Βανδαλισμοί στο γραφείο του Βασσάλου...
- AnINffected
- Gbyte level
Ακόμη έχω τα νεύρα μου αλλά θέλω να δώσω ψήφο συμπαράστασης:
Code: Select all
silegav++;
Marauder++;
rapadder++;
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace

- Proxenos
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Χαίρομαι που έχεις και τον Marauder φακελωμένο... Το ότι είναι η 1η σου δημοσίευση δείχνει την ύπαρξη γραμμής, άρα μόλις απάντησες σε κάτι που φοβάσαι. Έχω την εντύπωση ότι ο Marauder δεν έπαψε να φωνάζει αυτό το σύνθημα, αλλά μάλλον εσύ ποτέ δεν κατάλαβες τι σημαίνει όταν προπηλακίζεις άτομα μέσα στο χώρο του Πανεπιστημίου, με το πρόσχημα "δε σε συμφέρει να ανοίξουμε την κουβέντα"...prasinofrouros wrote:moderated by HdkiLLeR
Το "πρασινοφρουρός" μήπως σημαίνει ότι περιφρουρείς τα πράσινα άλογα;;;
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
-
- Buffer underflow exception
- Proxenos
- Gbyte level
ΝΑΙ, είμαι ο δικηγόρος του ΔΙΑΒΟΛΟΥ. Και όχι ο ΚΛΗΤΗΡΑΣ της παράγκας...prasinofrouros wrote:moderated by HdkiLLeR
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
-
- Buffer underflow exception
Να σε πώ.prasinofrouros wrote:moderated by HdkiLLeR
Αναρωτήθηκες ποτέ όσο μοιάζεις με το Μπούς;
Είσαι πρασινοφρουρός αδερφακι ε? Δηλαδή είσαι ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ. Μάλιστα. Και αντί να καταδικάσεις (όπως ξέρεις καλά να κάνεις ,μαζί με το να αφισοκολλάς και να φακελώνεις) τη βία απέναντι σε άλλους φοιτητές και επιφανείς καθηγητές, επιτίθεσαι σε έναν επιφανή απόφοιτο. Αντί να ντρέπεσαι για όσα λές, επιτίθεσαι. Βαλτέ.
Αδερφάκι μου, έχεις αναρωτηθεί τί θα γίνει όταν έρθει η ώρα να κριθείς εσύ και οι όμοιοί σου; Έχεις αναρωτηθεί πόσες ντομάτες θα φάτε; Εδώ ο ίδιος ο Πρόεδρός σας δεν θέλει να σας βλέπει και ανακοινώνει κατάργηση της Νεολαίας σας γιατί είστε τέτοιοι, γιατί προπυλακίζετε άτομα και είστε και απο πάνω, αντί να σέβεστε ακόμα και τους "εχθρούς" σας, οι οποίοι τουλάχιστο μιλάνε κόσμια. Εσύ είσαι αριστερός; Τότε ντρέπομαι που έιμαι εγώ. Και να είσαι σίγουρς παλικάρι ότι και εσύ θα κριθείς μια μέρα. Και θέλω να ελπίζω ότι δεν θα είναι κανας εισαγγελέας που θα σε αρμέξει για καμια εισβολή σε συμπολίτη μας.
- Proxenos
- Gbyte level
Με ξέρεις; Όχι. Εγώ όμως Ξέρω τι αντιπροσωπεύεις. Δεν γνωρίζω την παράγκα που λες, λυπάμαι. Ξέρω όμως μια που κρατάει χρόνια. Και κάτι παιδάκια που ξέρουν μόνο να απειλούν, να δέρνουν, να σπιλώνουν, επειδή κάποιος/οι διαφώνησαν μαζί τους. Αλλά ξέχασα, έχουμε δημοκρατία...prasinofrouros wrote:...again... moderated by HdkiLLeR
- tec-goblin
- bit level
Συμφωνώ με τον Tomahawk, αν και με κάποιους θα ήμασταν λίγο λιγότερο ενεργοί στο να απαντήσουμε
(hint: βάζουν την προτομή τους στο φόντο του βιβλίου)

Goo Goo Mucks are Burning Longer
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Καταδικάζω κι εγώ με την σειρά μου και το μπουγέλωμα και τους βανδαλισμούς που έγιναν στον κύριο Βασσάλο. Τέτοια γεγονότα δίνουν επιχειρήματα σε κάποιους να μιλάνε για κατάργηση του ασύλου αλλά πρώτα απ΄ όλα προσβάλλουν την αγωγή και τον πολιτισμό όλων μας.
Υ.Γ. Το topic δεν θα κατλήξει σε flame....Είναι από μόνο του....
Υ.Γ. Το topic δεν θα κατλήξει σε flame....Είναι από μόνο του....
- tec-goblin
- bit level
++ Πολλά ++ikapod wrote:Εδώ ο ίδιος ο Πρόεδρός σας δεν θέλει να σας βλέπει και ανακοινώνει κατάργηση της Νεολαίας σας γιατί είστε τέτοιοι, γιατί προπυλακίζετε άτομα και είστε και απο πάνω, αντί να σέβεστε ακόμα και τους "εχθρούς" σας, οι οποίοι τουλάχιστο μιλάνε κόσμια. Εσύ είσαι αριστερός; Τότε ντρέπομαι που έιμαι εγώ.
Goo Goo Mucks are Burning Longer
- AnINffected
- Gbyte level
1. Μη ξεχνάτε οτι βρισκόμαστε σε δημόσιο χώρο.Προσωπικές διαφορές ας επιλύονται ιδιωτικά.Τα εν οίκω μη εν δήμω.
2. Μείνετε στο θέμα σας παρακαλώ!
2. Μείνετε στο θέμα σας παρακαλώ!
Αν και ίσως έκανες πλάκα, διαφωνώ.Σε κανέναν απολύτως δεν αξίζει να συμβαίνει κάτι τέτοιο.tec_goblin wrote:Συμφωνώ με τον Tomahawk, αν και με κάποιους θα ήμασταν λίγο λιγότερο ενεργοί στο να απαντήσουμε
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Ada Lovelace

- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
εγω αυτο για το οποιο επισης θαυμαζω το Βασσαλο, ειναι το θαρος της γνωμης του, γιατι εγω πειτε με κωλοστρα, αλλα μετα απο ολα αυτα που εχουν γινει δε θα εβγαινα μαλλον να τα λεω ετσι φατσα καρτα αυτα που λεει... επειδη εχω δει πολλα, θα φοβομουνα...
καλα τα οσα ακουγονται εδω απο διαφορους βαλτους, τα αφηνω ασχολιαστα... ελεος παιδια, εχουμε μια α νοημοσυνη...
καλα τα οσα ακουγονται εδω απο διαφορους βαλτους, τα αφηνω ασχολιαστα... ελεος παιδια, εχουμε μια α νοημοσυνη...
-
- Gbyte level
Πραγματικά αυτό το post είναι ο ορισμός του κομματικού λόγου...........aggelos wrote:Εννοειται οτι η καταστροφες που εγιναν στο γραφειο του καθηγητη ειναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΕΣ και δεν εκφραζουν εννοειται το Συλλογο Φοιτητων της ΑΣΟΕΕ αλλα και το Συντονιστικο της Καταληψης.
Το γραφειο του κ.Βασσαλου ειναι στο κτιριο Βανκουβερ το οποιο δεν τελει υπο καταληψη οπως δεν τελουν υπο καταληψη τα γραφεια των καθηγητων στη Δεριγνυ, στην Κοδριγκτωνος και το κτηριο των μεταπτυχιακων.
Οποτε ειχε προσβαση Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΚΕΙ.
Ακομη, διπλα στο γραφειο του βρισκεται η ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ του Πανεπιστημιου το οποιο λειτουργουσε κανονικα ολες αυτες τις ημερες.
Και επειδη οι μερες ειναι περιεργες πρεπει να ψαξουμε προς ολες τις κατευθυνσεις για τους ενοχους......
Επισης, καταδικαστεα ειναι και η καταπατηση του ασυλου απο τη ΣΗΜΑΝΣΗ που ηρθε και πηρε αποτυπωματα, κατι το οποιο απαγορευεται.
Και για να μην παρεξηγηθω δεν εννοω με αυτο οτι δε θελω να βρεθουν οι ενοχοι. Απλα δεν επιτρεπεται απο το Συνταγμα η εισοδος της Αστυνομιας σε ακαδημαικο χωρο.
P.S. Βασσάλος Rul3z!!!!!
Last edited by Erevodifwntas on Wed Jun 28, 2006 12:19 am, edited 1 time in total.
- tZoLe
- Venus Former Team Member
Μολίς έμαθα και εγώ τα όσα συνέβησαν(είπα κι εγώ να χαρώ μια μέρα τη νίκη της Γαλλίας...
) και με τη σειρά μου θα καταδικάσω τα γεγονότα και θα ευχαριστήσω τους κάφρους που για άλλη μία φορά εκθέτουν τον φοιτητικό κόσμο και αποδυναμώνουν τα επιχειρήματα όσων συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις.Οι μόνες λέξεις που μου έρχονται στο στόμα είναι ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ. Καλό είναι μπροστά σε τέτοια περιστατικά να μην προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα...Οι κουβέντες περί Ασύλου είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε και, δυστυχώς, το τελευταίο ανάλογο περιστατικό. Και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει. Ευθύνες έχουν πολλοί. Που ήταν οι παρατάξεις που πρωτοστατούν στην κατάληψη για να διαφυλάξουν το πανεπιστήμιο για το οποίο βγαίνουμε, κι εγώ μέσα, στο δρόμο; Τί φοβηθήκαν μην τους πάρει η μπάλα και αυτούς και φάνε ξύλο;;; Σιγά, αφού αυτές είναι που έχουν πρωταγωνιστήσει άλλοτε σε συμπεριφορές που συναντάμε στα ελληνικά γήπεδα. Θυμίζω Σεπτέμβρης 2005. Ευθύνες έχω και εγώ αλλά και εμείς καλύτερα που μερικές φορές απλά ανεχόμαστε αυτά τα ζώα, γιατί ναι ζώα είναι...Φοβόμαστε μήπως το νομοσχέδιο περιορίσει τη Δημοκρατία στο πανεπιστήμιο ή μήπως καταργήσει το άσυλο. Ποια Δημοκρατία;; Τη δημοκρατία των τραμπούκων και του φιμώματος της αντίθετης γνώμης;;; Τουλάχιστον σε περιόδους χούντας και αυταρχισμού, οι κάθε λογής δυνάστες δεν έκρυβαν το πρόσωπο τους...Μήπως ο Βερέμης, παρόλο που με ενοχλησαν οι δηλώσεις του, ήξερε τι έλεγε όταν μιλούσε για νταήδες που καταδυναστεύουν το δημοσιο πανεπιστήμιο;;;

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
- tZoLe
- Venus Former Team Member
νομίζω το επιβάλλουν τα γεγονότα...πάντως πέρα απο τη συζήτηση εδώ καλό θα ήταν και κάποιο μήνυμα συμπαράστασης και καταδίκης των κάφρων...rapadder wrote:Άσχετο: Νομίζω ότι αυτό το topic πρέπει να είναι το πρώτο στον ρυθμό επέκτασης. 5 σελίδες σε λιγότερο από 4 ώρες!

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...