Ο απόφοιτος του Τμήματος Πληροφορικής Κυριάκος Πιερρακάκης, κέρδισε υποτροφία του Ιδρύματος Κόκκαλη για μεταπτυχιακές σπουδές στο John F. Kennedy School of Government του Harvard University. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τέτοια υποτροφία είχε να δοθεί σε Έλληνα σχεδόν 7 χρόνια! Ευχόμαστε στον κ. Πιερρακάκη κάθε περαιτέρω ακαδημαϊκή και επαγγελματική επιτυχία.
Σημαντική υποτροφία
Σημαντική υποτροφία
http://www.cs.aueb.gr/news/awards/index.shtml
It is forbidden to kill. therefore all murderers are punished unless they kill in large numbers and to the sound of trumpets.
Voltaire
Voltaire
- default_user
- Kilobyte level
-
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
- sofia_bonny
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
Για όσους δεν το γνωρίζουν ο Κυριάκος είναι ο χρήστης στο Forum μας.
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
Κυριάκος +++++++++
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
-
- byte level
-
Ανεξαρτήτως του τι θα κάνει μετά , δεν παύει να έχει καταφέρει κάτι πολύ σημαντικό για την ζωή του.Τώρα το κατα πόσο αυτό θα επιρρεάσει την δικιά σου (αν...) είναι άλλο θέμα.Εμείς λέμε μπράβο για την προσπάθεια που είτε το θες ή οχι απέδωσε καρπούς.Ακόμα, του λέμε και μπράβο γιατί ήταν από εμάς , από το τμήμα μας και η επιτυχία του αντικατροπτίζεται και στο τμήμα μας.Τέλος, το παληκάρι άνοιξε "πόρτα" σε περίπτωση που θέλουν να πάνε ακολουθήσυν και άλλοι τον δρόμο του.mindcrime wrote:"John F. Kennedy School of Government"... αυτός θα δουλεύει για να κάνει τις ζωές μας χειρότερες και εσείς δώστε του και συγχαρητήρια... και πείτε εμένα κακό
Τώρα σε περίπτωση που δεν σου βγαίνει να του πεις μπράβο μην ασχολείσαι καν...
Υ.Γ Έχουμε δώσει το δικαίωμα σε ανθρώπους που δεν έχουν βγάλει το John F. Kennedy School of Government να δουλεύουν για να κάνουν τις ζωές μας χειρότερες....
Γιατί θα δουλεύει για να κάνει τις ζωές μας χειρότερες? Δεν το κατάλαβα, αν θες ανάλυσέ το.mindcrime wrote:"John F. Kennedy School of Government"... αυτός θα δουλεύει για να κάνει τις ζωές μας χειρότερες και εσείς δώστε του και συγχαρητήρια... και πείτε εμένα κακό
Όχι, δεν θα σε πω κακό. Όποιος κάνει τέτοιες διακρίσεις, προσδίδοντας χαρακτηρισμούς σε ομάδες ατόμων και μάλιστα εκ των προτέρων πριν κάνουν κάτι δεν είναι κακός, είναι εξ ορισμού ρατσιστής.
It is forbidden to kill. therefore all murderers are punished unless they kill in large numbers and to the sound of trumpets.
Voltaire
Voltaire
- Proxenos
- Gbyte level
Είσαι μια μούρη εσύ...Marauder wrote:Παιδιά ευχαριστώ - εύχομαι τα ίδια και καλύτερα σε εσάς

One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
Fabio το αν ήταν ενας από εμάς δεν μου λέει κάτι... επίσης αν θέλουν κι άλλοι να ακολουθήσουν κάτι μου λέει.
M.I.T.as αλλιώς τις βλέπω αυτές τις ομάδες ατόμων και τις προθέσεις τους και θεωρώ ότι μόνο κάτι μπορούν να κάνουν... όσο για την ανάλυση το πανεπιστήμιο δεν είναι μόνο πράξεις και κώδικας, ψάξε και λίγο... εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω... έχει μπάλα και fame story τώρα
M.I.T.as αλλιώς τις βλέπω αυτές τις ομάδες ατόμων και τις προθέσεις τους και θεωρώ ότι μόνο κάτι μπορούν να κάνουν... όσο για την ανάλυση το πανεπιστήμιο δεν είναι μόνο πράξεις και κώδικας, ψάξε και λίγο... εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω... έχει μπάλα και fame story τώρα
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
Βασικά υπάρχει ένα ρητό που λέει: όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια... Αλλά που να πάρει χαμπάρι ο βλάχος ο ελληνάρας, ξέρει και τπτ άλλο πέρα απο το χωριό του;...
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Μη φοβάσαι, το έχω ψάξει. Το πανεπιστήμιο το έχω ζήσει και από την καλή και από την ανάποδη, πίστεψέ με...mindcrime wrote: M.I.T.as αλλιώς τις βλέπω αυτές τις ομάδες ατόμων και τις προθέσεις τους και θεωρώ ότι μόνο κάτι μπορούν να κάνουν... όσο για την ανάλυση το πανεπιστήμιο δεν είναι μόνο πράξεις και κώδικας, ψάξε και λίγο... εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω... έχει μπάλα και fame story τώρα
Ψάξ' το και συ λίγο περισσότερο και μόλις τελειώσεις το πανεπιστήμιο ξαναμιλάμε...
Voltaire
Voltaire
-
- Ethel
- Venus Project Founder
Ω ναι Marauder. Φταις. Και θα φταις. Και όχι μόνο εσύ. Όλοι όσοι είναι ικανοί, όλοι όσοι μπορούν να φτάσουν εκεί που δεν μπορούν οι άλλοι...
Ζήτα συγγνώμη! Τώρα! Ντροπή σου! Μου θες και υποτροφίες...
Ποιός είσαι ρε?
(Ήμαρτον ο κάθε άσχετος να έχει άποψη και να κρίνει!)
Ζήτα συγγνώμη! Τώρα! Ντροπή σου! Μου θες και υποτροφίες...
Ποιός είσαι ρε?
(Ήμαρτον ο κάθε άσχετος να έχει άποψη και να κρίνει!)
There's no place like 127.0.0.1