Κατατακτήριες 2015-2016
Κατατακτήριες 2015-2016
Καλησπέρα σας! Θέλω να ρωτήσω σχετικά με τις κατατακτήριες. Αν δώσω τον Ιανουάριο/Φεβρουάριο, ξεκινάω από το δεύτερο εξάμηνο το εαρινό του 2016 και απλώς χρωστάω τα δύο μαθήματα (διακριτά μαθηματικά και εισαγωγή στην οικονομική επιστήμη) που δεν έδωσα στις κατατακτήριες ή ξεκινάω υποχρεωτικά από το πρώτο το εαρινό του 2016; Γιατί είναι κρίμα να χάσω ένα εξάμηνο για δύο μαθήματα...
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Re: Κατατακτήριες 2015-2016
Οι εξετάσεις σύμφωνα με αυτό θα γίνουν 1-20 Δεκεμβρίου (όπως και πέρυσι), γράφεσαι στο 2ο εξάμηνο (ή και παραπάνω αν το 1ο πτυχίο είναι σχετικό). Τα μαθήματα διακριτά και οικονομική επιστήμη τα δίνεις το Σεπτέμβριο.
-
- Buffer underflow exception
- Academic status: Alumnus/a
Καλημέρα παιδιά,νέος στο φόρουμ και ενδιαφέρομαι και εγώ για κατατακτήριες στο τμήμα της πληροφορικής της ΑΣΟΕΕ για το έτος 2015-2016. Θα ήθελα να διατυπώσω τις ακόλουθες ερωτήσεις:
1. Ως προτεινόμενα συγγράμματα είναι 2-3 ανά μάθημα,βάσει του link που έχει αναρτήσει σχετικά η γραμματεία του τμήματος(http://www.cs.aueb.gr/el/node/730). Με ποιο κριτήριο να διαλέξω το καταλληλότερο?
2. Γίνεται να έρθω ως ενδιαφερόμενος σε επαφή με τους αντίστοιχους καθηγητές για τυχόν σημειώσεις?Από την ομάδα που έχει συσταθεί στο facebook με παρέπεμψαν σε αυτό το φόρουμ για να βρω σημειώσεις.
3. Γνωρίζει κανείς με αξιοπιστία, βεβαιότητα και πιθανόν προγενέστερη εμπειρία να μου προτείνει κάποιου είδους φροντιστήριο για την ανάλογη προετοιμασία?Βρίσκομαι στην Κρήτη και θα ήθελα να έχω μια κατεύθυνση.
(Προκειμένου να μη φανεί τυχόν προσπάθεια διαφήμισης κάποιου ιδιωτικού φορέα για προετοιμασία σε κατατακτήριες από μέρους μου,αν έχει κανείς απάντηση στο "3" ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα)
Ευχαριστώ
1. Ως προτεινόμενα συγγράμματα είναι 2-3 ανά μάθημα,βάσει του link που έχει αναρτήσει σχετικά η γραμματεία του τμήματος(http://www.cs.aueb.gr/el/node/730). Με ποιο κριτήριο να διαλέξω το καταλληλότερο?
2. Γίνεται να έρθω ως ενδιαφερόμενος σε επαφή με τους αντίστοιχους καθηγητές για τυχόν σημειώσεις?Από την ομάδα που έχει συσταθεί στο facebook με παρέπεμψαν σε αυτό το φόρουμ για να βρω σημειώσεις.
3. Γνωρίζει κανείς με αξιοπιστία, βεβαιότητα και πιθανόν προγενέστερη εμπειρία να μου προτείνει κάποιου είδους φροντιστήριο για την ανάλογη προετοιμασία?Βρίσκομαι στην Κρήτη και θα ήθελα να έχω μια κατεύθυνση.
(Προκειμένου να μη φανεί τυχόν προσπάθεια διαφήμισης κάποιου ιδιωτικού φορέα για προετοιμασία σε κατατακτήριες από μέρους μου,αν έχει κανείς απάντηση στο "3" ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα)
Ευχαριστώ
1) Για εισαγωγή στην επιστήμη: J.G. Brookshear, Η Επιστήμη των Υπολογιστών : Μια ολοκληρωμένη παρουσίαση (Ελληνική μετάφραση), Εκδόσεις ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣioannis115 wrote:Καλημέρα παιδιά,νέος στο φόρουμ και ενδιαφέρομαι και εγώ για κατατακτήριες στο τμήμα της πληροφορικής της ΑΣΟΕΕ για το έτος 2015-2016. Θα ήθελα να διατυπώσω τις ακόλουθες ερωτήσεις:
Ευχαριστώ
Για Java: R. Cadenhead, Πλήρες Εγχειρίδιο της Java 7 ή Eric S. Roberts, Η τέχνη και επιστήμη της Java
Για μαθηματικά Ι: Ross L. Finney, M.D. Weir, F.R. Giordano, Απειροστικός Λογισμός ή M. Spivak, Διαφορικός και Ολοκληρωτικός Λογισμός
2) Οι καθηγητές δεν πρόκειται να σου δώσουν σημειώσεις. Δεν έχουν. Ψάξε εδώ για ό,τι υλικό σε ενδιαφέρει: viewtopic.php?f=71&t=8029
3) Δε νομίζω ότι θα χρειαστείς φροντιστήρια. Για την εισαγωγή στην επιστήμη Η/Υ ασχολήσου με το βιβλίο, με ό,τι είναι εντός ύλης και δες παλιά θέματα στο Venus. Για Java, άρχισε να γράφεις και να μαθαίνεις μόνος είτε ακολουθώντας κάποιο βιβλίο ή με tutorials από το διαδίκτυο. Και μετά δες και τα παλιά θέματα για να έχεις μια ιδέα του τι στυλ θεμάτων υπάρχουν. Για Μαθηματικά Ι, οι σημειώσεις του καθηγητή που υπάρχουν και στο Venus είναι υπεραρκετές. Διάβασε ό,τι είναι εντός ύλης και λύσε πολλά παλιά θέματα.
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση!
-
- Buffer underflow exception
- Academic status: Alumnus/a
Σ' ευχαριστώ πολύ!Πολύ χρήσιμες οι κατευθύνσεις σου!