Διαχείριση Ασφάλειας Π.Σ - Εργασία
- Sreak
- Venus Project Founder
- Academic status: PhD
Διαχείριση Ασφάλειας Π.Σ - Εργασία
Έριξα μια πρώτη ματιά στην εργασία και έχω αρκετές απορίες αλλά ίσως η σημαντικότερη προσανατολίζεται στο paradigm. Βασικά έχει καταλάβει κανείς τι εννοεί? Φαντάζομαι όχι example σωστά?
Αν ανοίξετε και την εργασία του σεμιναρίου θα παρατηρήσετε πως το Network computing το χρησιμοποεί ως αντιληπτικό παράδειγμα. ? !
Καμιά ιδέα κανείς?
Αν ανοίξετε και την εργασία του σεμιναρίου θα παρατηρήσετε πως το Network computing το χρησιμοποεί ως αντιληπτικό παράδειγμα. ? !
Καμιά ιδέα κανείς?
-
- Buffer underflow exception
Καταρχάς την εργασία στη Διαχείριση δεν την έχω κοιτάξει. Ασχολούμαι με την εργασία στο σεμινάριο, αλλά και εκεί αναφέρει για αντιληπτικά παραδείγματα.
Και εγώ είχα θεωρήσει ότι ζητάει example, αλλά ρώτησα τον κο.Γκρίτζαλη και μου είπε ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε example και paradigm.
Σε συζήτηση με "συμμαθητές" συμπέράναμε πως μάλλον αναφέρεται στο ποια είναι η τάση σήμερα και ίσως σε διαφορετικέσ προσεγγίσεις που υπάρχουν στους όρους αυτούς.
Και εγώ είχα θεωρήσει ότι ζητάει example, αλλά ρώτησα τον κο.Γκρίτζαλη και μου είπε ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε example και paradigm.
Σε συζήτηση με "συμμαθητές" συμπέράναμε πως μάλλον αναφέρεται στο ποια είναι η τάση σήμερα και ίσως σε διαφορετικέσ προσεγγίσεις που υπάρχουν στους όρους αυτούς.
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Γνώμη δικιά μου (αν και είναι φιλοσοφικό το θέμα-δηλαδή όπως το θεωρήσει κανένας) είναι ότι το network computing είναι το trend που υπάρχει απο την εμφάνιση των PCs και μετά (δεκετία 1970). Αρχικά η ιδέα ήταν ένα μεγάλο NOC όπου εκεί υπήρχε ένα η 2-3 μεγάλα mainframes και σε αυτά καθένας έκανε την δουλειά του είτε απομακρυσμένα (distance terminals) είτε πηγαίνοντας εκεί (local dump terminals). Αυτός ο τρόπος λειτουργείας είναι συγκεντρωτικός. Πλέον με τα pcs ο καθένας έχει και ένα προσωπικό χώρο λειτουργείας όπου τρέχει τα προγράμματα του ενώ παράλληλα μέσω ενός network ή μέσω του Internet μπορεί να έχει πρόσβαση σε resources απομακρυσμένα (και όχι μόνο hardware resources π.χ network drives or printers, πιο critical είναι τα software resources π.χ. μία database σε κάποιο άλλο σύστημα - πελατολόγιο ίσως που το διατρέχει ένας πωλητής απο κάπου αλλού). Το network computing στην ουσία είναι ο νέος τρόπος επεξεργασίας-αποθήκευσης-ανάκτησης και διανομής της πληροφορίας που επιβάλει η αλλαγή απο το συγκεντρωτικό σύστημα στο περισσότερο κατανεμημένο. Γενικά εάν το καλοσκευτείς αλλιώς έκανες search για κάτι παλιότερα και αλλιώς σε ένα distributed global environment, το ίδιο ισχύει και για την ανάκτηση των data...Αυτά με λίγα references εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Network_computing
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Όχι εντελώς διαφορετικό είναι το grid απο το network computing. Αυτό που περιέγραψα παραπάνω είναι το network computing.
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Το μέγεθος μετράει...
Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη!
[και τώρα πάλι πίσω στα των ασκήσεων...]
Μήπως έχει κάποιος καμιά αίσθηση για το πόσο την θέλει την εργασία; 3500 λέξεις σαν την άλλη;
[και τώρα πάλι πίσω στα των ασκήσεων...]
Μήπως έχει κάποιος καμιά αίσθηση για το πόσο την θέλει την εργασία; 3500 λέξεις σαν την άλλη;
Όταν μεγαλώσω, θέλω να γίνω byte!
- chairmanofthebored
- Buffer underflow exception
Καλησπέρα!
Μπορεί κάποιος από τα παιδιά που είχε πάρει ασφάλεια να μου στείλει (tsagala@aueb.gr)
το "Ασφάλεια και hacking στον Κυβερνοχώρο" από τις διαφάνειες του Γκρίτζαλη??
Ολόκληρο,ε?
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Μπορεί κάποιος από τα παιδιά που είχε πάρει ασφάλεια να μου στείλει (tsagala@aueb.gr)
το "Ασφάλεια και hacking στον Κυβερνοχώρο" από τις διαφάνειες του Γκρίτζαλη??
Ολόκληρο,ε?
Ευχαριστώ προκαταβολικά