Κατάληψη
Απλά να σημειώσω ότι προφανώς η ΔΑΠ δεν κατάβασε πλαίσιο γιατί όταν οι εκπρόσωποι της ανέβηκαν να μιλήσουν, έσκασαν αυγά και γιαούρτια ενώ το αμφιθέατρο επευφημούσε! Μπορεί να διαφωνούμε με αυτά που θα έλεγαν (γιατί δεν πρόλαβαν να μιλήσουν) αλλά είναι σωστό να μην τους αφήνουμε καν να πουν τη γνώμη τους; Είναι δημοκρατικό αυτό;
-
- byte level
- lordelesar
- byte level
Ένα μόνο μπορεί να χαρακτηρίσει τη σημερινή Γ.Σ.: ΑΗΔΙΑ...Πλήρης και εμφανής κατάλυση οποιασδήποτε έννοιας ελευθερίας και δημοκρατίας. Και καλά από τους αναρχικούς της σχολής μας δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο. Αυτοί είναι και αυτοί θα συνεχίσουν να είναι για όσο θα συνεχίσει το άσυλο να ισχύει.
Αλλά το πιο ΜΕΓΑΛΟ μπραβο από εμένα στην μεγάλη δημοκρατική παράταξη της ΠΑΣΠ που ενώ τα ανάρχια πετάγανε γιαούρτια και ντομάτες,είτε χειροκροτούσαν είτε κάθονταν με φωτογραφικές και κινητά και αποθανάτιζαν την κορυφαία αυτή στιγμή του φοιτητικού κινήματος.
Μου αρέσει που όταν ανέβηκε στο βήμα ο εκπρόσωπος της ΔΑΠ να μιλήσει άρχισαν να φωνάζουν όλοι για φασισμό της ΔΑΠ. Ποιοι είναι οι φασίστες κύριοι? Μήπως εσείς που όχι μόνο δεν αφήσατε έναν συμφοιτητή σας να μιλήσει,ανεξαρτήτως παρατάξεως, πεποιθήσεως ή ιδεολογίας, αλλά τον προπυλακίσατε κιόλας!
Αμ δεν είναι έτσι κύριοι και κυρίες "προοδευτικοί" και "αγωνιστές" η δημοκρατία! Όποιος δεν μας αρέσει η φάτσα του, δεν συμφωνεί με την γνώμη μας ή τέλος πάντων ξυπνήσαμε στραβά το πρωί και δεν γουστάρουμε τον πλακώνουμε στο ξύλο και λύσαμε το πρόβλημα. Αν δεν αντέχετε τη δημοκρατία τότε να μην αυτοκαλείσθε υπέρμαχοί της...
Αλλά το πιο ΜΕΓΑΛΟ μπραβο από εμένα στην μεγάλη δημοκρατική παράταξη της ΠΑΣΠ που ενώ τα ανάρχια πετάγανε γιαούρτια και ντομάτες,είτε χειροκροτούσαν είτε κάθονταν με φωτογραφικές και κινητά και αποθανάτιζαν την κορυφαία αυτή στιγμή του φοιτητικού κινήματος.
Μου αρέσει που όταν ανέβηκε στο βήμα ο εκπρόσωπος της ΔΑΠ να μιλήσει άρχισαν να φωνάζουν όλοι για φασισμό της ΔΑΠ. Ποιοι είναι οι φασίστες κύριοι? Μήπως εσείς που όχι μόνο δεν αφήσατε έναν συμφοιτητή σας να μιλήσει,ανεξαρτήτως παρατάξεως, πεποιθήσεως ή ιδεολογίας, αλλά τον προπυλακίσατε κιόλας!
Αμ δεν είναι έτσι κύριοι και κυρίες "προοδευτικοί" και "αγωνιστές" η δημοκρατία! Όποιος δεν μας αρέσει η φάτσα του, δεν συμφωνεί με την γνώμη μας ή τέλος πάντων ξυπνήσαμε στραβά το πρωί και δεν γουστάρουμε τον πλακώνουμε στο ξύλο και λύσαμε το πρόβλημα. Αν δεν αντέχετε τη δημοκρατία τότε να μην αυτοκαλείσθε υπέρμαχοί της...
- Stefano
- byte level
- Academic status: Alumnus/a
τελικά τι έγινε, τι αποφασίστηκε? ή ακομα δεν τελείωσε?
Web Hosting - Internet Radio Hosting - Linux/Windows VPS - Web Design - e-Commerce Development
http://www.netshop-isp.com.cy
Πάντως η αίσθηση μου είναι αν και υπέρ της κατάληψης ότι η πολυφωνία και η δημόκρατία περνάνε μια κρίση στη σχολή...
Δηλαδή όσοι φοιτητές πήγαν στη σχολή μπήκαν στο τρομερο δίλημμα να ψηφίσουν αν η κατάληψη θα τελειωσει την Δευτέρα ή την Τρίτη;
Πιστεύω οτι σίγουρα έπρεπε να υπάρξει και 3ο πλαίσιο.
Παντως το πιο γελοίο ξέρετε ποιο ειναι;
1) πλαίσο συντονιστικής επιτροπής κατάληψης - 1389 ψήφοι
2) Πανελλαδικό Συντονιστικό ΑΕΙ - 212 ψήφοι
Με ποιο κριτήριο ψηφίζουν οι φοιτητές.Και τα 2 κατάληψη προτείνουν αλλά γιατί το 1ο υπερισχύει και πολύ μάλιστα;
Δηλαδή όσοι φοιτητές πήγαν στη σχολή μπήκαν στο τρομερο δίλημμα να ψηφίσουν αν η κατάληψη θα τελειωσει την Δευτέρα ή την Τρίτη;
Πιστεύω οτι σίγουρα έπρεπε να υπάρξει και 3ο πλαίσιο.
Παντως το πιο γελοίο ξέρετε ποιο ειναι;
1) πλαίσο συντονιστικής επιτροπής κατάληψης - 1389 ψήφοι
2) Πανελλαδικό Συντονιστικό ΑΕΙ - 212 ψήφοι
Με ποιο κριτήριο ψηφίζουν οι φοιτητές.Και τα 2 κατάληψη προτείνουν αλλά γιατί το 1ο υπερισχύει και πολύ μάλιστα;
- rapadder
- Gbyte level
Αυτά τα γεγονότα ξεγυμνώνουν τις "Γενικές Συνελεύσεις" και την "ελευθερία έκφρασης" και το "πνεύμα διαλόγου" που κυριαρχεί σε αυτές. Δηλαδή με βάση αυτά τα δύο πλαίσια, αυτά που κατέβηκαν προς ψήφιση δηλαδή, το συμπέρασμα είναι ότι το 100% των φοιτητών της ΑΣΟΕΕ είναι υπέρ της κατάληψης. Και μάλιστα πρέπει να είναι και έγκυρα γιατί ψήφισαν 1389+212 = 1601 άτομα, αριθμός ιδιαίτερα μεγάλος. Ευτυχώς που υπάρχει άσυλο και Δημοκρατία στα Πανεπιστήμια δηλαδή, δεν μπορώ να φανταστώ τι θα κάνανε αν δεν υπήρχαν...nefeli wrote:Απλά να σημειώσω ότι προφανώς η ΔΑΠ δεν κατάβασε πλαίσιο γιατί όταν οι εκπρόσωποι της ανέβηκαν να μιλήσουν, έσκασαν αυγά και γιαούρτια ενώ το αμφιθέατρο επευφημούσε! Μπορεί να διαφωνούμε με αυτά που θα έλεγαν (γιατί δεν πρόλαβαν να μιλήσουν) αλλά είναι σωστό να μην τους αφήνουμε καν να πουν τη γνώμη τους; Είναι δημοκρατικό αυτό;
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
- lordelesar
- byte level
Δεν έμεινα μέχρι το τέλος, αλλά αποχώρησε από ότι ξέρω η ΔΑΠ που είχε και το μόνο πλαίσιο κατά της κατάληψης, οπότε δεν μπορεί παρά να συνεχίζεται τουλ μέχρι την απόμενη Τρίτη. Από την άλλη οι καθηγητές από ότι φαίνεται αποφάσισαν ότι αν χαθεί μέχρι την Παρασκευή τότε έχει τελειώσει η εξεταστική για τον Ιούνιο και πάμε ή για χάσιμο ή για διπλή τον Σεπτέμβριο.Formax wrote:Ωχ... μάλλον έγινε ο πανικός στην ΓΣ lordelesar ε; Αποφασίτηκε τπτ τελικά ή μόνο πλάκωμα έλαβε χώρα και κλασσικά γιαούρτια κτλ;
ΔΕΝ ειναι θεμα δημοκρατιας!!
Σταματηστε αυτη τη καραμελα.
Εχεις μια χαρα δημοκρατια και εσυ αν θες να πετας αυγα.Αλλα δεν μπορει να εχεις την απαιτηση να το προσπαθησεις (ελπιζω μεχρι τωρα να αντιλαμβανεσαι οτι δεν μιλαμε μονο για αυγα αλλα και αποψεις) σε ενα πληθος 1400 ατομων και να μην γινεις αποδεκτης κατακραυγης.
Ξαναλεω.ΔΕΝ ΣΟY ΑΠΑΓΟΡΕYΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ουτε να πεις τη γνωμη σου ουτε να πεταξεις και εσυ αν θες αυγο.Αλλα οφειλεις να εχεις και επιγνωση του τι γινεται γυρω σου και να μην ζεις σε ουτοπια.
Αν η πανσοφη και παντοδυναμη πλειοψηφια μιλησει και κρινει οτι λες μπουρδες τοτε και γιαουρτια θα φας,και αυγα και οτι αλλο θες.Ετσι ειναι τα πραγματα.Εσυ θα τα μεταφρασεις αναποφευκτα οπως σε βολευει.Ενας νοημων ανθρωπος σε τετοιες περιπτωσεις οφειλει ΠΡΩΤΑ να κανει την αυτοκριτικη του και τους αναλογισμους του.
Σταματηστε αυτη τη καραμελα.
Εχεις μια χαρα δημοκρατια και εσυ αν θες να πετας αυγα.Αλλα δεν μπορει να εχεις την απαιτηση να το προσπαθησεις (ελπιζω μεχρι τωρα να αντιλαμβανεσαι οτι δεν μιλαμε μονο για αυγα αλλα και αποψεις) σε ενα πληθος 1400 ατομων και να μην γινεις αποδεκτης κατακραυγης.
Ξαναλεω.ΔΕΝ ΣΟY ΑΠΑΓΟΡΕYΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ουτε να πεις τη γνωμη σου ουτε να πεταξεις και εσυ αν θες αυγο.Αλλα οφειλεις να εχεις και επιγνωση του τι γινεται γυρω σου και να μην ζεις σε ουτοπια.
Αν η πανσοφη και παντοδυναμη πλειοψηφια μιλησει και κρινει οτι λες μπουρδες τοτε και γιαουρτια θα φας,και αυγα και οτι αλλο θες.Ετσι ειναι τα πραγματα.Εσυ θα τα μεταφρασεις αναποφευκτα οπως σε βολευει.Ενας νοημων ανθρωπος σε τετοιες περιπτωσεις οφειλει ΠΡΩΤΑ να κανει την αυτοκριτικη του και τους αναλογισμους του.
Last edited by Tomahawk on Mon Jun 05, 2006 6:30 pm, edited 2 times in total.
- jimblanc
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
ναι ελαβε παλι μια συγκεκριμενη παραταξη γιαουρτια,καφεδες,αυγα και αλλα ριπτωντα αντικειμενα...
Η παραταξη αποχωρησε και ετσι δεν υπηρχε καποιος να υποστηριξει το -κατα-...
τελος οι φοιτητες χωρεσαν σε 5 αμφιθεατρα (α,β,γ,χ,δεριγνυ) και αποφασισαν με 1390 περιπου υπερ του ενωτικου και περιπου 220 για το πλαισιο της ΠΚΣ... (τα νουμενα ειναι πανω κατω,οτι θυμαμαι!!!!)
καταδικαζουμε ολοι τετοιες ενεργειες γιαουρτωματος,δεν πρεπει με το "ετσι 8ελω" να κατεβαζουμε μια γνωμη που τελικα δεν εκπροσωπη8ηκε... λυπαμαι!!!
Η παραταξη αποχωρησε και ετσι δεν υπηρχε καποιος να υποστηριξει το -κατα-...
τελος οι φοιτητες χωρεσαν σε 5 αμφιθεατρα (α,β,γ,χ,δεριγνυ) και αποφασισαν με 1390 περιπου υπερ του ενωτικου και περιπου 220 για το πλαισιο της ΠΚΣ... (τα νουμενα ειναι πανω κατω,οτι θυμαμαι!!!!)
καταδικαζουμε ολοι τετοιες ενεργειες γιαουρτωματος,δεν πρεπει με το "ετσι 8ελω" να κατεβαζουμε μια γνωμη που τελικα δεν εκπροσωπη8ηκε... λυπαμαι!!!
Παιδιά μόλις γύρισα από ΑΣΟΕΕ. Ψηφίστηκε κατάληψη για άλλη μια εβδομάδα, δηλαδή εώς και την Τρίτη 13/6, όπυ και θα γίνει νέα συνέλευση και ψηφοφορία. Αυτά για τους φοιτητές
Οι καθηγητές είχαν αποφασίσει πριν από εμάς ότι το εξάμηνο σίγουρα δεν θα χαθεί, αλλά ανέβαλλαν την εξεταστική γι αυτή τη βδομάδα. Δηλαδή και κατά της κατάληψης να ψήφιζαν οι φοιτητές, μαθήματα δεν θα δίναμε αυτή τη βδομάδα. Οι καθηγητές θα έχουν πάλι συνέλευση αυτή τη Πέμπτη, όπου και θα αποφασίσουν για τη μοίρα της υπόλοιπης εξεταστικής. (Πολύ φοβάμαι όμως ότι δεν θα είναι οριστική απάντηση, αλλά πάλι για άλλη νια βδομάδα, κ.ο.κ.)
Αυτό που με στεναχώρησε περισσότερο είναι ότι ό,τι κι αν αποφασιστεί, δεν θα προβλεφτεί τίποτα για τους επί πτυχίω. Μου το επιβεβαίωσε καθηγητής (δεν θέλω να αναφέρω όνομα) που συνάντησα μετά τη Γ.Σ. Και απορώ γιατί στη σχολή υπήρχε η προπαγάνδα ότι οι επί πτυχίο θα δώσουν κανονικά... Ήταν απλά λάνθασμένη ενημέρωση???
Οι καθηγητές είχαν αποφασίσει πριν από εμάς ότι το εξάμηνο σίγουρα δεν θα χαθεί, αλλά ανέβαλλαν την εξεταστική γι αυτή τη βδομάδα. Δηλαδή και κατά της κατάληψης να ψήφιζαν οι φοιτητές, μαθήματα δεν θα δίναμε αυτή τη βδομάδα. Οι καθηγητές θα έχουν πάλι συνέλευση αυτή τη Πέμπτη, όπου και θα αποφασίσουν για τη μοίρα της υπόλοιπης εξεταστικής. (Πολύ φοβάμαι όμως ότι δεν θα είναι οριστική απάντηση, αλλά πάλι για άλλη νια βδομάδα, κ.ο.κ.)
Αυτό που με στεναχώρησε περισσότερο είναι ότι ό,τι κι αν αποφασιστεί, δεν θα προβλεφτεί τίποτα για τους επί πτυχίω. Μου το επιβεβαίωσε καθηγητής (δεν θέλω να αναφέρω όνομα) που συνάντησα μετά τη Γ.Σ. Και απορώ γιατί στη σχολή υπήρχε η προπαγάνδα ότι οι επί πτυχίο θα δώσουν κανονικά... Ήταν απλά λάνθασμένη ενημέρωση???
- surfathell
- bit level
εκτροπα
τα αποτελεσματα είναι:
ενωτικο πλαισιο υπερ καταληψης 1389
το αλλο πλαισιο που ηταν και αυτό υπερ δε συγκράτησα ποσες ψηφους πήρε......
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΊΔΕΣ Η ΑΣΟΕΕ ΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΌΜΗ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΕΛΈΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΈΣ ΟΡΓΑΝΏΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΌΣ ΤΟΥΣ ΕΊΝΑΙ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΌ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΎΘΙ...
ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΈΣ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΊΑΣ ΣΤΟ ΝΑ ΜΙΛΉΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΉΝΟΥΝ ΤΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΏΣΕΙΣ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΈΣ)... ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΌΛΑ ΑΥΤΑ(ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΜΟΥ ΜΕΣΑ)ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΜΕΊΣ....
ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ ΠΟΥ ΌΠΩΣ ΔΉΛΩΝΑ ΕΊΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΉ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΈΑΤΡΟ ΣΉΜΕΡΑ ΕΊΔΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΤΟ ΡΌΛΟ ΜΠΆΤΣΩΝ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΆΔΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΏΣ ΜΑ ΑΚΡΙΒΏΣ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΝΑΡΜΟΣΤΑ...ΤΑ ΑΒΓΑ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ, ΟΙ ΦΡΑΠΈΔΕΣ ΤΟ ΞΎΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΦΊΜΩΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΤΌΜΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΊΩΞΉ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΦΙΘΈΑΤΡΟ ΕΊΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ!!!!!!!
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗ ΌΠΟΥ ΕΠΙΚΡΆΤΗΣΕ ΜΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΉ ΣΤΆΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΑΠ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΌΠΟΥ ΔΕΝ ΔΏΘΗΚΕ Η ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΝΑ ΨΗΦΊΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΘΕΩΡΏ ΌΤΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΆΜΜΑΤΑ ΤΗ ΘΕΩΡΏ ΑΠΟΤΥΧΗΜΈΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΌΛΟ ΠΟΥ ΕΊΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΝ ΏΡΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΗ ΨΗΦΊΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΑΊΣΙΟ
ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΘΑΡΉ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΠΩΣ ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΈΧΩ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΕΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ....
ΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΕΊΧΑΝ ΤΗ ΦΑΙΝΉ ΙΔΕΑ ΝΑ ΠΕΤΆΞΟΥΝ ΤΑ ΑΒΓΑ ΤΟΥΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΊΧΑΝ ΌΡΕΞΗ ΓΙΑ ΟΜΕΛΕΤΑ ΣΉΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΊ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΎΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑΤΊ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ Γ.Σ ΚΑΘΏΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΈΒΑΛΑΝ ΤΗ ΣΤΟΛΉ ΤΩΝ ΜΠΆΤΣΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΈΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΚΔΊΩΞΑΝ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗ Γ.Σ
ενωτικο πλαισιο υπερ καταληψης 1389
το αλλο πλαισιο που ηταν και αυτό υπερ δε συγκράτησα ποσες ψηφους πήρε......
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΊΔΕΣ Η ΑΣΟΕΕ ΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΌΜΗ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΕΛΈΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΈΣ ΟΡΓΑΝΏΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΌΣ ΤΟΥΣ ΕΊΝΑΙ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΌ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΎΘΙ...
ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΈΣ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΊΑΣ ΣΤΟ ΝΑ ΜΙΛΉΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΉΝΟΥΝ ΤΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΏΣΕΙΣ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΈΣ)... ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΌΛΑ ΑΥΤΑ(ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΜΟΥ ΜΕΣΑ)ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΜΕΊΣ....
ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ ΠΟΥ ΌΠΩΣ ΔΉΛΩΝΑ ΕΊΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΉ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΈΑΤΡΟ ΣΉΜΕΡΑ ΕΊΔΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΤΟ ΡΌΛΟ ΜΠΆΤΣΩΝ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΆΔΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΏΣ ΜΑ ΑΚΡΙΒΏΣ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΝΑΡΜΟΣΤΑ...ΤΑ ΑΒΓΑ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ, ΟΙ ΦΡΑΠΈΔΕΣ ΤΟ ΞΎΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΦΊΜΩΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΤΌΜΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΊΩΞΉ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΦΙΘΈΑΤΡΟ ΕΊΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ!!!!!!!
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗ ΌΠΟΥ ΕΠΙΚΡΆΤΗΣΕ ΜΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΉ ΣΤΆΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΑΠ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΌΠΟΥ ΔΕΝ ΔΏΘΗΚΕ Η ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΝΑ ΨΗΦΊΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΘΕΩΡΏ ΌΤΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΆΜΜΑΤΑ ΤΗ ΘΕΩΡΏ ΑΠΟΤΥΧΗΜΈΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΌΛΟ ΠΟΥ ΕΊΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΝ ΏΡΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΗ ΨΗΦΊΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΑΊΣΙΟ
ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΘΑΡΉ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΠΩΣ ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΈΧΩ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΕΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ....
ΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΕΊΧΑΝ ΤΗ ΦΑΙΝΉ ΙΔΕΑ ΝΑ ΠΕΤΆΞΟΥΝ ΤΑ ΑΒΓΑ ΤΟΥΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΊΧΑΝ ΌΡΕΞΗ ΓΙΑ ΟΜΕΛΕΤΑ ΣΉΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΊ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΎΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑΤΊ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ Γ.Σ ΚΑΘΏΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΈΒΑΛΑΝ ΤΗ ΣΤΟΛΉ ΤΩΝ ΜΠΆΤΣΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΈΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΚΔΊΩΞΑΝ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗ Γ.Σ
- Stefano
- byte level
ρίξε τα caps μεγάλε, διαβάζουμε και όταν είναι non-caps.
Web Hosting - Internet Radio Hosting - Linux/Windows VPS - Web Design - e-Commerce Development
- surfathell
- bit level
Οι ΓΣ ποτέ δεν ήταν και ούτε θα γίνουν ποτέ δημοκρατικές απ'όλες τις απόψεις.
Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι τι θα γίνει με την εξεταστική μας.
Θα ξεκινήσει από τις 14 του μήνα και όσα μαθήματα χάθηκαν θα πάνε στο τέλος ή θα πάει όλη για Σεπτέμβρη;
p.s.Προτείνω στις επόμενες ΓΣ να φέρνουμε και όπλα για να γίνονται πιο ενδιαφέρουσες
και να έχουμε να τραβάμε και καλύτερες αναμνηστικές φωτογραφίες

Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι τι θα γίνει με την εξεταστική μας.
Θα ξεκινήσει από τις 14 του μήνα και όσα μαθήματα χάθηκαν θα πάνε στο τέλος ή θα πάει όλη για Σεπτέμβρη;
p.s.Προτείνω στις επόμενες ΓΣ να φέρνουμε και όπλα για να γίνονται πιο ενδιαφέρουσες
και να έχουμε να τραβάμε και καλύτερες αναμνηστικές φωτογραφίες

I am a nobody, and nobody is perfect; therefore I am perfect.
-
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
Θα σου πω εγώ συνάδελφε γιατί εκδίωξαν άτομα από τη ΓΣ. Ο λόγος είναι απλός: ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι πιστεύουν και τι θέλουν. Είναι σίγουρο ότι πολλοί από αυτούς δεν έχουν δει ιδίοις όμμασι το εν λόγω νομοσχέδιο, διότι πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς μερικά ανούσια επιχειρήματα που ακούστηκαν (δεν αναφέρομαι φυσικά σε όλα). Αποκαλούν όλο τον κόσμο φασίστες και έχουν αυτοβαφτιστεί υπέρμαχοι των λαϊκών στρωμάτων τη στιγμή που οι μόνοι πραγματικοί φασίστες είναι οι ίδιοι... Λες και ο υπόλοιπος κόσμος είναι χαζός ενώ οι ίδιοι είναι οι έξυπνοι. Εν πάσει περιπτώσει αν κάποιος έχει δίκιο σε μια "πολιτισμένη" συζήτηση αυτό μπορεί να το αποδείξει με ευθύ και κατανοητό λόγο. Αν χρησιμοποιηθεί οτιδήποτε άλλο (πχ γιαούρτια - ντομάτες και οτιδήποτε φαγώσιμο και μη) τότε αυτό 2 πράγματα μπορεί να σημαίνει: Ή ότι η συζήτηση δεν είναι πολιτισμένη ή ότι πολύ απλά αυτός ο κάποιος έχει άδικο. Καλά θα κάνουν όλοι αυτοί που το παίζουν δημοκράτες να διαβάζουν τα μηνύματα μερικών ανεξάρτητων φοιτητών και να καταλάβουν ότι δε γεννηθήκαμε χθες! Ξέρουμε κι εμείς καλύτερα από αυτούς τι συμβαίνει.
Εγώ ένα συμπέρασμα βγάζω: όταν για τη μισή ΑΣΟΕΕ αποφασίζουν άλλοι (γιατί είναι ευρέως γνωστό ότι τουλάχιστον οι μισοί δεν είναι υπέρ της κατάληψης) τότε αυτό δεν είναι Δημοκρατία. Πολλοί από αυτούς δε που είναι υπέρ της κατάληψης της σχολής δεν είναι σύμφωνοι με τον τρόπο που αυτή γίνεται.
Σημειώνω ότι δεν ανήκω σε καμία απολύτως παράταξη...
Εγώ ένα συμπέρασμα βγάζω: όταν για τη μισή ΑΣΟΕΕ αποφασίζουν άλλοι (γιατί είναι ευρέως γνωστό ότι τουλάχιστον οι μισοί δεν είναι υπέρ της κατάληψης) τότε αυτό δεν είναι Δημοκρατία. Πολλοί από αυτούς δε που είναι υπέρ της κατάληψης της σχολής δεν είναι σύμφωνοι με τον τρόπο που αυτή γίνεται.
Σημειώνω ότι δεν ανήκω σε καμία απολύτως παράταξη...
- rapadder
- Gbyte level
Αρκεί να μιλάμε για πάνσοφη και παντοδύναμη "πλειοψηφία" και όχι για τσίρκο. Με το φτωχό μου μυαλό δεν μπορώ να καταλάβω τι είπε (ή δεν είπε) η ΔΑΠ και της άξιζε τέτοια αντιμετώπιση.Tomahawk wrote:Αν η πανσοφη και παντοδυναμη πλειοψηφια μιλησει και κρινει οτι λες μπουρδες τοτε και γιαουρτια θα φας,και αυγα και οτι αλλο θες.Ετσι ειναι τα πραγματα.
Θυμήθηκα ότι υπάρχουν οι όροι: οχλοκρατία, λαοκρατία για να περιγράψουν τέτοιες καταστάσεις και δεν έχουν σχέση με την Δημοκρατία.
Last edited by rapadder on Mon Jun 05, 2006 6:59 pm, edited 1 time in total.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
surfathell
Δειχνεις να εχεις επιθετικη διαθεση και θα σε συμβουλευα για το καλο της συνεχισης αυτης της εποικοδομητικης συζητησης να μην αυξησεις τους τονους.
Επι του συγκεκριμενου τονιζω κατηγορηματικα οτι δεν τιθεται θεμα δημοκρατιας.
Δεν μου αρεσει ουτε και εμενα οταν επικρατει τετοιο κλιμα.Το δικαιολογω μονο μεσα απο την κρισιμοτητα της περιοδου.
Δειχνεις να εχεις επιθετικη διαθεση και θα σε συμβουλευα για το καλο της συνεχισης αυτης της εποικοδομητικης συζητησης να μην αυξησεις τους τονους.
Επι του συγκεκριμενου τονιζω κατηγορηματικα οτι δεν τιθεται θεμα δημοκρατιας.
Δεν μου αρεσει ουτε και εμενα οταν επικρατει τετοιο κλιμα.Το δικαιολογω μονο μεσα απο την κρισιμοτητα της περιοδου.