Ζμπόινγκ!!PASCAL wrote:Για να είμαστε ακριβείς γιαούρτι και ξύλο έφαγαν και οι ΠΚΣίτες αλλά σαν καλοί "μπολσεβίκοι" συνέχισαν την "ταξική πάλη". Μπορώ μάλιστα να πώ ότι δέχτηκαν ποιό "οξεία" από τους ΔΑΠίτες όπως για παράδειγα με τα εξής: "ΚΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΧΑΦΙΕ", "ΚΝΙΤΕΣ - ΔΑΠΙΤΕΣ ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ", "ΝΑΤΟΣ ΝΑΤΟΣ Ο ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ" και πολλά άλλα.
Κατάληψη
- Theofaman
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Theo(pame na)fam(e mprizoles)an!
Erevodifwntas wrote: που μπορούμε να το διαβάσουμε??? αφού δεν έχει ανακοινωθεί ακομά???
Εδώ
έχει το τελικό πόρισμα. Ειναι 28/4/2006, και νομίζω πως δεν έχει βγει κάτι νεότερο.
Έχω διαβάσει αυτά που λέει για τα τις προπτυχιακές σπουδές. Έχει κάποια μειονεκτήματα( όπως πχ. το οτί θα πρέπει να δανειζόμαστε τα βιβλιά, ποιο σωστό βρίσκω το σύστημα με τα κουπόνια που αναφερόταν στο προσχέδιο ) αλλά νομίζω ότι γενικά ακολουθεί σωστή κατεύθυνση.
Το μέτρο για το 1,5ν maximum διάρκεια σπουδών( όπου ν η κανονική διαρκεια σπουδών, δλδ σε μας 4 χρόνια ) το θεωρώ σωστό, αφού σου δίνει και δικαίωμα για διακοπή των σπουδων έως και 4 εξάμηνα, ή και για μερική φοίτηση διάρκειας 2ν. Επίσης το οι ανταποδοτικές υποτροφίες για τους οικονομικά ασθενεστερους μου φαίνεται πολύ θετικό μέτρο.
Δεν αναφέρει πουθενά ότι θα πρέπει να πληρώνουμε τα συγράμματα, ούτε οτι δεν θα μπορούμε να μεταφέρουμε τα μαθήματα σε επόμενα εξάμηνα.
Διαβάστε το για να έχετε ολοκληρωμένη άποψη και να μην στηρίζεστε στο τι σας λενε τα κόμματα( είτε η ΔΑΠ είτε οι υπόλοιποι που είναι κατά )
-
- Gbyte level
- mikem4600
- Gbyte level
Πιο επιγραμματικά, τα συμπεράσματα του ΕΣΥΠ είναι εδώ. Τα περισσότερα είναι λογικά.
* Κατάργηση φοιτητοπατέρων (σπουδές: 4+2 έτη) για τους νέους φοιτητές (με ανταποδοτικές υποτροφίες για τους οικονομικά ασθενείς κτλ.)
* Κατάργηση μοναδικού συγγράμματος
* Σταθερός αριθμός εισακτέων
* Οριοθέτηση ασύλου
* Τροποποίηση ανάδειξης αρχών (ώστε να μην υπάρχει εξάρτηση από παρατάξεις)
* Εισαγωγή οικονομικών "μανατζερ", μπας και βελτιωθούν τα οικονομικά των πανεπιστημίων
* Κατάργηση μετεγγραφών
* Υποτροφίες για τους ασθενείες οικονομικά
BTW, δεν αναφέρει κάτι για ιδιωτικά πανεπιστήμια και μεταφορές μαθημάτων...
Υποτίθεται ότι θα τα επεξεργαστεί το υπουργείο και μετά θα βγάλει το νομοσχέδιο, αλλά δεν περιμένω καμιά συνταρακτική αλλαγή.
Επίσης, υπάρχουν διάφορες δηλώσεις που κάνει κατά καιρούς η Μαριέτα, όπως το ότι δεν θα καταργηθεί η χρηματοδότηση των συγγραμάτων... (που σημαίνει μάλλον, κάποια μορφή επιδότησης/κουπονιού, αφού θέλουν να εξαλήψουν, πολύ σωστά, το μοναδικό συγγραμμα). Τα περί κατάργησης δωρεάν συγγραμάτων ήταν πάλι... ράδιο-αρβύλα από παρατάξεις...
* Κατάργηση φοιτητοπατέρων (σπουδές: 4+2 έτη) για τους νέους φοιτητές (με ανταποδοτικές υποτροφίες για τους οικονομικά ασθενείς κτλ.)
* Κατάργηση μοναδικού συγγράμματος
* Σταθερός αριθμός εισακτέων
* Οριοθέτηση ασύλου
* Τροποποίηση ανάδειξης αρχών (ώστε να μην υπάρχει εξάρτηση από παρατάξεις)
* Εισαγωγή οικονομικών "μανατζερ", μπας και βελτιωθούν τα οικονομικά των πανεπιστημίων
* Κατάργηση μετεγγραφών
* Υποτροφίες για τους ασθενείες οικονομικά
BTW, δεν αναφέρει κάτι για ιδιωτικά πανεπιστήμια και μεταφορές μαθημάτων...
Υποτίθεται ότι θα τα επεξεργαστεί το υπουργείο και μετά θα βγάλει το νομοσχέδιο, αλλά δεν περιμένω καμιά συνταρακτική αλλαγή.
Επίσης, υπάρχουν διάφορες δηλώσεις που κάνει κατά καιρούς η Μαριέτα, όπως το ότι δεν θα καταργηθεί η χρηματοδότηση των συγγραμάτων... (που σημαίνει μάλλον, κάποια μορφή επιδότησης/κουπονιού, αφού θέλουν να εξαλήψουν, πολύ σωστά, το μοναδικό συγγραμμα). Τα περί κατάργησης δωρεάν συγγραμάτων ήταν πάλι... ράδιο-αρβύλα από παρατάξεις...
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
- mikem4600
- Gbyte level
Τα περί ιδιωτικών πανεπιστημίων προήλθαν από την προτεινόμενη αναθεώρηση του Συντάγματος, στην οποία συμφωνούν και η κυβέρνηση και η αξιωματική αντιπολίτευση (αλλά όχι η νεολαία της τελευταίας...). Τα περί μεταφορών μαθημάτων από φήμες από το ΥΠΕΠΘ (χωρίς να είναι όμως πρόταση του ΕΣΥΠ).elsupreme wrote:Μα καλά, όλη αυτή η ιστορία περί ιδιωτικών πανεπιστημίων απο που προήλθε τότε ; Έχω χάσει την μπάλα εδω πέρα....
-
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
Δεν προκειται να βρεις κάτι σε επίσημο έγγραφο. Ειναι πολύ νωρίς ακόμα. Τωρα όλα ειναι σε φιλολογικό επίπεδο εφόσον δεν μπορούν να ληφθουν αποφάσεις για αναθεώρηση αυτήν την τετραετία. Η αναθεώρηση μπορεί να γίνει από την επόμενη Βουλή.Dog oF wAr wrote:Αυτό που δεν έχω καταφέρει να βρω είναι κείμενα για την αναθεώρηση του συντάγματος... Από ποιο ακριβώς κείμενο προτείνεται η αναθεώρησή του και με ποιον τρόπο; Αν μπορεί κάποιος να βάλει έναν υπερσύνδεσμο θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο!
edit: Βεβαια υπάρχουν οι προγραμματικές δηλώσεις των κομμάτων και οι διάλογοι στην Βουλή αλλά δεν ξέρω αν μετράνε :P
Last edited by Maverick on Tue Jun 06, 2006 3:14 pm, edited 1 time in total.
- Fairy
- Gbyte level
Το βλέπω! Αλλά αν ξεκινάμε γνωρίζοντας το προδιαγεγραμμένο τέλος, ότι μέσα μας θα μείνουμε ίδιοι, τι στο καλό την κάνουμε την κατάληψη και τον αγώνα κτλ. κτλ. Αν είναι να μην μάθουμε τίποτα από την όλη ιστορία (γιατί το νόμο σιγά μην τον εμποδίσουμε) ας γυρίσουμε στις εξετασούλες μας, στη ζωούλα μας, στα μικροκαυγαδάκια μας για το ποιος θα κλείσει το προαύλιο πρώτος για συναυλία, και στην ησυχία μας, να μην ταλαιπωρούμαστε κι άδικα.Proxenos wrote:Ναι...Fairy wrote:Για πόσο θα κουβαλάμε στο σβέρκο επιτεύγματα και αμαρτίες εκατοντάδων γενεών; Πότε θα έρθει εκείνη η ευλογημένη γενιά που θα κάνει τη διαφορά; Είμαι παντελώς αφελής που ονειρεύομαι να είναι η δική μου;

"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
- mikem4600
- Gbyte level
Δεν έχουν βγει κείμενα ακόμα (πέρα από κάτι γενικές προτάσεις, όπως π.χ. η ίδρυση μη-κρατικών πανεπιστημίων) και για να βγουν και να επικυρωθούν θα περάσουν τουλάχιστον 2-3 χρόνια απο τώρα (στην επόμενη Βουλή δλδ)! Πάντως, εμείς κάνουμε κατάληψη από τώρα, για να μάθουν!Dog oF wAr wrote:Αυτό που δεν έχω καταφέρει να βρω είναι κείμενα για την αναθεώρηση του συντάγματος... Από ποιο ακριβώς κείμενο προτείνεται η αναθεώρησή του και με ποιον τρόπο; Αν μπορεί κάποιος να βάλει έναν υπερσύνδεσμο θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο!

- Fairy
- Gbyte level
πηγή:e-PaideiaΕλλάδα
Κρίσιμη εβδομάδα για τα ΑΕΙ
Κρίσιμη για το μέλλον των κινητοποιήσεων στα πανεπιστήμια είναι η εβδομάδα που ξεκίνησε. Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία (5/6/2006), με ενδιαφέρον αναμένονται τα επόμενα βήματα της υπουργού Παιδείας, μετά τα επεισοδιακά συλλαλητήρια που έγιναν σε όλη τη χώρα, με τους καθηγητές να απεργούν και με τις υπό κατάληψη σχολές να έχουν ξεπεράσει τις 240.
Την Δευτέρα, 5/6./2006 θα ξεκινούσε η εξεταστική του Ιουνίου στα περισσότερα ιδρύματα. Αντ'αυτού, το μεσημέρι της 6/6/2006, συνεδριάζει η ΠΟΣΔΕΠ προκειμένου να εκτιμήσει την κατάσταση η οποία έχει διαμορφωθεί και να συντονίσει τα επόμενα στάδια των απεργιακών κινητοποιήσεων. Μέχρι στιγμής, απεργία διαρκείας έχουν αποφασίσει 22 σύλλογοι μελών ΔΕΠ που αντιστοιχούν σε 16 ΑΕΙ της χώρας, ενώ συνεχίζονται οι συνελεύσεις των φοιτητικών συλλόγων εν όψει και του συλλαλητηρίου που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη το μεσημέρι, στο Σύνταγμα.
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
- AnINffected
- Gbyte level
Εγώ πάλι λέω όχι!Πολύ καλά κάνεις και ονειρεύεσαι Fairy, και εγώ το ίδιο!Proxenos wrote:Ναι...Fairy wrote:Για πόσο θα κουβαλάμε στο σβέρκο επιτεύγματα και αμαρτίες εκατοντάδων γενεών; Πότε θα έρθει εκείνη η ευλογημένη γενιά που θα κάνει τη διαφορά; Είμαι παντελώς αφελής που ονειρεύομαι να είναι η δική μου;
Γιατί τόση ηττοπάθεια;
Έχω βαρεθεί να ακούω για αυτή την Ελληνική νοοτροπία, kai για την κάθε νοοτροπία!!Έλληνες δεν είμαστε;Άνθρωποι δεν είμαστε;Και δική μας νοοτροπία είναι!Ο,τι θέλουμε την κάνουμε τη νοοτροπία μας!
Μάλλον είναι βολικό να μασάμε την καραμέλα της νοοτροπίας.Πολύ βολικό!
Αντί να γκρινιάζουμε λέω εγώ, ας βρούμε τι κοινό έχουμε όλοι μαζί, να πάρουμε μία απόφαση επιτέλους, και να την κάνουμε πράξη!
Και δεν αναφέρομαι στη συζήτηση σε αυτό εδώ το forum, ούτε καν στην Κατάληψη, αλλά σε όλα!
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ενημέρωση
Απ΄΄οτι φαίνεται χρειάζεται να γίνει επί 2 βδομάδες κατάληψη για να ασχοληθείτε μερικοί (πολλοί όπως φαίνεται) με τις προτάσεις για κάποια από τα (οφθαλμοφανή) προβλήματα των ΑΕΙ (προτάσεις που ήρθαν μετά από 1+ χρόνο συζητήσεις σε διάφορα φόρα). (να ασχοληθείτε, όχι να προτείνετε λύσεις). Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Είναι θλιβερό ότι πολλοί δεν κάνουν τον κόπο ούτε τώρα.
Και ένα quote...
The advancement and diffusion of knowledge is the only guardian of true liberty.
James Madison
Και ένα quote...
The advancement and diffusion of knowledge is the only guardian of true liberty.
James Madison
Κύριε vasva όταν ορισμένοι στην σύγκλητο προτίνουν να χαθεί η εξεταστική για να τιμωρηθούν οι (1389) φοιτητές που είναι υπέρ της κατάληψης τότε μάλλον δεν θελετε να ασχοληθούν με τα προβλήματα (που ήδη έχουν ασχοληθεί κάτι που το έδειξε η ΓΣ της Δευτέρας) αλλά να κρατήσουν μια πολύ συγκεκριμένη στάση απέναντι σε αυτά...
Όσο για μερικούς συναδέλφους έχω να πω πολύ απλά ότι 1389 φοιτητές είναι υπέρ του γιαουρτόματος, 1389 φοιτητές είναι αργόσχολοι και θέλουν κατάληψη για να μην διαβάσουν (λες και δεν θα διαβάσουν μέσα στον Αύγουστο για τον Σεμπτέμβρη...),1389 φοιτητές είναι ζώα και κατευθηνόμενοι από τις παρατάξεις και 1389 φοιτητές δεν έχουν ψάξει και κρίνει τον νόμο αλλά ψηφίζουν κατάληψη γιατί είναι τις μόδας.Σκεφτείτε την μαζικότητα της χθεσινής ΓΣ και το 86% που πείρε το πλαίσιο της κατάληψης και μετά γράψτε ότι είναι να γράψετε
Όσο για μερικούς συναδέλφους έχω να πω πολύ απλά ότι 1389 φοιτητές είναι υπέρ του γιαουρτόματος, 1389 φοιτητές είναι αργόσχολοι και θέλουν κατάληψη για να μην διαβάσουν (λες και δεν θα διαβάσουν μέσα στον Αύγουστο για τον Σεμπτέμβρη...),1389 φοιτητές είναι ζώα και κατευθηνόμενοι από τις παρατάξεις και 1389 φοιτητές δεν έχουν ψάξει και κρίνει τον νόμο αλλά ψηφίζουν κατάληψη γιατί είναι τις μόδας.Σκεφτείτε την μαζικότητα της χθεσινής ΓΣ και το 86% που πείρε το πλαίσιο της κατάληψης και μετά γράψτε ότι είναι να γράψετε
Re: Ενημέρωση
Πολύ σωστά!Ουσιαστική κινητοποίηση δεν υπάρχει γιατί ή πολιτική είναι ανύπαρκτη στο πανεπιστήμιο(όχι την πολιτική που εννοούν οι παρατάξεις).Δυστυχώς η κατάληψη είναι ένας τρόπος να ενημερωθεί ο κόσμος έστω και επιδερμικά.Το καλύτερο ήταν οι φοιτητές να νοιάζονται για τις κοινωνικές εξελίξεις και να προτείνουν λύσεις στην κοινωνία.Οι αντιπροτάσεις στο νομοσχέδιο είναι ανύπαρκτες και ελλιπείς απο την πλευρά των παρατάξεων.Καταλήγω να πιστέψω ότι πραγματικά δε μας ενδιαφέρει αν ο τόπος μας πάει μπροστά αλλά να μη μας αφαιρέσουν τα προνόμια που μας επιτρέπουν να είμαστε ανεύθυνοι.Και αυτά τα προνόμια τείνουν να γίνουν αντιδημοκρατικά...vasvas wrote:Απ΄΄οτι φαίνεται χρειάζεται να γίνει επί 2 βδομάδες κατάληψη για να ασχοληθείτε μερικοί (πολλοί όπως φαίνεται) με τις προτάσεις για κάποια από τα (οφθαλμοφανή) προβλήματα των ΑΕΙ (προτάσεις που ήρθαν μετά από 1+ χρόνο συζητήσεις σε διάφορα φόρα). (να ασχοληθείτε, όχι να προτείνετε λύσεις). Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Είναι θλιβερό ότι πολλοί δεν κάνουν τον κόπο ούτε τώρα.
Και ένα quote...
James Madison
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
- rapadder
- Gbyte level
Σπάω την απουσία μου (της μιας ημέρας) γιατί δεν αντέχω στον πειρασμό να μην απαντήσω. Απ’ ότι κατάλαβα, το συγκεκριμένο νομοσχέδιο δεν προτείνει τίποτα για ιδιωτικά Πανεπιστήμια. Ας μου εξηγήσει λοιπόν κάποιος ποιο είναι το σημείο εκείνο που είναι τόσο φοβερό για να γίνει όλος αυτός ο πανικός.
Από την στιγμή που η διδασκαλία των μαθημάτων δεν έγινε σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, το εξάμηνο δεν έχει τελειώσει. Αν δεν έχει τελειώσει το εξάμηνο (διαλέξεις, παραδόσεις εργασιών, αναπληρώσεις ωρών διδασκαλίας) τότε πως θα γίνει η εξεταστική;
Αντίθετα, αν δεν έχει τελειώσει το εξάμηνο ομαλά (λόγω απεργιών, καταλήψεων κλπ) και αν θέλουμε να είμαστε σοβαρό Πανεπιστήμιο, τότε το να χαθεί η εξεταστική δεν μπορεί να αποκλειστεί από κανέναν.
Αν κάποιοι στη Σύγκλητο λένε ότι η εξεταστική θα γίνει κανονικά, τότε διαπράττουν σφάλμα και παίζουν το παιχνίδι όσων είναι υπέρ της κατάληψης. Ουσιαστικά τους δίνουν λευκή επιταγή να την έχουν κλειστή όλον τον Ιούλιο. Αφού θα γίνει η εξεταστική, για ποιο λόγο να σταματήσει η κατάληψη; Και οι καθηγητές θα πάρουν κάτι παραπάνω (πιέζοντας για ικανοποίηση των οικονομικών τους αιτημάτων) και οι άλλοι θα κάνουν το πανηγύρι τους.
Οι φοιτητοπατέρες αποκαλύφθηκαν. Οι μάσκες έπεσαν. Είδαμε την ποιότητα των ανθρώπων που παρακαλάνε για την ψήφο μας και θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο. Την επόμενη φορά, ας είμαστε πιο προσεκτικοί τι θα ψηφίσουμε.
Από την στιγμή που η διδασκαλία των μαθημάτων δεν έγινε σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, το εξάμηνο δεν έχει τελειώσει. Αν δεν έχει τελειώσει το εξάμηνο (διαλέξεις, παραδόσεις εργασιών, αναπληρώσεις ωρών διδασκαλίας) τότε πως θα γίνει η εξεταστική;
Αντίθετα, αν δεν έχει τελειώσει το εξάμηνο ομαλά (λόγω απεργιών, καταλήψεων κλπ) και αν θέλουμε να είμαστε σοβαρό Πανεπιστήμιο, τότε το να χαθεί η εξεταστική δεν μπορεί να αποκλειστεί από κανέναν.
Αν κάποιοι στη Σύγκλητο λένε ότι η εξεταστική θα γίνει κανονικά, τότε διαπράττουν σφάλμα και παίζουν το παιχνίδι όσων είναι υπέρ της κατάληψης. Ουσιαστικά τους δίνουν λευκή επιταγή να την έχουν κλειστή όλον τον Ιούλιο. Αφού θα γίνει η εξεταστική, για ποιο λόγο να σταματήσει η κατάληψη; Και οι καθηγητές θα πάρουν κάτι παραπάνω (πιέζοντας για ικανοποίηση των οικονομικών τους αιτημάτων) και οι άλλοι θα κάνουν το πανηγύρι τους.
Οι φοιτητοπατέρες αποκαλύφθηκαν. Οι μάσκες έπεσαν. Είδαμε την ποιότητα των ανθρώπων που παρακαλάνε για την ψήφο μας και θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο. Την επόμενη φορά, ας είμαστε πιο προσεκτικοί τι θα ψηφίσουμε.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
- tZoLe
- Venus Former Team Member
Αγαπητέ vasvas μάλλον ζεις εκτός πραγματικότητας ή έχεις διαφορετικές από μένα τουλάχιστον απόψεις για το τι εστι δημοκρατία. Αν εσύ πιστεύεις πως υπήρξε διάλογος για τις όποιες προτάσεις θα διατυπώσει ο υπουργάρα μας, η Μαρέττα, τότε μπες στον κόπο να μου πεις ποιοι συμμετείχαν σε αυτό τον διάλογο...Ο ο Κωστάκης και Μαριέττα μπορούν να αποφασίζουν για μένα χωρίς να με ρωτούν?

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
- rapadder
- Gbyte level
Οι προτάσεις μιας δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης περιέχονται στο προεκλογικό της πρόγραμμα. Με βάση αυτό (υποτίθεται) ότι ψηφίζουν οι πολίτες. Δεν έχουμε ούτε χούντα αλλά ούτε και εκκλησία του Δήμου.tZoLe wrote:Ο Κωστάκης και Μαριέττα μπορούν να αποφασίζουν για μένα χωρίς να με ρωτούν?
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
Παιδιά έχετε λίγο σεβασμό προς το πρόσωπο που μιλάτε σίγουρα υπάρχει anonymity πίσω απο το nick του καθενός αλλά να διατηρούμε λίγο κάποιο επίπεδο για να συνεχιστεί η συζήτηση και να μην καταλήξει σε flame. Είναι κρίμα ένα τέτοιο topic να κλειδωθεί.
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie