Hearthstone
Forum rules
Υπενθυμίζουμε ότι οι συζητήσεις πρέπει να συμφωνούν με τους κανονισμούς χρήσης
Υπενθυμίζουμε ότι οι συζητήσεις πρέπει να συμφωνούν με τους κανονισμούς χρήσης
- frouk
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
Re: Hearthstone
Ότι είπε ο x-ray και :
Arena αντί άνοιγμα pack (αν μάθεις να κάνεις 5+),υπάρχουν αρκετά guides αλλά γενικά προσπαθείς οι κάρτες που παίζεις να έχουν την μέγιστη αξία "value" (board control που παρέχουν/mana συνήθως).
Πολύ χρήσιμο arena site για αρχάριους http://arenavalue.com/ .
-Υπολόγιζε 2-3 γύρους μπροστά τι πρόκειται να παίξεις,ώστε κάθε γύρο να χρησιμοποιείς το μέγιστο mana.
-Απο φτηνά decks Warlock Zoo παρότι δεν είναι της μόδας (έχει πλάκα όμως) και Face-Hunter το οποίο το παίζουν και στο legend ακόμα.
-Στο ladder προσπάθησε σιγά σιγά να μάθεις τα decks που χρησιμοποιούνται,για να ξέρεις πως να παίξεις εναντίων τους.
Arena αντί άνοιγμα pack (αν μάθεις να κάνεις 5+),υπάρχουν αρκετά guides αλλά γενικά προσπαθείς οι κάρτες που παίζεις να έχουν την μέγιστη αξία "value" (board control που παρέχουν/mana συνήθως).
Πολύ χρήσιμο arena site για αρχάριους http://arenavalue.com/ .
-Υπολόγιζε 2-3 γύρους μπροστά τι πρόκειται να παίξεις,ώστε κάθε γύρο να χρησιμοποιείς το μέγιστο mana.
-Απο φτηνά decks Warlock Zoo παρότι δεν είναι της μόδας (έχει πλάκα όμως) και Face-Hunter το οποίο το παίζουν και στο legend ακόμα.
-Στο ladder προσπάθησε σιγά σιγά να μάθεις τα decks που χρησιμοποιούνται,για να ξέρεις πως να παίξεις εναντίων τους.
HAVE I ANSWERED YOUR QUESTIONS SATISFACTORILY AND OFFERED GOOD CUSTOMER SERVICE?!
- X-ray
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη

Συμφωνώ απόλυτα όσο αφορά το protip. Και επίσης αν κρατάς τον εαυτό σου σε χαμηλά ranks (κάνοντας concede που και που) μπορείς να αντιμετωπίζεις ευκολότερους αντιπάλους που σημαίνει 1) να ολοκληρώνεις quest πιο γρήγορα και 2) να μαζεύεις γρήγορα ranked wins (αν σε ενδιαφέρει το golden hero portrait).
protip: Να ακούς τον Frouk γιατί μας ρίχνει μερικά ranks σε όλους μας

Last edited by X-ray on Mon Apr 20, 2015 5:44 pm, edited 1 time in total.
- pgetsos
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Δε το ειχα δει το Χ, thanks.
Επαιξα 3 casual, στα 2 εχασα σε 5-6 γυρους με κατι τρελα, καμια σχεση με τη δικη μου τραπουλα. Το εψαξα λιγο και ειδα οτι ειναι εντελως random
battletag: pgetsos#2940
Edit: Μου φαινεται λιγο αδικο να κρατας τον εαυτο σου χαμηλα επιτηδες. Προτιμω να παιζω με καλυτερους αντιπαλους ωστε να βελτιωνομαι σιγα σιγα.. Βεβαια αυτο το λεω τωρα που ειναι αρχη
Will check Frouk, thanks
Επαιξα 3 casual, στα 2 εχασα σε 5-6 γυρους με κατι τρελα, καμια σχεση με τη δικη μου τραπουλα. Το εψαξα λιγο και ειδα οτι ειναι εντελως random

battletag: pgetsos#2940
Edit: Μου φαινεται λιγο αδικο να κρατας τον εαυτο σου χαμηλα επιτηδες. Προτιμω να παιζω με καλυτερους αντιπαλους ωστε να βελτιωνομαι σιγα σιγα.. Βεβαια αυτο το λεω τωρα που ειναι αρχη

Will check Frouk, thanks

Όταν μια μαύρη γάτα περάσει από μπροστά σου, σημαίνει ότι το ζώο πάει κάπου.
Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.
- frouk
- Kilobyte level
Οταν αρχίσουν να σου πετάνε 5-6 legendary στο rank 15 θα αλλάξεις γνώμη.pgetsos wrote: Edit: Μου φαινεται λιγο αδικο να κρατας τον εαυτο σου χαμηλα επιτηδες. Προτιμω να παιζω με καλυτερους αντιπαλους ωστε να βελτιωνομαι σιγα σιγα.. Βεβαια αυτο το λεω τωρα που ειναι αρχη
Δεν σου είπαμε οτι τα rank κάνουν reset κάθε μήνα,και όσο πιο νωρίς είναι σε εναν μηνα τοσο πιο δυσκολο το ladder.
HAVE I ANSWERED YOUR QUESTIONS SATISFACTORILY AND OFFERED GOOD CUSTOMER SERVICE?!
- X-ray
- Mbyte level
Άδικο δεν είναι γιατί τα wins που παίρνεις από τους πιο αδύναμους αντιπάλους τα δίνεις πίσω με τα concede που κάνεις.
Είναι θέμα επιλογής. Σκέψου επίσης ότι τα quests θα σου ζητάνε να παίζεις με classes που ίσως δεν έχεις κάρτες ώστε να φτιάξεις καλά decks (ειδικά τώρα στην αρχή) οπότε αν καταφέρεις να φτάσεις σε ένα σχετικά καλό για το level σου rank παίζοντας ένα decent deck και μετά λόγω quest προσπαθείς στο ίδιο rank να παίξεις με ένα χειρότερο deck θα δυσκολευτείς πολύ να πάρεις 5 wins που θα σου ζητάει το 60ρι quest.
Είναι θέμα επιλογής. Σκέψου επίσης ότι τα quests θα σου ζητάνε να παίζεις με classes που ίσως δεν έχεις κάρτες ώστε να φτιάξεις καλά decks (ειδικά τώρα στην αρχή) οπότε αν καταφέρεις να φτάσεις σε ένα σχετικά καλό για το level σου rank παίζοντας ένα decent deck και μετά λόγω quest προσπαθείς στο ίδιο rank να παίξεις με ένα χειρότερο deck θα δυσκολευτείς πολύ να πάρεις 5 wins που θα σου ζητάει το 60ρι quest.
- pgetsos
Ηδη αρχισατε να μου αλλαζετε γνωμη 
Καλως, οτι χρειαστω θα σας πρηξω εδω περα

Καλως, οτι χρειαστω θα σας πρηξω εδω περα

The Android version got me hooked again. Η μπαταρία μου κλαίει...
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
η εκδοση για κινητο ηταν περιεργως πολυ καλοφτιαγμενη. Δεν τρωει και τοοοοση μπαταρια, γυρω στο 5% ανα παιχνιδι.
chriskin#2838 εγω btw αμα θελει κανεις εναν priest/paladin.
chriskin#2838 εγω btw αμα θελει κανεις εναν priest/paladin.
- pgetsos
Εξαρταται ποσο παλιο κινητο εχεις
Εγω με μια Adreno 320 (οχι και τοσο χαλια δηλαδη) εχω κολληματακια και μια φορητη σομπα για τις κρυες νυχτες του επομενου χειμωνα
Θεωρω οτι θα μπορουσε να ειναι αρκετα πιο ελαφρια σαν εκδοση (η εστω να ειχε καμια επιλογη για λιγοτερα animation/χειροτερα γραφικα)

Εγώ με το G2 για μισή ώρα παιχνίδι χάνω ~20% μπαταρία, χοντρικά. Κι εγώ νομίζω πως θα πρέπει να βάλουν επιλογή για το πόσο λεπτομερή είναι τα γραφικά, αφού την έχουν στο Desktop (αν θυμάμαι σωστά) γιατί να μην την έχουν και στα mobile? Ευτυχώς από κίνηση δεδομένων δε τρώει τίποτα, μπαίνω και με 4G και παίζω. 

“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
- X-ray
- Mbyte level
5 ways to exploit phone users in Hearthstone:
1) Play Nozdormu
2) Use the maximum allowed time every turn. This way you increase the possibility of them having a disconnect for one of many possible reasons (out of signal - out of battery - having to get off the bus or any other real life obligation :P)
3) Play Nozdormu
4) Play Nozdormu
5) Play Nozdormu
1) Play Nozdormu
2) Use the maximum allowed time every turn. This way you increase the possibility of them having a disconnect for one of many possible reasons (out of signal - out of battery - having to get off the bus or any other real life obligation :P)
3) Play Nozdormu
4) Play Nozdormu
5) Play Nozdormu
- pgetsos
Αυτό με τη μπαταρία τεράστια αλήθεια. Μόνιμα ~15% έχω
Αρένες και πάλι αρένες αν και τώρα με το blackrock έχουμε ξεμείνει από μάνια..Για να ακούσω εντυπώσεις για τις νέες δρακίσιες κάρτες!
Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα..
- Polkiller13
- Kilobyte level
Με τις νέες κάρτες βλέπω ότι έχουν ανέβει πολύ Paladin kai Shaman
- frouk
- Kilobyte level
-
- Kilobyte level
- Academic status: 3rd year
Μάγκες έχει παίξει κανείς hearthstone απο lab? Το βαλα σε usb stick αλλά πρέπει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα Ports
- frouk
- Kilobyte level
Γενικά στα cs-labs δεν έχεις admin rights οπότε για να βάλεις πχ exception στο firewall δεν σε αφήνει.kaliteros wrote:Μάγκες έχει παίξει κανείς hearthstone απο lab? Το βαλα σε usb stick αλλά πρέπει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα Ports
Μια λύση είναι να έχεις ένα virtual machine στο usb που θα έχει μέσα ότι θες,και να το φορτώνεις με Virtual Βοχ που είναι προεγκατεστημενο στα labs.
- pgetsos
Δε νομιζω οτι θα δουλεψει ουτε ετσι, πρεπει να ειναι ρυθμιση στο συστημα, οχι στον υπολογιστη.frouk wrote:Γενικά στα cs-labs δεν έχεις admin rights οπότε για να βάλεις πχ exception στο firewall δεν σε αφήνει.kaliteros wrote:Μάγκες έχει παίξει κανείς hearthstone απο lab? Το βαλα σε usb stick αλλά πρέπει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα Ports
Μια λύση είναι να έχεις ένα virtual machine στο usb που θα έχει μέσα ότι θες,και να το φορτώνεις με Virtual Βοχ που είναι προεγκατεστημενο στα labs.
Minecraft εχω δοκιμασει, με Feed The Beast Launcher, κατεβασε κανονικα αρχεια κτλ αλλ δε μπηκε ποτε σε σερβερ, δεν τον εβρισκε
- frouk
- Kilobyte level
Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα δουλέψει.
Αυτό που σε κόβει είναι το 'Windows Firewall' το οποίο δεν μπορείς να πειράξεις γιατί σου ζητάει admin rights.
To Vrtual Box είναι ήδη στα inbound/outbound exception του Firewall.
Από του χρόνου αν θα βρεθώ σε cs-lab θα το δοκιμάσω και θα σας πω.
Αυτό που σε κόβει είναι το 'Windows Firewall' το οποίο δεν μπορείς να πειράξεις γιατί σου ζητάει admin rights.
To Vrtual Box είναι ήδη στα inbound/outbound exception του Firewall.
Από του χρόνου αν θα βρεθώ σε cs-lab θα το δοκιμάσω και θα σας πω.
- X-ray
- Mbyte level
ALL YOU NEED IS CHO
CHO IS ALL YOU NEED

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- frouk
- Kilobyte level
Για όσους δεν το ξέρουν απο αυτον τον μήνα θα δίνονται ranked rewards στο τελος του season ανάλογα με το max rank που φτάσεις.