Ναι μου άρεσε! Με έβαλε να σκεφτώ! Τώρα διαβάζω το Χιονάνθρωπο. Το επόμενο θα είναι σίγουρα το headhunters!thefreak wrote:
Σάρεσε τελικά; εγώ τελείωσα το headhunters(Jo Nesbo) μάρεσε, λίγο μου τα χάλασε όμως προς το τέλος.
Τι διαβάζεις τώρα ?
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Τι διαβάζεις τώρα ?
«Οι κληρονόμοι του Νίλσον» - Ιωάννου Ιωάννης
Είναι μια αστυνομική νουβέλα με ωραία πλοκή και εξαιρετική γραφή. Θυμίζει λίγο Άγκαθα Κρίστι με την έννοια ότι μαθαίνεις στο τέλος τον ένοχο και μένεις με το στόμα ανοιχτό όταν αποκαλύπτεται το σκεπτικό του ντετέκτιβ. Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν ομοιότητες με άλλα κλασικά βιβλία αστυνομικής λογοτεχνίας. Το πιο θετικό του στοιχείο για ‘μένα νομίζω ότι είναι ότι δε σε αφήνει να το κλείσεις, γιατί κάθε κεφάλαιο προσθέτει και κάτι νέο στην ιστορία επηρεάζοντας την εξέλιξή της. Έτσι θέλεις να το τελειώσεις σε μια ανάγνωση.
P.S. Αυτό το βιβλίο θα γινόταν πολύ καλή ταινία : )
Είναι μια αστυνομική νουβέλα με ωραία πλοκή και εξαιρετική γραφή. Θυμίζει λίγο Άγκαθα Κρίστι με την έννοια ότι μαθαίνεις στο τέλος τον ένοχο και μένεις με το στόμα ανοιχτό όταν αποκαλύπτεται το σκεπτικό του ντετέκτιβ. Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν ομοιότητες με άλλα κλασικά βιβλία αστυνομικής λογοτεχνίας. Το πιο θετικό του στοιχείο για ‘μένα νομίζω ότι είναι ότι δε σε αφήνει να το κλείσεις, γιατί κάθε κεφάλαιο προσθέτει και κάτι νέο στην ιστορία επηρεάζοντας την εξέλιξή της. Έτσι θέλεις να το τελειώσεις σε μια ανάγνωση.
P.S. Αυτό το βιβλίο θα γινόταν πολύ καλή ταινία : )
Το Ζ του Β. Βασιλικού. Και μέσα από την φοβερή γραφή του, διαπίστωσα (με λύπη και άγχος) ότι όσα συνέβησαν τα τελευταία χρόνια πριν τη χούντα, θα τα ξαναδούμε αργά ή γρήγορα με παρόμοια μορφή στην Ελλάδα...
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
- gato
- bit level
- Academic status: 4th year
Αυτό το καλοκαίρι διάβασα την τριλογία "Το ΤΕΣΤ" του J. Dashner . Πολύ ενδιαφέρον και πρωτότυπο story... πρόκειται για ένα αγόρι που ξυπνάει σε ένα μέρος δίχως καμία ανάμνηση για το ποιός είναι και περιτριγυρισμένο από άλλα συνομίληκα παιδιά που ήταν στην ίδια κατάσταση. Τα υπόλοιπα διαβάστε τα!
Why so serious?
- Shocker
- Gbyte level
- Academic status: N>4
Ξεψάχνισα στο Metro2033 ,και τώρα διαβάζω το Metro2034
Για το π΄ρωτο,έχω να πω οτί απλά ειναι καθηλοτικό απο την πρώτη στιγμη μέχρι το τέλος,απίστευτοι διάλογοι κ συζητήσεις,συγκλονιστικές περιγραφές ,γενικά ένα βιβλίο που τα έχει όλα ! να του ρίξετε μια ματιά ! Και στην Πολιτεια,το βιβλιοπωλείο , το είχε βγάλει σε προσφορα μόνο 4ευρω!!!
Για το π΄ρωτο,έχω να πω οτί απλά ειναι καθηλοτικό απο την πρώτη στιγμη μέχρι το τέλος,απίστευτοι διάλογοι κ συζητήσεις,συγκλονιστικές περιγραφές ,γενικά ένα βιβλίο που τα έχει όλα ! να του ρίξετε μια ματιά ! Και στην Πολιτεια,το βιβλιοπωλείο , το είχε βγάλει σε προσφορα μόνο 4ευρω!!!
- XaviannNJ
- Gbyte level
Αν δεν σου είναι κόπος ανέβασε κριτική και για το 2034.Shocker wrote:Ξεψάχνισα στο Metro2033 ,και τώρα διαβάζω το Metro2034
- Shocker
- Gbyte level
Will do for sure !!
- Gewitter
- Venus Former Team Member
- Academic status: PhD
"Μiss peregrine's home for peculiar children".
Horror/Fiction. Σε κρατάει ως το τέλος. Το μαγικό είναι ότι το βιβλίο συνοδεύεται από τις φωτογραφίες που βλέπει ο πρωταγωνιστής.
My favorite one..
Horror/Fiction. Σε κρατάει ως το τέλος. Το μαγικό είναι ότι το βιβλίο συνοδεύεται από τις φωτογραφίες που βλέπει ο πρωταγωνιστής.
My favorite one..
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- parvati_mp24
- Kilobyte level
Stephen King - Νεκρωταφίο Ζώων
- StRanastassis
- Kilobyte level
Έχει διαβάσει κανείς το Tigana του Guy Gavriel Kay? Μου το πρότεινε ένας γνωστός μου λέγοντας μου ότι μπορεί να συγκριθεί ακόμα και με άρχοντα, ωστόσο θα ήθελα να ακούσω και άλλες γνώμες.
- Funk
Πρώτη φορά το ακούω...
Witches Abroad του Terry Pratchet από τη σειρά Discworld. Γενικά, όλη η σειρά του discworld είναι καταπληκτική.
Witches Abroad του Terry Pratchet από τη σειρά Discworld. Γενικά, όλη η σειρά του discworld είναι καταπληκτική.
StRanastassis wrote:Έχει διαβάσει κανείς το Tigana του Guy Gavriel Kay? Μου το πρότεινε ένας γνωστός μου λέγοντας μου ότι μπορεί να συγκριθεί ακόμα και με άρχοντα, ωστόσο θα ήθελα να ακούσω και άλλες γνώμες.
Δεν ειναι κακο αλλα δεν ειναι και κανενα αριστουργημα. Αξιζει το χρονο σου σιγουρα, απλα μην περιμενεις να το συγκρινεις με τα μεγαλα ονοματα.
(οχι οτι ο αρχοντας ηταν παντα αξιολογος αλλα παιζει και το ολο νοσταλγικο "το διαβασα μικρος". το δευτερο βιβλιο πχ ηταν αρκετα βαρετο)
- Funk
The Art of Warfare, Sun-Tzu. Πολύ ωραίο, και ο Roger Ames (μόνο τη δική του μετάφραση έχω διαβάσει) έχει αναλυτικές σημειώσεις και υποσημειώσεις.
-
- Buffer underflow exception
- Academic status: MSc
"Η κλέφτρα των βιβλίων"... Μάρκους Ζούσακ
Δεν ξέρω πως είναι η ταινία, αλλά το βιβλίο αξίζει να το διαβάσετε!
Δεν ξέρω πως είναι η ταινία, αλλά το βιβλίο αξίζει να το διαβάσετε!
- DrTemna
- Kilobyte level
- Academic status: 2nd year
ψιλοεκπλησσομαι που υπαρχει το thread
-
- Buffer underflow exception
- Academic status: MSc
Προχθές αγόρασα το "Λακριμόσα Δαμάζοντας το Όνειρο" της Δήμητρας Φραγκούλη. Μου το πρότειναν από το βιβλιοπωλείο. Κοντεύω να το τελειώσω ήδη! Μου άρεσε πάρα πολύ και εγώ δεν διαβάζω εύκολα ελληνική λογοτεχνία!
"Μοιραίες Παρεμβάσεις" της Βασιλικής Διαμαντή.Ένα νέο μυθιστόρημα που μου το πρότειναν κάποιοι γνωστοί μου.Πολύ ωραία πλοκή,με φοβερές αναδρομές,με δυνατές εικόνες και αποκαλύψεις που σε ωθεί στο να το διαβάσεις μέχρι το τέλος.Τελειώνοντάς το σε κάνει να αναρωτηθείς και για τις δικές σου μοιραίες παρεμβάσεις στις ζωές των ανθρώπων.
- Funk
The Name of the Wind, από τον Patrick Rothfuss .
Είχα καιρό να διαβάσω τόσο καλό fantasy. Έξυπνα στημένο και εξαιρετική -και μη κουραστική- αφήγηση.
Είχα καιρό να διαβάσω τόσο καλό fantasy. Έξυπνα στημένο και εξαιρετική -και μη κουραστική- αφήγηση.
Τα πάντα εκτός αυτών που πρέπει. Το κυνηγοί κεφαλών του Nesbo, αν και δε με ενθουσιάζει τόσο ακόμη...
Εντάξει, τελικά ήταν καλύτερο απ' ότι το έλεγα αλλά δε ήταν και το τοπ. Συνεχίζω με κάτι τελείως διαφορετικό, η εφεύρεση του μορέλ. Το έχει διαβάσει κανείς σας;
Μολις χθες το βραδυ τελειωσα τον χιονανθρωπο......Μεχρι τωρα μπαινει στο τοπ 5 αγαπημενων αστυνομικων.... Λαγκμπερτ εχετε διαβασει καθολου/Μου δανεισε μια φιλη ενα βιβλιο και σκεφτομαι να το ξεκινησω...PASCAL wrote:Ναι μου άρεσε! Με έβαλε να σκεφτώ! Τώρα διαβάζω το Χιονάνθρωπο. Το επόμενο θα είναι σίγουρα το headhunters!thefreak wrote:
Σάρεσε τελικά; εγώ τελείωσα το headhunters(Jo Nesbo) μάρεσε, λίγο μου τα χάλασε όμως προς το τέλος.
Μολις τελειωσα τον Χιονανθρωπο του Nesbo.Η ταινια αξιζει?