Καλή αρχή!

Δεν είναι άμα διαβάσει κανείς.kras wrote:Η εργαστηριακή άσκηση είναι ζόρικη; Στα προηγούμενα έτη τι έβαλε;
"Always keep a low profile. Cause when you get high, things can become strange."
"Never stop doing things you like. Never stop loving people you love. Never give up. Believe in yourself. Believe in your hidden powers."
"Honesty is an expensive gift, so don't expect it from cheap people."
Thanks!leecher wrote:Στο έστειλα σε PM.
https://inst.eecs.berkeley.edu/~cs61c/r ... _Sheet.pdfbabisu wrote:εχει κανεις σκαναρισμενη την πρασινη σελιδα με το mips αν ναι ας την ανεβασει
"Always keep a low profile. Cause when you get high, things can become strange."
"Never stop doing things you like. Never stop loving people you love. Never give up. Believe in yourself. Believe in your hidden powers."
"Honesty is an expensive gift, so don't expect it from cheap people."
Παίζει. Όταν έδινα εγώ έπρεπε να την χρησιμοποιήσουμε.efev2014 wrote:Καλησπέρα. Γενικά στην εξέταση του εργαστηρίου παίζουν στοίβες ή όχι;
Να σε ρωτησω....Τα tag και τα index σε ποιο κεφαλαιο ειναι?? Κοιτα...συνηθως οι βοηθοι ειναι κομπλε τυποι και βοηθανε κοσμο οποτε κατα πασα πιθανοτητα αυτα που ειπε θα ισχυουν..... Ειδικα αν φετος του βγαλαν την πιστη στις διαλεξεις θα τσεκουρωσει στα θεματαefev2014 wrote:Πέρα από παλιά θέματα, υπάρχει κάτι στο οποίο να μας έχουν πει να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση; Στο τελευταίο μάθημα την περασμένη Τετάρτη, ο βοηθός είπε να ξέρουμε:
1) Που χρησιμοποοιούνται tag και index
2) Καλά τα κεφάλαια 2,3
3) Για τις μνήμες
Επίσης είπε: "Μάλλον όχι και τόσο το κεφάλαιο 4"
Επειδή όμως δεν ξέρω αν αυτά που είπε ο βοηθός είναι σίγουρα σωστά, μήπως ξέρει κανείς τι ειπώθηκε για sos στο τελευταίο μάθημα πριν τα Χριστούγεννα;
Ευχαριστώ
Ε..λιγουλακι ναι ....αλλα στο χερι μας ειναι να το ξαναπροψθησουμε και να ζωντανεψει! μολις μπηκα πρωτο ετος θυμαμαι οτι το βενους ηταν σε φαση ουαου!.. Παντου απαντησεις, και ατομα να σε βοηθανε με το καθε τι...δεν λεω οτι δεν βοηθανε τωρα αλλα δεν εχει τοσο πολυ ζωτικοτητα!mikebros wrote:Παιδια , εχει νεκρωσει λιγο το venus ή μου φαινεται;;;
Άκου, δεν ξέρω που είναι, απλά αυτά άκουσα να λέει. Επίσης δεν τον ρώτησα εγώ προσωπικά αλλά τον άκουσα να τα λέει σε άλλους που τον ρωτούσαν φεύγοντας. Τώρα δεν ξέρω τι να σου πω. Ίσως αν έστελνε κανείς κανένα mail να μαθαίναμε κάτι πιο σίγουρο. Επίσης όσον αφορά τον κύριο Κουτσόπουλο, το μεγαλύτερο ποσοστό των διαλέξεων το έκανε ο κύριος Κρανίτης. Μάλλον αυτόν πρέπει να ρωτήσουμε για τίποτα sos.Να σε ρωτησω....Τα tag και τα index σε ποιο κεφαλαιο ειναι?? Κοιτα...συνηθως οι βοηθοι ειναι κομπλε τυποι και βοηθανε κοσμο οποτε κατα πασα πιθανοτητα αυτα που ειπε θα ισχυουν.....Βεβαια ο κουτσοπουλος ειναι λιγο αστα να πανε Ειδικα αν φετος του βγαλαν την πιστη στις διαλεξεις θα τσεκουρωσει στα θεματα
(τοχει κανει περυσι και ειμαι σιγουρος πως δεν θα εχει κανεναν ενδοιασμο να το ξανακανει)
5ο κεφάλαιο.devilakos wrote:Να σε ρωτησω....Τα tag και τα index σε ποιο κεφαλαιο ειναι??
Ναι. Με 5.5.alex1997 wrote:Καλημέρα παιδιά,
Γνωρίζει κανείς αν περνάμε και με 45/100 δηλαδη 3,6/8 και με εργασίες 2/2?