Εξεταστική
- AnINffected
- Gbyte level
- tZoLe
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Προτάθηκε και απομένει πλέον η απόφαση των καθηγητών.

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
- tZoLe
Κάτι τέτοιο κόβω να γίνεται και σε εμάς, αλλιώς θα πρέπει να μείνουν οι γραμματείες ανοιχτές μέχρι τον δεκαπενταυγουστο...

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
έτσι
- AnINffected
- Gbyte level
Σοβαρά;Και τώρα, τί;Από εχθές μέχρί τις 28 Ιουνίου έχουμε κατάληψη.
Αν αποφασίσουν οι καθηγητές να σταματήσουν την απεργία τί γίνεται;
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace

- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
Εξαρταται απο τους καθηγητες...ράνια wrote:Επί πτυχίω θεωρούνται και οι τεταρτοετείς ή μόνο οι 4+Δηλαδή αν γίνει πτυχιακή εξεταστική τον Ιούλιο οι τεταρτοετείς θα δώσουν
το Πιθανοτερο ειναι να δωσουν οσοι 4οετεις χρωστανε μονο εαρινα... Δηλαδη οποιος αν περασει οσα δηλωσε για φετος το εαρινο παιρνει πτυχιο...
Αλλα αυτο ειναι εκτιμηση, δεν ξερω τι θα ισχυσει...

- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
νεοτερα...
ειναι απο το φορουμ της πασπ...
Λοιπον παιδια...
η Συγκλητος σημερα αποφασισε να πραγματοποιηθει διπλη εξεταστικη τον Σεπτεμβρη, χωρις ομως να αποφασισει τις τελικες ημερομηνιες εναρξης και ληξης της.
για τους επι πτυχιω φοιτητες και παρολες τις πιεσεις μας (δυο φορες εγινε "ντου" κατα τη διαρκεια της συνεδριασης) οι καθηγητες αρνηθηκαν να πραγματοποιηθει εμβολιμη εξεταστικη νωριτερα. χαρακτηρισικα ειπαν οτι δεν τους ενδιαφερει να μεριμνησουν ιδαιτερα για το ζητημα των επι πτυχιω φοιτητων.
- AnINffected
- Gbyte level
Οπότε, that's all σχετικά με την εξεταστική;
Κρίμα για όσους θέλουν να πάρουν τώρα το πτυχίο τους.
Δεν υπάρχει τρόπος να διεκδικηθεί αυτό;
Με καμία κατάληψη ίσως...
Όχι εντάξει, σοβαρά μιλάω.
Κρίμα για όσους θέλουν να πάρουν τώρα το πτυχίο τους.
Δεν υπάρχει τρόπος να διεκδικηθεί αυτό;
Με καμία κατάληψη ίσως...

Όχι εντάξει, σοβαρά μιλάω.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Ada Lovelace

- tZoLe
Υπάρχει ανακοίνωση από το σύλλογο ΔΕΠ της ΑΣΟΕΕ;

έτσι
- AnINffected
- Gbyte level
Τουλάχιστον στη σελίδα όχι...
Ada Lovelace

Ada Lovelace

- PASCAL
- Wow! Terabyte level
ΧΑ μολίς το είδα κι εγώ! Αν όντως αληθεύουν τα όσα λένε για τους επί πτυχίω τότε είναι καθαρό ποιοί πουλάνε ποιούς...Ganther wrote:νεοτερα...
Λοιπον παιδια...
η Συγκλητος σημερα αποφασισε να πραγματοποιηθει διπλη εξεταστικη τον Σεπτεμβρη, χωρις ομως να αποφασισει τις τελικες ημερομηνιες εναρξης και ληξης της.
για τους επι πτυχιω φοιτητες και παρολες τις πιεσεις μας (δυο φορες εγινε "ντου" κατα τη διαρκεια της συνεδριασης) οι καθηγητες αρνηθηκαν να πραγματοποιηθει εμβολιμη εξεταστικη νωριτερα. χαρακτηρισικα ειπαν οτι δεν τους ενδιαφερει να μεριμνησουν ιδαιτερα για το ζητημα των επι πτυχιω φοιτητων.
- rapadder
- Gbyte level
Δηλαδή οι καθηγητές δεν ενδιαφέρονται αν οι φοιτητές που έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια, έδωσαν εξετάσεις (που είχαν κάποιο κόστος) θα είναι στο εξωτερικό τον Σεπτέμβριο για σπουδές. Όχι μόνο δεν ενδιαφέρονται για τα άτομα αυτά (που δεν θα πάνε π.χ. στο LSE επειδή δεν θα έχουν πάρει πτυχίο) αλλά δεν ενδιαφέρονται και για το ίδιο το Πανεπιστήμιο, διότι αν μη τι άλλο το να γίνονται ορισμένα άτομα δεκτά σε κορυφαία μεταπτυχιακά είναι κάτι που προάγει το ίδιο το Πανεπιστήμιο. Αντίθετα ενδιαφέρονται για να πάρουν κάτι παραπάνω αύξηση και να διατηρήσουν τα αυτοκρατορικά τους προνόμια. Όπως και το να πάνε διακοπές. Όταν γράφω ότι η κύρια αιτία για την κακοδαιμονία του ελληνικού Πανεπιστημίου είναι οι καθηγητές, γεγονότα όπως αυτά απλά με επιβεβαιώνουν.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
-
- Gbyte level
ο αντιπρύτανης είχε μεγάλο πρόβλημα με το τι θα γινόταν με τους επί πτυχίω για όλους του λόγους που αναφέρετε. Η μεγάλη συζήτηση και αυτό που τον απασχολούσε ήταν πώς θα τα κατάφερνε να τα πετύχει όλα (να μη χαθεί εξεταστική, να λήξει το θέμα γρήγορα, να καταφέρουν να δώσουν όσοι χρωστάνε κάποια μαθήματα)... όταν όμως η κατάληψη παέι μέχρι τις 28 (και δε φαίνεται να έχει σημάδια να σταματήσει) προφανώς έπρεπε να πάρει μία απόφαση (και ναι ήμασταν 10 άτομα μπροστά όταν στην αρχή των καταλήψεων επικοινωνούσε με άλλους -μάλλον- καθηγητές και προσπαθούσε να βρει μία φόρμουλα).
επίσης αφού οι 4οετείς είχαν τόσο μεγάλο πρόβλημα γιατί δεν ψήφιζαν κατά? Από όσο είδα στην τελευταία συνέλευση τα άκυρα ήταν <10.
Τώρα αν ισχύει ότι
επίσης αφού οι 4οετείς είχαν τόσο μεγάλο πρόβλημα γιατί δεν ψήφιζαν κατά? Από όσο είδα στην τελευταία συνέλευση τα άκυρα ήταν <10.
Τώρα αν ισχύει ότι
νομίζω ότι τα λόγια είναι πια περιττά... το πράγμα ξεφτυλίστηκε.... απλά ντροπή....ΥΓ. Εφαγε μπουγελωμα ο Βασσαλος στην ΓΣ??? (το ειδα και αυτο να αναφερεται καπου στο φορουμ της ΠΑΣΠ...)