ADSL τέλος!Τωρα τι?

Συζητήσεις σχετικά με θέματα που αφορούν το networking και ευρυζωνικές συνδέσεις, providers, τηλεφωνικά δίκτυα, δίκτυα κινητής κτλ.
DeadEye
byte level
byte level

ADSL τέλος!Τωρα τι?

Post by DeadEye » Fri Jun 09, 2006 10:16 pm

Σε καμμια εβδομάδα θα ληξει το πακετο της forthnet που ειχα κανει λιγο πριν τα χριστουγεννα...και αρχιζω και πανικοβαλομαι μην μεινω χωρις συνδεση στο διαδικτυο... :shock:
Εχει κανεις να προτεινει κανενα πακετο για αυτην την περιοδο που να συμφερει?Εγω παντως που το εψαξα δεν μπορεσα να βρω κατι καλο...(εχω την εντυπωση οτι αντι να πεσουν οι τιμες απο τοτε, μαλλον συμβαινει το αντιθετο!)
Το μονο πακετο που συμφερε ηταν αυτο που εβγαλε η forthnet για εναν χρονο στις αρχες του μηνα, αλλα επικοινωνησα μαζι τους και μου ειπανε οτι ειναι μονο για νεους συνδρομητες-αρα οχι για μενα-
:-(
FadeToBlack
bit level
bit level

Post by FadeToBlack » Fri Jun 09, 2006 10:38 pm

Εγώ πάντως είχα το connex και έκανα αποσύνδεση μόλις τελείωσε το συμβόλαιο για να βάλω το φοιτητικό πακέτο της Otenet. Μου στοιχίζει 11 ευρώ το μήνα γραμμή + provider για 384kbps.Κάνουν προσφορά και για 512 αν σε ενδιαφέρει μπες στο http://www.diodos.gr και ψαξτο.
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by P3 » Fri Jun 09, 2006 10:41 pm

Το πακέτο της HOL για 8 μήνες 512 Kbps με 142 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ μου φαίνεται αρκετά καλό! Για δες εδώ.
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
DeadEye
byte level
byte level

Post by DeadEye » Sat Jun 10, 2006 12:56 am

Τα πακετο της HOL το ειχα τσεκαρει και εγω, αλλα μου φαινεται παγιδα, γιατι ναι μεν εχεις 8 μηνες για 142 ευρω αλλα το συμβολαιο σε δεσμευει για 12 μηνες, δηλαδη θα σκασεις για τους 4 επιπλεον μηνες 20-κατι ευρω το μηνα αρα βγαινει αρκετα ακριβο!Τσατσια!Παντως το πακετο Οτενετ ακουγεται ενδιαφερον...Μηπως εχει καμμια παγιδα, οπως πχ ογκοχρεωση, γιατι κατι πηρε το αυτι μου...

Thanks για την γρηγορη απαντηση !
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Sat Jun 10, 2006 10:50 am

αυτό για την HOL δεν το ήξερα..μέγιστη τσατσιά! Και σκεφτόμουν να το χτυπήσω μέσα στον Ιούλιο!!!
Αν και κάτι είχα ψιλιαστεί από την διαφήμιση "Μόνο 142 euro για τους πρώτους 8 μήνες!"
;-)
Έξυπνο κι Ελληνικό!
Sreak
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: PhD

Post by Sreak » Sat Jun 10, 2006 10:59 am

Γιατί δεν κοιτάς μέσω δίοδος π.χ το 512 της Vivodi?
Erevodifwntas
Gbyte level
Gbyte level

Post by Erevodifwntas » Sat Jun 10, 2006 12:00 pm

παντως της Hol σου έρχεται κάτι λιγότερο από 250 Euros ο χρόνος με 512, και μάλλον αρκετά καλύτερη εξυπηρέτηση από ότι στη Forthnet (που εδώ και ένα μήνα τους παρακαλώ να αναβαθμίσω τη γραμμή μου και να ανανεώσω και μου κάνουν τους δύσκολους...)
Go To Statement Considered Harmful (Τιτλος δημοσίευσης του Edsger Dijkstra).

my personal site
DeadEye
byte level
byte level

Post by DeadEye » Sat Jun 10, 2006 1:14 pm

Θα το ψαξω για vivodi!Το Hol παντως, φιλε Erevodifwnta
ειναι λιγο τσιμπημενο, αν σκεφτεις οτι για το παλιο μου πακετο της forthnet (πριν 6 μηνες) εσκασα 180 e και ειχε 6μηνη 384αρα συνδεση, 4 ωρες το μηνα δωρεαν αστικες και xbox δωρακι!(οσοι προλαβαν!Εγω ειχα κανει κρατηση και μετα το πουλησα 80 e στο κουτι του...)!Αρα ολα τα προαναφερομενα μου 'ρθαν γυρω στα 100 e
Erevodifwntas
Gbyte level
Gbyte level

Post by Erevodifwntas » Sat Jun 10, 2006 1:45 pm

αν εξαιρέσεις το XBOX (που ήταν τρελή προσφορά -τώρα δίνουν PS2) κατά τα άλλα η προσφορά είναι πολύ χειρότερη της HOL. αυτό που θα με προβλημάτιζε περισσότερο είναι ότι σε δένουν 1 χρόνο, και απο το Σεπτέμβρη περιμένουμε ωράια πράγματα (αν και αυτά τα έχουμε ξανακούσει)

Α και για να μην ξεχνιέμαι ΤΟ CALL CENTER ΤΗΣ FORTHNET ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ!!! (τα είπα και ξελάφρωσα....)
Go To Statement Considered Harmful (Τιτλος δημοσίευσης του Edsger Dijkstra).

my personal site
DeadEye
byte level
byte level

Post by DeadEye » Sat Jun 10, 2006 2:01 pm

Με forthnet service ξενερωσα και εγω...Ειχα ακομα ενεργοποιημενη την παλια μου συνδεση και τους ειπα οτι χαρισμα σας ο ενας μηνας που εχω ακομα στο πακετο, το μονο που θελω ειναι να παρω το νεο πακετο (12μηνο) και να το ενεργοποιησω...και τι γυρναει και μου λεει???Οτι ειναι μεγαλο το ρισκο να μην γινει ενεργοποιηση σωστα και να χαθουν τα χρηματα μου...Ελεος...Ειναι μονο για νεους χρηστες...Γιατι δηλαδη?Εμεις οι παλιοτεροι χρηστες ημασταν ατακτοι και δεν μας αφηνουν να συνδεθουμε?(τί κατεβασαμε πια μεσα σε ενα 6μηνο και φρικαραν?!)
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Sat Jun 10, 2006 6:26 pm

Erevodifwntas wrote:Α και για να μην ξεχνιέμαι ΤΟ CALL CENTER ΤΗΣ FORTHNET ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ!!! (τα είπα και ξελάφρωσα....)
δεν ξέρω, αλλά όποτε παίρνω τηλ την VIVODI παριμένω τουλάχιστον 20 λεπτά αναμονή
fallen
bit level
bit level

Post by fallen » Sat Jun 10, 2006 7:23 pm

καταρχην DeadEye μην αγχωνεσαι :Ρ οι τιμες δεν εχουν μεταβληθει ιδιαιτερα και παραμενουν υψηλες σε σχεση με αλλες χωρες. προσωπικα χρσιμοποιω το connx εδω και 10 μηνες περιπου και δεν εχω παραπονο ουτε και απο το helpdesk τοσο της otenet οσο και του OTE(ναι καλα διαβαζετε)!!το προτεινω ανεπιφυλακτα.
vangos
Mbyte level
Mbyte level

Post by vangos » Sun Jun 11, 2006 1:21 pm

tsilochr wrote:
Erevodifwntas wrote:Α και για να μην ξεχνιέμαι ΤΟ CALL CENTER ΤΗΣ FORTHNET ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ!!! (τα είπα και ξελάφρωσα....)
δεν ξέρω, αλλά όποτε παίρνω τηλ την VIVODI παριμένω τουλάχιστον 20 λεπτά αναμονή
Και βάλε...
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Mon Jun 12, 2006 1:08 pm

vangos wrote:
tsilochr wrote:
Και βάλε...
Παιδιά εγώ με τη HOL τα είχα πάρει μέχρι να μου βάλουν το ADSL.Έκαναν ένα μήνα να το στείλουν στον ΠΟΤΕ και μετά άλλον ένα μήνα ο τελευταίος.Το call center είναι άθλιο!Περίμενα 15 λεπτά και έκλεινε, άφηνα μήνυμα και ποτέ δε με καλούσαν.Έστελνα email και μου ερχόταν πίσω γιατί λένε ότι ήταν spam.Έμπαινα στο live helpdesk στο site (ΣΚΕΤΗ ΑΠΑΤΗ) και ποτέ κάποιος δεν ήταν να σε εξυπηρετήσει.Μέχρι και την αίτηση δυσκολεύτηκα να στείλω καθώς μου έλεγε ο κύριος κάθε φορά που στέλνω κάτι να τον παίρνω και τηλέφωνο για να το βλέπει γιατί είχαν πολύ δουλειά.
Από όσο ξέρω η otenet έχει το καλύτερο call center.

Η καλύτερη προσφορά αυτή τη στιγμή είναι από Vivodi 512 ΔΙΟΔΟΣ!
Από Σεπτέμβριο έρχονται καλές προσφορές για 1Mbit/s!!!
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
DeadEye
byte level
byte level

Post by DeadEye » Wed Jun 14, 2006 2:05 am

Τελικα μου φαινεται πως θα καταληξω σε μια ολιγομηνη συνδεση ( μαλλον vivodi ) σαν προσωρινη λυση , μεχρι το σεπτεμβρη οπου ελπιζω να ανοιξουν οι γραμμες για ταχυτητες πανω απο 1Mbit (οικονομικα προσιτες!)...Αυτη την εποχη δεν συμφερει να κανεις συνδεση μεγαλης διαρκειας...
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year
Post by Ganther » Wed Jun 14, 2006 3:42 am

xrokos wrote:Το call center είναι άθλιο!Περίμενα 15 λεπτά και έκλεινε, άφηνα μήνυμα και ποτέ δε με καλούσαν.Έστελνα email και μου ερχόταν πίσω γιατί λένε ότι ήταν spam.Έμπαινα στο live helpdesk στο site (ΣΚΕΤΗ ΑΠΑΤΗ) και ποτέ κάποιος δεν ήταν να σε εξυπηρετήσει.
ειναι ενας απο τους λογους που εφυγα απο την ΗΟΛ...

Παντα οταν επαιρνα τηλεφωνο περιμενα σαν Μλκας και μετα εκλεινε, και αυτο το θεμα με το live help desk ηταν που με εκνευρισε περισσοτερο, γιατι πρεπει να το εχουν ενα χρονο, και δεν δουλευει ΠΟΤΕ.
ΜΑ ΠΟΤΕ ρε φιλε????? τι το εχεις στο site τοτε????? Αισθανομουνα οτι με κοροιδευουν μες στην μαπα μου με αυτο το πραγμα.... εγραφα εγω στον αερα... :twisted: :twisted: :twisted:
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Wed Jun 14, 2006 11:08 pm

Ganther wrote:
xrokos wrote:Το call center είναι άθλιο!Περίμενα 15 λεπτά και έκλεινε, άφηνα μήνυμα και ποτέ δε με καλούσαν.Έστελνα email και μου ερχόταν πίσω γιατί λένε ότι ήταν spam.Έμπαινα στο live helpdesk στο site (ΣΚΕΤΗ ΑΠΑΤΗ) και ποτέ κάποιος δεν ήταν να σε εξυπηρετήσει.
ειναι ενας απο τους λογους που εφυγα απο την ΗΟΛ...

Παντα οταν επαιρνα τηλεφωνο περιμενα σαν Μλκας και μετα εκλεινε, και αυτο το θεμα με το live help desk ηταν που με εκνευρισε περισσοτερο, γιατι πρεπει να το εχουν ενα χρονο, και δεν δουλευει ΠΟΤΕ.
ΜΑ ΠΟΤΕ ρε φιλε????? τι το εχεις στο site τοτε????? Αισθανομουνα οτι με κοροιδευουν μες στην μαπα μου με αυτο το πραγμα.... εγραφα εγω στον αερα... :twisted: :twisted: :twisted:
Σε καταλαβαίνω και εγώ HOL είχα και παλαιότερα και υπήρχε το helpdesk αλλά ουτε τότε λειτουργούσε λες και είναι τόσο δύσκολο να αναθέσουν σε κάποιον να checkάρει το chat και να δίνει σύντομες απαντήσεις!Δυστυχώς με την adsl δεσμεύτηκα ένα χρόνο και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να περιμένω.Να παιδιά γιατί το adsl στην Ελλάδα είναι ακόμα πίσω!Και περίμενα από το ΔΙΟΔΟΣ να μη στραφεί σε πακέτα αλλά δυστυχώς...Άπαξ και πάρεις τη σύνδεση μετά η εταιρία σε έχει γραμμένο και με το νόμο.Λες ρε παιδί μου ότι την υπηρεσία δεν την χρυσοπλήρωσες και τους χρωστάς από πάνω.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
The Godfather
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by The Godfather » Thu Jun 15, 2006 12:08 pm

Να κάνω κι εγώ μια ερωτησούλα, μιας κι εμένα λήγει το προπληρωμένο πακέτο της FORTHNET...
Είπα λοιπόν, να βάλω κι εγώ ΔΙΟΔΟΣ ώστε να επωφεληθώ των προσφορών...
Όμως διαβάζωντας παραπάνω τα πόστς σας, κατάλαβα ότι για την ώρα καλό θά ταν ένα πακετάκι 3μηνο, 4μηνο μέχρι Σεπτέμβρη, Οκτώβρη που θά χουν βγει και οι καλές προσφορές με 1Μ.....
Κοίταξα λοιπόν στο ΔΙΟΔΟΣ και είδα ότι κάτι τέτοιο το προσφέρει αυτή τη στιγμή μόνο η Altec...
Τι λέτε κι εσείς αξίζει για μια μεταβατική λύση μέχρι τις μεγάλες προσφορές, ή να πάω στον ένα χρόνο ΟΤΕΝΕΤ?
Τι γνωρίζετε για την παροχή υπηρεσιών απο την Altec?Είναι καλή ή σαν την ΗΟΛ κι αυτή?

Ευχαριστώ :-)
Image

Don Vito Corleone
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by Ganther » Thu Jun 15, 2006 4:30 pm

The Godfather wrote:Να κάνω κι εγώ μια ερωτησούλα, μιας κι εμένα λήγει το προπληρωμένο πακέτο της FORTHNET...
Όμως διαβάζωντας παραπάνω τα πόστς σας, κατάλαβα ότι για την ώρα καλό θά ταν ένα πακετάκι 3μηνο, 4μηνο μέχρι Σεπτέμβρη, Οκτώβρη που θά χουν βγει και οι καλές προσφορές με 1Μ.....
Κοίταξα λοιπόν στο ΔΙΟΔΟΣ και είδα ότι κάτι τέτοιο το προσφέρει αυτή τη στιγμή μόνο η Altec...
Τι λέτε κι εσείς αξίζει για μια μεταβατική λύση μέχρι τις μεγάλες προσφορές, ή να πάω στον ένα χρόνο ΟΤΕΝΕΤ?
Τι γνωρίζετε για την παροχή υπηρεσιών απο την Altec?Είναι καλή ή σαν την ΗΟΛ κι αυτή?

Εγω μετα τα προσφατα γεγονοτα με sparknet και telepassport, (Που κλεισαν η κλεινουν) οι μονες εταιριες που θα διαλεγα θα ηταν Otenet, Hellas on Line, Forthnet , Tellas... Μονο σε αυτες εχεις μια εξασφαλιση οτι δεν θα κλεισουν απο τη μια μερα στην αλλη...

Πιο ειδικα για το προβλημα σου, μαλλον θα επαιρνα οτενετ γιατι 10 Ευρω το μηνα νομιζω βγαινει, ποσο πιο φθηνα να το δωσουν... :cool:
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Thu Jun 15, 2006 4:32 pm

The Godfather wrote:Να κάνω κι εγώ μια ερωτησούλα, μιας κι εμένα λήγει το προπληρωμένο πακέτο της FORTHNET...

Κοίταξε με το δίκτυο της HOL δεν είχα πρόβλημα(το ίδιο και με όλα τα άλλα).Το πρόβλημα υπάρχει στην εξυπηρέτηση.Δεν ξέρω αν σου βαστάει η καρδιά σου τα Χριστούγεννα να είναι κάποιοι με 1024 και εσύ με 384 με τα ίδια λεφτά ,δεσμεύσου για ένα χρόνο.Α και πάρε και το super modem που σου δίνει για να το δώσεις στη γιαγιά σου!
Πάντως δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα βγει οικονομικο 1024,εξαρτάται αν ο ΠΟΤΕς είναι κύριος και υλοποιήσει στην ώρα του τα περί διπλασιασμoύ ταχύτητας στο dslam χωρίς χρέωση.
The Godfather
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by The Godfather » Thu Jun 15, 2006 7:34 pm

Sorry που θα κάνω αυτήν την τόσο χαζή ερώτηση, αλλά δεν κατάλαβα όταν λέτε ότι θα βγούν προσφορές με 1Μ τι εννοείτε :oops: :oops:
Θα διπλασιαστούν οι ταχύτητες από τον ΟΤΕ για όλους ανεξαρτήτως ISP ή μόνο για τους ΟΤΕΝΕΤ? Ή αυτές οι προσφορές δεν έχουν καμία σχέση με το διπλασιασμό?
Σόρρυ και πάλι αν πέταξα καμιά βλακεία :oops: :oops:
Image

Don Vito Corleone
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Mon Jun 19, 2006 7:11 pm

The Godfather wrote:Sorry που θα κάνω αυτήν την τόσο χαζή ερώτηση, αλλά δεν κατάλαβα όταν λέτε ότι θα βγούν προσφορές με 1Μ τι εννοείτε :oops: :oops:
Θα διπλασιαστούν οι ταχύτητες από τον ΟΤΕ για όλους ανεξαρτήτως ISP ή μόνο για τους ΟΤΕΝΕΤ? Ή αυτές οι προσφορές δεν έχουν καμία σχέση με το διπλασιασμό?
Σόρρυ και πάλι αν πέταξα καμιά βλακεία :oops: :oops:
Δεν πέταξες βλακεία κάπως έτσι είναι τα πράγματα.Πιέζουν τον ΟΤΕ γενικά για μείωση τιμών και έτσι ο ΟΤΕ μίλησε για διπλασιασμό στις ίδιες τιμές.Άρα και οι ISPs θα βγάλουν υποχρεωτικά 1mb στην τιμή του 512. Περιμένουμε γύρω στον Οκτώβρη και μετά τις πρώτες αξιόλογες προσπάθειες.
Post Reply

Return to “Δίκτυα υπολογιστών - Internet”