Δεν είμαι ακόμα φοιτητής...έχω διακόψει προσωρινά κι ελπίζω να γίνω μεταπτυχιακός τον Οκτώβρη που μαλλον θα είναι αργα...το θέμα είναι που μπορώ να βρω κάτι το οποιο να μην έχει προαπαιτούμενο την φοιτητική ιδιότητα...dds wrote:Στη σελίδα Google Summer of Code.silegav wrote:άντε να ξαναγίνω φοιτητής τον Σεπτέμβρη και να αποκτήσω δικαίωμα συμμετοχής...μπήκα στο site του ΕΛΛΑΚ, αλλά δεν βρήκα κάτι για Participate..έχετε υπόψιν σας που μπορώ να βρω τα τρέχοντα έργα για να δω αν μου αρέσει κάτι?
Google Summer of Code
- silegav
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
- dds
- bit level
- Academic status: Professor
Στο sourceforge.net έχει δεκάδες χιλάδες έργα. Διαλέγουμε κάποιο που να μας ενδιαφέρει και στο οποίο να μπορούμε να συμμετάσχουμε.silegav wrote:Δεν είμαι ακόμα φοιτητής...έχω διακόψει προσωρινά κι ελπίζω να γίνω μεταπτυχιακός τον Οκτώβρη που μαλλον θα είναι αργα...το θέμα είναι που μπορώ να βρω κάτι το οποιο να μην έχει προαπαιτούμενο την φοιτητική ιδιότητα...dds wrote:Στη σελίδα Google Summer of Code.silegav wrote:άντε να ξαναγίνω φοιτητής τον Σεπτέμβρη και να αποκτήσω δικαίωμα συμμετοχής...μπήκα στο site του ΕΛΛΑΚ, αλλά δεν βρήκα κάτι για Participate..έχετε υπόψιν σας που μπορώ να βρω τα τρέχοντα έργα για να δω αν μου αρέσει κάτι?
- AnINffected
- Gbyte level
Και εγώ θέλω να λερώσω τα χέρια μου... εδώ και χρόνια θέλω ν'ασχοληθώ με open-source. Όμως πάσχω και εγώ από σύνδρομο αβεβαιότητας.Φοβάμαι μήπως παρακωλύσω κάποιο έργο στο οποίο θα συμμετάσχω.Και πάντα λέω "στο μέλλον θα είμαι καλύτερα προετοιμασμένος".
Αν και αναγνωρίζω οτι είναι λάθος η νοοτροπία αυτή (ειδικά για εμένα που είμαι μεγαλύτερος σε ηλικία), δε ξέρω πώς μπορώ να την αλλάξω!
Αν και αναγνωρίζω οτι είναι λάθος η νοοτροπία αυτή (ειδικά για εμένα που είμαι μεγαλύτερος σε ηλικία), δε ξέρω πώς μπορώ να την αλλάξω!
Last edited by AnINffected on Wed May 10, 2006 12:16 am, edited 1 time in total.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace

- dds
- bit level
Ξεκίνα από μικρά και απλά: ελληνοποίηση, διόρθωση κάποιου απλού λάθους, προσθήκη μιας νέας μικρής δυνατότητας. Λίγο-λίγο θα ξεθαρέψεις.AnINffected wrote:Και εγώ θέλω να λερώσω τα χέρια μου... εδώ και χρόνια θέλω ν'ασχοληθώ με open-source. Όμως πάσχω και εγώ από σύνδρομο αβεβαιότητας.Φοβάμαι μήπως παρακωλύσω κάποιο έργο στο οποίο θα συμμετάσχω.
- AnINffected
- Gbyte level
Χμμ... τωρα που το σκέφτομαι, η ελληνοποίηση δεν ακούγεται τόσο τρομερή... Απλώς αλλάζω τα strings;
Εσείς οταν ξεκινήσατε είχατε τέτοιο άγχος;
Α, μια τελευταία ερώτηση από εμένα: φαντάζομαι οτι χρειάζεται να γνωρίζουμε πολύ καλά Version Control (CVS κλπ), σωστά;

Α, μια τελευταία ερώτηση από εμένα: φαντάζομαι οτι χρειάζεται να γνωρίζουμε πολύ καλά Version Control (CVS κλπ), σωστά;
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Ada Lovelace

- dds
- bit level
Εξαρτάται από το έργο και την αλλαγή. Νομίζω πως η πρώτη μου συνεισφορά σε ΕΛΛΑΚ ήταν η μεταφορά της Perl σε MS-DOS. Δεν είχα άγχος διότι ο κώδικάς μου μου είχε ήδη φανεί χρήσιμος στην πράξη. Το να στείλεις ένα patch πάντως είναι επιλογή χαμηλού ρίσκου. Όταν (σπάνια) αλλάζω κώδικα στον πυρήνα του FreeBSD πάντα τρέμω για τις επιπτώσεις.AnINffected wrote:Χμμ... τωρα που το σκέφτομαι, η ελληνοποίηση δεν ακούγεται τόσο τρομερή... Απλώς αλλάζω τα strings;![]()
- AnINffected
- Gbyte level
Google summer of code
Όπως είδα, τουλάχιστον ένας φοιτητής μας ανέλαβε ένα SoC project. Καλή επιτυχία!
vasvas
vasvas