να πάρω σε μια εβδομάδα πάλι γιατι δεν έχουν κάποια ενημερωση.Gnsd wrote:Εχει κανεις κανα νεο σχετικα με το αν θα χουμε το καλοκαιρι εκτακτη εξεταστικη η οχι?
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
- motouboubati
- Kilobyte level
Πηρα τηλ. και μου ειπαν δεν εχουν καποια ενημερωση,να κοιταω το σαιτ γιατι εκει θα βγει ανακοινωση..Loner wrote:Υπενθύμιση, η βδομάδα είναι αύριοmotouboubati wrote:Πήρα τήλ στην γραμματεία σήμερα και μου είπαν να πάρω σε μια εβδομάδα πάλι γιατι δεν έχουν κάποια ενημερωση.Gnsd wrote:Εχει κανεις κανα νεο σχετικα με το αν θα χουμε το καλοκαιρι εκτακτη εξεταστικη η οχι?
Θα γίνει τελικά έκτακτη εξεταστική για τους επι πτυχίω φοιτητές, δηλ όσους είναι >ν
http://www.foititikanea.gr/%CF%86%CE%BF ... CF%85-2015
http://www.foititikanea.gr/%CF%86%CE%BF ... CF%85-2015
Yeeeeeeeeessssssssssssssss!!!!!
-
- byte level
- Academic status: Alumnus/a
Αυτό σημαίνει οτι δεν ισχύει η ίδια ανακοίνωση που είχε βγει για την εξεταστική του προηγούμενου εξαμήνου;
efev2014 wrote:Αυτό σημαίνει οτι δεν ισχύει η ίδια ανακοίνωση που είχε βγει για την εξεταστική του προηγούμενου εξαμήνου;
Το χειμώνα είχε περαστεί τροπολογία μόνο για το προηγούμενο εξάμηνο (η οποία έδινε και τη δυνατότητα διπλής εξεταστικής για οποιοδήποτε έτος )οπότε ναι έπρεπε να περαστεί πάλι καινούργια για το τον Ιούνιο (μόνο για τους επί πτυχίο ν>4)! Αυτό που είχε βγει το προηγούμενο καλοκαίρι και αφορούσε αυτούς που είναι προς διαγραφή δεν ισχύει πια.
Καλημέρα, σήμερα στο site του Πανεπιστημίου στα Επίκαιρα έχουν αναρτήσει το Πρόγραμμα της Πτυχιακής Εξεταστικής και Σεπτεμβρίου κτλ κτλ. Αυτά όμως αφορούν το περσινό έτος. Ξέρει κάποιος, πάνω σε αυτά θα βασιστούμε και φέτος? Προσπαθώ για το τελευταίο μάθημα και μέχρι χθες που ανακοίνωσαν την πραγματοποίηση της Πτυχιακής όλο εικασίες... :(
Επίσης, στην ηλεκτρονική δήλωση μαθημάτων δεν μου βγάζει τα μαθήματα του Γ εξαμήνου? Έχει κάποιος το ίδιο θέμα?
Επίσης, στην ηλεκτρονική δήλωση μαθημάτων δεν μου βγάζει τα μαθήματα του Γ εξαμήνου? Έχει κάποιος το ίδιο θέμα?
Last edited by garry on Sat May 16, 2015 12:47 pm, edited 1 time in total.
- leecher
Δες την ημερομηνία που αναρτήθηκαν.
Ναι, είναι περσινή, γι αυτό και αναρωτιέμαι!leecher wrote:Δες την ημερομηνία που αναρτήθηκαν.
Βαριοντουσαν και ανεβασαν την περσινη ? Και γω θελω να δηλωσω ενα χειμερινου να παρω επιτελους πτυχιο. Την δευτερα θα περασω απο την γραμματεια.
Για να δώσουμε μάθημα στην έκτακτη εξεταστική (δηλαδή χειμερινού εξαμήνου), αφού είμαστε v>4,
πρέπει να το είχαμε δηλώσει το περασμένο χειμερινό εξάμηνο;
Πρέπει να το (ξανά)δηλώσουμε τώρα;
Αρκεί να το είχαμε δηλώσει ένα οποιοδήποτε περασμένο χειμερινό εξάμηνο;
πείτε ρε παιδιά για να είμαστε σίγουροι...
ευχαριστώ
ευχαριστώ
Πρέπει να το είχες δηλώσει στο περασμένο χειμερινό και τώρα να το ξαναδηλώσεις.tassos wrote:Για να δώσουμε μάθημα στην έκτακτη εξεταστική (δηλαδή χειμερινού εξαμήνου), αφού είμαστε v>4,
ευχαριστώ
ΟΙ δηλώσεις στην e-grammateia όμως απ'ότι βλέπω άνοιξαν πάλι μόνο για τα εαρινά μαθήματα.Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος μη λέω βλακείες...
-
- Kilobyte level
Το προηγούμενο εξάμηνο έτσι είχε γίνει είχαν ανοίξει οι δηλώσεις για τη πτυχιακή εξεταστική. Έχει μιλήσει κανείς με τη γραμματεία; Πότε θα αρχίσουν οι δηλώσεις φέτος και το πρόγραμμα πότε θα βγει;melitzana wrote: Πρέπει να το είχες δηλώσει στο περασμένο χειμερινό και τώρα να το ξαναδηλώσεις.
ΟΙ δηλώσεις στην e-grammateia όμως απ'ότι βλέπω άνοιξαν πάλι μόνο για τα εαρινά μαθήματα.Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος μη λέω βλακείες...