Κατάληψη

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Locked

Είστε ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ της κατάληψης στο ΟΠΑ

ΥΠΕΡ
38
28%
ΚΑΤΑ
96
72%

Total votes: 134
mikem4600
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Re: γενικες συνελευσεις

Post by mikem4600 » Sun Jun 04, 2006 11:27 pm

PASCAL wrote:Το ότι αν πάμε πολλοί και δε θα χωρέσουμε με αφήνει άναυδο.
Ίσως επειδή δεν παρακολούθησες από την αρχή το επιχείρημα.

Πρόταση: Η ΓΣ γίνεται στα αμφιθέατρα, που έχουν περιορισμένο χώρο - χωράνε περίπου 1500 (;) άτομα, ήτοι 15% (;) των φοιτητών. Άρα στην καλύτερη περίπτωση, παίρνουμε δείγμα από το σύνολο των φοιτητών, αφού είναι αδύνατο να προσέλθουν όλοι (όπως γίνεται δηλαδή κανονικά π.χ. στις βουλευτικές εκλογές).
Πρόταση: Τα άτομα που πηγαίνουν συνήθως στην ΓΣ δεν αποτελούν αντιπροσωπευτικό δείγμα του συνόλου των φοιτητών (μπορούν να είναι και φοιτητές εκτός σχολής, είτε άτομα προσκείμενα σε παρατάξεις που ψηφίζουν με βάση την εκάστοτε γραμμή ανεξαρτήτως προσωπικής γνώμης κτλ.).
Πρόταση: Λόγω του μη-αυστηρού ελέγχου, η καταμέτρηση/καταγραφή ψήφων μπορεί να είναι πρόχειρη (...).
Συμπέρασμα: Οι αποφάσεις της ΓΣ γενικά δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα το σύνολο των φοιτητών, αλλά απλώς ένδειξη του τι πιστέυουν (στη καλύτερη περίπτωση) ή ότι αποτελούν πλήρη διαστρεύλωση (στη χειρότερη). Άρα, δεν αποτελούν πλέον δημοκρατική διαδικασία.
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Sun Jun 04, 2006 11:40 pm

mikem4600 wrote:μπορούν να είναι και φοιτητές εκτός σχολής, είτε άτομα προσκείμενα σε παρατάξεις που ψηφίζουν με βάση την εκάστοτε γραμμή ανεξαρτήτως προσωπικής γνώμης κτλ
Εϊ! Ένα λεπτό κάποιος με διαβεβαίωσε ότι η ψηφοφορία γίνεται με αξιόπιστο τρόπο (φοιτητικές/αστυνομικές ταυτότητες και καταστάσεις!) Τελικά τι γίνεται πραγματικά? Γιατί αμα δεν ισχύουν οι έλεγχοι για τους οποίους με διαβεβαίωσαν λέω να φέρω καμιά 20αριά φίλους, τη μητέρα μου και την αδελφή μου, καθώς και καμιά 30αριά παιδιά από το Πολυτεχνείο :-p
hello_kitty
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by hello_kitty » Sun Jun 04, 2006 11:46 pm

Όπως έχω ξαναπεί δεν φταίει αυτή η μειοψηφία για το αποτέλεσμα που βγαίνει αλλά όλοι εκείνοι που δεν συμμετέχουν :!: Αφήνουν ουσιαστικά αυτούς τους λίγους να αποφασίζουν για την τύχη της σχολής...!Άρα δεν μπορούν να λένε μετά ότι δεν συμμετέχουν γιατί δεν είναι δημοκρατική η διαδικασία...ας έρθει το 50% των φοιτητών και ας δούμε τότε τι θα κάνουν οι διάφορες παρατάξεις...!Σίγουρα κάποια λύση θα βρεθεί και για να ακούνε και για να ψηφίσουν όλοι..Κατά την διάρκεια της Μεγάλης Βδομάδας συρρέει ο κόσμος στους ναούς και δεν χωράει ουτε στον προαύλιο χώρο αλλά δεν άκουσα ποτέ κάποιον ιερέα να πει όσοι δεν χωράνε να φύγουν έτσι και στην Γ.Σ κάποια λύση θα βρεθεί!!!μπορούν να τοποθετηθούν μεγάφωνα παντού και για να ακούγονται και στο υπόγειο και στον προαύλιο χώρο!Τέλος αν ζητήσει κάποιος τον λόγο δεν νομίζω ότι 8α του τον στερήσει κανείς!!!
hello_kitty
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by hello_kitty » Sun Jun 04, 2006 11:51 pm

Zifnab wrote: Εϊ! Ένα λεπτό κάποιος με διαβεβαίωσε ότι η ψηφοφορία γίνεται με αξιόπιστο τρόπο (φοιτητικές/αστυνομικές ταυτότητες και καταστάσεις!) Τελικά τι γίνεται πραγματικά? Γιατί αμα δεν ισχύουν οι έλεγχοι για τους οποίους με διαβεβαίωσαν λέω να φέρω καμιά 20αριά φίλους, τη μητέρα μου και την αδελφή μου, καθώς και καμιά 30αριά παιδιά από το Πολυτεχνείο :-p
Πάντως νομίζω ότι το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι δεν προσέρχονται άτομα από την ίδια την σχολή για να ψηφίσουν!Συνεπώς είναι λογικό οι παρατάξεις να φέρνουν από αλλού ενισχύσεις προκειμένου να προωθήσουν το πλαίσιό τους :!:
Maverick
byte level
byte level

Post by Maverick » Sun Jun 04, 2006 11:52 pm

Εγω προβλέπω αύριο απόφαση "Ποντιου Πιλάτου" από την Σύγκλητο ώστε να πέσει το βάρος στους φοιτητές. Όσο για την κατάληψη είμαι απαισιόδοξος ότι θα τελειώσει παρ' ότι θα κινητοποιηθούν πολλοί που δεν ήξεραν καν οτι γινόταν η προηγούμενη Γ.Σ.. Ο λόγος κατα την άποψη μου είναι ότι ακόμα και άτομα που είναι εναντίον της κατάληψης δεν θα ψηφίσουν ή ακόμα και θα ψηφίσουν υπέρ της κατάληψης προκειμένου να μην ξεκινήσει τώρα ή έστω σε μια εβδομάδα η εξεταστική, καθώς έχουν αποσυντονιστεί και φοβούνται ότι δεν θα προλάβουν να βγάλουν ύλη (ξερω αρκετά άτομα που θα το κάνουν και δεν το βγάζω απο το μυαλό μου).
Μακάρι να διαψευστώ γιατί μεσα στον Αύγουστο να διαβάζεις για διπλή εξεταστική δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα και θα είναι μεγάλο πλήγμα για τους επι πτυχίο φοιτητές (βλ. υποψηφίους για μεταπτυχιακα κτλ).
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by PASCAL » Sun Jun 04, 2006 11:59 pm

Η 100% προσέλευση είναι αδύνατο να υπάρξει. Είναι ιδανικό και όχι επιθυμητό αποτέλεσμα.
Συγκεκριμένα αν το πρόβλημα είναι η προσέλευση των φοιτητών τότε με τα δεδομένα της προηγούμενης συνέλευσης το ποσοστό της μεταβολής ιδανικό - τωρινό αποτέλεσμα μειώθηκε. Άρα έχουμε μια θετική τάση προς το ιδανικό αποτέλεσμα που όμως στατιστικά ποτέ δε θα φτάσουμε.
Συνεπώς είναι άτοπο να ζητάμε να προσέλθουν όλοι οι φοιτητές.

Τέλος δεν καταλαβαίνω γιατί οι πρακτικές των παρατάξεων θα πρέπει να αποτελλούν τη δικαιολογία για να στερηθούμε εμείς οι υπόλοιποι το δικαίωμα να συνεδριάζουμε και να ψηφίζουμε;
hello_kitty
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by hello_kitty » Sun Jun 04, 2006 11:59 pm

Μακάρι να διαψευστώ γιατί μεσα στον Αύγουστο να διαβάζεις για διπλή εξεταστική δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα και θα είναι μεγάλο πλήγμα για τους επι πτυχίο φοιτητές (βλ. υποψηφίους για μεταπτυχιακα κτλ).
Εμ είναι δύσκολο μετά τις διακόπες του καλοκαιριού να διαβάζεις για διπλή εξεταστική γι αυτό μια ευγενικη συμβουλη,δυσκολη στην εκτελεση ομως, ειναι να ξεκινησουμε το διαβασμα απο τωρα σιγα-σιγα!!!Ποιος μπορεί όμως?
Last edited by hello_kitty on Mon Jun 05, 2006 12:06 am, edited 1 time in total.
hello_kitty
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by hello_kitty » Mon Jun 05, 2006 12:04 am

PASCAL wrote: Τέλος δεν καταλαβαίνω γιατί οι πρακτικές των παρατάξεων θα πρέπει να αποτελλούν τη δικαιολογία για να στερηθούμε εμείς οι υπόλοιποι το δικαίωμα να συνεδριάζουμε και να ψηφίζουμε;
Γιατί το λες αυτό νομίζω ότι με αφορμη την ερχόμενη συνέλευση εχουν ολοι το λογο και για να προτεινουν και για να πουν την γνωμη τους εν γενει...
rapadder
Gbyte level
Gbyte level

Post by rapadder » Mon Jun 05, 2006 12:09 am

hello_kitty wrote:Κοίτα είναι γνωστό ότι στις εκλογές της Αμερικής δεν συμμετέχει πάνω από το 50% του συνολικού πληθυσμού...!
Αυτό είναι λάθος πληροφόρηση. Στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις συμμετείχε ποσοστό άνω του 65%, όπως συμβαίνει σε πολλές άλλες Δημοκρατίες. Στην Ελλάδα (όπου η ψήφος είναι υποχρεωτική) το ποσοστό είναι αρκετά παραπάνω.
Στη Γενική Συνέλευση δεν μπορεί να συμμετάσχει πάνω απο ένα 10-15% των φοιτητών. Άρα η διαδικασία είναι μάπα. Θα μου πείς ότι είναι αφορμή για συζήτηση, άλλο θέμα αυτό. Στο κάτω κάτω αν εγώ θέλω να δώσω ένα μάθημα, καμιά "πλειοψηφία" δεν νομιμοποιείται να μου στερήσει αυτό το δικαίωμα. Όπως καμιά "πλειοψηφία" δεν μπορεί να μου στερήσει το δικαίωμα να πάω στο εργαστήριο, να επισκεφτώ τη Βιβλιοθήκη, να παρακολουθήσω μια Διάλεξη.
Να βάζετε τα πλαίσια στο Internet (σε μια σελίδα του Πανεπιστημίου) και οι φοιτητές να τα διαβάζουν από εκεί. Έπειτα οι φοιτητές θα ψηφίζουν από το e-mail τους στον Δία (π.χ. p3010145@dias.aueb.gr) που είναι μοναδικό. Θα στέλνουν e-mail με θέμα το πλαίσιο που ψηφίζουν. Που ξέρω εγώ ότι η τάδε παράταξη δεν θα κουβαλήσει κόσμο (από άλλες σχολές) για να ενισχύσουν την ψηφοφορία υπέρ τους.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by PASCAL » Mon Jun 05, 2006 12:13 am

Δε θα πρέπει να αγνοείς ότι μερικούς εξωπανεπιστημιακούς οι παρατάξεις τους ανακαλύπτουν. Δυστυχώς όμως μερικούς....
nancyk
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by nancyk » Mon Jun 05, 2006 12:13 am

Και κάτι άσχετο¨
Η σχολή δε θα παρέμεινε κλειστή μέχρι και αύριο?
θα ανοίξει στις 1 για να γινει η συνέλευση?
Με τις εργασίες ξέρει κανείς τι γίνεται?
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by PASCAL » Mon Jun 05, 2006 12:17 am

hello_kitty wrote:
PASCAL wrote: Τέλος δεν καταλαβαίνω γιατί οι πρακτικές των παρατάξεων θα πρέπει να αποτελλούν τη δικαιολογία για να στερηθούμε εμείς οι υπόλοιποι το δικαίωμα να συνεδριάζουμε και να ψηφίζουμε;
Γιατί το λες αυτό νομίζω ότι με αφορμη την ερχόμενη συνέλευση εχουν ολοι το λογο και για να προτεινουν και για να πουν την γνωμη τους εν γενει...
Όχι δε εννοώ αυτό. Εννοώ ότι οι πρακτικές ορισμένων παρατάξεων δεν αποτελλούν δικαιολογία να καταργήσουμε τις Γενικές Συνελεύσεις.
Vag_plir
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by Vag_plir » Mon Jun 05, 2006 12:25 am

rapadder wrote: Που ξέρω εγώ ότι η τάδε παράταξη δεν θα κουβαλήσει κόσμο (από άλλες σχολές) για να ενισχύσουν την ψηφοφορία υπέρ τους.
Γιατί η ψηφοφορία θα γίνει με ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και με ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ.
Είναι πολύ σημαντικό να έχετε την φοιτητική ταυτότητα μαζί σας γιατί αλλιώς δεν θα έχετε δικαίωμα ψήφου ή θα πρέπει να σας αναγνωρίσει το προεδρείο (αποτελούμενο από εκπροσώπους των παρατάξεων)
Να προσθέσω ότι όποιος θέλει να μιλήσει στην ΓΣ μπορεί να απευθυνθεί στο προεδρείο (μην το τραβήξετε πολύ όμως γιατί θα έχει τρελή ζέστη... :P)
Zifnab
Venus Former Team Member

Post by Zifnab » Mon Jun 05, 2006 12:59 am

Vag_plir wrote:Γιατί η ψηφοφορία θα γίνει με ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και με ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ.
Είναι πολύ σημαντικό να έχετε την φοιτητική ταυτότητα μαζί σας γιατί αλλιώς δεν θα έχετε δικαίωμα ψήφου ή θα πρέπει να σας αναγνωρίσει το προεδρείο (αποτελούμενο από εκπροσώπους των παρατάξεων)
mikem4600 wrote: Τα άτομα που πηγαίνουν συνήθως στην ΓΣ δεν αποτελούν αντιπροσωπευτικό δείγμα του συνόλου των φοιτητών (μπορούν να είναι και φοιτητές εκτός σχολής, είτε άτομα προσκείμενα σε παρατάξεις που ψηφίζουν με βάση την εκάστοτε γραμμή ανεξαρτήτως προσωπικής γνώμης κτλ.).
Καλά γιατί ο καθένας λέει ότι θέλει? Μπορώ να έχω μια υπεύθυνη απάντηση σχετικά με το 1) πώς έγινε η προηγούμενη Γενική Συνέλευση και 2) πώς θα γίνει η αυριάνη Γενική Συνέλευση... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Μην κάνω 1:30 ώρα δρόμο τσάμπα :twisted:, έγιναν και θα γίνουν με φοιτητική/αστυνομική ταυτότητα και καταστάσεις?
Γιατί δεν σημαίνει τίποτα να είμαι φοιτητής αλλά να ανήκω στο ΑΠΘ :-p
Vag_plir
Kilobyte level
Kilobyte level
Post by Vag_plir » Mon Jun 05, 2006 1:30 am

ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (όχι αστυνομική και καταστασείς αλλά οι φοιτητικές ταυτότητες της ΑΣΟΕΕ είναι ξεχωριστές και γράφουν ΟΠΑ πάνω) . Οι προηγούμενες δεν γίνονταν με φοιτητική ταυτότητα αλλά γινόταν κάλεσμα στους φοιτητές που δεν ήταν από ΑΣΟΕΕ να μην ψηφίζουν , φυσικά αν εσύ ήσουν λαμόγιο καθόσουν και ψήφιζες μια χαρά.
Τώρα επειδή βλέπω να υπάχει μια προσπάθεια να βγει η προηγούμενη ΓΣ άκυρη ενδεικτικά αναφέρω ότι το (χαμένο) καταστατικό της ΓΣ αναφέρει ότι για να πάρει απόφαση ο σύλλογος απαιτείτε ένα γεμάτο αμφ. Α δηλαδή 450 φοιτητές . Στην προηγουμενη υπήρχαν 1100 και αν δεν ήταν 100% από ΑΣΟΕΕ
τότε ήταν τουλάχιστον το 98% ...
auebstudent
byte level
byte level

Post by auebstudent » Mon Jun 05, 2006 1:45 am

Vag_plir wrote:ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (όχι αστυνομική και καταστασείς αλλά οι φοιτητικές ταυτότητες της ΑΣΟΕΕ είναι ξεχωριστές και γράφουν ΟΠΑ πάνω) . Οι προηγούμενες δεν γίνονταν με φοιτητική ταυτότητα αλλά γινόταν κάλεσμα στους φοιτητές που δεν ήταν από ΑΣΟΕΕ να μην ψηφίζουν , φυσικά αν εσύ ήσουν λαμόγιο καθόσουν και ψήφιζες μια χαρά.
Τώρα επειδή βλέπω να υπάχει μια προσπάθεια να βγει η προηγούμενη ΓΣ άκυρη ενδεικτικά αναφέρω ότι το (χαμένο) καταστατικό της ΓΣ αναφέρει ότι για να πάρει απόφαση ο σύλλογος απαιτείτε ένα γεμάτο αμφ. Α δηλαδή 450 φοιτητές . Στην προηγουμενη υπήρχαν 1100 και αν δεν ήταν 100% από ΑΣΟΕΕ
τότε ήταν τουλάχιστον το 98% ...
Δεν ήσουν απλά λαμόγιο, αλλά κατευθυνόμενο λαμόγιο. Μακάρι να ψηφίσουν μόνο από την ΑΣΟΕΕ φοιτητές...
Spy
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Spy » Mon Jun 05, 2006 1:50 am

Λοιπον, αυριο οποιος παει στην Γ.Σ ΚΑΙ ενημερωθει για τις αποφασεις, ας ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ Forum με περιεχομενο τις αποφασεις.
Θα το εκανα εγω, αλλα δεν θελω να παω στη Γ.Σ διοτι:
Ουτε θελω να Ψηφισω ΥΠΕΡ της καταληψης (και να λεω το καλοκαιρι: Γιατι εχασα την εξεταστικη μου;;)

Ουτε θελω να ψηφισω ΚΑΤΑ (και να λεω μετα ΤΙ "ΩΡΑΙΑ" νομοσχεδια ηταν αυτα που περασαν ΟΕΟΟΟ!!!!)

ΥΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΗΦΙΣΕΙ
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year
Post by Ganther » Mon Jun 05, 2006 2:15 am

Spy +1...
Vag_plir
Kilobyte level
Kilobyte level
Post by Vag_plir » Mon Jun 05, 2006 2:24 am

Θεωρώ ακόμα και αν δεν έχει καταλήξει κάποιος για το πια στάση θα κρατήσει στο συγκεκριμένο ζήτημα καλό θα ήταν να περάσει μια βόλτα από ΑΣΟΕΕ να ενημερωθεί, να ακούσει διάφορες απόψεις αλλά και να πει και την δική του από την στιγμή που του δίνετε η δυνατότητα αυτή.Τώρα θα μου πείτε ταλαιπωρία κτλ αλλά τουλάχιστον έτσι θα έχετε την συνείδηση σας καθαρή σε ότι και αν γίνει.
Και για να κάνω κι εγώ μια πρόβλεψη θεωρώ ότι την αυριανή ΓΣ θα την έχουν ως παράδειγμα προσέλευσης και
οργάνωσης οι φοιτητές για πολλά χρόνια (και νομίζω αυτό το ελπίζουμε όλοι μας)
surfathell
bit level
bit level

Post by surfathell » Mon Jun 05, 2006 2:34 am

μη τρελαθουμε τελείως.. να είμαστε αντικειμενικοί και δίκαιοι τετοιες στιγμές που πρεπει να παρόύμε πολυ σημαντικές αποφάσεις.. δε μπορώ να δεχτώ με τίποτα το γεγονός ότι κάποιος συνάδελφος υποβιβάζει το θεσμό της Γ.Σ με επιχείρημα ότι δεν χωράνε τα αμφιθεατρα και ότι αυτό είναι το μείζον πρόβλημα... και μαλιστα τη στιγμή που όσοι τελοσπαντων απο αυτους τους 10.000 κατεβαίνουν και ασχολουνται με τη σχολή γενικότερα(πολυ αμφιβάλλω οτι παταει στη σχολή το 1/3),την ώρα της γεν.συνελευσης κανονιζουν καφέδες ή πηγαίνουν να κανουν τις εργασιες τους..Ουτε καν περνουν απο το αμφιθέατρο που γίνεται η Γ.Σ.....
ΛΟΙΠΌΝ ΣΥΜΦΩΝΏ ΑΠΌΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ PASCAL ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ Η ΑΣΟΕΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΝΟΙΆΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΖΙΚΉ Γ.Σ
οσο για τη προηγούμενη δηλωσή μου για το ότι παραπονούμαστε και "κρυβομαστε" πισω απο το username μας,ίσως να μην το διατυπωσα σωστα.. το θέμα είναι οτι σου δινεται το βήμα στη Γ.Σ να πεις τα πιστεύω σου και να αλλάξεις τη ροη των πραγμάτων... αλλωστε αυτή είναι και η ουσία της δημοκρατίας' να υπάρχει διαλογος και να παίρνονται αποφάσεις συλλογικά και όχι με ψηφοφορια πίσω απο το pc..όπως πρότεινε κάποιος συναδελφος....
hello_kitty
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by hello_kitty » Mon Jun 05, 2006 10:54 am

Συμφωνώ με τον surfathell...!ΟΛΟΙ στην Γ.Σ στην 1μ.μ :!: Και για να δοθεί μαζικότητα αλλά και για να εκφραστούν οι απόψεις και των ανεξάρτητων φοιτητών...
hello_kitty
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by hello_kitty » Mon Jun 05, 2006 11:01 am

Spy wrote:Λοιπον, αυριο οποιος παει στην Γ.Σ ΚΑΙ ενημερωθει για τις αποφασεις, ας ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ Forum με περιεχομενο τις αποφασεις.
Θα το εκανα εγω, αλλα δεν θελω να παω στη Γ.Σ διοτι:
Ουτε θελω να Ψηφισω ΥΠΕΡ της καταληψης (και να λεω το καλοκαιρι: Γιατι εχασα την εξεταστικη μου;;)

Ουτε θελω να ψηφισω ΚΑΤΑ (και να λεω μετα ΤΙ "ΩΡΑΙΑ" νομοσχεδια ηταν αυτα που περασαν ΟΕΟΟΟ!!!!)

ΥΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΗΦΙΣΕΙ
Οι περισσότεροι φοιτητές βρίσκονται στο δικό σου δίλημμα αλλά πρεπει να αποφασίσεις...σε κάποιο θα δώσεις προτεραιότητα θυσιάζοντας κάτι άλλο...δεν είναι λύση η αποστασιοποίηση από την Γ.Σ!!!γιατί θα εκληφθεί ως αδιαφορία ακόμα και δεν ισχυει κατι τετοιο στην πραγματικοτητα!!!
Locked

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”