Κατάληψη

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Locked

Είστε ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ της κατάληψης στο ΟΠΑ

ΥΠΕΡ
38
28%
ΚΑΤΑ
96
72%

Total votes: 134
Fairy
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by Fairy » Mon Jun 05, 2006 9:12 pm

Στο e-class (Βάσεις Δεδομένων) ο κος Βασσάλος γράφει τα εξής:
Για τις εξετάσεις: Η Σύγκλητος αποφάσισε μια εβδομάδα αναστολή της εξεταστικής. Αν το πανεπιστήμιο είναι ανοιχτό, και η Σύγκλητος δεν πάρει άλλη απόφαση αναστολής, στις 14/6 θα γίνουν οι εξετάσεις.
Σημείωση: Στις 14 είναι το μάθημα "Βάσεις Δεδομένων" γι' αυτό και γίνεται αναφορά στην εν λόγω ημερομηνία.
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
krou
byte level
byte level

Post by krou » Mon Jun 05, 2006 9:42 pm

Συνοψιζοντας : ΑΙΣΧΟΣ !!!!
Ημουν ακριβως μπροστα στην ..αβγομαχια κ εχω καποιες αποριες

Α) Ημουν ο μοναδικος που αναγνωρισα οτι ο ενας τυπος που πετουσε αβγα
σημερα ηταν ο ιδιος που πεταξε και στην προηγουμενη συνελευση??
Δηλαδη τι αλλο πρεπει να κανει ο συγκεκριμενος για να μην τον
αφησουμε με καποιο τροπο να συμμετασχει στην επομενη συνελευση,
να βγαλει ενα οπλο και να αρχισει τους πυροβολισμους??
Ποιο ειναι το νοημα της παρουσιας του??Για ποιο λογο να τον ανεχομαστε?? Μπορει να παρει το λογο και να αρθρωσει μια ολοκληρωμενη προταση ??Πολυ αμφιβαλλω..

Β) Συγχαρητηρια και στους αβγομαχους - πληροφορικαριους - αγωνιστες που δεν διστασαν να συμμετασχουν με αυταπαρνηση και αυτοθυσια στις αβγομαχιες μη λογαριαζοντας αβγα κ γιαουρτια..
Συγχαρητηρια κ σ αυτους που το ποιον του ανδρισμου τους ειναι τετοιο που δεν δισταζουν να κανουν τσαμπουκαδες ακομα και σε κοπελες της ΔΑΠ :!: :!: Ετσι τιμησαν με το καλυτερο τροπο τα παντελονια που φορανε,με το να τη πεσουν σε κοπελιτσες...

Ακομη θα ηθελα να συμβουλευσω και τους μεν(Α) και τους δεν(Β) να παρατησουν το πανεπιστημιο και τη πληροφορικη και να αφοσιωθουν σε αυτο που που πραγματικα εδειξαν οτι εχουν μεγαλο ταλεντο: να γινουν επαγγελματιες χουλιγκανοι ...

Τελιωνω οπως αρχισα : ΑΙΣΧΟΣ !!! ΝΤΡΟΠΗ !!!
The greater danger for most of us lies not in setting our aim too high and falling short but in setting our aim too low, and achieving our mark - Michelangelo
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Mon Jun 05, 2006 9:49 pm

Άνοιξα ειδικό topic για να βάζουμε τα επίσημα νέα περί Κατάληψης και Απεργίας.

Και πάλι συγγνώμη για το επιδεικτικό post αλλά ήταν απαραίτητο! :-)

Κάπως έτσι άρχισαν όλα:
[quote="nantia_86"]Είναι σε κατάληψη η σχολή?[/quote]:-D
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
Erevodifwntas
Gbyte level
Gbyte level

Post by Erevodifwntas » Mon Jun 05, 2006 9:56 pm

(άσχετο: Από ότι παρατηρώ, εδώ και 5 χρόνια τα παιδιά της Πληροφορικής είναι τα πιο πολιτικοποιημένα... τα πρώτα χρόνια πήγαινα σε όλες -σχεδόν- τις συνελεύσεις και έβλεπα συνέχεια πληροφορικάριους... Μπράβο μας -τώρα ότι μπερδεύουμε την πολιτικοποίηση με τον χουλιγκανισμό... απλά krou++ Ντροπή και αίσχος Πολιτική είναι να ακούς και να κρίνεις και όχι να φιμώνεις)
Go To Statement Considered Harmful (Τιτλος δημοσίευσης του Edsger Dijkstra).

my personal site
d2020060
bit level
bit level

ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Post by d2020060 » Mon Jun 05, 2006 9:58 pm

auebstudent wrote:
M.I.T.as wrote:
auebstudent wrote:Εγώ σήμερα παιδιά πήγα για να ψηφίσω κατά της κατάληψης αλλά δεν υπήρχε αυτή η επιλογή :) :) :) Να χαρώ εγώ τη δημοκρατική διαδικασία.
Τι λέτε ρε παιδιά! Επειδή δηλαδή έφυγε η ΔΑΠ, δεν υπήρχε επιλογή κατά της κατάληψης; ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ φοιτητής θα μπορούσε να κάνει μια πρόταση-πλαίσιο προς ψηφισμα κατά της κατάληψης! Το έχουμε ξαναπεί νομίζω. Γιατί κανένας από εσάς που ήρθατε και θέλατε να ψηφίσετε κατά δεν το έκανε;
Υ.Γ. Άντε να δούμε πόσοι φοιτητές πρέπει να έρθουν ακόμα για να "γίνει" η Γ.Σ. "δημοκρατική"!!!
Για να ήταν δημοκρατική έπρεπε να υπήρχε απλά η επιλογή ναι ή όχι στην κατάληψη, άσχετα από κόμματα, δεν μπορώ να στο κάνω πιο λιανά.
Και συνεχίζω οτι απλά η παράταξη που εκλέχθηκε για να εκπροσωπεί τους φοιτητές θα έπρεπε να προστατεύσει την αντίθετη γνώμη να ειπωθεί αφού εκπροσωπεί μεγάλο μέρος των φοιτητών και να την αφήσει να ψηφιστεί. Άσε που με αυγά και γιαούρτια δεν γίνεται Γενική Συνέλευση αλλα ομελέτα...
Το δίλημα ήταν κατάληψη ή κατάληψη; Αυτό είναι η δημοκρατία λοιπόν απο τις "δημοκρατικές" παρατάξεις;
Και τέλος το πιο σημαντικό: για να παρθεί μια τόσο σοβαρή απόφαση και να είναι έγκυρη πρέπει τουλάχιστον το 60% των εγγεγραμένων φοιτητών της ΑΣΟΕΕ να ψηφίζει και το αποτέλεσμα να βγαίνει με αυξημένη πλειοψηφία.
Και το αντεπιχείρημα κάποιων είναι: Ρε φερέφωνο της Νέας Δημοκρατίας!! Ποιών, αυτών η δημοκρατία είναι κάτι που απαγορεύεται να ακουστεί η αντίθετη άποψη! Μόνο αυτοί έχουν δίκιο και αν πας κόντρα σε λένε φασίστα!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by PASCAL » Mon Jun 05, 2006 10:14 pm

Θα πρέπει να ξέρουν ορισμένες παρατάξεις ότι σήμερα έκαναν ένα τραγικό λάθος: δεν προστάτεψαν τον πολιτικό τους αντίπαλο. Είμαι 100% σίγουρος ότι αν δεν γινόντουσαν τα σημερινά έκτροπα όχι 1389 ψήφους θα κερδίζανε αλλά τους διπλάσιους. Με το να αφήσουν να αποχωρήσει ο πολιτικός τους αντίπαλος διέσπασαν τη συσπείρωση που θα προκαλούσαν οι απόψεις του. Με άλλα λόγια χάσανε τους υποστηρικτές τους τσάμπα. Και όχι μόνο αυτό αλλά σήμερα δώσαν στην Υπουργό Παιδείας κι άλλα επιχείρήματα για να μιλά εναντίον των καταλήψεων. Νόμιζα ότι πολιτικά τουλάχιστον ξέρουν να εκμεταλεύονται τις καταστάσεις. Όχι να τις στρέφουν εναντίον τους...
*estrngd
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4

...

Post by *estrngd » Mon Jun 05, 2006 10:16 pm

όποιος θέλει σαφώς μπορεί και να κατεβάσει πλαίσιο που απλά να λέει...

όχι κατάληψη (πλαίσιο Γιώργου, πλαίσιο Μαρίας κλπ).

το θέμα για εμένα είναι να κοιτάμε και λίγο παραπέρα από τον καναπέ μας και το pc μας...

όσο για το πλαίσιο της ΠΚΣ, όποιος ήταν στην συνέλευση, θα καταλάβαινε ποολύ φυσικά ότι ... δεν ήταν για κατάληψη... Ένα πλαίσιο το οποίο και ψήφισε ο κόσμος από ΔΑΠ...
elsupreme
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4
Post by elsupreme » Mon Jun 05, 2006 10:17 pm

Γίνεται να εκμεταλλευτούν κατάσταση χωρίς να τους πει "η διοίκηση" τι να κάνουν ; :lol:
"Must float like lotus on river... and kill old lady!"
Formax
bit level
bit level

Post by Formax » Mon Jun 05, 2006 10:22 pm

Μην γελιόμαστε! Ξέρουμε πολύ καλά όλοι μας τι συμβαίνει με τα κόμματα κτλ κτλ, το έχουμε δει απο το 1ο έτος στα αμφιθέατρα με τους 20λεπτους καυγάδες και κοκορομαχίες μεταξύ τους μπροστά και πάνω στο έδρανο...

Βασικά τα πλαίσια και όλα αυτά είναι εκτός πραγματικότητας. Αν ήθελαν θα μπορούσαν να έχουν όπως είπαν και οι φίλοι πρίν 2 κουτάκια, ενα ΝΑΙ και ένα ΟΧΙ για την κατάληψη και ξεχωριστά για κάθε θέμα και να ψηφιζαμε! Ξεκαθαρα και ομορφα!

Επίσης οι αβγομαχίες και όλα αυτά είναι κατα την γνώμη μου αηδίες και ντροπή για ανθρώπους οι οποίοι σε κάποια άλλη φάση της ζωής τους θα ποζάρουν τον εαυτό τους στο εμπόριο για "επιστήμονες"!!!

Δωξάστε το Ελληνικό πνεύμα του πολύπλοκου και αμφιλεγόμενου "πλαισίου" και της φοβερής βλακείας του να περιπλέκουμε ΟΣΟ γίνεται τα πράγματα για να μην ξέρουμε ούτε οι ίδιοι τι να κάνουμε! Το πιο απλό που μένει να κάνουμε είναι να πετάμε αυγά και στην επόμενη ΓΣ να πλατσουρίσουμε στις λάσπες και να γίνουμε Ασιατικό Κοινοβούλιο!

Μπράβο στα παιδιά που πέταξαν αυγά, η τοποθέτησή τους ήταν ώριμη, αγωνιστική και πάνω απ'όλα, ήταν μια ηρωική προσπάθεια για την προάσπιση των "πιστεύω" του φοιτητικού κόσμου! Επίσης μπράβο γιατί μια σχολή που θεωρείται απο τις "σοβαρές" βγάζει παιδιά τα οποία απέδειξαν οτι μπορούν να μας προσβάλουν όλους με τις αηδίες τους.

Ο κόσμος είναι καλό που πήγε, απλά αν τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα ( ΝΑΙ ή ΟΧΙ σε κάθε ένα ζήτημα ξεχωριστά ) θα είχαν ασχοληθεί περισσότεροι...

Τι να λέμε τώρα, απλά παιδά διαβάστε για τις 14+...
The power of the Dark Side of the Force...
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by PASCAL » Mon Jun 05, 2006 10:26 pm

Αν αυτοί άυριο νομίζουν ότι θα γίνουν πολιτικοί γράψτε μου. Η πολιτική θέλει γάτες με πέταλα και ξέρω πολύ καλά τι λέω.
(Συγχωρέστε με που αντιμετωπίζω σα χειραγωγούμενη μάζα τους φοιτητές. Ειλικρινά συγνώμη. Βλέπω όμως άτομα που αφού απέτυχαν σαν φοιτητές τώρα αποτυγχάνουν και σαν μελλοντικοί πολιτικοί).
Dog oF wAr
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 4th year

Post by Dog oF wAr » Mon Jun 05, 2006 11:27 pm

Για να θέσω και ένα άλλο ζήτημα που πιστεύω ότι μας αφορά όλους:

Πείτε μου κάποιος αν κάνω λάθος...

Τις 3 τελευταίες φορές που τόλμησα να διανύσω την ωριαία απόσταση από το σπίτι μου στη σχολή με στόχο να δανειστώ κάποια βιβλία από τη βιβλιοθήκη πήγε τσάμπα ο κόπος. Η βιβλιοθήκη ήταν κλειστή. Τώρα το ερώτημα είναι απλό: Γίνεται κατάληψη και στη βιβλιοθήκη ή απλά οι υπάλληλοί της δεν πήγαν στα πόστα τους; Θα ήθελα μια απάντηση ή έστω μια γνώμη για το τι από τα 2 συμβαίνει...
Fairy
Gbyte level
Gbyte level

Post by Fairy » Mon Jun 05, 2006 11:37 pm

Συγγνώμη που διακόπτω, αλλά σας προτρέπω να διαβάσετε αυτή την παράθεση σχετικά με το θέμα της απαγόρευσης μεταφοράς μαθημάτων.

Δεν εκφράζω κάποια άποψη, απλά για καλύτερη πληροφόρηση. ;)
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
surfathell
bit level
bit level

Post by surfathell » Mon Jun 05, 2006 11:37 pm

οταν η σχολή είναι υπο καταληψη εχω την εντύπωση πως καμια υπηρεσια εντος πανεπιστημίου δεν λειτουργεί,ούτε καν οι γραμματείες...προφανώς και για τη βιβλιοθήκη ισχύει το ίδιο!!
σε αλλες σχολές απαγορεύουν ακόμη και την διενέργεια ερευνητικού εργου, δηλαδή δεν αφήνουν τους καθηγητές να έχουν προσβαση στα γραφεία τους...βλεπε ΕΜΠ.
Αυτα τωρα αν καποιος είναι 100% σιγουρος ας μιλήσει...
O χειροτερος εχθρος μας δε μπορει να μας βλαψει τοσο, όσο οι αστόχαστες σκεψεις μας. Kανενας δε μπορεί να μας βοηθήσει περισσότερο από τις γεματες ευσπλαχνία σκέψεις.
ailouros
Gbyte level
Gbyte level

Post by ailouros » Mon Jun 05, 2006 11:40 pm

1)Χαίρομαι πολύ για αυτά που διαβάζω και που διακατέχόμαστε οι φοιτητές από δημοκρατική ηθική αλλά

α)Αυτά θα έπρεπε να τα γράψει ο καθένας μετά την πρώτη Γ.Σ που παρακολούθησε ,μετά το πρώτο "από δω η αγάπη μου ,από κει το αίσθημά μου",που γαργάλισε τα αυτιά του μέσα στον ναό της γνώσης ,την πρώτη φορά που χάθηκε μέσα στα ταμπλό κ.ο.κ,το πρώτο γηπεδικό σύνθημα.Aν θέλει να είναι ειλικριής..Γιατί τώρα που κινδυνεύει η εξεταστική?Κάλλιο αργά παρά ποτέ..

β)Θα ήταν απείρως εποικοδομητικό και ζυμωτικό αντί να γεμίσει 100 σελίδες αυτό το τόπικ ,κάποιες απόψεις να εκφραστούν και στην επόμενη γενική συνέλευση και όχι ένα απλό όχι κατάληψη ναι εξεταστική.

2)Άσχετο και να μην εκληφθεί ως αντιπαραταξιακό σχόλιο αλλά ως χιουμοριστικό.Η Π.Κ.Σ ακόμα περιμένει την κόκκινη αρκούδα να κατέβει την Πατησίων???
Dog oF wAr
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 4th year

Post by Dog oF wAr » Mon Jun 05, 2006 11:55 pm

Συγχωρέστε με που δεν μπορώ να συγκρατηθώ και ποστάρω και άλλο μήνυμα!

Απλά θέλω να βάλω και άλλον κόσμο να σκεφτεί και να καταλάβει πόσο αντιδημοκρατικά δρώμενα έχουμε τελικά σε αυτή τη σχολή (καλά στο ΕΜΠ ακόμα χειρότερα).

Παλεύουν, υποτίθεται για "τους φοιτητές από λαϊκή οικογένεια", τους "συμφοιτητές μας από τα λαϊκά στρώματα" τους "οικονομικά ασθενέστερους συναδέλφους μας".

Ταυτόχρονα όμως, δεν αφήνουν τη βιβλιοθήκη, το εστιατόριο και τα εργαστήρια πληροφορικής να λειτουργούν. Πού είναι λοιπόν η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των φοιτητών; Στα συγγράμματα που θα αναγκαστούν πολλοί να αγοράσουν; Όσο κι αν φαίνεται παράξενο η βιβλιοθήκη είναι απαραίτητη για πολλούς.

Υπάρχουν φοιτητές οι οποίοι έχουν υπολογίσει στον οικογενειακό προϋπολογισμό ότι θα τρώνε στο εστιατόριο. Γιατί να αναγκάσουμε τα παιδιά αυτά να ξοδεύουν επι πλέον λεφτά;

Αλλά έτσι υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα του φτωχού φοιτητή, αναγκάζοντάς τον να αγοράσει υπολογιστή γιατί τα εργαστήρια είναι κλειστά!

Μπορεί αυτά να φαίνονται υπερβολικά για 15 μέρες κατάληψη αλλά ποιος μου λέει εμένα ότι την άλλη Τρίτη αυτή δε θα ανανεωθεί;
fotisaueb
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by fotisaueb » Mon Jun 05, 2006 11:58 pm

default_user wrote:H ΔΑΠ ήταν εκεί που ήταν επειδή κάποιοι την ψήφισαν να τους εκπροσωπεί και όφειλαν ακόμα και με αυγά-γιαούρτια ή ακόμα και με σ...... να μείνουν πάνω και να υποστηρίξουν το πλαίσιο τους...Άφησαν εκατοντάδες άτομα σίξυλα αποσύρωντας το πλαίσιο τους , οι οποίοι σκόπευαν να ψηφίσουν κατά!Αυτή δεν είναι ώριμη στάση για μια παράταξη σαν την ΔΑΠ , και το μαχητικό τρόπο με τον οποίο αυτοπαρουσιάζεται.Απλά αίσχος..shame on ΔΑΠ.....
Είμαι περίεργος πώς θα δικαιολογηθεί τώρα η ΔΑΠ...ότι και καλά δεν τους επέτρεψαν και καλά να δώσουν το πλαίοσιο τους προς ψήφιση....
Ντρέπομαι για λογαριασμό τους και λυπάμαι σαν φοιτητής και σαν άνθρωπος για την κατάσταση ομηρίας , στην οποία έχουν περιέλθει οι φοιτητές..
Εσείς όλοι που φωνάζετε για το τι έκανε η ΔΑΠ και τι δεν έκανε την ώρα που έπεφταν βροχή τα γιαούρτια και κοπανάγαν κοπέλες τι κάνατε για αυτό???
Η σωματική ακεραιότητα των παιδιών δεν σου αρκεί σαν λόγος αποχώρησης?
Η μηπως εσύ θα μπορούσες να απευθυνθείς στην συνέλευση όσο γινόταν αυτός ο χαμός με αυγά γιαούρτια και δεν ξέρω και εγώ τι.
default_user
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by default_user » Tue Jun 06, 2006 12:17 am

αν έχεις τα κότσια και τη διάθεση να εκτίθεσαι , πρέπει να αντέχεις το γιαούρτι...γιατί δεν είσαι πάνω στην έδρα για την πάρτη σου- ατομικά αλλά γιατί εκπροσωπείς κάτι , κάποιους...Επιλογή τους ήταν να ανέβουν πάνω στην έδρα και να εκπροσωπήσουν μέρος των φοιτητών και άρα να εκτεθούν, γι αυτό και κρίνονται

PS:κανείς δεν πέθανε από γιαούρτι , ακόμα και όταν βρέθηκε οτι είχε μούχλα
undeadpunk
byte level
byte level

Post by undeadpunk » Tue Jun 06, 2006 12:44 am

default_user wrote:αν έχεις τα κότσια και τη διάθεση να εκτίθεσαι , πρέπει να αντέχεις το γιαούρτι...γιατί δεν είσαι πάνω στην έδρα για την πάρτη σου- ατομικά αλλά γιατί εκπροσωπείς κάτι , κάποιους...Επιλογή τους ήταν να ανέβουν πάνω στην έδρα και να εκπροσωπήσουν μέρος των φοιτητών και άρα να εκτεθούν, γι αυτό και κρίνονται

Τωρα γινεσαι αστειος??χαχα... αλλα απο αποψη...δν πας καθολου καλα..
Φιλε...δν ειμαστε στη τηλεοραση ν τ αντεχουμαι ολα..αν θες προσπαθησε κ εσυ να εκπροσωπησεις τους φοιτητες κ να σου πεταω εγω γιαουρτια αγγουρια κ οτι αλλο ναναι.. εγω ρομπα μια φορα δν προκειται ν γινω.
Δν ξερω να σε ρωτησω,εσενα αμα αντι για γιαυρτια ριχνανε ξυλο.. θα ειχες προβλημα σε εκεινη τη περιπτωση??εγω να σου πω προτιμω να φαω ξυλο παρα γιαουρτι..προβλημα μ αυτο..
auebstudent
byte level
byte level

Post by auebstudent » Tue Jun 06, 2006 12:54 am

default_user wrote:αν έχεις τα κότσια και τη διάθεση να εκτίθεσαι , πρέπει να αντέχεις το γιαούρτι...γιατί δεν είσαι πάνω στην έδρα για την πάρτη σου- ατομικά αλλά γιατί εκπροσωπείς κάτι , κάποιους...Επιλογή τους ήταν να ανέβουν πάνω στην έδρα και να εκπροσωπήσουν μέρος των φοιτητών και άρα να εκτεθούν, γι αυτό και κρίνονται

Άλλο το να κριθεί και άλλο να φάει γιαούρτι, είσαι ο δεύτερος που εκφράζεται έτσι κι αυτό δεν είναι καθόλου καλό σημάδι.
d2020060
bit level
bit level

ΧΩΡΙΣ ΛΙΠΑΡΑ

Post by d2020060 » Tue Jun 06, 2006 1:10 am

Αυτήν την άποψη την θεωρώ απαράδεκτη. Δηλαδή πλέον θα δικαιολογούμε αυτές τις τραμπούκικες ενέργειες; Μεσα στο Πανεπιστήμιο δεν νοείται νεαρό άτομο τόσο μ*λ*κ*ς που να μην καταλαβαίνει να ακούσει την γνώμη του άλλου. Αυτοί αποφασίζουν για κατάληψη και υποβαθμίζουν το δημόσιο ΑΕΙ απλά και μόνο με την παρουσία τους. Με αυτήν την παπαρολογία ορισμένων που λένε: "Δεν έχω κάνει εργασίες και βαριέμαι να διαβάσω. Ας κάνουμε κατάληψη"!!!!!! Αυτές οι θέσεις όμως δεν τρώνε αυγά... Ίσως γιατί τελικά τόσο για τα μπάζα είναι η φοιτητική εκπροσώπηση ..
Και εγώ καταδικάζω την απόφαση να αγνοήσουν τους φοιτητές οι εκπρόσωποι της ΔΑΠ αλλά με αυτές τις συνθήκες τι μπορούν να κάνουν; Να φάνε και ξύλο;
Άλλο να επιχειρηματολογείς σε ένα κοινό με παιδεία και λογική και διαφορετικό να δέχεσαι τραμπουκισμούς και εξευτελισμό..
sagwnias
Gbyte level
Gbyte level

Post by sagwnias » Tue Jun 06, 2006 1:16 am

Οσοι ειναι κατα της καταληψης,μπορουν να μας πουν αν συμφωνουν με το νομο αυτο;Καταλαβαινω οτι αρκετοι ειναι στο πτυχιο και δεν θελουν να χαθει η εξεταστικη,αλλα πριν την εναρξη της ΓΣ ειπαν την αποφαση της συγκλιτου οτι εχουν γινει αρκετα μα8ηματα,οποτε δεν υπαρχει ενδεχομενο να χαθει η εξεταστικη..Ποιο συγκεκριμενα,24 το υποστηριξαν αυτο,και μολις 1 λευκο,αν δεν κανω λαθος..Οποτε ποιον αλλο ενδιασμο ειχατε να μη ψηφισετε υπερ;Δεν πιστευω να υπαρχει εστω και ενας φοιτητης που να ειναι υπερ του νομου..Αν υπαρχει να μου το πει να ξερω και γω που βρισκομαι..Εκτος αν οσοι ειναι στο τελευταιο ετος δεν τους αφορα το θεμα διοτι τελειωνουν τη σχολη(ελπιζω πως οχι)..

Πρεπει να πω πως θετω το ερωτημα αυτο για να μην κατσω να διαβασω 35 σελιδες..
ΑΑΑ!Δεν ανηκω σε καποια παραταξη..
default_user
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by default_user » Tue Jun 06, 2006 1:21 am

1.Δεν είμαι αστείος , αλλά άμεσος.
2.Δεν έχω την δίαθεση να εκπροσωπήσω τους συμφοιτητές μου , γιατί ο τρόπος που σκέφτονται στην πλειοψηφεία τους είναι ηλίθιος!(προσωπική άποψη)
3.Πιστεύω οτι έχω το δικαίωμα να κρίνω όσους με εκπροσωπούν , γιατί επέλεξαν να εκτεθούν και άρα να κριθούν.
4.Δεν απαντάω σε υποθετικές ερωτήσεις του στυλ , "αν αντί για γιαύρτια μου ρίχνανε ξύλο" τι θα έκανα!!
5.Σκέφτηκες ποτέ γιατί ίσως να άξιζε να φάει η ΔΑΠ γιαούρτι και άλλα γαλακτοκομικά?Μήπως το να απέχει είναι η ευκολη λύση ?Μήπως με την Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση θα έπρεπε να βγει και να λέει πράγματα που δεν θα ήταν ευχάριστα στους φοιτητές?
6.Νομίζεις οτι οι Δαπίτες δεν ήξεραν οτι θα έπαιρναν πολλές ψήφους όχι μόνο από τους Δαπίτες αλλά και από τους φοιτητές που δεν ήθελαν κατάληψη?
7.Ήξεραν όμως ότι δεν επρόκειτο να περάσει σε καμία περίπτωση το πλαίσιο τους γιαυτό και καλύφτηκαν πίσω από μερικά γιαούρτια ή και μερικές μελανιές ,αν θες.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟς ΤΟΥ ΓΙΑΟΥΡΤΟΜΑΤΟΣ!!!!ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΟΤΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΟΣΜΟ!!ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΓΡΑΦΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ!
8.νομίζω ότι χάσαμε την ουσία...

οκ έκρινα την ΔΑΠ γιατί μου φάνηκε οτι η συμπεριφορά της ήταν απαράδεκτη,,,,αλλά
η ουσία είναι οτι δεν υπήρχε πλαίσιο σήμερα κατά της κατάληψης!και έτσι όλοι ψήφισαν υπέρ και κανείς κατά!Προσωπικά μετανοιώνω που δεν σηκώθηκα και να πω το δικό μου πλαίσιο κατά!Πιστεύω θα με ψήφιζαν κάποιοι.Θεωρώ την γενική συνέλευση άκυρη.
Last edited by default_user on Tue Jun 06, 2006 1:25 am, edited 1 time in total.
Locked

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”