Εξεταστική

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
tZoLe
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Post by tZoLe » Tue Jun 20, 2006 6:47 pm

Erevodifwntas wrote: όταν όμως η κατάληψη παέι μέχρι τις 28 (και δε φαίνεται να έχει σημάδια να σταματήσει) προφανώς έπρεπε να πάρει μία απόφαση (και ναι ήμασταν 10 άτομα μπροστά όταν στην αρχή των καταλήψεων επικοινωνούσε με άλλους -μάλλον- καθηγητές και προσπαθούσε να βρει μία φόρμουλα).
Δηλαδή εάν η κατάληψη έληγε πιο νωρίς θα μποούσε να βρεθεί κάποια φόρμουλα; Πάντως μέχρι και σήμερα και οι καθηγητές συμμετείχαν στις όποιες κινητοποιήσεις και μάλιστα θα συμμετάσχουν και στο νέο συλλαλητήριο την Πέμπτη...
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)

έτσι

Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
freeman13
Buffer underflow exception

Post by freeman13 » Tue Jun 20, 2006 8:16 pm

Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό ειναι η λέξη κατάντια... Βέβαια δε περιμενα και κάτι το διαφορετικό αφού για όσους είχαν ζήσει παρόμοιες καταστάσεις το 1999 ή έστω είχαν ακούσει κάτι θα ήξεραν ότι και τότε είχε χαθεί η εξεταστική (του Ιανουαρίου), δεν είχε πραγματοποιηθεί διπλή εξεταστική το Σεπτέμβριο αλλά ούτε και εξετστική για τους επι πτυχίο φοιτητές.
Τελικά πέρασε πάλι αυτό που ήθελαν ορισμένοι εις βάρος κάποιων άλλων ως συνήθως. Αλλά τώρα θα αρχίσουν οι συζητήσεις περι μηδαμινού ενδιαφέροντος απο πλευράς καθηγητών για τους φοιτητές που ήθελαν σε αυτή την εξεταστική να τελειώσουν, όμως όταν ξεκινούσαν οι κινητοποιήσεις δεν αναρωτήθηκε κάνεις για το αποτέλεσμα παίρνοντας παράδειγμα απο το παρελθόν. Ή μήπως όσοι ξέρανε δεν αναφέρθηκαν καν ή δεν αναρωτήθηκαν οτι θα μπορούσε να συμβεί κάτι παρόμοιο; Μάλλον προχώρησαν στο να κάνουν αυτό που θέλουν χωρίς ενδιαφέρον για τον κατάσταση των υπολοίπων. Ένας αγανακτισμένος ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΟ φοιτητής.
nocturna_gr
byte level
byte level

Post by nocturna_gr » Tue Jun 20, 2006 8:25 pm

Γνωριζει κανεις ποτε υπαρχει περιπτωση να αρχισουν οι εξεταστικες του Σεπτεμβριου;
Erevodifwntas
Gbyte level
Gbyte level

Post by Erevodifwntas » Tue Jun 20, 2006 8:27 pm

tZoLe wrote: Πάντως μέχρι και σήμερα και οι καθηγητές συμμετείχαν στις όποιες κινητοποιήσεις και μάλιστα θα συμμετάσχουν και στο νέο συλλαλητήριο την Πέμπτη...
έχω την εντύπωση ότι έχει σταλεί σχετικό mail στο dias, αλλά οι καθηγητές ήθελαν από την προηγούμενη εβδομάδα να σταματήσουν την απεργία, γιατί θεωρούν ότι πέτυχαν τους στόχους τους. Οι δικοί μας, ακριβώς για να μην "αδειάσουν" τους φοιτητές δεν πήραν απόφαση (επειδή "έλειπαν" κάποιοι) στην προηγούμενη συνέλευση. Προσωπικά φοβόμουν ότι οι καθηγητές θα μας άδειαζαν, αλλά τελικά έδειξαν ότι μας υπολογίζουν.
Go To Statement Considered Harmful (Τιτλος δημοσίευσης του Edsger Dijkstra).

my personal site
fotisaueb
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by fotisaueb » Tue Jun 20, 2006 8:44 pm

Erevodifwntas wrote:
επίσης αφού οι 4οετείς είχαν τόσο μεγάλο πρόβλημα γιατί δεν ψήφιζαν κατά? Από όσο είδα στην τελευταία συνέλευση τα άκυρα ήταν <10.
Erevodifwntas++

Όσοι λένε ότι αδικήθηκαν ή τους πούλησε το φοιτητικό κίνημα δεν δικαιούνται να μιλούν εκτώς και αν ήρθαν να ψηφίσουν στην συνέλευση. Με τέτοια θέματα δεν παίζουμε.
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Tue Jun 20, 2006 8:54 pm

nocturna_gr wrote:Γνωριζει κανεις ποτε υπαρχει περιπτωση να αρχισουν οι εξεταστικες του Σεπτεμβριου;
Άκουσα για 21 Αυγούστου περίπου...
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"

έτσι

AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Tue Jun 20, 2006 8:56 pm

Ποιοί καθηγητές αποφάσισαν σήμερα;
Να στείλουμε μαζικά mail για να ασκήσουμε πίεση.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
aggelos
byte level
byte level

Post by aggelos » Tue Jun 20, 2006 9:10 pm

Η Συγκλητος αποφασισε σημερα για την εξεταστικη.

Οι δυο προτασεις ηταν οι εξης:
1. Εξεταστικη μια εβδομαδα αφου ανοιξει η σχολη - δηλ. αν ανοιξει η σχολη στις 26 Ιουνιου, να αρχιζαμε την επομενη εβδομαδα.
Ομως, η προταση περιελαμβανε και το να χασουμε την εξεταστικη αν η καταληψη πηγαινε ως τα μεσα Ιουλιου.
Με αυτη την προταση στην αρχη συτρατευτηκαν ΟΛΟΙ οι καθηγηγτες.

2. Διπλη εξεταστικη τον Σεπτεμβριο, που ηταν η προταση των φοιτητων ( η ΔΑΠ αναγκαστηκε να την ψηφισει...)

Αρχικα οι καθηγητες ηταν ετοιμοι να ψηφισουν υπερ της πρωτης προτασης με την οποια ουσιαστικα χαναμε την εξεταστικη τελειως.

Ομως μετα απο δυναμικη παρεμβαση των φοιτητων και εισοδο 2 φορες στην Συγκλητο, αναγκαστηκαν να ψηφισουν υπερ της διπλης εξεταστικης το Σεπτεμβριο.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι καθηγητες δεν ηθελαν να βοηθησουν τους ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ φοιτητες, αφου οταν αποφασιστηκε η διπλη εξεταστικη ζητηθηκε απο τους φοιτητες να συζητηθει η ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ του Ιουνιου και αυτοι δεν θελησαν να συζητηθει απορριπτοντας ουσιαστικα το αιτημα.

Το πιο ειρωνικο απο ολη τη διαδικασια ειναι το γεγονος οτι το μονο επιχειρημα που ειχαν οι καθηγητες-μελη της Συγκλητου ηταν το οτι καποιοι εχουν κανει αιτησεις για μεταπτυχιακα και πρεπει να τελειωσουν αμεσα....
ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΤΕΙ Η ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ, ΕΙΧΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ...

Οταν ομως τεθηκε το ζητημα των ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ για εξεταστικη εν μεσω καταληψης αυτοι δε θελησαν να δωσουν λυση με μονο σκοπο να φερουν τους συναδελφους μας απεναντι.

Οσο για τις ημερομηνιες δεν υπαρχει κατι το χειροπιαστο ακομη.
Οτι ακουγεται να ξερετε οτι ειναι φημη, εκτος αν προερχεται απο επισημη ή πολυ αξιοπιστη πηγη.

ΥΓ: Ελπιζω οι απειλες καποιας καθηγητριας απο αλλο τμημα οτι θα μας κοψει μαζικα το Σεπτεμβριο γιατι βαριεται να διορθωνει, να μην υιοθετειται απο καθηγητες της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ και ειδικα απο καθηγητες της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ που ειναι και μελη της συγκλητου ως εκπροσωποι του τμηματος εκει....
Last edited by aggelos on Tue Jun 20, 2006 9:13 pm, edited 1 time in total.
Fairy
Gbyte level
Gbyte level

Post by Fairy » Tue Jun 20, 2006 9:11 pm

Υποθέτω λέγοντας διπλή εξεταστική εννοούμε πως θα δοθούν δύο διαφορετικές μέρες τα μαθήματα εαρινού και μία τα μαθήματα χειμερινού εξαμήνου;

Με προβληματίζει το γεγονός πως πολλοί καθηγητές αργούν υπερβολικά να διορθώσουν τα γραπτά τους για δικούς τους λόγους. Τώρα πώς θα προλάβουν σε λίγες μέρες πριν ξαναεξεταστεί το μάθημα; Ιδού η απορία... :smt017

Anyway, τουλάχιστον τώρα πια μπορούμε να κάνουμε τον προγραμματισμό μας... :roll:
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
aggelos
byte level
byte level

Post by aggelos » Tue Jun 20, 2006 9:18 pm

Με τον ορο διπλη εξεταστικη εννουμε οτι θα ξεκινησουμε δινοντας τα μαθηματα του Ιουνιου κανονικα.
Μετα θα δωσουμε οσα μαθηματα του Ιανουαριου χρωσταμε και μετα παλι του Ιουνιου( οσα χρωσταμε).

Αν δεις υπαρχει χρονος να διορθωσουν τα γραπτα, περιπου ενας μηνας.
Οσο δηλαδη προβλεπουν και οι κανονικες εξεταστικες αν δεις το ακαδημαϊκο ημερολογιο.
Αν καποιος καθηγητης αργησει να διορθωσει ειναι θεμα του Πανεπιστημιου να τον βαλει στη θεση του αφου δεν εφαρμοζει τις αποφασεις του Πανεπιστημιου.
Π.χ. το Σεπτεμβριο με τις Δομες Δεδομενων ειχε γινει καταγγελια στη ΓΣ της Πληροφορικης και ο προεδρος πιεσε τον κυριο Συντιχακη να επισπευσει τη διαδικασια διορθωσης γιατι ειχε ξεπερασε τους δυο μηνες, ενω επιτρεπεται ενας μηνας.
Fairy
Gbyte level
Gbyte level

Post by Fairy » Tue Jun 20, 2006 9:29 pm

Ευχαριστώ για την απάντηση στην απορία μου. :sunny:
Κι εγώ κάτι τέτοιες καταστάστασεις 1,5 μήνα και βάλε θυμάμαι και μου κάνει εντύπωση... Άσε που, κατά τα φαινόμενα, αρκετοί καθηγητές θα είναι θυμωμένοι με την εξέλιξη των πραγμάτων. Νομίζω τα πνεύματα όλων των πλευρών θα είναι τετταμένα...
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Tue Jun 20, 2006 10:07 pm

Παιδιά, πρίν γίνει και αυτό το topic 60σέλιδο-προς τα εκεί πηγαίνει-πρεπει να σας θυμίσω οτι αν θέλετε να διεκδικήσετε με κάποιο τρόπο μια εξεταστική για τους επί πτυχίω, αυτό πρέπει να αποφασιστεί άμεσα, όσο θα έχει ακόμη νόημα.

Άσχετα από το ποιός φταίει για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, πιστεύω οτι θα πρέπει να διεκδικήσετε (ήρεμα και πολιτισμένα εννοείται) διότι-σύμφωνα πάντα με όσα ισχυρίζεστε-η στάση και συμπεριφορά της Συγκλήτου ήταν επιεικώς απαράδεκτη απέναντι σε αυτό το ζήτημα.Ας έδιναν τουλάχιστον εναν καλό λόγο για την απόφαση τους.Συγγνώμη που ακούγομαι πιεστικός αλλά δεν έχω άλλη επιλογή.

Πάντως ο,τι και να αποφασίσετε, εγώ μαζί σας.Απλά δε θέλω εκτός των άλλων να νοιώθω οτι γράφω εντελώς άσκοπα.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

krou
byte level
byte level

Post by krou » Tue Jun 20, 2006 10:30 pm

Παιδια, δεν υπαρχει κανενα προβλημα γιατι απλουστατα δεν υπαρχουν οι λεγομενοι φοιτητες επι πτυχιω ..Που ηταν σε ολες αυτες τις Συνελευσεις , που ηταν σε ολες αυτες τις ψηφοφοριες των τελευταιων ημερων?? Πουθενα...Ανυπαρκτοι..τους ειδε κανεις?? Εγω ειδα απο το τμημα μας τουλαχιστον καμια 15 μονο, καποιοι μελη του Venus κιολας .. Οι υπολοιποι που ηταν??Προς μεγαλη μου εκπληξη διεπιστωσα οτι ακομα και αυτοι οι λιγοι που ηταν τελοιοφοιτοι αλλων τμηματων ψηφιζαν υπερ των καταληψεων ..Επομενως κανενα προβλημα..κανεις δεν κατεβηκε να διεκδικησει κατι και τελικα οπως ηταν αναμενομενο τιποτα δεν τους δοθηκε ..

Ο λογος που αναφερω τα παραπανω ειναι οτι θα επρεπε οι επι πτυχιω φοιτητες λογω και του γεγονοτος οτι δεν ειναι χτεσινοι στο Πανεπιστημιο (4 - 5χρονια στη σχολη) να διεκδικησουν πιο δυναμικα αυτο που θελουν και οχι να εναποθετουν τις ελπιδες τους στη Συγκλητο(ακουσον ακουσον) και στις Φοιτητικες Παραταξεις (γελια) .Επισης , ποτε εγινε πτυχιακη εξεταστικη στην Ασοεε για να γινει τωρα??

Πραγματικα λυπαμαι γ αυτους που πληττονται σημαντικα λογω μεταπτυχιακων στο εξωτερικο,διαγωνισμων δημοσιου κτλ κτλ ΑΛΛΑ ας προσεχαν!!!Ποιος τους ειπε να γεννηθουν στη Μπανανια που λεγεται Ελλαδα?? Καλο καλοκαιρι και καλο διαβασμα σε ολους μας :twisted: :twisted: :twisted:
The greater danger for most of us lies not in setting our aim too high and falling short but in setting our aim too low, and achieving our mark - Michelangelo
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Tue Jun 20, 2006 11:42 pm

krou wrote:Πραγματικα λυπαμαι γ αυτους που πληττονται σημαντικα λογω μεταπτυχιακων στο εξωτερικο,διαγωνισμων δημοσιου κτλ κτλ ΑΛΛΑ ας προσεχαν!!!Ποιος τους ειπε να γεννηθουν στη Μπανανια που λεγεται Ελλαδα?? Καλο καλοκαιρι και καλο διαβασμα σε ολους μας :twisted: :twisted: :twisted:
Ας πρόσεχαν;;;Αυτή είναι η απάντησή σου; Έγω δεν είμαι στο πτύχιο. Και επιπλέον στήριξα τις κινιτοποιήσεις, αλλά δεν μπορώ να αδιαφορήσω για εκείνους τους συναδέρφους που είτε στήριξαν την κατάληψη, είτα όχι, κινδυνεύουν να χάσουν πολύ περισσότερα από τις καλοκαιρινές διακοπές...

Λοιπόν αν είναι να γίνει κάτι συνάδερφοι για εκείνους τους συναδέρφους που μας χρειάζονται, τότε πρέπει να γίνει άμεσα μέσα στρη βδομάδα που τρέχει...'οπως εύκολα ζητάγαμε την στήριξη τους στις καταλήψεις ας μην τους εγκαταλείψουμε τώρα....ας ασκήσουμε πίεση με όποιο τρόπο μπορούμε ως φοιτητικός σύλλογος...
Last edited by tZoLe on Tue Jun 20, 2006 11:44 pm, edited 1 time in total.
Image

έτσι

krou
byte level
byte level

Post by krou » Wed Jun 21, 2006 12:13 am

tZoLe wrote:
PASCAL wrote:Καλά ας μας πεί το παιδί!!!
Σε καμία περίπτωση δεν κατηγορώ το παιδί, αλλά γενικότερα όλους εκείνους που κάνανε τα πάντα για τον αγώνα που δώσαμε εναντια στο επικείμενο νομοσχέδιο, ενώ τώρα που πρέπει να δώσουμε εναν πιο πρακτικό αγώνα οι αντιστάσεις τους δείχνουν μειωμένες...
tzole i was joking of course..
θα εγραφα παραπανω αλλα εχω ξεκινησει διαβασμα για τη 2πλη εξεταστικη .. :twisted: :twisted: :twisted:
Οf course i am joking ..
The greater danger for most of us lies not in setting our aim too high and falling short but in setting our aim too low, and achieving our mark - Michelangelo
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Wed Jun 21, 2006 12:56 am

Παιδιά ας αφήσουμε τους χαρακτηρισμούς....δεν βοηθάμε κανένα...
Image

έτσι

sprmn

Post by sprmn » Wed Jun 21, 2006 10:02 am

Ειπώθηκε ότι δεν έγινε δεκτή η πρόταση των καθηγητών γιατί ζήτησαν να σταματήσει τώρα η κατάληψη.Με αυτή τη λογική η κατάληψη μπορεί να μη λήξει ούτε το σεπτέμβρη αν δεν έχουν ικανοποιηθεί ακόμα όλα τα αιτήματα,πράγμα που είναι πολύ πιθανό.
Εκτός και εάν τότε -που καθώς φαίνεται έτσι θα γίνει- όλες οι αγωνιστικές παρατάξεις θα κατέβουν σε μία μαζικότατη γενική συνέλευση και θα ψηφίσουν να λήξει η κατάληψη.Γιατί με τη δική μας τη ζωή δεν παίζουμε,με των άλλων όμως ξέρουμε να παίζουμε.
jimblanc
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 4th year
Post by jimblanc » Wed Jun 21, 2006 3:45 pm

(εχω καιρο να γραψω λογω καποιων που με ειχαν ενοχλησει και τα αναφερω στην 2η παραγραφο μου αλλα επιστρεφω)

να ρωτησω κατι: η αποφαση της συγκλητου ειναι οριστικη? Υπαρχει περιπτωση να αλλαξουν τα πραγματα?σημερα ξερω οτι αποφασιζει η συγκλητος του Καποδιστριακου και μεχρι στιγμης εχω ακουσει οτι λενε να αρχισουν την εξεταστικη μετα τις 26-28 λογω της εκτονωσης της καταστασης και την ληξη πολλων καταληψεων (μαλλον λογω διακοπων)
Υπαρχει περιπτωση να τους ακολουθησουμε?

δεν υπαρχει λογος πιστευω μεσα στο forum να χαρακτηριζουμε καποια ατομα ως "ψαραδες ψηφων", ή αλλοι χαρακτηρισμοι ως φοιτητοπατερες ή "ξυστες" τους δημοσιους υπαλληλους (ξερω πολλους που ειναι αλλα και πολλους που δεν ειναι...(xrokos πηγαινε μια βολτα σε ενα νοσοκομειο σε μερα εφημεριας να δεις αν τα ξυνουν ολοι)
Γι'αυτο θα παρακαλουσα ολους οσους βρισκονται σε αυτο το forum να αποφευγουν χαρακτηρισμους μονοπλευρους ή χαρακτηρισμους της γνωμης καποιου αλλου (γιατι οπως θελει να ακουστει η δικη σας αποψη, ετσι σεβαστειτε και των συναδελφων σας...δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα!!!)
Σεβαστειτε τους συνομιλητες σας,κρατωντας ενα επιπεδο γιατι καποιες φορες καλυτερα να βρισεις καποιον (δεν επιτρεπεται στο forum μας) παρα να τον ταπεινωσεις κρινοντας τον σκληρα και καποιες φορες αδικαιολογητα ή λογω παραξηγησης

παρακαλω τους διαχειριστες αν θελουν να κοψουν το μηνυμα μου ή να το μεταφερουν,να το κανουν. Αυτα ειχα να πω και δεν τα λεω γιατι με εχουν προσβαλει καποιοι (οχι οτι δεν εχει γινει) αλλα γιατι με θιγουν ως ανθρωπο!!!

offtopic: xrokos καλυτερα να αρχιζεις να κοβεις χαρτακια για το ξυλο οπως στις τραπεζες... Δεν προκεται βεβαια να δειρεις καποιον γιατι πρεπει να τον πιασεις πρωτα !
και jimblanc λεγομαι, οχι jim_(και μετα απο 10 ωρες το blanc)
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Thu Jun 22, 2006 2:04 am

Δε σκοπεύετε να κάνετε τίποτα για το θέμα των επί πτυχίω ε;
Ada Lovelace

tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Thu Jun 22, 2006 2:11 am

AnINffected wrote:Δε σκοπεύετε να κάνετε τίποτα για το θέμα των επί πτυχίω ε;
Εγώ πάντως περιμένω κάποια πρόταση και είμαι διατεθημένος να την ενισχύσω. Πάντως δεν είναι μόνο θέμα του τμήματος μας, αλλά και των υπολοίπων και απαιτεί κάτι εννιαίο και άμεσο...
Image

έτσι

AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Thu Jun 22, 2006 11:03 am

Η πρόταση μου ήταν αυτή:
AnINffected wrote:Ποιοί καθηγητές αποφάσισαν σήμερα; (ενν. τελευταία φορά στη Σύγκλητο)
Πώς σας φαίνεται;
Άλλες ιδέες;
Ada Lovelace

tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Thu Jun 22, 2006 11:12 am

AnINffected wrote:Ποιοί καθηγητές αποφάσισαν σήμερα; (ενν. τελευταία φορά στη Σύγκλητο)
Έστω, αλλά δεν αρκεί να το κάνουμε μόνο εμείς χρειάζεται συντονισμό και από άλλα τμήματα. Επίσης οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι αν έχουν να προτείνουν κάτι. Σύντομα όμως όσο το πράγμα είναι στη βράση.
Image

έτσι

Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”