Which forum...?
- Paralias
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Which forum...?
Ποιο forum είναι καλύτερο;Phpbb - VBulletin - InvisionBoard
Ποιο θα χρησιμοποιούσατε και γιατί;Ποιο έχει περισσότερες και καλύτερες δυνατότητες;
Ποιο θα χρησιμοποιούσατε και γιατί;Ποιο έχει περισσότερες και καλύτερες δυνατότητες;
Από αυτά που αναφέρεις, μόνο το PhpBB είναι εντελώς "free" άρα από άποψη κόστους θα προτιμούσα αυτό.
Τώρα από δυνατότητες, το PhpBB όταν κατεβάσεις την τελευταία έκδοσή του θα δεις ότι δεν έχει από default κάποια πράγματα πού έχουν άλλα forums (π.χ. multiple/unlimited sub-forums). Όμως στην PhpBB community και στο υπόλοιπο Internet υπάρχουν άπειρα mods (modules) στα οποία κατα τη γνώμη μου θα βρείς ό,τι επιπλέον χρειάζεσαι (π.χ. shoutboxes,subforums...) Με λίγο ψάξιμο βάζεις στο PhpBB ό,τι mod χρειάζεσαι και το κάνεις καλύτερο απ'όλα.
Επίσης, το PhpBB πιστεύω ότι είναι το καλύτερα υποστηριζόμενο forum για integration με άλλες web εφαρμογές όπως portals(π.χ.mambo,phpnuke...), chat(phpmychat), web galleries κ.α.
Τώρα από δυνατότητες, το PhpBB όταν κατεβάσεις την τελευταία έκδοσή του θα δεις ότι δεν έχει από default κάποια πράγματα πού έχουν άλλα forums (π.χ. multiple/unlimited sub-forums). Όμως στην PhpBB community και στο υπόλοιπο Internet υπάρχουν άπειρα mods (modules) στα οποία κατα τη γνώμη μου θα βρείς ό,τι επιπλέον χρειάζεσαι (π.χ. shoutboxes,subforums...) Με λίγο ψάξιμο βάζεις στο PhpBB ό,τι mod χρειάζεσαι και το κάνεις καλύτερο απ'όλα.
Επίσης, το PhpBB πιστεύω ότι είναι το καλύτερα υποστηριζόμενο forum για integration με άλλες web εφαρμογές όπως portals(π.χ.mambo,phpnuke...), chat(phpmychat), web galleries κ.α.
I am a nobody, and nobody is perfect; therefore I am perfect.
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
ε εγώ πιστεύω δεν πρέπει να πώ την άποψη μου, την βιώνετε

-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
- Paralias
- Gbyte level
Tη βιώνουμε και την έχουμε καταλάβει την άποψή σου,το θέμα είναι να πείτε γιατί είναι καλύτερο το ένα forum από το άλλο.
Σε τι δηλαδή υπερέχει η phpbb από το vbulletin?
Ας αφήσουμε στην άκρη το θέμα των χρημάτων.Υποθέτουμε ότι όλα είναι free.
Γιατί να βάλω phpbb και όχι vbulletin?
Για παράδειγμα η υλοποίηση αυτού του forum η οποία είναι σε vbulletin με έχει κάνει να το κοιτάζω πολύ καλύτερα... Για ρίχτε μια ματιά... www.audiS3club.gr
Σε τι δηλαδή υπερέχει η phpbb από το vbulletin?
Ας αφήσουμε στην άκρη το θέμα των χρημάτων.Υποθέτουμε ότι όλα είναι free.
Γιατί να βάλω phpbb και όχι vbulletin?
Για παράδειγμα η υλοποίηση αυτού του forum η οποία είναι σε vbulletin με έχει κάνει να το κοιτάζω πολύ καλύτερα... Για ρίχτε μια ματιά... www.audiS3club.gr
-
- Venus Former Team Member
Και εμένα μου αρέσει η vBulletin και δεν καταλαβαίνω τι κακό της βρίσκετε..το http://www.e-pcmag.gr/forum από την άλλη είναι βασισμένο σε Invision Power Board..τι είναι αυτό ?
[offtopic mode ON] Τελικά ρε Paralia τι αμάξι έχεις...S3 ή TT ??? Μας μπέρδεψε η νέα σου υπογραφή..
[offtopic mode OFF]
[offtopic mode ON] Τελικά ρε Paralia τι αμάξι έχεις...S3 ή TT ??? Μας μπέρδεψε η νέα σου υπογραφή..

Νόμιζα ότι έκανα σαφές γιατί πιστεύω ότι προτιμώ τη
phpbb από τα άλλα και όχι μόνο λόγω χρημάτων.
Αν δεν σ'αρέσει τόσο η κλασσική εμφάνιση μπορείς να
κατεβάσεις μια άλλη εμφάνιση(template) από το internet.
Πάλι η phpbb υπερτερεί από την πληθώρα των έτοιμων εμφανίσεων
που υπάρχουν διαθέσιμες στο web.
...όπως και πακέτα smilies,forum images,mods κλπ κλπ
phpbb από τα άλλα και όχι μόνο λόγω χρημάτων.
Αν δεν σ'αρέσει τόσο η κλασσική εμφάνιση μπορείς να
κατεβάσεις μια άλλη εμφάνιση(template) από το internet.
Πάλι η phpbb υπερτερεί από την πληθώρα των έτοιμων εμφανίσεων
που υπάρχουν διαθέσιμες στο web.
...όπως και πακέτα smilies,forum images,mods κλπ κλπ
I am a nobody, and nobody is perfect; therefore I am perfect.
- Paralias
- Gbyte level
Mα argi η ερώτηση που έκανα για παραπάνω εξηγήσεις δεν αφορούσε εσένα καθώς εξήγησες και με το παραπάνω την άποψή σου.
@Τhe Punisher: Αν και είναι off topic όπως ίσως θα κατάλαβες τα AudiS3 & TT club είναι το ίδιο πράγμα.Είμαστε ένα club στην ουσία και όπως ίσως θα είδες είμαι moderator.Προς το παρόν έχω ένα Α4 1.8Τ Quattro και όσο για το άλλο (S3 ή ΤΤ??? θα λυθεί σύντομα η απορία σου) ε ε ερχεται!!!
Τέλος,αν δεις το αρχικό post το vbulletin είναι διαφορετικό από το invision board (το οποίο είναι του e-pcmag ας πούμε)

@Τhe Punisher: Αν και είναι off topic όπως ίσως θα κατάλαβες τα AudiS3 & TT club είναι το ίδιο πράγμα.Είμαστε ένα club στην ουσία και όπως ίσως θα είδες είμαι moderator.Προς το παρόν έχω ένα Α4 1.8Τ Quattro και όσο για το άλλο (S3 ή ΤΤ??? θα λυθεί σύντομα η απορία σου) ε ε ερχεται!!!
Τέλος,αν δεις το αρχικό post το vbulletin είναι διαφορετικό από το invision board (το οποίο είναι του e-pcmag ας πούμε)
-
- Venus Former Team Member