Βανδαλισμοί στο γραφείο του Βασσάλου...

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Tomahawk
Mbyte level
Mbyte level

Post by Tomahawk » Tue Jun 27, 2006 11:07 pm

Παντως να τονισω οτι δεν εχει σημασια η ακαδημαικη ποιοτητα του καθηγητη.Δηλαδη αν ηταν καποιος αλλος οχι και τοσο διακεκριμενος θα δειχναμε χαλαροτερη αντιδραση?
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Tue Jun 27, 2006 11:09 pm

Ακόμη έχω τα νεύρα μου αλλά θέλω να δώσω ψήφο συμπαράστασης:

Code: Select all

silegav++;
Marauder++;
rapadder++;
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
Proxenos
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by Proxenos » Tue Jun 27, 2006 11:17 pm

prasinofrouros wrote:moderated by HdkiLLeR
Χαίρομαι που έχεις και τον Marauder φακελωμένο... Το ότι είναι η 1η σου δημοσίευση δείχνει την ύπαρξη γραμμής, άρα μόλις απάντησες σε κάτι που φοβάσαι. Έχω την εντύπωση ότι ο Marauder δεν έπαψε να φωνάζει αυτό το σύνθημα, αλλά μάλλον εσύ ποτέ δεν κατάλαβες τι σημαίνει όταν προπηλακίζεις άτομα μέσα στο χώρο του Πανεπιστημίου, με το πρόσχημα "δε σε συμφέρει να ανοίξουμε την κουβέντα"...

Το "πρασινοφρουρός" μήπως σημαίνει ότι περιφρουρείς τα πράσινα άλογα;;;
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
ikapod
bit level
bit level

Post by ikapod » Tue Jun 27, 2006 11:22 pm

Όσο και αν το θέλουν οι φοιτητοπατέρες, θέμα τους είναι τα καφριλίκια τους τα οποία έκαναν στο γραφείο του Βασσάλου και σε άλλα άτομα όπως είδαμε. Οπότε ας μήν αλλάζουμε θέμα επειδή ρίξαν βαλτούς εδώ μέσα για να καλύψουν τα νώτα τους..
aggelos
byte level
byte level

Post by aggelos » Tue Jun 27, 2006 11:23 pm

ikapod wrote:Όσο και αν το θέλουν οι φοιτητοπατέρες, θέμα τους είναι τα καφριλίκια τους τα οποία έκαναν στο γραφείο του Βασσάλου και σε άλλα άτομα όπως είδαμε. Οπότε ας μήν αλλάζουμε θέμα επειδή ρίξαν βαλτούς εδώ μέσα για να καλύψουν τα νώτα τους..
ikapod++
prasinofrouros
Buffer underflow exception

Post by prasinofrouros » Tue Jun 27, 2006 11:25 pm

... > /dev/null

moderated by HdkiLLeR
Proxenos
Gbyte level
Gbyte level

Post by Proxenos » Tue Jun 27, 2006 11:28 pm

ΝΑΙ, είμαι ο δικηγόρος του ΔΙΑΒΟΛΟΥ. Και όχι ο ΚΛΗΤΗΡΑΣ της παράγκας...
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
prasinofrouros

Post by prasinofrouros » Tue Jun 27, 2006 11:32 pm

Use push i use pop... moderated by HdkiLLeR
ikapod
bit level
bit level

Post by ikapod » Tue Jun 27, 2006 11:34 pm

Να σε πώ.
Αναρωτήθηκες ποτέ όσο μοιάζεις με το Μπούς;

Είσαι πρασινοφρουρός αδερφακι ε? Δηλαδή είσαι ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ. Μάλιστα. Και αντί να καταδικάσεις (όπως ξέρεις καλά να κάνεις ,μαζί με το να αφισοκολλάς και να φακελώνεις) τη βία απέναντι σε άλλους φοιτητές και επιφανείς καθηγητές, επιτίθεσαι σε έναν επιφανή απόφοιτο. Αντί να ντρέπεσαι για όσα λές, επιτίθεσαι. Βαλτέ.

Αδερφάκι μου, έχεις αναρωτηθεί τί θα γίνει όταν έρθει η ώρα να κριθείς εσύ και οι όμοιοί σου; Έχεις αναρωτηθεί πόσες ντομάτες θα φάτε; Εδώ ο ίδιος ο Πρόεδρός σας δεν θέλει να σας βλέπει και ανακοινώνει κατάργηση της Νεολαίας σας γιατί είστε τέτοιοι, γιατί προπυλακίζετε άτομα και είστε και απο πάνω, αντί να σέβεστε ακόμα και τους "εχθρούς" σας, οι οποίοι τουλάχιστο μιλάνε κόσμια. Εσύ είσαι αριστερός; Τότε ντρέπομαι που έιμαι εγώ. Και να είσαι σίγουρς παλικάρι ότι και εσύ θα κριθείς μια μέρα. Και θέλω να ελπίζω ότι δεν θα είναι κανας εισαγγελέας που θα σε αρμέξει για καμια εισβολή σε συμπολίτη μας.
Proxenos
Gbyte level
Gbyte level

Post by Proxenos » Tue Jun 27, 2006 11:45 pm

prasinofrouros wrote:...again... moderated by HdkiLLeR
Με ξέρεις; Όχι. Εγώ όμως Ξέρω τι αντιπροσωπεύεις. Δεν γνωρίζω την παράγκα που λες, λυπάμαι. Ξέρω όμως μια που κρατάει χρόνια. Και κάτι παιδάκια που ξέρουν μόνο να απειλούν, να δέρνουν, να σπιλώνουν, επειδή κάποιος/οι διαφώνησαν μαζί τους. Αλλά ξέχασα, έχουμε δημοκρατία...
tec-goblin
bit level
bit level

Post by tec-goblin » Tue Jun 27, 2006 11:48 pm

Συμφωνώ με τον Tomahawk, αν και με κάποιους θα ήμασταν λίγο λιγότερο ενεργοί στο να απαντήσουμε ;) (hint: βάζουν την προτομή τους στο φόντο του βιβλίου)
Goo Goo Mucks are Burning Longer
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by PASCAL » Tue Jun 27, 2006 11:50 pm

Καταδικάζω κι εγώ με την σειρά μου και το μπουγέλωμα και τους βανδαλισμούς που έγιναν στον κύριο Βασσάλο. Τέτοια γεγονότα δίνουν επιχειρήματα σε κάποιους να μιλάνε για κατάργηση του ασύλου αλλά πρώτα απ΄ όλα προσβάλλουν την αγωγή και τον πολιτισμό όλων μας.

Υ.Γ. Το topic δεν θα κατλήξει σε flame....Είναι από μόνο του....
tec-goblin
bit level
bit level

Post by tec-goblin » Tue Jun 27, 2006 11:56 pm

ikapod wrote:Εδώ ο ίδιος ο Πρόεδρός σας δεν θέλει να σας βλέπει και ανακοινώνει κατάργηση της Νεολαίας σας γιατί είστε τέτοιοι, γιατί προπυλακίζετε άτομα και είστε και απο πάνω, αντί να σέβεστε ακόμα και τους "εχθρούς" σας, οι οποίοι τουλάχιστο μιλάνε κόσμια. Εσύ είσαι αριστερός; Τότε ντρέπομαι που έιμαι εγώ.
++ Πολλά ++
Goo Goo Mucks are Burning Longer
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Wed Jun 28, 2006 12:03 am

1. Μη ξεχνάτε οτι βρισκόμαστε σε δημόσιο χώρο.Προσωπικές διαφορές ας επιλύονται ιδιωτικά.Τα εν οίκω μη εν δήμω.
2. Μείνετε στο θέμα σας παρακαλώ!
tec_goblin wrote:Συμφωνώ με τον Tomahawk, αν και με κάποιους θα ήμασταν λίγο λιγότερο ενεργοί στο να απαντήσουμε
Αν και ίσως έκανες πλάκα, διαφωνώ.Σε κανέναν απολύτως δεν αξίζει να συμβαίνει κάτι τέτοιο.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
nantia_86
Venus Former Team Member
Academic status: N>4

Post by nantia_86 » Wed Jun 28, 2006 12:07 am

Μarauder++

μόνο αηδία μπορούν να μου προκαλέσουν όσα είδα και άκουσα
Καλύτερα να κάνεις κάτι που τελικά μπορεί ν'αποδειχτεί ότι ήταν και λάθος, παρά να μετανιώσεις που δεν το έκανες...
Image
Sreak
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: PhD

Post by Sreak » Wed Jun 28, 2006 12:13 am

Moderation Message

Θα παρακαλούσα να κρατήσουμε τη συζήτηση σε κάποιο επίπεδο... Προσωπικές αντιπαραθέσεις θα πρέπει να αποφεύγονται.

prasinofrouros θα σου πρότεινα να είσαι πιο συγκρατημένος και να μην εξαπολύεις απειλές προς άλλους χρήστες.
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year
Post by Ganther » Wed Jun 28, 2006 12:16 am

εγω αυτο για το οποιο επισης θαυμαζω το Βασσαλο, ειναι το θαρος της γνωμης του, γιατι εγω πειτε με κωλοστρα, αλλα μετα απο ολα αυτα που εχουν γινει δε θα εβγαινα μαλλον να τα λεω ετσι φατσα καρτα αυτα που λεει... επειδη εχω δει πολλα, θα φοβομουνα...

καλα τα οσα ακουγονται εδω απο διαφορους βαλτους, τα αφηνω ασχολιαστα... ελεος παιδια, εχουμε μια α νοημοσυνη...
Erevodifwntas
Gbyte level
Gbyte level

Post by Erevodifwntas » Wed Jun 28, 2006 12:18 am

aggelos wrote:Εννοειται οτι η καταστροφες που εγιναν στο γραφειο του καθηγητη ειναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΕΣ και δεν εκφραζουν εννοειται το Συλλογο Φοιτητων της ΑΣΟΕΕ αλλα και το Συντονιστικο της Καταληψης.

Το γραφειο του κ.Βασσαλου ειναι στο κτιριο Βανκουβερ το οποιο δεν τελει υπο καταληψη οπως δεν τελουν υπο καταληψη τα γραφεια των καθηγητων στη Δεριγνυ, στην Κοδριγκτωνος και το κτηριο των μεταπτυχιακων.

Οποτε ειχε προσβαση Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΚΕΙ.

Ακομη, διπλα στο γραφειο του βρισκεται η ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ του Πανεπιστημιου το οποιο λειτουργουσε κανονικα ολες αυτες τις ημερες.

Και επειδη οι μερες ειναι περιεργες πρεπει να ψαξουμε προς ολες τις κατευθυνσεις για τους ενοχους......

Επισης, καταδικαστεα ειναι και η καταπατηση του ασυλου απο τη ΣΗΜΑΝΣΗ που ηρθε και πηρε αποτυπωματα, κατι το οποιο απαγορευεται.

Και για να μην παρεξηγηθω δεν εννοω με αυτο οτι δε θελω να βρεθουν οι ενοχοι. Απλα δεν επιτρεπεται απο το Συνταγμα η εισοδος της Αστυνομιας σε ακαδημαικο χωρο.
Πραγματικά αυτό το post είναι ο ορισμός του κομματικού λόγου...........

P.S. Βασσάλος Rul3z!!!!!
Last edited by Erevodifwntas on Wed Jun 28, 2006 12:19 am, edited 1 time in total.
Go To Statement Considered Harmful (Τιτλος δημοσίευσης του Edsger Dijkstra).

my personal site
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Wed Jun 28, 2006 12:19 am

Μολίς έμαθα και εγώ τα όσα συνέβησαν(είπα κι εγώ να χαρώ μια μέρα τη νίκη της Γαλλίας... :-D ) και με τη σειρά μου θα καταδικάσω τα γεγονότα και θα ευχαριστήσω τους κάφρους που για άλλη μία φορά εκθέτουν τον φοιτητικό κόσμο και αποδυναμώνουν τα επιχειρήματα όσων συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις.Οι μόνες λέξεις που μου έρχονται στο στόμα είναι ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ. Καλό είναι μπροστά σε τέτοια περιστατικά να μην προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα...Οι κουβέντες περί Ασύλου είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε και, δυστυχώς, το τελευταίο ανάλογο περιστατικό. Και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει. Ευθύνες έχουν πολλοί. Που ήταν οι παρατάξεις που πρωτοστατούν στην κατάληψη για να διαφυλάξουν το πανεπιστήμιο για το οποίο βγαίνουμε, κι εγώ μέσα, στο δρόμο; Τί φοβηθήκαν μην τους πάρει η μπάλα και αυτούς και φάνε ξύλο;;; Σιγά, αφού αυτές είναι που έχουν πρωταγωνιστήσει άλλοτε σε συμπεριφορές που συναντάμε στα ελληνικά γήπεδα. Θυμίζω Σεπτέμβρης 2005. Ευθύνες έχω και εγώ αλλά και εμείς καλύτερα που μερικές φορές απλά ανεχόμαστε αυτά τα ζώα, γιατί ναι ζώα είναι...Φοβόμαστε μήπως το νομοσχέδιο περιορίσει τη Δημοκρατία στο πανεπιστήμιο ή μήπως καταργήσει το άσυλο. Ποια Δημοκρατία;; Τη δημοκρατία των τραμπούκων και του φιμώματος της αντίθετης γνώμης;;; Τουλάχιστον σε περιόδους χούντας και αυταρχισμού, οι κάθε λογής δυνάστες δεν έκρυβαν το πρόσωπο τους...Μήπως ο Βερέμης, παρόλο που με ενοχλησαν οι δηλώσεις του, ήξερε τι έλεγε όταν μιλούσε για νταήδες που καταδυναστεύουν το δημοσιο πανεπιστήμιο;;;
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)

έτσι

Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Post by rapadder » Wed Jun 28, 2006 12:35 am

Άσχετο: Νομίζω ότι αυτό το topic πρέπει να είναι το πρώτο στον ρυθμό επέκτασης. 5 σελίδες σε λιγότερο από 4 ώρες!
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Wed Jun 28, 2006 12:37 am

rapadder wrote:Άσχετο: Νομίζω ότι αυτό το topic πρέπει να είναι το πρώτο στον ρυθμό επέκτασης. 5 σελίδες σε λιγότερο από 4 ώρες!
νομίζω το επιβάλλουν τα γεγονότα...πάντως πέρα απο τη συζήτηση εδώ καλό θα ήταν και κάποιο μήνυμα συμπαράστασης και καταδίκης των κάφρων...
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)

έτσι

Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Post by rapadder » Wed Jun 28, 2006 12:42 am

Ακριβώς. Να μην απογοητευτεί ο καθηγητής ύστερα από αυτό το περιστατικό και περάσει η τρομοκρατία της καφρίλας. Θα μπορούσαμε να του στέλναμε (όλοι ή ξεχωριστά) e-mail συμπαράστασης.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”