Κατάληψη

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Locked

Είστε ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ της κατάληψης στο ΟΠΑ

ΥΠΕΡ
38
28%
ΚΑΤΑ
96
72%

Total votes: 134
Vag_plir
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4
Post by Vag_plir » Tue Jun 06, 2006 8:27 pm

rapadder wrote:Σπάω την απουσία μου (της μιας ημέρας) γιατί δεν αντέχω στον πειρασμό να μην απαντήσω. Απ’ ότι κατάλαβα, το συγκεκριμένο νομοσχέδιο δεν προτείνει τίποτα για ιδιωτικά Πανεπιστήμια. Ας μου εξηγήσει λοιπόν κάποιος ποιο είναι το σημείο εκείνο που είναι τόσο φοβερό για να γίνει όλος αυτός ο πανικός.
Από την στιγμή που η διδασκαλία των μαθημάτων δεν έγινε σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, το εξάμηνο δεν έχει τελειώσει. Αν δεν έχει τελειώσει το εξάμηνο (διαλέξεις, παραδόσεις εργασιών, αναπληρώσεις ωρών διδασκαλίας) τότε πως θα γίνει η εξεταστική;
Αντίθετα, αν δεν έχει τελειώσει το εξάμηνο ομαλά (λόγω απεργιών, καταλήψεων κλπ) και αν θέλουμε να είμαστε σοβαρό Πανεπιστήμιο, τότε το να χαθεί η εξεταστική δεν μπορεί να αποκλειστεί από κανέναν.
Αν κάποιοι στη Σύγκλητο λένε ότι η εξεταστική θα γίνει κανονικά, τότε διαπράττουν σφάλμα και παίζουν το παιχνίδι όσων είναι υπέρ της κατάληψης. Ουσιαστικά τους δίνουν λευκή επιταγή να την έχουν κλειστή όλον τον Ιούλιο. Αφού θα γίνει η εξεταστική, για ποιο λόγο να σταματήσει η κατάληψη; Και οι καθηγητές θα πάρουν κάτι παραπάνω (πιέζοντας για ικανοποίηση των οικονομικών τους αιτημάτων) και οι άλλοι θα κάνουν το πανηγύρι τους.
Οι φοιτητοπατέρες αποκαλύφθηκαν. Οι μάσκες έπεσαν. Είδαμε την ποιότητα των ανθρώπων που παρακαλάνε για την ψήφο μας και θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο. Την επόμενη φορά, ας είμαστε πιο προσεκτικοί τι θα ψηφίσουμε.
Ότι να 'ναι ποστ... κάθισε και βάλε τις σκέψεις σου σε μια σειρά συνδίασέ τις με τις εξελίξεις και τις συγκυρίες , βρες και κανένα καινούριο επιχείρημα για τα "κομματόσκυλα" που παρακαλάνε για την ψήφο σου και έλα ξαναπόσταρε.

Όσο αναφορά το πρόσχημα της "λαικής εντολής" το έχουμε ακούσει πολλές φορές , και η χούντα επανάσταση με τη θέληση του λαού έλεγε ότι έκανε.Άν πραγματικά η κυβέρνηση θέλει κοινωνικό διάλογο ας δει τις 260 καταλήψεις ανά την Ελλάδα γιατί μέχρι στιγμής είναι της νοοτροπίας "αποφασίζουμε και διατάζουμε..."

"Μαριέττα Γιαννάκου τις καταλήψεις άκου..."
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a
Post by PASCAL » Tue Jun 06, 2006 8:32 pm

Θέλω να ρωτήσω τη Δημοκρατικά διορισμένη Υπουργό Παιδείας:
"ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ?".
shodanjr_gr
Mbyte level
Mbyte level

Post by shodanjr_gr » Tue Jun 06, 2006 8:46 pm

PASCAL wrote:Θέλω να ρωτήσω τη Δημοκρατικά διορισμένη Υπουργό Παιδείας:
Έχω την εντύπωση πως όταν ξεκίνησε ο Εθνικός Διάλογος για την παιδεία, είχαν προσκληθεί εκπρόσωποι από όλα τα κόμματα και τους σχετικούς φορείς...αλλά αυτοί αποχώρησαν...
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
Vag_plir
Kilobyte level
Kilobyte level
Post by Vag_plir » Tue Jun 06, 2006 8:48 pm

που στη Βουλή? Αυτό δεν είναι κοινωνικός διάλογος αλλά κομματικός...Κοινωνικός διάλογος είναι αυτό που πήγαν να κάνουν οι φοιτητές της Ιατρικής και χτυπήθηκαν από τα ΜΑΤ.Κοινωνικός διάλογος είναι επίσης οι πορείες οι οποίες επίσης χτυπήθηκαν
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Post by rapadder » Tue Jun 06, 2006 8:57 pm

Επι της ουσίας δεν απάντησε κανένας.
Vag_plir wrote:...βρες και κανένα καινούριο επιχείρημα για τα "κομματόσκυλα" που παρακαλάνε για την ψήφο σου και έλα ξαναπόσταρε.
Άν πραγματικά η κυβέρνηση θέλει κοινωνικό διάλογο ας δει τις 260 καταλήψεις ανά την Ελλάδα γιατί μέχρι στιγμής είναι της νοοτροπίας "αποφασίζουμε και διατάζουμε..."
Δεν είπα ποτέ ότι όσοι συμμετέχουν σε παρατάξεις είναι "κομματόσκυλα". Αναφερόμουν σε όσους επιχαίρουν τέτοιες συμπεριφορές (δυστυχώς δεν είναι λίγοι). Τα δύο μεγαλύτερα κόμματα έχουν πάρει το 85% των ψήφων του ελληνικού λαού. Αυτά συμφωνούν με την κατεύθυνση που ορίζει το νομοσχέδιο (διαφωνούν φυσικά σε επιμέρους σημεία). Η Δημοκρατία δεν είναι "αποφασίζουμε και διατάζουμε...", η οχλοκρατία όμως είναι.
Vag_plir wrote:που στη Βουλή? Αυτό δεν είναι κοινωνικός διάλογος αλλά κομματικός...Κοινωνικός διάλογος είναι αυτό που πήγαν να κάνουν οι φοιτητές της Ιατρικής και χτυπήθηκαν από τα ΜΑΤ.Κοινωνικός διάλογος είναι επίσης οι πορείες οι οποίες επίσης χτυπήθηκαν
Δεν είναι απλά "κομματικός", τα κόμματα έχουν προτάσεις που έχουν στηριχθεί από εκαττομύρια έλληνες πολίτες. Οι φοιτητές της Ιατρικής (που είδα στην τηλεόραση) πήγαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοίο και με τη βία να εισβάλλουν στο κτήριο. Εκτός και εάν τα κανάλια μας έδειξαν πλάνα αρχείου.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
mikem4600
Gbyte level
Gbyte level

Post by mikem4600 » Tue Jun 06, 2006 9:05 pm

Vag_plir wrote:που στη Βουλή?
Όχι, στο Ζάππειο. Είναι ανοιχτός (για κάθε ενδιαφερόμενο) ακόμα, νομίζω.
shodanjr_gr wrote:
PASCAL wrote:Θέλω να ρωτήσω τη Δημοκρατικά διορισμένη Υπουργό Παιδείας:
Έχω την εντύπωση πως όταν ξεκίνησε ο Εθνικός Διάλογος για την παιδεία, είχαν προσκληθεί εκπρόσωποι από όλα τα κόμματα και τους σχετικούς φορείς...αλλά αυτοί αποχώρησαν...
Πράγματι, έτσι έγινε... Και από τους πρώτους που αποχώρησαν ήταν οι καθηγητές (κυρίως δευτεροβάθμιας). Η ΟΛΜΕ ήταν αντίθετη όταν άκουσε ότι το πρώτο πράγμα που θα γίνει δεν θα είναι να δωθούν αυξήσεις, και έφυγε. Αν και ίσως είχε δίκιο, με το να αποχωρεί απο το διάλογο το μόνο που κατάφερε είναι να μην επηρεάζει τις αποφάσεις (με τη γνώμη της), αλλά να παραπονιέται γι' αυτές. Τα ίδια και με τους περισσότερους άλλους φορείς.

Anyway, ξεφύγαμε πολύ...
Last edited by mikem4600 on Tue Jun 06, 2006 9:08 pm, edited 1 time in total.
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
Vag_plir
Kilobyte level
Kilobyte level
Post by Vag_plir » Tue Jun 06, 2006 9:08 pm

Αυτό στην γλώσσα του internet λέγετε self-pwnage... μόνος σου είπες ότι το Υπουργείο Παιδείας είχε μπροστά του αστυνομικό κλοιό .Άρα το ίδιο το Υπουργείο απαγόρευε στους φοιτητές να καταθέσουν τις απόψεις-προτάσεις τους (οι οποίοι σημειωτέων την μέρα που έφαγαν το ξύλο είχαν πάει για τέταρτη φορά εκεί με τον ίδιο σκοπό δεν είναι ότι ψηνόντουσαν για ξύλο...)
Maverick
byte level
byte level

Post by Maverick » Tue Jun 06, 2006 9:13 pm

rapadder++

Και δεν νομίζω ότι όλοι οι φοιτητές ήταν προετοιμασμένοι για διάλογο αν κρίνω από τα αντικείμενα που εκτόξευαν, εκτός και αν τα κουβαλούσαν για κολατσιό.
Στο κάτω κάτω στην δημοκρατία (ή τουλάχιστον στην δημοκρατία που έχουμε στην Ελλάδα και στα περισσότερα μέρη του κόσμου) λειτουργούμε με εκπροσώπηση. Ο διάλογος γίνεται με εκπροσώπους και καλώς η κακώς έτσι θα γίνεται. Αυτό που μπορεί να συζητηθει είναι η ποιότητα του διαλόγου και το πόσο ρόλο τελικά παίζει στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Είναι δυνατόν να συζητάνε 100000 φοιτητές με την κυβέρνηση (+ τους καθηγητές) και να περιμένουμε να βγει κοινή απόφαση? Εδώ στο φόρουμ δεν μπορούμε να τα βρούμε...
Vag_plir
Kilobyte level
Kilobyte level
Post by Vag_plir » Tue Jun 06, 2006 9:16 pm

μου αρέσει πάντως που είστε υπέρ της εκπροσώπησης στην κοινωνία αλλά κατά της εκπροσώπησεις στα πανεπιστήμια...
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Post by rapadder » Tue Jun 06, 2006 9:17 pm

[off-topic]Από την μια είναι φυσικό μπροστά σε ένα Υπουργείο να υπάρχει αστυνομικός κλοιός, ειδικά όταν σε αυτό καταλήγει μια διαδήλωση. Θα μπορούσαν 2-3 άτομα να συναντηθούν με την Υπουργό και να της καταθέσουν τις προτάσεις τους. Αν εκείνη βαριόταν να τους δεί αυτό είναι άλλο θέμα. Δεν υποστηρίζω την επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης. Απλά η προσπάθεια να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό ήταν άστοχη. Αν ο τηλεθεατής τους δεί στα δελτία το βράδυ θα τους θεωρήσει τραμπούκους και είναι κρίμα γιατί έχουν και ένα δίκιο αν έχουν φάει 4 φορές πόρτα.[/off-topic]

Το θέμα είναι ότι η εξεταστική μπορεί να χαθεί. Δεν ξέρω τι λέει η Σύγκλητος, αλλά αν δεν αναπληρωθούν τα μαθήματα τότε πως θα γίνει;
Maverick
byte level
byte level

Post by Maverick » Tue Jun 06, 2006 9:29 pm

Vag_plir wrote:μου αρέσει πάντως που είστε υπέρ της εκπροσώπησης στην κοινωνία αλλά κατά της εκπροσώπησεις στα πανεπιστήμια...
Προσωπικά αν και ξεφεύγω πολύ και τραβάω τους admins στα όρια τους θα σου πω την άποψη μου για την φοιτητική εκπροσώπηση. Το Πανεπιστήμιο είναι ίσως ένα από τα λίγα μέρη στην κοινωνία όπου μπορεί να λειτουργήσει ουσιαστικά και πρακτικά μια μορφή άμεσης δημοκρατίας. Δεν θα με χάλαγε καθόλου η εκπροσώπηση των φοιτητών, όπου είναι απαραίτητη, να γινόταν με εκλογή σε προσωπικό επιπεδο των εκπροσώπων (και όχι με ψηφοδέλτια παρατάξεων). Για εθνικό επίπεδο θα μπορούσε πάλι να υπήρχε μια κεντρική επιτροπή που να εκλεγόταν από τους εκπροσώπους (και μην μου πειτε οτι υπάρχει και δεν λειτουργει γιατί ειναι τελείως διαφορετικό ακόμα και αυτό που υπάρχει) Για να γίνει κάτι τέτοιο όμως πρέπει να αλλάξει όλη η λογική του φοιτητικου κινήματος από κομματικοκεντρικό σε φοιτητοκεντρικό και δυστυχώς δεν το θέλουν πολλοί αυτό. Το τελευταίο είναι προσωπική άποψη και δεν περιμένω να συμφωνήσουν κάποιοι και από την μεριά μου η άποψη τους είναι σεβαστή.
mikem4600
Gbyte level
Gbyte level

Post by mikem4600 » Tue Jun 06, 2006 9:34 pm

Maverick++
Vag_plir wrote:μου αρέσει πάντως που είστε υπέρ της εκπροσώπησης στην κοινωνία αλλά κατά της εκπροσώπησεις στα πανεπιστήμια...
Ποιος είναι κατά της εκπροσώπησης; Απλώς θεωρώ ότι στα πανεπιστήμια αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει πραγματική εκπροσώπηση: Το σύστημα απλώς δεν δουλεύει.
fotisaueb
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by fotisaueb » Tue Jun 06, 2006 10:02 pm

tZoLe wrote:Αγαπητέ vasvas μάλλον ζεις εκτός πραγματικότητας ή έχεις διαφορετικές από μένα τουλάχιστον απόψεις για το τι εστι δημοκρατία. Αν εσύ πιστεύεις πως υπήρξε διάλογος για τις όποιες προτάσεις θα διατυπώσει ο υπουργάρα μας, η Μαρέττα, τότε μπες στον κόπο να μου πεις ποιοι συμμετείχαν σε αυτό τον διάλογο...Ο ο Κωστάκης και Μαριέττα μπορούν να αποφασίζουν για μένα χωρίς να με ρωτούν?
Μάλλον εσύ ζείς εκτώς πραγματικότητος πέρα του ότι είσαι αγενής ιδιαίτερα απευθυνόμενος στον συγκεκριμένο χρήστη. Μήπως ήθελες ο Κωστάκης ή η Μαριέττα να σε πάρουν κανένα τηλεφωνάκι καμιά πρόσκληση σε δείπνο?
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Tue Jun 06, 2006 10:08 pm

Έλεος ρε παιδιά... σε λίγο θα ακούσουμε πως κινδυνεύει να χαθεί και ολόκληρη η ακαδημαϊκή χρονιά!!! οι απαιτούμενες ώρες διδασκαλίας έχουν συμπληρωθεί δυστυχώς για εκείνους που θα προτιμούσαν να βλέπουν έστω και αυτό το άρρωστο φοιτητικό κίνημα να μην αντιδρά καθόλου!!! Όσο για αυτούς που υποστηρίζουν πως έγινε διάλογος, τΑ επιχειρήματα τους είναι απλά για γέλια...Η Δημοκρατία συνεπάγεται συμβιβασμούς από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Όταν μία κυβέρνηση καλλεί τα ενδιαφερόμενα μέλη να συζητήσουν με σκοπό να τα πείσει για την ορθότητα των προτάσεων της και όχι να για να συνδιαμορφώσουν μία ενιαία δέσμη προτάσεων, τότε αυτό λέγεται αυταρχισμός για τους ανενημέρωτους....
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)

έτσι

Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by PASCAL » Tue Jun 06, 2006 10:11 pm

Θα αλλάξω την ερώτηση μου προς τη δημοκρατικά διορισμένη Υπουργό Παιδείας:
"ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ?"
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Tue Jun 06, 2006 10:18 pm

fotisaueb wrote:
tZoLe wrote: Μάλλον εσύ ζείς εκτώς πραγματικότητος πέρα του ότι είσαι αγενής ιδιαίτερα απευθυνόμενος στον συγκεκριμένο χρήστη. Μήπως ήθελες ο Κωστάκης ή η Μαριέττα να σε πάρουν κανένα τηλεφωνάκι καμιά πρόσκληση σε δείπνο?
ναι ευγενικέ συνάδερφε θα προτιμούσα να με επάιρνε κανένα τηλέφωνο ή τουλάχιστον να με άκουγε και λίγο γιατί τυχαίνει να ανήκω στο 55% των Ελλήνων που δεν ασπάστηκαν τις νεοφιλελεύθερες απόψεις του...και είμαστε πολλοί...
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"

έτσι

PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by PASCAL » Tue Jun 06, 2006 10:29 pm

Θέλουμε διάλογο με το ΕΣΥΠ, με τους καθηγητές, με τους συμφοιτητές, με τη κυβέρνηση, με τα κόμματα, με τα κινήματα, με τους συλλόγους, με τις οργανώσεις, με όλους τους κοινωνικούς φορείς.
Δε θέλουμε διάλογο με τα ΜΑΤ ούτε με την αστυνομία.
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Post by rapadder » Tue Jun 06, 2006 10:49 pm

tZoLe wrote:Oι απαιτούμενες ώρες διδασκαλίας έχουν συμπληρωθεί δυστυχώς για εκείνους που θα προτιμούσαν να βλέπουν έστω και αυτό το άρρωστο φοιτητικό κίνημα να μην αντιδρά καθόλου!!!
Στο Πανεπιστήμιο Αθηνών έμαθα ότι πρέπει να γίνουν 10 εβδομάδες μαθήματα για να θεωρηθεί οτι έχει διδαχθεί (ένα μάθημα) και να μπορεί να γίνει η εξέταση του. Αν έχει διδαχθεί μόνο 9 εβδομάδες τότε είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθηγητή να αποφασίσει αν θα το εξετάσει ή όχι. Σε αντίθετη περίπτωση (ο καθηγητής) μπορεί είτε να παραδώσει κάποιες Διαλέξεις όταν τελειώσει η κατάληψη (κάποτε το καλοκαίρι) ή να κάνει παραδόσεις την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη (αν η ιστορία τραβήξει σε πέρας) ή να μην εξεταστεί το μάθημα (διόλου απίθανο). Αυτό γιατί σε ορισμένα μαθήματα έχουν χαθεί πολλές ώρες και για άλλους λόγους (απεργίες ΜΜΕ, Γενικές Συνελεύσεις κλπ).
Στη σχολή μας δεν ξέρω τι ισχύει, δηλαδή πότε ένα μάθημα θεωρείται ότι έχει διδαχθεί (άρα μπορεί να εξεταστεί) και πότε όχι.
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by PASCAL » Tue Jun 06, 2006 10:58 pm

Νομίζω οτι η απόφαση της Συγκλητου μας εχθες σε αυτό επικεντρωνόταν: ότι δε χάθηκε το εξάμηνο.
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Tue Jun 06, 2006 11:07 pm

Ίσως το μόνο πράγμα που έχει ξεκαθαριστεί από την αρχή είναι πως το το εξάμηνο δε θα χαθεί επειδή έχουν συμπληρωθεί οι απαιτούμενες ώρες διδασκαλίας.
Image

έτσι

rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Post by rapadder » Tue Jun 06, 2006 11:10 pm

Δεν θέλω να τρομοκρατήσω τους φοιτητές, αλλά αυτό αποφασίστηκε επειδή οι "συγκλητικοί" έπιασαν το κομπιουτεράκι και υπολόγισαν τα μαθήματα που έχουν χαθεί, οπότε είναι μια αιτιολογημένη απόφαση ή ήταν απλά μια απόφαση που πάρθηκε κάτω από την ασφυκτική πίεση των παρατάξεων; Ας μας απαντήσει ο χρήστης vasvas αν θέλει.
tZoLe wrote:Ίσως το μόνο πράγμα που έχει ξεκαθαριστεί από την αρχή είναι πως το το εξάμηνο δε θα χαθεί επειδή έχουν συμπληρωθεί οι απαιτούμενες ώρες διδασκαλίας.
ΟΚ χρήστη tZole και εσύ μου αρκείς :-) .
mikem4600
Gbyte level
Gbyte level

Post by mikem4600 » Tue Jun 06, 2006 11:16 pm

tZoLe wrote:Η Δημοκρατία συνεπάγεται συμβιβασμούς από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.
Κοίτα, το ότι ο "Διάλογος" ήταν παρωδία και πλήρης αποτυχία είναι προφανές. Απλώς μου έκανε εντύπωση που τουλάχιστον το προσπάθησαν. Δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο στη χώρα μας. Αντίθετα, οι φορείς έκαναν το προφανές και αναμενόμενο - σηκώθηκαν και έφυγαν, και έκαναν συλαλητήρια για το διάλογο...

Sorry για το OT.
PASCAL wrote:Δε θέλουμε διάλογο με τα ΜΑΤ ούτε με την αστυνομία.
Ναι αλλά όπως αναφέρθηκε, ο διάλογος γενικά γίνεται με αντιπροσώπους και επιτροπές. Δεν είδα π.χ. όλη την ΟΛΜΕ να μπουκάρει στο διάλογο (πριν φύγει ;) ). Διάλογος με 100 άτομα που κυκλοφορούν στην πόλη και προκαλούν ταραχές και καταστροφές, δεν γίνεται. Πρέπει να πείσουν για την αξιοπιστία τους πρώτα. Δεν είδα κάποιον να αποτελεί αντιπρόσωπο και παραδίδει έντυπες προτάσεις στο υπουργείο...
rapadder wrote:Στη σχολή μας δεν ξέρω τι ισχύει, δηλαδή πότε ένα μάθημα θεωρείται ότι έχει διδαχθεί (άρα μπορεί να εξεταστεί) και πότε όχι.
Και σε εμάς ισχύει κάτι αντίστοιχο, νομίζω μάλιστα το ίδιο ακριβώς. Είχε πάρει το αυτί μου για κάτι μαθήματα που δεν συμπλήρωναν τις εβδομάδες (γιατί είχαν χάσει αρκετά μαθήματα και για άλλους λόγους - διάφορες ΓΣ καλή ώρα :) ). Αλλά όπως είπε και ο Pascal, με την απόφαση της συγκλήτου νομίζω ότι είναι κατοχυρωμένοι.
Locked

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”