Πανεπιστημιακό άσυλο - Υπέρ ή κατά

Άσχετα μηνύματα και λοιπές παρεκτροπές.

Είστε υπέρ ή κατά της κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου?

Υπέρ της κατάργησης
14
31%
Κατά της κατάργησης
31
69%

Total votes: 45
The Punisher
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Post by The Punisher » Thu Jan 19, 2006 11:38 am

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο μίλησα για περιορισμό του ασύλου ...
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Fri Jan 20, 2006 1:50 am

Διάβασα όλα τα posts για το άσυλο και όλοι έχουν σωστά επιχειρήματα.
Το θέμα είναι η αναβάθμιση της ανώτατης εκπαίδευσης.Και αν περιμένουμε από τις εκάστοτε κυνερνήσεις σωθήκαμε(Εκτός και αν υπάρξει ένας φωτισμένος πολιτικός αλλά οι σκεπτόμενοι στην εποχή μας δύσκολα γίνονται πολιτικοί)!
Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.Και από ό,τι βλέπω υπάρχουν στο ΟΠΑ αρκετά φωτισμένα παιδιά.
Αυτό που θίξατε με τις αφίσες είναι πράγματι εξοργιστικό.Ε λοιπόν να κανονίσουμε μια ημέρα να τις ξηλώσουμε όλες και αν βάλουν και άλλες να τις ξαναξηλώσουμε.Το έχουν καταντήσει *** το πανεπιστήμιο με τα σκυλοτράγουδα τους, το Θανάση και τα μαύρα cds.
Ξεσηκωνόμαστε και τους στέλνουμε στο διάολο!
Αντέχετε;
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: PhD

Post by TaRaNTuLa » Fri Jan 20, 2006 3:07 am

xrokos wrote:Διάβασα όλα τα posts για το άσυλο και όλοι έχουν σωστά επιχειρήματα.
Το θέμα είναι η αναβάθμιση της ανώτατης εκπαίδευσης.Και αν περιμένουμε από τις εκάστοτε κυνερνήσεις σωθήκαμε(Εκτός και αν υπάρξει ένας φωτισμένος πολιτικός αλλά οι σκεπτόμενοι στην εποχή μας δύσκολα γίνονται πολιτικοί)!
Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.Και από ό,τι βλέπω υπάρχουν στο ΟΠΑ αρκετά φωτισμένα παιδιά.
Αυτό που θίξατε με τις αφίσες είναι πράγματι εξοργιστικό.Ε λοιπόν να κανονίσουμε μια ημέρα να τις ξηλώσουμε όλες και αν βάλουν και άλλες να τις ξαναξηλώσουμε.Το έχουν καταντήσει *** το πανεπιστήμιο με τα σκυλοτράγουδα τους, το Θανάση και τα μαύρα cds.
Ξεσηκωνόμαστε και τους στέλνουμε στο διάολο!
Αντέχετε;
4,5 χρόνια είμαι μέσα σε αυτό το χώρο...Ποτέ δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο(Σωτήρη τι λες;;;Ποτέ;;;; :razz: ).Μαζί σου!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
ailouros
Gbyte level
Gbyte level

Post by ailouros » Fri Jan 20, 2006 3:41 am

Φίλε xrokos αυτό που λες πίστεψέ με έχει περάσει από το μυαλό όλων μας πολιτικοποιημένων ή μη ..Πιστεύω ότι αυτός που θα το αρχίζει όχι μόνο θα βρει μαζική υποστήριξη αλλά και ότι η προτομή του θα αντικαταστήσει αυτήν του ευεργέτη Δουρίδα έξω από την αίθουσα ορκομωσιών.
Ως 4,5 ετής γερασμένος και ξενερωμένος σε προτρέπω να κάνεις ότι μπορείς χωρίς φόβο και πάθος και άμα είμαι εκεί κοντά θα σε βοηθήσω να κάνεις καμιά αφίσα χαρτοπόλεμο.
Ειλικρινά δεν φαντάζεσαι πόσων ατόμων η αισθητική βιάζεται από τα ελεεινά σκυλοτράγουδα (από κορμί είμαι η μπεστ και από προσόντα είμαι φερστ ,σε χώρο πανεπιστημίου) , τις κακόγουστες και παντού σπαρμένες αφίσες και την χαρτοπαικτική λέσχη ...
Να ποιοί λυμαίνονται το άσυλο και ποιοι υποβαθμίζουν την έννοια του Πανεπιστημίου ,συστηματικά ,εδώ και χρόνια , νόμιμα ,με τις πλάτες των αρχών του Πανεπιστημίου ,τις ευλογίες των πολιτικών κομμάτων της χώρας και τον μανδύα του "συνδικαλισμού".
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Fri Jan 20, 2006 10:28 am

Παιδιά, και γω μαζί σας ... ας τρίξουν επιτέλους τα έδρανα!!! Ήρθε η ώρα της αλλαγής, που λένε και τα πολιτικά συνθήματα :-D
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Fri Jan 20, 2006 3:06 pm

ailouros wrote:Ειλικρινά δεν φαντάζεσαι πόσων ατόμων η αισθητική βιάζεται από τα ελεεινά σκυλοτράγουδα (από κορμί είμαι η μπεστ και από προσόντα είμαι φερστ ,σε χώρο πανεπιστημίου) , τις κακόγουστες και παντού σπαρμένες αφίσες και την χαρτοπαικτική λέσχη ...

Ακόμη δεν ακούσαμε το άσμα "το λέει και το πουλί μου,έλα στην αυλή μου"... :-D :-D :-D

Προσωπικά,κάποιες αφίσες δεν πιστεύω ότι είναι κακόγουστες,σε κάποιους θ'αρέσει να βλέπουν μια κοπελίτσα να τους χαμογελάει και ας έχουν πατώσει σε ένα μάθημα... ;) Ίσως τα μηνύματα που συνοδεύουν τις φωτογραφίες να είναι λίγο άκυρα...
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Fri Jan 20, 2006 3:45 pm

Το να βλέπεις όμως ένα διαγωνισμό αφισών, του στυλ όποιος βάλει τις πιο πολλές κερδίζει, είναι τουλάχιστον γελίο ... (βλέπε είσοδο από Δεριγνύ)
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Fri Jan 20, 2006 3:50 pm

The Punisher wrote:Το να βλέπεις όμως ένα διαγωνισμό αφισών, του στυλ όποιος βάλει τις πιο πολλές κερδίζει, είναι τουλάχιστον γελίο ... (βλέπε είσοδο από Δεριγνύ)
Καλά...Στη Δεριγνύ διεξάγεται διαγωνισμός "ποιος θα βρει το δρόμο προς τις σκάλες,ανάμεσα στα ταμπλό"... :-D
Tamiya rulezZz....

Theofaman
Mbyte level
Mbyte level

Post by Theofaman » Fri Jan 20, 2006 3:55 pm

TaRaNTuLa wrote:
The Punisher wrote:Το να βλέπεις όμως ένα διαγωνισμό αφισών, του στυλ όποιος βάλει τις πιο πολλές κερδίζει, είναι τουλάχιστον γελίο ... (βλέπε είσοδο από Δεριγνύ)
Καλά...Στη Δεριγνύ διεξάγεται διαγωνισμός "ποιος θα βρει το δρόμο προς τις σκάλες,ανάμεσα στα ταμπλό"... :-D
Μια μέρα στην Αντωνιάδου είχαν βγάλει τα ταμπλό οπότε όταν μπήκα μπερδεύτηκα. Μπα λέω, σε λάθος κτίριο μπήκα :shock: :lol: :lol:
Theo(pame na)fam(e mprizoles)an!
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Fri Jan 20, 2006 4:29 pm

Theofaman wrote:Μια μέρα στην Αντωνιάδου είχαν βγάλει τα ταμπλό οπότε όταν μπήκα μπερδεύτηκα. Μπα λέω, σε λάθος κτίριο μπήκα :shock: :lol: :lol:
Ήταν το σοκ μεγάλο να φανταστώ... :lol: :lol: :lol:
Tamiya rulezZz....

PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by PASCAL » Fri Jan 20, 2006 8:53 pm

Στις αφίσες, τα τραγούδια, τα πάρτυ και τις συνελεύσεις λέμε ναι αλλά με μέτρο και ουσιάστιό περιεχόμενο.
Όσον αφορά τις παρατάξεις αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένας φοιτητικός σύλογος πάνω από κομματικές ιδεολογίες. Και εκεί είναι που πρέπει να ληφθούν οι πρωτοβουλίες. Γιατί πιστέψτε το δε ξέρετε πόσα παιδιά θέλουν να διεκδικήσουν και να προσφέρουν κάτι στη βελτίωση του Πανεπιστημίου. Διστάζουν όμως γιατί η φωνή τους πρέπει να φέρει τη σφραγίδα της τάδε κομματοπαράταξης.
(Υ/Γ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΥΛΟ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΑΤΣΟΥΣ.)
Theofaman
Mbyte level
Mbyte level

Post by Theofaman » Fri Jan 20, 2006 9:12 pm

PASCAL wrote:(Υ/Γ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΥΛΟ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΑΤΣΟΥΣ.)
Παιδεία δεν προσφέρεται μόνο από την πολιτεία, αλλά και από τους ίδιους του πολίτες (π.χ οικογένεια).
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Fri Jan 20, 2006 9:20 pm

Theofaman wrote:Παιδεία δεν προσφέρεται μόνο από την πολιτεία, αλλά και από τους ίδιους του πολίτες (π.χ οικογένεια).

Πολύ σωστό,αλλά όχι πάντα απόλυτο...Υπάρχουν και περιπτώσεις όπου από οικογένειες με καλές προϋποθέσεις,ξεπηδούν οι πιο επαναστάτες(συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες,που λένε... ) :-D
Tamiya rulezZz....

Theofaman
Mbyte level
Mbyte level

Post by Theofaman » Fri Jan 20, 2006 9:25 pm

TaRaNTuLa wrote:
Theofaman wrote:Παιδεία δεν προσφέρεται μόνο από την πολιτεία, αλλά και από τους ίδιους του πολίτες (π.χ οικογένεια).

Πολύ σωστό,αλλά όχι πάντα απόλυτο...Υπάρχουν και περιπτώσεις όπου από οικογένειες με καλές προϋποθέσεις,ξεπηδούν οι πιο επαναστάτες(συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες,που λένε... ) :-D
Τίποτα δεν ισχύει απόλυτα, πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις.
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Fri Jan 20, 2006 11:38 pm

Pascal wrote:Όσον αφορά τις παρατάξεις αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένας φοιτητικός σύλογος πάνω από κομματικές ιδεολογίες. Και εκεί είναι που πρέπει να ληφθούν οι πρωτοβουλίες.
Συμφωνώ ...
Fabio

Post by Fabio » Sat Jan 21, 2006 3:01 am

επειδή από την φύση μου είμαι λίγο καφρούλης δεν θα είχα πρόβλημα καμία μέρα να τα έσπαγα όλα τα γραφειάκια στο υπόγειο(όλων των κομμάτων για να μην παρεξηγηθώ)

](*,) :smt075 :smt066 :smt067 :smt068 :smt070 :smt071 :smt013

Τέλος πάντων επειδή ευτυχώς (η δυστυχώς)δεν έχω αυτό το δικαίωμα απλά θέλω να πω ότι η κατάσταση έφτασε εδώ επειδή εμείς το επιτρέψαμε..........
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Sat Jan 21, 2006 12:16 pm

επειδή από την φύση μου είμαι λίγο καφρούλης δεν θα είχα πρόβλημα καμία μέρα να τα έσπαγα όλα τα γραφειάκια στο υπόγειο(όλων των κομμάτων για να μην παρεξηγηθώ)
Και εγώ!!!Να οργανωθούμε μετά την εξεταστική να το κάνουμε.Πολλοί μαζί γιατί αν πάω μόνος μου θα μου μετρήσουν τα πα'ί'δια τα κοματόσκυλα.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
sofia_bonny
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 4th year
Post by sofia_bonny » Sat Jan 21, 2006 3:01 pm

Παιδιά και εγώ μέσα! Η κατάσταση είναι ανυπόφορη πια! Δεν μπορουν να μας καταπατούν τα δικαιώμτα στο όνομα της δημοκρατίας και της ελευθερίας απόψεων! Την έχουν κάνει τη σχολή χάλια με τις κ***αφίσες τους και η κατάσταση με τις συνεχείς πολιτικές ανακοινώσεις εν ώρα μαθήματος είναι τραγική (Θυμηθείτε τη μέρα που ο Κατερίνης αγανακτησμένος αποχώρησε από την αίθουσα και χάσαμε το μάθημα)!
Image
What raging fire shall flood the soul?
What rich desire unlocks its door?
What sweet seduction lies before us . . .?
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Post by rapadder » Sat Jan 21, 2006 6:17 pm

sofia_bonny wrote:Θυμηθείτε τη μέρα που ο Κατερίνης αγανακτησμένος αποχώρησε από την αίθουσα και χάσαμε το μάθημα!
Και εγώ σε ένα μάθημα ήθελα να σηκωθώ να φύγω. Έτρεχα σαν ^%$ στο δρόμο για να φτάσω στην ώρα μου, περίμενα λαχανιασμένος να ξεκινήσει και ξαφνικά εμφανίστηκε κάποιος συνάδελφος και έκανε ομιλία 12-14 λεπτών (στην κυριολεξία τόσο, χωρίς πλάκα). Ήμουνα εκνευρισμένος και σκέφτηκα να σηκωθώ να φύγω από την αίθουσα, αλλά είπα να κάνω το βλάκα και να κάτσω, καθότι ο καθηγητής που το έκανε (μου πήρε αργότερα συνέντευξη για ένα μεταπτυχιακό που με ενδιέφερε) πιθανώς να τσαντιζόταν μαζί μου και δεν με έπαιρνε. Συμπέρασμα: Φταίνε οι καθηγητές που τους ανέχονται.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
sofia_bonny
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 4th year
Post by sofia_bonny » Sat Jan 21, 2006 7:49 pm

Τι άλλο μπορούν να κάνουν οι καθηγητές εκτός από το να τους ζητήσουν να αποχωρήσουν? Το θέμα είναι ότι δεν παίρνουν από λόγια... εδώ ο Γιακουμάκης τους πήρε το μικρόφωνο και αυτοί συνέχιζαν φωνάζοντας τον (πολιτικό) λόγο τους και διαμαρτύρονταν ότι τους στερεί τα δικαιώματά τους! Και στο κάτω κάτω το μάθημα από τους φοιτητές το στερούν, εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να αντιδράσουμε!
Image
What raging fire shall flood the soul?
What rich desire unlocks its door?
What sweet seduction lies before us . . .?
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year
Post by Ganther » Sun Jan 22, 2006 4:01 pm

Παιδες χαλαροστε με τα γραφειακια και μην κανετε καμμια μαλακια να τα σπασετε, γιατι οχι παιδια θα σας μετρησουν, δεν θα ξερετε απο που να κρυφτειτε... Βασικα καλοθελητες που θα σας καρφωσουν ποιοι ειστε, θα βρεθουν, και μετα θα εχετε σοβαρα προβληματα...
Προφανως και δεν εχω σχεση με το χωρο, απλα επειδη κατι γνωριζουμε και εμεις, καλο να μη μπλεξετε... εχετε δει ξυλο που πεφτει μεταξυ τους... Φαντασου να εισαι και ασχετος...
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Sun Jan 22, 2006 5:09 pm

Κοίτα...κανείς δε μίλησε για βανδαλισμό...απλά για συστάσεις, δυναμικές και μαζικές ... ;)
Post Reply

Return to “off-topic”