Πανεπιστήμιο

Άσχετα μηνύματα και λοιπές παρεκτροπές.
PaP
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by PaP » Sat Jan 07, 2006 11:56 am

Μάλλον ΟΥΓΚ σου λένε.

Στο db-net πάντως υπάρχουν πολλοί προπτυχιακοί σε επίπεδο πτυχιακής αλλά όχι απαραίτητα.

Συνήθως στο εξωτερικό θα γνωρίζουν καθηγητές οι ερευνητές ως γνωστόν το aueb είναι πιο γνωστο σε οικονομικά/business αλλά σκέψου πως το Imperial μια φορά είχε πάρει 3 απο εμάς σε σύνολο 46 από όλο τον κόσμος και μάλιστα οι 3 τελειώσαν στην πρώτη δεκάδα και γενικά πολλά καλά πανεπιστήμια δεχόνται δικούς μας αποφοίτους... Αρα κάτι κάνουμε. Βέβαια αν χτυπήσεις την πόρτα της IBM Watson (ερευνητικό κέντρο) και πεις ότι απλά έχω πτυχίο απο ΑΣΟΕΕ μάλλον τσάμπα θα χτυπάς...
Theofaman
Mbyte level
Mbyte level

Post by Theofaman » Sat Jan 07, 2006 2:57 pm

PaP wrote:Μάλλον ΟΥΓΚ σου λένε.

Στο db-net πάντως υπάρχουν πολλοί προπτυχιακοί σε επίπεδο πτυχιακής αλλά όχι απαραίτητα.

Συνήθως στο εξωτερικό θα γνωρίζουν καθηγητές οι ερευνητές ως γνωστόν το aueb είναι πιο γνωστο σε οικονομικά/business αλλά σκέψου πως το Imperial μια φορά είχε πάρει 3 απο εμάς σε σύνολο 46 από όλο τον κόσμος και μάλιστα οι 3 τελειώσαν στην πρώτη δεκάδα και γενικά πολλά καλά πανεπιστήμια δεχόνται δικούς μας αποφοίτους... Αρα κάτι κάνουμε. Βέβαια αν χτυπήσεις την πόρτα της IBM Watson (ερευνητικό κέντρο) και πεις ότι απλά έχω πτυχίο απο ΑΣΟΕΕ μάλλον τσάμπα θα χτυπάς...
Ευχαρίστώ πολύ :-)
Theo(pame na)fam(e mprizoles)an!
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Mon Jan 09, 2006 9:05 pm

Πρώτα απ'όλα χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους σας παιδιά!
Υγεία, αγάπη, καλή σταδιοδρομία και ό,τι άλλο επιθυμείτε!

Λοιπόν αν και ο tsilochr και ο theofaman έχουν δίκιο, για έρευνα και επαγγελματική αποκατάσταση δε ξέρω.
Επίσης δε μπορώ να κρίνω τα άλλα τμήματα.

Πάντως τα + και τα - που βρίσκω είναι τα εξής:

+
  • Πάρα πολύ καλοί καθηγητές (++++)
    Καλή οργάνωση σε σχέση με άλλα τμήματα (site, e-class...)
    Ικανή ποικιλία σε μαθήματα (κάποια απ'αυτά ανανεώνονται συνεχώς), εξαιρώντας τις 2-3 τρύπες που προαναφέρθηκαν.
-
  • Κάποια συγγράμματα είναι απαρχαιωμένα
    Κάποια προβλήματα οργάνωσης (Τα βιβλία καθυστερούν πολύ, δεν έχουν όλα τα μαθημ. site)
    Τα εργαστήρια είναι πολλές φορές πιασμένα, δύσκολο να βρείς ελεύθερους υπολογιστές.
Συμφωνώ πάντως με τον HdkiLLeR που λέει οτι όλα αλλάζουν με τον καιρό.

Όσο για τις συμβουλές, αυτό που μετράει πάνω απ'όλα είναι να σου αρέσει αυτό που κάνεις.Χρειάζεται πολλή όρεξη.Γι'αυτό παίρνε μαθήματα που πιστεύεις οτι θα σου αρέσουν, όσο δύσκολα και αν φαίνονται.
Πρίν πάρεις ένα μάθημα, μάθε ποιά είναι τα προαπαιτούμενα και βεβαιώσου οτι νοιώθεις άνετα με αυτά (την έχω πατήσει σε αυτό).
Τέλος πολύ σημαντικό είναι να είσαι κατα το δυνατόν οργανωμένος και να μη ντρέπεσαι να ρωτάς ο,τι απορία έχεις (άλλα σφάλματα μου).
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Tue Jan 10, 2006 12:39 am

επίσης, να μην απογοητευεται κάποιος με την πρώτη δυσκολία και να μην προσπαθεί να χωρέσει δύο καρπούζια σε μια μασχάλη...(αυτά τα έπαθα εγώ)
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
byte level

Post by papo2 » Wed Jan 11, 2006 7:12 pm

Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις απόξεις σας :) τις οποίες θα λάβω πολύ σοβαρά υπ' όψην μου όταν θα έρθει η ώρα ;) , δηλαδή όχι μόνο θα τις λάβω υπ' όψην θα έλεγα ότι με πείσατε :-D
Καλές Πανελλήνιες!!!
Ευχαριστώ πολύ αν και αργεί ακόμα η ώρα :smt023
«Η ευτυχία συνήθως έρχεται σε όσους είναι πολύ απασχολημένοι για να ψάξουν να τη βρουν.»

ΧΕΝΡΙ ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΤΟΡΟ
Theofaman
Mbyte level
Mbyte level

Post by Theofaman » Wed Jan 11, 2006 7:43 pm

papo2 wrote:Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις απόξεις σας :) τις οποίες θα λάβω πολύ σοβαρά υπ' όψην μου όταν θα έρθει η ώρα ;) , δηλαδή όχι μόνο θα τις λάβω υπ' όψην θα έλεγα ότι με πείσατε :-D
Καλές Πανελλήνιες!!!
Ευχαριστώ πολύ αν και αργεί ακόμα η ώρα :smt023
Όσο για την ώρα, μέχρι τα Χριστούγεννα όντως κυλάει αργά και βασανιστικά. Μετά όμως ούτε που καταλαβαίνεις πότε έρχεται η 1η μέρα των εξετάσεων :twisted:
Καλή σου επιτυχία :)
papo2
byte level
byte level

Post by papo2 » Wed Jan 11, 2006 9:58 pm

Κοίτα... η ώρα όντως αργεί γιατί είμαι κάπως μικρός... :-( πάω Τρίτη αλλά όχι Λυκείου, Γυμνασίου... τώρα για όποιον απορεί γιατί άνοιξα το thread, απλά δεν περιμένω την τελευταία στιγμή... :razz: Ελπίζω να μη σας φάνηκε και τόσο παράξενο... :cool:
«Η ευτυχία συνήθως έρχεται σε όσους είναι πολύ απασχολημένοι για να ψάξουν να τη βρουν.»

ΧΕΝΡΙ ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΤΟΡΟ
Theofaman
Mbyte level
Mbyte level

Post by Theofaman » Thu Jan 12, 2006 12:16 am

Τότε καλά είσαι :-D :cool: :-D
Κοίταξε να περάσεις καλά μέχρι και την Α Λυκείου, γιατί μετά... :smt118 :smt088
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Thu Jan 12, 2006 10:56 am

papo2 wrote:Κοίτα... η ώρα όντως αργεί γιατί είμαι κάπως μικρός... :-( πάω Τρίτη αλλά όχι Λυκείου, Γυμνασίου... τώρα για όποιον απορεί γιατί άνοιξα το thread, απλά δεν περιμένω την τελευταία στιγμή... :razz: Ελπίζω να μη σας φάνηκε και τόσο παράξενο... :cool:
μωρέ, είσαι μικρούλης ακόμα!!είπαμε να μην περιμένεις την τελευταία στιγμή, αλλά έχεις ακόμα πολλά να δεις για να καταλήξεις τι θέλεις να κάνεις στη ζωή σου..Το λιγότερο που θα έπρεπε να σε απασχολεί είναι το τι κατεύθυνση θ ακολουθήσεις, (για να μην πω τι λύκειο) τι διεξόδους έχεις από την κάθε μια και να μην "κλειδώνεσαι" σε ένα αντικείμενο (δηλαδή ναι μεν πληροφορική, αλλά τι άλλες εναλλακτικές έχεις)..Κοινώς, hold your horses!!!
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand

Return to “off-topic”